38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

kızlar yukarıda da sorum ama , anladığım kadarıyla bazı ilaçlarla tedavide döllenme olmamış.bunlar hangileri?bende merionali ilk defa kullanacağım.aklıma takıldı.

canım bence hiç takılma bu konuya, her ilaç her insanda her bünyede farklı etkiye sahiptir... kendini daha baştan germeye başlama...........

yok badenur un ferticenter değil. o da yazmış zaten. sadece döllenmeme merkezden embriyologdan olabilir demiş ya ben de herada ya belki bu yüzdendir demek istedimdi. onun 2 deneme de aynı merkezde olmuştu. bence başka yerde herşey başka olacak.

kızlar yukarıda da sorum ama , anladığım kadarıyla bazı ilaçlarla tedavide döllenme olmamış.bunlar hangileri?bende merionali ilk defa kullanacağım.aklıma takıldı.

her bünyeye her ilacın etkisi farklı. herada ya gonal f in yaramadığını düşünüyoruz

canım her bünye farklı hem döllenmemesi bildiğim kadarıyla ilaçla ilgisi yok o ilaçlar fazla yumurta elde etmek için yumurta uyarıcı ilaçlar.

evet canım birlikte heyecan yapıp güzel sonuç alacağız inşallah cumartesiyi bizde iple çekiyoruz

yok badenur gerilmedim de sadece acaba dedim?çünkü merionel diğer ilaçlara göre çok çok ucuz bir ilaç.şükür döllenme problemi hiç yaşamadım.ama bizim gibi az yumurtası olanlarda bu önemli biliyorsun.bende en son tedavimde mesela puregon kullandım.ama puregonu sevemedim.gonal-fi daha çok seviyorum.embriyolarım hep kaliteli oldular.

kızlar teşekkürler cevabınız için.ama ben bazı ilaçların bazı bünyelerde iyi olmadığını bizzat deneyerek gördüm.mesela femaralı tedaviyi ben sevmedim.hiçbir zaman döllenen embriyo sayım transfer edildiği gün azalmadı.yani 4 döllendi diyelim transfere 2 ya da 3 e düşmedi.ama son tedavimde birgün sonra döllenen artacağına (ki hep öyle olurdu mesela 4 se ertesi gün 5 embriyom olurdu) embriyo sayım azaldı.
ama ben gonal-f i severim....yerimseniben

cetrotide mı? hani önde gidenler erken çatlamasın diye verilen. vermediler mi? nasıl ? akannehir

valla benim ultrasondan gördüğüm 6 günde hepiciği kocaman olduydu hiç öyle geriden gelen yoktu. Varsada dikkate alınmayacak kadar minikti.

Hatta dr.u bile şaşırmıştı bu yaşta ilaca bu kadar erken yanıt vermesi.

Yani benim biliyorsun ilk kontrolden sonra yumurtalar kocaman olunca hemen çatlatma olmuştum. Açıkcası sormadım bile bunlar benim gördüklerim. eğer geriden gelen yetişecek gibi olan olsaydı verirdi zaten.

Dr. tek endişesi yumurtalar erken büyüdüğü için rahimin ince kalmasıydı onun için ilaç vermişti hemen.

Waterss, sağolasın, bakıyorum önerdiğin siteye, yalnız Ambar'da 17 lira olan sky wheat çim tabletleri burada 29 lira.

Herada'cım, bu sitede olan ürünlerin içerikleri iyidir ben bir kısmını kullandım hamile kalana kadar. Fiyatları dışarı göre biraz pahalı ama çok isteyip de dışarıda bulamazsanız alternatif olsun diye bahsettim. İnterneten sipariş verdiğim bir yer ertesi gün elimde oluyor.

Süperrrrr bir haber, Maaşallah.. Alabama'cım 3. güne gittiğine göre transfer ,olay sağlam adımlarla gidiyor demek diye düşünüyorum. Cumartesi sabaha hepsi büyümüş seni bekliyor olacaklar inşallah. Hepimize güzel bir moral olacak, sonra sıradaki arkadaşlar..İlkbahara güzel bir başlangıç yapalım seninle.

bu arada toprağımı ve buğdayımı öğlen aldım.güzel bir saksı alıp dikeceğim.ama buğday pek içime sinmedi.migrostan organik buğday bakacağım olmadı...

karamel doğru seninkiler hemen büyümüştü o nedenle cetrotide verecek zaman yoktu. herada ya neden vermedi peki? :uhm: bir de seni kontrole 5 gün sonra mı ne çağırmıştı belki bu sefer biraz erken çağırır.

kesinlikle, muhtemel ilacıda azaltacak ki erken büyümesinler diye. Aynı şey bana klomende de olmuştu 10 TL. lik hapla 10 gün çatlatma olmuştum 17-20-21 mm yumurta vardı.

