- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
sen neler yapıyorsun arkadaşım, keyfin nasıl
adet olmadın mı hala?
patikler;yeni tedavin hayırlı olsun.olsun,olsun artık .artık birimize umut olsun.alabama sana da söylüyorum.hadi kızlar verin şu müjdeyi.güneş öyle güzel açtı ki şimdi burada.bize açsın .bugün bize açsın.ışığıyla bize şans dağıtsın.bugün duygusallığım yalancı şairliğim üzerimde.her an birşeyler gelebiilir.
BAKSANA TALİHE MAL VERİP KİMİNE,SENİ VERMİŞ BENİM GİBİ BİRİNE
Bu şu an gökselden dinlediğim bir şarkının sözü.bana komik geliyor.nasıl düşünürsen!!
şarkının sonunda kalbimin istediğini almak nasip olmadı diyor.
ona olmamış.ona olmadı diye bizede olmıycak diye bişey yok di mi ama.inşallah birimize olacak(kim bilebilir belki hepimize)size sevgimi gönderiyorum yakalayın
inşallah bol yumurtan vardır ve hayırlısıyla kavuşursun bebeğine kızın da kardeşine a.sAy sorma Deniz'cim ya, ilk kez tam 3 gün gecikti, belirtiler vardı ama yine de hiç gecikmediği için normalde, allah allah dedim. Ama dün hastalandım. Karamel'e de yazdım bugün kısmetse başlıyorum inşallah. Ne olur dua edin ok? :Saruboceq:
rabbim en önce sana verecek inşşş. valla ben de buna çok dua ediyorum:Saruboceq:bugün cuma.işlerimi bitireyim.cuma saatine inşallah dua edeceğim hepimize.kuran okuyacağım
Alabama cok sevindim. Insallah bebislerin gelecek.
kızlar bir sonuç almaya gittim. ne çok yazmışsınız yaa.akşama tek tek okuyacağım.alabamanın 3 yumurtası döllenmişmaşallah diyeyim bebek olarak dönsün inşallah..şimdi ilk ondan haberim var.waterss ında herşey yolunda gitmiş sevindim.hayırlı sonuçlar olsun.
bende sonuçları aldım hepsi iyi normal değerlerde.sadece tiriot im biraz yüksek.onunda sürekli ilacını kullanıyorum zaten.dr prolaktin seviyemi çok beğendi tutarsa bu sefer tutabilir ,hadi bakalım dedi.drlara gide gele akraba olacağız artık.Allahım yarabbim. sen sonumuzu hayır getir.
selam kızlar..
ben yine yaklaşık 10 sayfa kadar okuyup yorulup yazmaya mecalim kalmadı. iş yerinde acaip canım sıkılıyo. çok çalışıyorum ama nedense amirlerim benm kıymetimi bilmiyolar, bu da beni çok üzüyo. sanırım benim değerler iş yüzünden iyi çıkmıyo.
Alabama öncelile seni canı gönülden tebrik ederim. 4 yumurta gayet güzel bir sonuç. haydi hayırlısı bakalım.
waters işlemde hiç hissetmemen çok güzel. umarım sonucun da gayet iyi çıkar.
oldumu 2nci günden de oluyor. tüpten bir arkadaşımın 2nci günü birden çağırdılar haber verdiler biri bozuldu(3 taneydi) gelin diğerlerini koyalım diye.şimdi kızı yaşına girecek.kısmette varsa herşekilde oluyor
günaydın erverdiciğim.
herkese günaydınlar. Bende artık yarın ovülasyonlara başlarım. :ecrin_bebek:
bu arada ruşeym almıştım sabah süte karıştırıp içtim. Üzerinde yazıldığı gibi inanılmaz tok tutuyor, kilo vermeye bile yardımcı olur ama ruşeymin üzerine kepek ekmekle de olsa tost yemezseniz :))
Canım iyiyim çok şükür. ınsan çalışınca vaktin nasıl geçtiğini de anlamıyor ki, zaman su gibi akıp geçiyor valla.
Arkadaşlar herkese günaydın,
Benim bugün reglimin 2.günü. Dün Dr.'umla konuştum. bugün çağırdı beni. Yani yeni bir tüp bebek sürecim başlamış olacak. Hayırlısı bakalım....
Karamel'cim işte böyle...keyfim şimdilik yerinde... ınşallah hepimizin keyfi herzaman yerinde olsun...kaydirigubbakcemile3
bugün cuma.işlerimi bitireyim.cuma saatine inşallah dua edeceğim hepimize.kuran okuyacağım
patikler, canım hadi hayırlı olsun tedavi kararın, başlangıcın.
alabamacığım, yarın 9. günüm artık ovülasyonu yapmaya başlayacağım, takıldığım yerde waterss'tan kopya alırım artık.
bir arkadaşıma bebek görmeye gideceğiz, hediyesini öğlen alırım. Ama tabi biraz buruk oluoyr hediye olayı, insan gönlünce kendi sıpasına alışveriş etmek istiyor. Oda yakındır inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?