kızlar yukarıda da sorum ama , anladığım kadarıyla bazı ilaçlarla tedavide döllenme olmamış.bunlar hangileri?bende merionali ilk defa kullanacağım.aklıma takıldı.
ay heyecan yaptım deniz bunu kasteddi demekki açıp bakmak kötü oluyomuy muş bende onu anladım ama yanlış mı anladım diyodum.
karamelcim inşallah cumartesi sabah gittiğimde üç tane güzel yumurtam hala var olur ve üçüde konulur. çok dua ediyorum inşallah bukez olur.
güzel umut verici destek ve konuşmalarınıza minnetarım daha iyi hissettiriyor.
:)))) biliyorsun benim dr. da direk oraya git demişti. Hani " bir başka yerlerlede görüş ama ben ora derim" değil direk ferti demişti . Benimde hep aklımda orayla ilgili bir konu olunca atlıyorum :)
inşallah canım. Kusura bakma şu anda hatırlayamıyorum geçmişe bakacak vaktimde yok. Bu senin ilk tüp değil değil mi ?
:)))) biliyorsun benim dr. da direk oraya git demişti. Hani " bir başka yerlerlede görüş ama ben ora derim" değil direk ferti demişti . Benimde hep aklımda orayla ilgili bir konu olunca atlıyorum :)
Valla arkadaşım, iki denemeden sonra benim hiç aklım kalmadı orada, senin de hiç kalmasın, tamam ilgi, alaka süper de, sonuç malum. İlki olmayınca, ikincisinde en ufak bir değişiklik yapılmadı; ne ilaç değişti ne birşey. Hatta şu çatlatma iğnesinden önce yapılan bir iğne var ya, adını hatırlamıyorum, onu bile vermediler ikisinde de. Tüp tedavisi olup da o iğnelerden olmayan bir ben varım sanırım. Yani ister istemez birşeyler tam olmadı hissi var bende. Elbette başka bir yerde farklı bir ilaç ya da protokolle aynı sonucu da alabilirim, dediklerimi geri almak durumunda kalabilirim ama şimdilik böyle hissediyorum
cetrotide mı? hani önde gidenler erken çatlamasın diye verilen. vermediler mi? nasıl ? akannehir
kızlar yukarıda da sorum ama , anladığım kadarıyla bazı ilaçlarla tedavide döllenme olmamış.bunlar hangileri?bende merionali ilk defa kullanacağım.aklıma takıldı.
bende eğer züğürt tesellisi değilse kendimce senin gibi düşünmeyi tercih ediyorum. umut vermek istemiyorlardır diyorum cumartesi olması bana da umut verdi. şu an mutluym ve rahat olmaya çalışıyorum sizinle paylaşınca tabi biraz daha içim coşuyor ne yalan söylim bi taraftan da eşim dediki çok sevinme dur bakalım falan. bende ya olmazssa köpek gibi üzülcem şimdi madem sevincek bişeyim var seviniyorum duygulanıyorum dedim. totem yapmayacağım bu kez doğal olacağım yanımda olduğunuz için ve benimle heyecanlandığınız için çok daha kuvvetliyim. saolun inşallah devamı gelir de üçüncüü levele atlarız :Saruboceq:
cetrotide mı? hani önde gidenler erken çatlamasın diye verilen. vermediler mi? nasıl ? akannehir
Waterss, sağolasın, bakıyorum önerdiğin siteye, yalnız Ambar'da 17 lira olan sky wheat çim tabletleri burada 29 lira.
kızlar 3 olgun yumurtanız döllendi diye aradılar şimdi. bir sorun yokmuş yarın dokunmayacağız o yüzden bilgi veremeyeceğiz cumartesi sabah dokuzda gelin transfere dediler. üçüde olursa üçüde koyulacak mı dedim evet dedi. kaç hücreli dedim şu an sadece döllendiklerini söyleyebiliyoruz dedi . ama güzel konuştu geçen seferki gibi umutsuz değil umut verici geldi bana. bende teşekkür ettim. işte bu kadar. fazla dokunmak incelemek iyi değil onlar şu anda ana rahmindeymiş gibi kendi hallerine bırakılmalı falan gibi bişiyler söyledi o yüzden yarın bakılmayacak dedi ne demek istediyse artık işte böyle kızlar birinci leveli iyi atladık gibi değil mi???
karamel doğru seninkiler hemen büyümüştü o nedenle cetrotide verecek zaman yoktu. herada ya neden vermedi peki? :uhm: bir de seni kontrole 5 gün sonra mı ne çağırmıştı belki bu sefer biraz erken çağırır.