Yani bende 1250 TL lik ilaçla 10 TL. lik ilaç arasında bir yumurta farkı oldu. delikafadulden

alabama, benim hiç önce giden arkadan gelen olmadı hepsi hemen hemen aynı büyüklükteydi. Yani 4 üde aynı aynda büyümüştü. Geriden gelen varsa muhtemel dikkate alınmayacak ölçüdeydi.

Ben kaç gün iğne oldum. 2 gün başladım. Pazartesi_salı-çar-perş-cuma-cumartesi oldum.
pazar çatlatma iğnemi oldu pazartesi boş salı toplandı yani 6 gün hormon iğnesi oldum. 7 gün (yani adetin 8. günü) çatlatmamı

altınyunus, benim de 4 üde döllendi ama biri transfer edildiydi çünkü diğerleri kaliteli bölünmemiş.

anladım canım senin epey hızlı gelişmiş herşey. peki sana sorum şu siklusun kaç gün peki şeker?

26 gün dediğim gibi bu ilk değil ben klomenle bir 10 gün çatlatma oluyordum. Benim erken büyüyor. anlatmıştım 9. gündeki tek hata ile hamile kalmıştım

alabama ,yanlış anlaşılma olmuş.toplanandan fazla döllenmeyi kastedmiyorum.arıyorlar ya işte 3 tane döllendi diye,ertesi gün tekrar aradıklarında sayı ya az ya da işte bir tane daha eklendi deniyordu bana.ha o sonradan eklenen yavaş bölünüyordu tabii ki transfere konmuyordu o ayrı...
demek istediğim her bünye her ilaca farklı tepki gösteriyor.mesela eski doktorum femarayla gpnal-f kullanmıyordu.bir başka doktorum gonalf ile beraber sadece menapur kullanıyordu.bu arada ben önümüzdeki ay 7. denememi yapacağım.12 tane de aşılamam var.bunlardan sadece 1 tanesinde ikiz gebelik yaşadım ama 8. haftada düşük oldu.kendi çabalarımla pıhtılaşma problemim olduğunu tespit ettim.son denemede kan sulandırıcı kullandık...

Kızlar, ortalığı karıştırmayayım. Vallahi biliyorsunuz ilkinde de ikincide de boy boy vardı bende, 12 mm'lik olan filanlar hiç hesaba katılmadı. Cetrocide olgunlaşma için de verilen bir iğne diye biliyorum, ben vurulmadım ikisinde de. Gerçi Karamel'le tedavilerimiz aynıydı, o da Lucrin vuruluyordu, belki Lucrin aynı işi görüyordur.

Ne bileyim, ikisi de birebir aynı tedavi olunca ve çuvallayınca, insan kendi yumurtasının kalitesizliğinin dışında da sarılacak bir neden istiyor işte.

Waterss'çım, hızla yazdım, yanlış anlama, gerçekten enteresan ürünler var, yurtdışından temin edilebilirse alınır, yoksa dediğin yerden de alınır elbette. Önerin için sağol, dikkate aldım.

bana bir doktor hızlı büyüyen yumurtalar da kalitesizliğin göstergesidir demişti(
benim de hemen hemen her tedavide 1-2 yumurta resmen koşarlar.geride kalanlarsa ufacık kalır.ama uzun protokolde hepsi eşit ve güzel büyümüştü.zaten onda da rekor yumurta toplanmıştı.

valla bende aynı şeyi 2 doktora sordum. 2 doktorda ne alakası var sadece ilaca hemen yanıt veriyorlar kalitesiz olsa büyümezler demişti.

Yani doktorlar, hastalar, ilaçlar, görüşler bambaşka. Mevcut doktora güvenip kendimizi teslim etmekten başka çare çok.

tamam canım lucrin ile cetrotide ın görevleri aynı. senin protokol farklıydı mikrodoz idi. lucrin kullanınca cetrotide verilmiyor zaten. uzun protokol de adet 21. gün lucrin ile baskılanarak başlıyor ve toplamaya kadar hep onunla devam ediyor mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…