- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
www.thelifeco.com.tr'yi önerdi waterss, sağlıklı yaşam için türlü ürünler detox programları v.b.'leri var. Bir bak istersen sen de.
arkadaşlar merhaba,
doktor bir sonraki ay olabilecek folikül sayısını söyleyebiliyor mu? tahmini ??? bunu bilmiyordum hiç ????
Birde erverdi co kültür yapılmasını doktor mu öneriyor? yoksa hasta mı teklif ediyor? bu güne kadar bana doktorlar hiç bahsetmedi???
Memorial'de tedavi öncesi mamografi istiyorlar mı? şart mı?
söylüyormuş bende denizden öğrendim burada.ko kültür yapılmasını bana memeoriale gittiğimde söylemişlerdi.ilk görüşmeye gittim.bilinmeyen infertilite teşhisi kondu yine.bu gibi sonuç alınmayan durumlarda böyle yeni bir tekniğin yardımcı olabileceğini söyledi.ben teklif etmedim.ayrıca spermler de 8000 kez büyütülüp en iyi olanı kullanılıyormuşama ilaç konusunda istediğim ilaçlarla olsun istiyorum.çünkü neredeyse ne kadar tüp ilacı varsa hepsini kullandım bir tek lukrini bir de menapuru kullanmadım.hangi ilacın bende etki edeceğini anlayabiliyoırum artık
hayır mamaografi istenmedi.o diğer sağlık tetkiki.kişisel yani.kendi sağlığımız açısından yaptırmak şart tabii. ama ben daha hiç yaptırmadım.40 olunca bakarımgörüşmek üzere.hoşçakal.sevgiyle kal.
kızlar bir sonuç almaya gittim. ne çok yazmışsınız yaa.akşama tek tek okuyacağım.alabamanın 3 yumurtası döllenmişmaşallah diyeyim bebek olarak dönsün inşallah..şimdi ilk ondan haberim var.waterss ında herşey yolunda gitmiş sevindim.hayırlı sonuçlar olsun.
bende sonuçları aldım hepsi iyi normal değerlerde.sadece tiriot im biraz yüksek.onunda sürekli ilacını kullanıyorum zaten.dr prolaktin seviyemi çok beğendi tutarsa bu sefer tutabilir ,hadi bakalım dedi.drlara gide gele akraba olacağız artık.Allahım yarabbim. sen sonumuzu hayır getir.
Waters amniyosentezin kolay gecmesine cok sevindim. Neden 3 hafta suruyor anlamadim. Aslinda sozlu olarak 1 haftada soylenebilir. Rapor olarak eline vermeleri 3 haftayi bulur. Yani burda boyle. Belki Turkiyede prosedur farklidir.
Sonucun iyi cikicak benim buna hic suphem yok. Bakalim cinsiyeti ne olucak. Bu yil genelde kizlar agirlikli ama bakalim.
Erverdi, çocuk istiyorum diye bir site varya orada " kısırlık tedavisi" diye bir anket var onu dolduranlara ÇİDER 150 TL yerine 100 TL imiş. Bilgin olsun
Nereden yakalayacak bak konuyu ))))
Badenur'cum aynı şeyleri yaşamışız, ben de çok istiyorum kesin bir cevap almak, ne diye bu yumurtalar döllenmedi filan diye. Deniz Bulut'un söyledikleri de benim tek tutunacak dalım açıkçası; başka bir el, başka bir protokol ya da ilaçla durum daha farklı olur diye ummaktan başka çare yok benim için. Doktorum direkt yumurta kalitesine bağlamıştı, toplayana kadar da aman çok kaliteli bunlar filan diyordu, bakalım bir sonraki denemeye cesaret ettiğimde göreceğim ben de.
Valla, yumurta kalitesinden v.s.'den çok umutlu olmadıklarında ya da sayı da azsa hemen 2. gün transferi diyorlar, dış ortamda tutmayı tercih etmiyorlar. 3. güne alınması çok iyi, eminim paylaşmasalar da biliyorlar bu aşamada ne olur diye. Senin için bu tüm tedavi boyunca olduğun gibi rahat olsun, ilkiyle kıyaslanamayacak güzellikte gidiyor herşey, seninle heyecan yapıyoruz biz de.
kızlar yukarıda da sorum ama , anladığım kadarıyla bazı ilaçlarla tedavide döllenme olmamış.bunlar hangileri?bende merionali ilk defa kullanacağım.aklıma takıldı.
erverdi hayırlı olsun sonuçların. inşallah böyle sonuna kadar iyi gider. eğer folikül sayısı iyiyse ilk adet mi düşünüyorsun sonraki mi?
son tedavimden sonra kendime bir zaman koymuştum.6 ay takip sonra da sondeneme olacaktı.4 ay denedik olmadı bu ayı es geçtim.ilk adet değil.bir takip daha sonra memorial.nisana kilitlemiştim kendimi.offff yaa mayıs haziran olmasın.olmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?