38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Gerçekten bünyeden bünyeye değişiyor ilacın etkiledi. Ben Gonal-f'i çok sevmiştim, çünkü ilk aşılama denememde, ilk ve tek pozitifimi getirmişti bana. Ancak son 2 tüp denemesinde işe yaramadı, bilmiyorum belki bünye alışıyordur artık ya da başka şey. Şimdi korkulu rüyam oldu gonal f, ki en beğenilen ilaçtır. Sende işe yarasın, başarılı bir tedavi olsun umarım.

BENCE ÖNEMLİ

arkadaşlar önemli birşeye dikkatlerinizi çekmek istiyorum.

Benim önde giden yumurtalarım oluyordu. şu anki doktorum bu konuyu dikkate aldı. bana 21. gün başlamak üzere bir ilaç verdi,

21. gün, 23. gün, 25. gün, yani bir gün atlayarak 21. günden adet görünceye kadar içmemi söyledi, son kontrolümde gördükkki önde giden yok, eşit yarışıyorlar. hemen tüp yapalım dedi ama ben bir ay daha izleyelim istedim. Bu çok önemli bence. önümüzdeki ay tekrar deneyeceğim. ve 21. gün yine o ilaca başlayacağım. bu ilaç aslında hemen hemen hepimize tarnsferden sonra verilen ostrojen içerikli bir ilaç. bence önde giden yumurtaları olanlar bu konuyu doktoruyla paylaşsın.

benimde lucrin di yırttım mı yani :))))

sağol herada:))
ben de umutlarımı gonalf ve uzun protokole bağladım şaka bir yana.göreceğiz bakalım.gerçi her deneme birbirinden farklıdır ama umut işte:))
karamel,doğru diyorsun.benim izmir de gitmediğim doktor kalmadı.her biri farklı şeyler söyledi.birinin dediği de bir diğerini tutmadı.her biri bir ilacı çok seviyor ve ısrarla onu kullanmayı istiyor.

Herada'cım yok tabi hızlı yazıyoruz hepimiz bazen duyguyu yazıya aktaramıyoruz, biz birbirimizi anlıyoruz..Şeniz

neyse olay çözüldü galiba sonuçta lucrin kullanılmış bende lucrinin nasıl bir ilaç olduğunu öğrenmiş oldum. amma ve lakin yinede eğer regl tarihinden 14 gün geriye giderek yumurtanın çatladığı gün tespit ediliyorsa doğanın da kendi takvimi pek değişmiyor aşılamada yapsanız tüp de yapsanız sonuçta yumurtanın toplandığı yani çatladığı tarih yine değişmiyor. bende diyorum ki benim üç denememde de bu değişmedi ilaç kullansakda dönüp dolaşıp genelime denk geldi. yani bana göre önden giden diye birşey yok önden giden normal takviminde gidiyor arkadan ekstradan geliştirdiklerimiz normal takvime uymaya çalışıyor. örneğin karamel 6.gün yada 7. gün senin toplandıysa siklusun 21 gün olur bilemedin 22 olur. sanki bana 12.gün toplanması gereken orjinal yumurtanın da toplanması için erken gibi geldi. eğer siklusun 26 ise 12 . gün tek yumurtan çatlıyor demektir neden sen 7.gün tümünü toplattırmak durumunda kalıp senin orjinal dengeni karıştırıyorlar. sonuçlarıda buna göre mi oluyor acaba ?? bilmem anlatmak istediğimi anlatabildim mi?

HERADA kendi yumurtalarımızın kalitesizliğinin dışında sarılacak şey bence merkezlerin laboratuvarlarının yeterliliği, embriyologunun tecrübesi, titizliği bence pek çok kaybeden insan bu yüzden kaybediyor........ doktoru merkezi seçiyoruz ama o aşamalarda ne oluyor ne bitiyor aslında hiç bilmediğimiz nokta buralar.................

yok canım benim 10. gün toplandı normalde de ilaçsız 11 falan çatlıyor bilemedin 12. gün o yüzden erken gibi gözüksede benim siklusa uygundu okadar ilaç yüklendik elbet bir - iki gün erkene gelebilir.

yok canım benim 10. gün toplandı normalde de ilaçsız 11 falan çatlıyor bilemedin 12. gün o yüzden erken gibi gözüksede benim siklusa uygundu okadar ilaç yüklendik elbet bir - iki gün erkene gelebilir.

tamam o zaman şimdi anladım yani işte heradanın dediği gibi olmayınca insan kendince bir yanlış bulup buna yüklemeye çalışıyor. umarım en kısa zamanda allah gönlüne göre versin. kaydirigubbakcemile5

amin cümlemiz:icecream:

Başıma taş yağacak vallahi. Geçen seneye kadar herkes hem doktor, hem avukat, hem ekonomist, hem herşeyin uzmanı, gerçek uzman ne yapsın bu millete diyordum. Şu halime bakın yahu. Off, offfffff...

Cehaletimi mazur gör Karamel'cim de, kozal ne yahu???

yok anam acım depreştide o yüzden yazdım :)

ben diğer tüplerin parasını hisse senedine yatırdım oda tepetaklak oldu da, girdim baktım hala yerlerde birden öyle espirik yapayım dedim. Ama o şirketin durumunu sana sormadan aldım eşeklik ettim o ayrı

Ha tamam, peki, anlaşıldı ))) Can sağlığı olsun...

Ha evet, bir de teknik direktörlük diyecektim, haklısın, hiç ilgilendiğim bir konu değil ya, aklıma gelmedi. Ama bak yalan değil, al bu senenin maç sonrası yorumlarını, sonra herhangi bir sene aynen yayınla, uymuyorsa ne olayım? Hep aynı, hep aynı, 'artık önümüzdeki maça bakıcaz."

Gerçi itiraf edeyim, bir ara Erman Toroğlu ve Şansal Büyüka'nın programını seyrediyordum, eşim maçı seyrediyordu sonrasında beraber bu ikiliyi seyrediyorduk ama bu aşk da bir senede bitiverdi benim için.

Gerçi itiraf edeyim, bir ara Erman Toroğlu ve Şansal Büyüka'nın programını seyrediyordum, eşim maçı seyrediyordu sonrasında beraber bu ikiliyi seyrediyorduk ama bu aşk da bir senede bitiverdi benim için.

süper ikili ya erman'nın yorumları müthişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…