38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

sağol deniz bulut, çok şey öğrendim senden... bu kadar deneme yaptım, ayakta uyumuşum vallahi....

denizcim, benimde 2. denemede hormonlar iyiydi, bir yaş daha gençtim, 7 yumurtadan 4 tanesi kaliteli dediler, sonra hiç biri döllenmedi dediler, eşimde hiç bir sperm problemi yok üstelik, bu denemeyi dün bahsettiğimiz yerde yaşamıştım. doktor olabilir demişti. ama bende hep soru işareti kaldı, biraz laboratuvar şartları, biraz embriyolog aslında nedeni bu bence. bilmiyorum yanlışta düşünüyor olabilirim.

maşallah inşallah bu sefer ikizler yola çıktılar desene kaydirigubbakcemile5aman açıp bakmasınlar yarın. dolabı her açıp baktıklarında etkileniyormuş embriyolar. cumartesi koyacakken bakarlar artık.

herada da aynı ilacı yapıp aynı hastanede denemişti 2 sefer de yumurtalar döllenmemişti. ben bir sonrakini başka ilaçla başkla hastanede deneyince farklı olacağına inanıyorum.
sen hani şu anki doktoruna başka hastane ile anlaşması var mı diye soracaktın. sordun mu?

valla süper maşallah sana benim 4 taneden bir tane olduydu hatırlarsan, şimdi sana 3 tane konulacak 3 tane %50 şans bence süper. Bu iş tamam gibi genede Allah hayırlsını versin diyelim. Ama kalbim oldu diyor

badenur, sende mi ferticenter'da yaptırdın ?

eskiyi okudum geldim gelene kadar kimse kalmadı galiba
herada toparlanmana çoook sevindim tüm bu ekstraların haricinde bize en iyi gelecek şey iyi moral ve tüm yaşlanmaya karşın itiraz edip bunu kabullenmemek bence.
erverdi canım sende yeni adımlar atıyormuşsun çoook sevindim kızların dediği gibi en uygun zamanda başlamanı dilerim. bu arada bende de iki doz menagon kaldı biliyosun bana alerji yaptığı için menapura geçmiştim arzu edersen çok birşey değil iki doz ama sana yollayabilirim. bu kez olmasa bile birdaha menagon kullanmayacağım sanırım.
karamelcim benimde memorialdeki kontrolümde sol göğsümde yarım santimlik bişi çıkmıştı ve benden de doktor istemişti ilaçların etkisiyle büyümüşmüdür yoksa yokolmuş olabilir mi diye sonucu aldıktan sonra bende çektirmek istiyorum. iyi yaparsın bencede kendini bi kontrol den geçir.
waters canım sıkıntısız atlatmana sevindim umarım üç hafta sonra güzel sonuçlarını alır için rahat yolculuğuna devam edersin tatlı oğluşunla. bi kızın var birde oğlun olsun inşallah.
denizcim sen neyapmayı düşünüyorsun ne zaman tekrar şaha kalkacaksın planlamışsın galiba mayıs hazırran gibi denemeyi yanlış hatırlamıyorum değil mi? hayırlısı olsun canımmm

Son düzenleme:

Mükemmmmmmmelllllllll. Gözün aydın canım ya, süper bir haber bu. Bu sefer tamamdır kardeşim, seninkiler yola çıktı. Oh 3. gün transferi hem de. Herşey güzel gidecek bu sefer, güzel haberlerinle şenlensin artık burası.

badenur, sende mi ferticenter'da yaptırdın ?

Nereden yakalayacak bak konuyu ))))

Badenur'cum aynı şeyleri yaşamışız, ben de çok istiyorum kesin bir cevap almak, ne diye bu yumurtalar döllenmedi filan diye. Deniz Bulut'un söyledikleri de benim tek tutunacak dalım açıkçası; başka bir el, başka bir protokol ya da ilaçla durum daha farklı olur diye ummaktan başka çare yok benim için. Doktorum direkt yumurta kalitesine bağlamıştı, toplayana kadar da aman çok kaliteli bunlar filan diyordu, bakalım bir sonraki denemeye cesaret ettiğimde göreceğim ben de.

ay heyecan yaptım deniz bunu kasteddi demekki açıp bakmak kötü oluyomuy muş bende onu anladım ama yanlış mı anladım diyodum.
karamelcim inşallah cumartesi sabah gittiğimde üç tane güzel yumurtam hala var olur ve üçüde konulur. çok dua ediyorum inşallah bukez olur.
güzel umut verici destek ve konuşmalarınıza minnetarım daha iyi hissettiriyor.

