kızlar teşekkürler cevabınız için.ama ben bazı ilaçların bazı bünyelerde iyi olmadığını bizzat deneyerek gördüm.mesela femaralı tedaviyi ben sevmedim.hiçbir zaman döllenen embriyo sayım transfer edildiği gün azalmadı.yani 4 döllendi diyelim transfere 2 ya da 3 e düşmedi.ama son tedavimde birgün sonra döllenen artacağına (ki hep öyle olurdu mesela 4 se ertesi gün 5 embriyom olurdu) embriyo sayım azaldı.
ama ben gonal-f i severim....yerimseniben
tamam canım lucrin ile cetrotide ın görevleri aynı. senin protokol farklıydı mikrodoz idi. lucrin kullanınca cetrotide verilmiyor zaten. uzun protokol de adet 21. gün lucrin ile baskılanarak başlıyor ve toplamaya kadar hep onunla devam ediyor mesela
Kızlar, ortalığı karıştırmayayım. Vallahi biliyorsunuz ilkinde de ikincide de boy boy vardı bende, 12 mm'lik olan filanlar hiç hesaba katılmadı. Cetrocide olgunlaşma için de verilen bir iğne diye biliyorum, ben vurulmadım ikisinde de. Gerçi Karamel'le tedavilerimiz aynıydı, o da Lucrin vuruluyordu, belki Lucrin aynı işi görüyordur.
Ne bileyim, ikisi de birebir aynı tedavi olunca ve çuvallayınca, insan kendi yumurtasının kalitesizliğinin dışında da sarılacak bir neden istiyor işte.
Waterss'çım, hızla yazdım, yanlış anlama, gerçekten enteresan ürünler var, yurtdışından temin edilebilirse alınır, yoksa dediğin yerden de alınır elbette. Önerin için sağol, dikkate aldım.
Kızlar, ortalığı karıştırmayayım. Vallahi biliyorsunuz ilkinde de ikincide de boy boy vardı bende, 12 mm'lik olan filanlar hiç hesaba katılmadı. Cetrocide olgunlaşma için de verilen bir iğne diye biliyorum, ben vurulmadım ikisinde de. Gerçi Karamel'le tedavilerimiz aynıydı, o da Lucrin vuruluyordu, belki Lucrin aynı işi görüyordur.
Ne bileyim, ikisi de birebir aynı tedavi olunca ve çuvallayınca, insan kendi yumurtasının kalitesizliğinin dışında da sarılacak bir neden istiyor işte.
Waterss'çım, hızla yazdım, yanlış anlama, gerçekten enteresan ürünler var, yurtdışından temin edilebilirse alınır, yoksa dediğin yerden de alınır elbette. Önerin için sağol, dikkate aldım.
neyse olay çözüldü galiba sonuçta lucrin kullanılmış bende lucrinin nasıl bir ilaç olduğunu öğrenmiş oldum. amma ve lakin yinede eğer regl tarihinden 14 gün geriye giderek yumurtanın çatladığı gün tespit ediliyorsa doğanın da kendi takvimi pek değişmiyor aşılamada yapsanız tüp de yapsanız sonuçta yumurtanın toplandığı yani çatladığı tarih yine değişmiyor. bende diyorum ki benim üç denememde de bu değişmedi ilaç kullansakda dönüp dolaşıp genelime denk geldi. yani bana göre önden giden diye birşey yok önden giden normal takviminde gidiyor arkadan ekstradan geliştirdiklerimiz normal takvime uymaya çalışıyor. örneğin karamel 6.gün yada 7. gün senin toplandıysa siklusun 21 gün olur bilemedin 22 olur. sanki bana 12.gün toplanması gereken orjinal yumurtanın da toplanması için erken gibi geldi. eğer siklusun 26 ise 12 . gün tek yumurtan çatlıyor demektir neden sen 7.gün tümünü toplattırmak durumunda kalıp senin orjinal dengeni karıştırıyorlar. sonuçlarıda buna göre mi oluyor acaba ?? bilmem anlatmak istediğimi anlatabildim mi?
Herada'cım yok tabi hızlı yazıyoruz hepimiz bazen duyguyu yazıya aktaramıyoruz, biz birbirimizi anlıyoruz..Şeniz
waters herada ben kaçırdım. ne sitesi nereden ne alıyorsunuz? :1shok:
waters herada ben kaçırdım. ne sitesi nereden ne alıyorsunuz? :1shok:
yok canım benim 10. gün toplandı normalde de ilaçsız 11 falan çatlıyor bilemedin 12. gün o yüzden erken gibi gözüksede benim siklusa uygundu okadar ilaç yüklendik elbet bir - iki gün erkene gelebilir.
tamam o zaman şimdi anladım yani işte heradanın dediği gibi olmayınca insan kendince bir yanlış bulup buna yüklemeye çalışıyor. umarım en kısa zamanda allah gönlüne göre versin. kaydirigubbakcemile5
Cehaletimi mazur gör Karamel'cim de, kozal ne yahu???
yok anam acım depreştide o yüzden yazdım :)
ben diğer tüplerin parasını hisse senedine yatırdım oda tepetaklak oldu da, girdim baktım hala yerlerde birden öyle espirik yapayım dedim. Ama o şirketin durumunu sana sormadan aldım eşeklik ettim o ayrı
Gerçi itiraf edeyim, bir ara Erman Toroğlu ve Şansal Büyüka'nın programını seyrediyordum, eşim maçı seyrediyordu sonrasında beraber bu ikiliyi seyrediyorduk ama bu aşk da bir senede bitiverdi benim için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?