yok mamografiyi kendisi için çektiriyor arkadaş onun tedavi ile ilgisi yok. adet 12. günden sonra bir sonraki ay gözükmeye başlıyor ben bu ay gittiğimde bakıp dedi dr. zaten uzun protokol yapılsa adet 21. günü başlanıyor ve öncesinde rahime ve rezerve adet 17-20. günler arası bakılıyor
fena değil. sadece fsh az daha iyi olabilir. benim anlamadığım hormonlar iyiyken yumurtalar neden döllenmedi? bakalım memorial ne diyecek.
kızlar 3 olgun yumurtanız döllendi diye aradılar şimdi. bir sorun yokmuş yarın dokunmayacağız o yüzden bilgi veremeyeceğiz cumartesi sabah dokuzda gelin transfere dediler. üçüde olursa üçüde koyulacak mı dedim evet dedi. kaç hücreli dedim şu an sadece döllendiklerini söyleyebiliyoruz dedi . ama güzel konuştu geçen seferki gibi umutsuz değil umut verici geldi bana. bende teşekkür ettim. işte bu kadar. fazla dokunmak incelemek iyi değil onlar şu anda ana rahmindeymiş gibi kendi hallerine bırakılmalı falan gibi bişiyler söyledi o yüzden yarın bakılmayacak dedi ne demek istediyse artık işte böyle kızlar birinci leveli iyi atladık gibi değil mi???
sağol deniz bulut, çok şey öğrendim senden... bu kadar deneme yaptım, ayakta uyumuşum vallahi....
denizcim, benimde 2. denemede hormonlar iyiydi, bir yaş daha gençtim, 7 yumurtadan 4 tanesi kaliteli dediler, sonra hiç biri döllenmedi dediler, eşimde hiç bir sperm problemi yok üstelik, bu denemeyi dün bahsettiğimiz yerde yaşamıştım. doktor olabilir demişti. ama bende hep soru işareti kaldı, biraz laboratuvar şartları, biraz embriyolog aslında nedeni bu bence. bilmiyorum yanlışta düşünüyor olabilirim.
kızlar 3 olgun yumurtanız döllendi diye aradılar şimdi. bir sorun yokmuş yarın dokunmayacağız o yüzden bilgi veremeyeceğiz cumartesi sabah dokuzda gelin transfere dediler. üçüde olursa üçüde koyulacak mı dedim evet dedi. kaç hücreli dedim şu an sadece döllendiklerini söyleyebiliyoruz dedi . ama güzel konuştu geçen seferki gibi umutsuz değil umut verici geldi bana. bende teşekkür ettim. işte bu kadar. fazla dokunmak incelemek iyi değil onlar şu anda ana rahmindeymiş gibi kendi hallerine bırakılmalı falan gibi bişiyler söyledi o yüzden yarın bakılmayacak dedi ne demek istediyse artık işte böyle kızlar birinci leveli iyi atladık gibi değil mi???
sağol deniz bulut, çok şey öğrendim senden... bu kadar deneme yaptım, ayakta uyumuşum vallahi....
denizcim, benimde 2. denemede hormonlar iyiydi, bir yaş daha gençtim, 7 yumurtadan 4 tanesi kaliteli dediler, sonra hiç biri döllenmedi dediler, eşimde hiç bir sperm problemi yok üstelik, bu denemeyi dün bahsettiğimiz yerde yaşamıştım. doktor olabilir demişti. ama bende hep soru işareti kaldı, biraz laboratuvar şartları, biraz embriyolog aslında nedeni bu bence. bilmiyorum yanlışta düşünüyor olabilirim.
badenur, sende mi ferticenter'da yaptırdın ?
Mükemmmmmmmelllllllll. Gözün aydın canım ya, süper bir haber bu. Bu sefer tamamdır kardeşim, seninkiler yola çıktı. Oh 3. gün transferi hem de. Herşey güzel gidecek bu sefer, güzel haberlerinle şenlensin artık burası.