varya bana acayip gaz veriyosunuz umutlarım yeşermişti iyice kök saldım vallahi. inşallah yarabbim. üçüncü güne kadar gitmesi iyi birşey dimi ama şimdiden nasıl bilebiliyolar ki cumartesiye gideceğini. tamam döllendi de bakalım kaliteli bölüncek mi üçüncü güne kalacak mı tahmin mi ediyorlar ?

gözün aydın alabama.hep güzel haberlerle dön inşallah.
arkadaşlar bende yeni tedavime gonal-f ve merionalle başlayacağım.bahsettiğiniz ilaçlar bunlarmı?

:)))) biliyorsun benim dr. da direk oraya git demişti. Hani " bir başka yerlerlede görüş ama ben ora derim" değil direk ferti demişti . Benimde hep aklımda orayla ilgili bir konu olunca atlıyorum :)

inşallah canım. Kusura bakma şu anda hatırlayamıyorum geçmişe bakacak vaktimde yok. Bu senin ilk tüp değil değil mi ?

henüz soramadım canım, içim sıkılıyor, başka yer olmaz derse, arayış içine girmek, yeni bir doktora alışmak güvenmek, doktoru denetlemek ......... offf offff

Valla, yumurta kalitesinden v.s.'den çok umutlu olmadıklarında ya da sayı da azsa hemen 2. gün transferi diyorlar, dış ortamda tutmayı tercih etmiyorlar. 3. güne alınması çok iyi, eminim paylaşmasalar da biliyorlar bu aşamada ne olur diye. Senin için bu tüm tedavi boyunca olduğun gibi rahat olsun, ilkiyle kıyaslanamayacak güzellikte gidiyor herşey, seninle heyecan yapıyoruz biz de.

Gözün aydın arkadaşım, bu haberin devamıda güzel gelecek bence......... :lepi:

yooo bende olmadım o bahsettiğin çatlatma iğnesinden önce olan iğneden tek değilsin yani.

Benim dr. ilk sohbette söyledi " hasta geliyor şuna şurada şu yapıldı buna şu yapıldı" diye.

30 senelik doktorum sanki biz hiç duymadık hiç bilmiyoruz gibi bize öğretiyor dedi.

Her hasta farklıdır her hastaya aynı şey uygulanmaz diyor doğruda. Demek biz o iğnelerin yapılmayacağı hastayız.

gözün aydın alabama.hep güzel haberlerle dön inşallah.
arkadaşlar bende yeni tedavime gonal-f ve merionalle başlayacağım.bahsettiğiniz ilaçlar bunlarmı?

saol canım teşekkürler inşallah nasip olur güzel haberlerin tamamına ermesi. seninde tedavin hayırlı olsun. benim aşılama denememde gonal f kullanmıştık ilk tüp de menapur ikinci tüpte menagonla başladık menapurla devam ettik. hayırlısı olsun canım.

olsun canım herşey hatırlanamıyor elbette... bu benim ikinci tüp denemem hayatım. ilkinde aynı senin gibi tek yumurta döllendi fakat ikinci gün transfer edildi olmadı. doktorumun söylediği yavaş döllendiği ve şansını rahimde araması için hemen transfer edildiğiydi ama kısmet olmamıştı.

bende eğer züğürt tesellisi değilse kendimce senin gibi düşünmeyi tercih ediyorum. umut vermek istemiyorlardır diyorum cumartesi olması bana da umut verdi. şu an mutluym ve rahat olmaya çalışıyorum sizinle paylaşınca tabi biraz daha içim coşuyor ne yalan söylim bi taraftan da eşim dediki çok sevinme dur bakalım falan. bende ya olmazssa köpek gibi üzülcem şimdi madem sevincek bişeyim var seviniyorum duygulanıyorum dedim. totem yapmayacağım bu kez doğal olacağım yanımda olduğunuz için ve benimle heyecanlandığınız için çok daha kuvvetliyim. saolun inşallah devamı gelir de üçüncüü levele atlarız :Saruboceq:

kızlar yukarıda da sorum ama , anladığım kadarıyla bazı ilaçlarla tedavide döllenme olmamış.bunlar hangileri?bende merionali ilk defa kullanacağım.aklıma takıldı.

ALABAMA pozitif düşünce... pozitif sonuçlar getirecek......... bu sefer yüzün gülecek...... sadece böyle düşün. :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…