Valla arkadaşım, iki denemeden sonra benim hiç aklım kalmadı orada, senin de hiç kalmasın, tamam ilgi, alaka süper de, sonuç malum. İlki olmayınca, ikincisinde en ufak bir değişiklik yapılmadı; ne ilaç değişti ne birşey. Hatta şu çatlatma iğnesinden önce yapılan bir iğne var ya, adını hatırlamıyorum, onu bile vermediler ikisinde de. Tüp tedavisi olup da o iğnelerden olmayan bir ben varım sanırım. Yani ister istemez birşeyler tam olmadı hissi var bende. Elbette başka bir yerde farklı bir ilaç ya da protokolle aynı sonucu da alabilirim, dediklerimi geri almak durumunda kalabilirim ama şimdilik böyle hissediyorum
aklım karıştı şimdi neden cetroide vermediler diye tüm yumurtaların aynı büyüklükte olması lazım vermemesi için ama eğer bir yumurtan 14 e ulaştıysa ve geride 8 lik 10 luk yumurtan varsa öndekinin erken çatlamaması için çatlama iğnesini beklemeden hemen o gün bir tarafından geliştirici iğneni olurken diğer taraftan da cetroide olman gerekiyor. bunda bir gariplik var. ben üçüncü günden itibaren beş gün üst üste hem menapur hem her gün cetoride oldum o öyle tek sefer çatlama iğnesinden önce vurulan bir iğne değil ki.
yooo bende olmadım o bahsettiğin çatlatma iğnesinden önce olan iğneden tek değilsin yani.
Benim dr. ilk sohbette söyledi " hasta geliyor şuna şurada şu yapıldı buna şu yapıldı" diye.
30 senelik doktorum sanki biz hiç duymadık hiç bilmiyoruz gibi bize öğretiyor dedi.
Her hasta farklıdır her hastaya aynı şey uygulanmaz diyor doğruda. Demek biz o iğnelerin yapılmayacağı hastayız.
canım yukarda da anlattım o iğne geriden gelen küçükler için değil önden giden büyük geridekiler gelmeden çatlamasın diye ogünden itibaren hergün verilen bir iğne. ben 1 martda iğne vurulmaya başladım hergün 9 gün iğne oldum. dördüncü günden itibaren hergün cetroid de oldum. aynı zamanda bu cetroid denen iğne pregnyl gibi çatlamadan en olgun hale gelmesini sağlamaya çalıyan bir iğne. yani bu hastaların değişkenliğine göre kullanılan bir iğne değil. sadece önden giden yumurtaların çatlamasını önlemek için. ki toplam beş altı yumurtanın aynı hızla büyümesi ve hepsinin aynı çapta olması mümkün değil. birde sen toplamda kaç gün iğne oldun kaçıncı gün çatlama iğnesini vuruldun hatırında mı?
ALABAMA pozitif düşünce... pozitif sonuçlar getirecek......... bu sefer yüzün gülecek...... sadece böyle düşün. :lepi:
gelsin bebelerrrrrr heytttt uleyyyynnnnnn
canım her bünye farklı hem döllenmemesi bildiğim kadarıyla ilaçla ilgisi yok o ilaçlar fazla yumurta elde etmek için yumurta uyarıcı ilaçlar.
evet canım birlikte heyecan yapıp güzel sonuç alacağız inşallah cumartesiyi bizde iple çekiyoruz
inşalllahhhhh aminnnnnn
kızlar teşekkürler cevabınız için.ama ben bazı ilaçların bazı bünyelerde iyi olmadığını bizzat deneyerek gördüm.mesela femaralı tedaviyi ben sevmedim.hiçbir zaman döllenen embriyo sayım transfer edildiği gün azalmadı.yani 4 döllendi diyelim transfere 2 ya da 3 e düşmedi.ama son tedavimde birgün sonra döllenen artacağına (ki hep öyle olurdu mesela 4 se ertesi gün 5 embriyom olurdu) embriyo sayım azaldı.
ama ben gonal-f i severim....yerimseniben
hayatım bunun ilaçla ilgisi olmayabilir. döllenen yumurta kaliteli bölünmeyebilir döllenmesi tranfer edileceği anlamına gelmiyor. ayrıca düşüş olabilir ama artış nasıl olacak ki? toplanan yumurta sayısı belli nasıl artacak ??
anladım canım senin epey hızlı gelişmiş herşey. peki sana sorum şu siklusun kaç gün peki şeker?
bana bir doktor hızlı büyüyen yumurtalar da kalitesizliğin göstergesidir demişti(
benim de hemen hemen her tedavide 1-2 yumurta resmen koşarlar.geride kalanlarsa ufacık kalır.ama uzun protokolde hepsi eşit ve güzel büyümüştü.zaten onda da rekor yumurta toplanmıştı.
Kızlar, ortalığı karıştırmayayım. Vallahi biliyorsunuz ilkinde de ikincide de boy boy vardı bende, 12 mm'lik olan filanlar hiç hesaba katılmadı. Cetrocide olgunlaşma için de verilen bir iğne diye biliyorum, ben vurulmadım ikisinde de. Gerçi Karamel'le tedavilerimiz aynıydı, o da Lucrin vuruluyordu, belki Lucrin aynı işi görüyordur.
Ne bileyim, ikisi de birebir aynı tedavi olunca ve çuvallayınca, insan kendi yumurtasının kalitesizliğinin dışında da sarılacak bir neden istiyor işte.
Waterss'çım, hızla yazdım, yanlış anlama, gerçekten enteresan ürünler var, yurtdışından temin edilebilirse alınır, yoksa dediğin yerden de alınır elbette. Önerin için sağol, dikkate aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?