Nereden yakalayacak bak konuyu ))))
Badenur'cum aynı şeyleri yaşamışız, ben de çok istiyorum kesin bir cevap almak, ne diye bu yumurtalar döllenmedi filan diye. Deniz Bulut'un söyledikleri de benim tek tutunacak dalım açıkçası; başka bir el, başka bir protokol ya da ilaçla durum daha farklı olur diye ummaktan başka çare yok benim için. Doktorum direkt yumurta kalitesine bağlamıştı, toplayana kadar da aman çok kaliteli bunlar filan diyordu, bakalım bir sonraki denemeye cesaret ettiğimde göreceğim ben de.
ay heyecan yaptım deniz bunu kasteddi demekki açıp bakmak kötü oluyomuy muş bende onu anladım ama yanlış mı anladım diyodum.
karamelcim inşallah cumartesi sabah gittiğimde üç tane güzel yumurtam hala var olur ve üçüde konulur. çok dua ediyorum inşallah bukez olur.
güzel umut verici destek ve konuşmalarınıza minnetarım daha iyi hissettiriyor.
herada da aynı ilacı yapıp aynı hastanede denemişti 2 sefer de yumurtalar döllenmemişti. ben bir sonrakini başka ilaçla başkla hastanede deneyince farklı olacağına inanıyorum.
sen hani şu anki doktoruna başka hastane ile anlaşması var mı diye soracaktın. sordun mu?
varya bana acayip gaz veriyosunuz umutlarım yeşermişti iyice kök saldım vallahi. inşallah yarabbim. üçüncü güne kadar gitmesi iyi birşey dimi ama şimdiden nasıl bilebiliyolar ki cumartesiye gideceğini. tamam döllendi de bakalım kaliteli bölüncek mi üçüncü güne kalacak mı tahmin mi ediyorlar ?
badenur, sende mi ferticenter'da yaptırdın ?
:)))) biliyorsun benim dr. da direk oraya git demişti. Hani " bir başka yerlerlede görüş ama ben ora derim" değil direk ferti demişti . Benimde hep aklımda orayla ilgili bir konu olunca atlıyorum :)
Valla arkadaşım, iki denemeden sonra benim hiç aklım kalmadı orada, senin de hiç kalmasın, tamam ilgi, alaka süper de, sonuç malum. İlki olmayınca, ikincisinde en ufak bir değişiklik yapılmadı; ne ilaç değişti ne birşey. Hatta şu çatlatma iğnesinden önce yapılan bir iğne var ya, adını hatırlamıyorum, onu bile vermediler ikisinde de. Tüp tedavisi olup da o iğnelerden olmayan bir ben varım sanırım. Yani ister istemez birşeyler tam olmadı hissi var bende. Elbette başka bir yerde farklı bir ilaç ya da protokolle aynı sonucu da alabilirim, dediklerimi geri almak durumunda kalabilirim ama şimdilik böyle hissediyorum
Valla arkadaşım, iki denemeden sonra benim hiç aklım kalmadı orada, senin de hiç kalmasın, tamam ilgi, alaka süper de, sonuç malum. İlki olmayınca, ikincisinde en ufak bir değişiklik yapılmadı; ne ilaç değişti ne birşey. Hatta şu çatlatma iğnesinden önce yapılan bir iğne var ya, adını hatırlamıyorum, onu bile vermediler ikisinde de. Tüp tedavisi olup da o iğnelerden olmayan bir ben varım sanırım. Yani ister istemez birşeyler tam olmadı hissi var bende. Elbette başka bir yerde farklı bir ilaç ya da protokolle aynı sonucu da alabilirim, dediklerimi geri almak durumunda kalabilirim ama şimdilik böyle hissediyorum
gözün aydın alabama.hep güzel haberlerle dön inşallah.
arkadaşlar bende yeni tedavime gonal-f ve merionalle başlayacağım.bahsettiğiniz ilaçlar bunlarmı?
olsun canım herşey hatırlanamıyor elbette... bu benim ikinci tüp denemem hayatım. ilkinde aynı senin gibi tek yumurta döllendi fakat ikinci gün transfer edildi olmadı. doktorumun söylediği yavaş döllendiği ve şansını rahimde araması için hemen transfer edildiğiydi ama kısmet olmamıştı.:)))) biliyorsun benim dr. da direk oraya git demişti. Hani " bir başka yerlerlede görüş ama ben ora derim" değil direk ferti demişti . Benimde hep aklımda orayla ilgili bir konu olunca atlıyorum :)
inşallah canım. Kusura bakma şu anda hatırlayamıyorum geçmişe bakacak vaktimde yok. Bu senin ilk tüp değil değil mi ?
Valla, yumurta kalitesinden v.s.'den çok umutlu olmadıklarında ya da sayı da azsa hemen 2. gün transferi diyorlar, dış ortamda tutmayı tercih etmiyorlar. 3. güne alınması çok iyi, eminim paylaşmasalar da biliyorlar bu aşamada ne olur diye. Senin için bu tüm tedavi boyunca olduğun gibi rahat olsun, ilkiyle kıyaslanamayacak güzellikte gidiyor herşey, seninle heyecan yapıyoruz biz de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?