38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

kızlar;oku oku yaz yaz bitmedi.yani ancak bitti.bu akşamlık bu kadar.
ALABAMAcım;şimdi sana sabretmek düşüyor.ah ne zordur.transferin yapılacağını söylediklerine göre herşey yolunda görünüyor.hayırlı evlat olur inşalah.

günaydın karamel,günaydın kızlar.son keyif çayımı içiyorum ve sizlere güzel bir gün işlerinizde kolaylıklar diliyorum.açan güneş güzel hava hepimize umut olsun

günaydın erverdiciğim.

herkese günaydınlar. Bende artık yarın ovülasyonlara başlarım. :ecrin_bebek:

bu arada ruşeym almıştım sabah süte karıştırıp içtim. Üzerinde yazıldığı gibi inanılmaz tok tutuyor, kilo vermeye bile yardımcı olur ama ruşeymin üzerine kepek ekmekle de olsa tost yemezseniz :))

Son düzenleyen: Moderatör:
sen neler yapıyorsun arkadaşım, keyfin nasıl

Canım iyiyim çok şükür. İnsan çalışınca vaktin nasıl geçtiğini de anlamıyor ki, zaman su gibi akıp geçiyor valla.

Arkadaşlar herkese günaydın,

Benim bugün reglimin 2.günü. Dün Dr.'umla konuştum. bugün çağırdı beni. Yani yeni bir tüp bebek sürecim başlamış olacak. Hayırlısı bakalım....

Karamel'cim işte böyle...keyfim şimdilik yerinde... İnşallah hepimizin keyfi herzaman yerinde olsun...kaydirigubbakcemile3

patikler;yeni tedavin hayırlı olsun.olsun,olsun artık .artık birimize umut olsun.alabama sana da söylüyorum.hadi kızlar verin şu müjdeyi.güneş öyle güzel açtı ki şimdi burada.bize açsın .bugün bize açsın.ışığıyla bize şans dağıtsın.bugün duygusallığım yalancı şairliğim üzerimde.her an birşeyler gelebiilir.
BAKSANA TALıHE MAL VERıP KıMıNE,SENı VERMıŞ BENıM GıBı BıRıNE

Bu şu an gökselden dinlediğim bir şarkının sözü.bana komik geliyor.nasıl düşünürsen!!
şarkının sonunda kalbimin istediğini almak nasip olmadı diyor.
ona olmamış.ona olmadı diye bizede olmıycak diye bişey yok di mi ama.inşallah birimize olacak(kim bilebilir belki hepimize)size sevgimi gönderiyorum yakalayın

bugün cuma.işlerimi bitireyim.cuma saatine inşallah dua edeceğim hepimize.kuran okuyacağım

Canım yaaaa, ne de güzel yazmışsın. İnan içime mutluluk doldu.. Şu an işteyim ama beynim işten uzaklaştı... Merak etme hepimizin yüzüne gülecek allah inşallah.... Daha öncede anlatmıştım. Ben de 8 sene sonra kavuştum miniğime. Ama bu sürece kadar hep bir bildiği vardır rabbimim dedim ve hep dua ettim. İnşallah dua eden herkese de verecek buna inanıyorum...

inşallah bol yumurtan vardır ve hayırlısıyla kavuşursun bebeğine kızın da kardeşine a.s

bugün cuma.işlerimi bitireyim.cuma saatine inşallah dua edeceğim hepimize.kuran okuyacağım
rabbim en önce sana verecek inşşş. valla ben de buna çok dua ediyorum:Saruboceq:

Alabama cok sevindim. Insallah bebislerin gelecek.

Roniyam'cım, sen nasılsın arkadaşım? Haydi az kaldı hayırlısıyla.

Erverdi'cim, gözün aydın, herşey gönlünce olsun. Yumurta döllenmeme ya da bölünmenin durması sorunuyla ilgili gerçekten tam bir sebep veremiyorlar ama bana kafadan 'yumurtadan' deyip çıktılar. Belki de öyle, çok isterdim laboratuvardan oldu diyebilmek, inşallah öyledir.

Bebeksan, kolaylıklar diliyorum arkadaşım. ış yerinde stres gerçekten öldürüyor insanı, zaten geçirdiğimiz süreçte yeterince stres var. Ukalalık gibi gelmesin ama ben sonunda 'bugün beni sıkan bu konuyu gelecek sene bugün hatırlamıyor olucam, benimle alakalı değil, dolayısıyla benim için önemli değil, yaptığım işle alakalı, bu ben değilim' demekte buldum çareyi. Genelde işe yarıyor, sakinleşiyorum filan. Beraber çalıştığımız insanlara da benzer bir bakış açısıyla çoğu kez katlanmaya gayret ediyorum, patladığım dönemler de oluyor -özellikle son dönemlerde- ancak inanarak söyleyeyim çok çalışan ve ses etmeyenin kimse kıymetini bilmez. Durum sende böyleymiş gibi geldi ama dediğim gibi bir iki cümlenle sonuca varıp ukalalık da etmek istemem.

Erverdi'cim, 2. günde olmaz demedim canım, 3. gün daha umut vaat ediyor demeye çalıştım elbette 2. günde hem de doktorların umutlu olmadığı embriyolarla hamile kalanlar da var, bahsetmeye çalıştığım başka birşeydi arkadaşım.

Kolay gelsin canım ) Ruşeym'i hafta sonu kullanmaya başlarım ben de. Sağlıkçı, antioksidancı olucaz yakında bakalım

Patikler'cim, herşeyin gönlünce olduğu süper rahat bir tedavin olsun inşallah. Gelişmeleri takip edeceğim, dualarımdasın, umarım bu tedavin bebeğini getirir sana.

Allah kabul etsin Erverdi'cim.

günaydın kızlarrr evdeyim işe gitmedim keyif yapıyorum hava çok güzel aydınlık. içimde aydınlık .
patikler canım tedavin hayırlı olsun inşallah herşey yolunda gider kavuşursun bebeğine.
herada vallahi siz gerçekten sağlıkçı hekim oldunuz bravo vallahi. önemli olan birde bunları düzenli olarak kullanabilmek saatini vs kaçırmamak üşenmemek her kullandığınız size şifa olsun inşallah. ben şu an sadece baltarçınçörekotutozu karışımına takılıyorum zorlaa... birde şu sigaradan kurtuldum galiba.
gukemden haber yok değil mi sigara dedim de aklıma geldi :) bir gitti tam gitti yani.
erverdicim bu neşe doluyor insan şeklinde mutlusun şakıyorsun maşallah sana allah dualarını kabul etsin canım.
karamel sen ne alemdesin bakalım presseedlere ne zaman başlıyosun şekerim
deniz doktorum ne diyosun olcak mı bu iş bu sefer?
roniyam waters canlar bebeleriniz kıpırdamaya başladı mı ne zaman başlayacak? allah onları korusun maşallah onlara
benim yumoşlar napıyo acaba ??

Paylaşmak istedim arkadaşlar, çok hoşuma gitti...

Üzülme ... der, Mevlana ve devam eder;

Bir yandan korku bir yandan ümidin varsa iki kanatlı olursun.
Tek kanatla uçulmaz zaten.
Sopayla kilime vuranın gayesi kilimi dövmek değil, kilimin tozunu almaktır.
Allah sana sıkıntı vermekle tozunu, kirini alır. Niye kederlenirsin?
Taş taşlıktan geçmedikçe parmaklara yüzük olamaz..
Yüzük olmayı dileyen taş, ezilmeyi yontulmayı göze almalıdır..

Sağol paylaştığın için Patikler, gerçekten de etkilenmemek mümkün değil.

Alabama'cım, bol keyifler arkadaşım. Ohh, valla evde olmak için mükemmel bir gün. Yarın için de hep aklımdasın, duamdasın, herşey çok iyi gidecek bu sefer, göreceksin...

Alabama, Herada ve Deniz Bulut temennileriniz için çok teşekkür ederim. ınşallah hepiniz için umut olma şansını yakalarım...

patikler, canım hadi hayırlı olsun tedavi kararın, başlangıcın.

alabamacığım, yarın 9. günüm artık ovülasyonu yapmaya başlayacağım, takıldığım yerde waterss'tan kopya alırım artık.

bir arkadaşıma bebek görmeye gideceğiz, hediyesini öğlen alırım. Ama tabi biraz buruk oluoyr hediye olayı, insan gönlünce kendi sıpasına alışveriş etmek istiyor. Oda yakındır inşallah.

heradayı üzüceğime kafamı kırarım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet arkadaşlar haberler iyiymiş.Geçmişe bakıp geldi.Alabamanın 3 yumurtası da döllenmiş ne güzel.Benim de ikinci denememde embriyolog döllendikten sonraki gün bakmıycaz.Herzaman açıp bakmak zarar verir embrioya demişti.Hadi hayırlısı canım.Yarın inşalalh 3'ünü de koyarlar.(Yasaya göre 2 koymaları gerekiyor ya)

Erverdi canım co kültür yaptırıcakmışsın.Sizin sebepsiz infertilite diye sanırım bunu deniycekler.ınşallah bu kez bebeğin sana tutunur.Nisan ayı adetinle yaptırıcan herhalde ben de nisan düşünüyorum bakalım Fsh biraz düşsün de.Aslında sizler deneme yaptıkça hemen benim de başlayasım geliyor ama bu kez acele etmiycem.2.denemede çok acele etmiştim çünkü.

Hereda sen nasılsın.Dönmüşsün aramıza.Yokluğun hemen farkedildi söyliyeyim.Sakın aramızdan ayrılmayı düşünme.Sonuçların da bence çok iyi çıkmış.Senin de belki hem merkez değişikliği hem ilaç değişikliği ile bu kez farklı olacak.

Patikler arkadaşım senin tedavin de hayırlı olsun canım.Sanırım senin bir çocuğun var ikinci için uğraşıyorsun.Sen hangi merkezde yaptırıyorsun acaba.

Karamel arkadaşım sen de ovulasyon testlerine başlıyorsun zaman çok çabuk geçiyor aslında kızlar.Bu ay bence sen bebeği normal yollardan tutturursun.

Deniz Bulut arkadaşım hala ambara buğday çimi tableti gelmedi.Bu ay da geçti.Bu ay arı sütü dışında birşey de kullanmadım.Bakalım adet uygun olursa tekrar tahlil yaptırıcam ama pek de umutlu değilim.Sen bu işi iyi hallediyorsun.

Waterss arkadaşım işlemin sorunsuz geçmiş.ınan çok sevindim.Sonuçların da iyi çıkıcak zaten.Hayırlısıyla hepimiz doğumu bekliycez.

sağ ol arkadaşım çok sağ ol...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…