38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

alabama inşallah diyelim 3 yumurta güzel sayı inşallah yarın kaliteleri de iyi olur

hülya ben de geldiyse yarın gidip arkadaşıma alacaktım
kendime dün amazondan 2 kutu ısmarladım 100 lira tuttu kargoyla (1000 adet 500 mg dan yani 100 günlük). 1 kutuyu vereyim derdim ama bana en erken geliş tarihi 30 mart-5nisan arası gösteriyor. o zamana kadar bende tozu var onu kullanacağım. o biterse de ambara gelmezse osmanbeydeki aktardan 25 liraya 1 kutu alırım diye düşündüm.

hülya kızlar sinirlendim çok alsanaalsanasmile
nuhun ambarını aradım. sky wheat gelmiş ama daha önce yanlış fiyatlandırılmış 30 lira dediler
şimdi geriye tek yol kaldı. osmanbey (etilerde falan da şubesi var internetten satışı ama ne kadara veriyor internette bilmiyorum) zencefil den 25 liraya 1 kutu alınır. 200 tane 250 mg var. yani en az 10 gün yeter. günde 15 tabletle başlanırsa 15 gün yeter (ben öyle yapmıştım). bu arada hemen amazondan benim yaptığım gibi sipariş verilir 100 liraya 100 gün gidecek sky wheat alınır. orada 500 mg dan 500 tanelik 2 kutu 33 usd. 33 usd gibi de yol tutuyor toplamı 66 usd. sadece gelmesi 2-3 hafta arası alıyor.

Niye bizi oyalayıp duruyor bilmem.Enson aradığımda çarşamba gelecek dediler.Bugün cumna oldu.Ne arayan var ne soran.

İlla vicdan yaptıracaksın bana yani. Dün başıma taş yağacak bu milletten yaka silkerdim şu halime bak dediğim halde. Neyse, ortayı hem karıştıran, hem de lucrin kullandığımızı akıl edip de yanlış anlaşılmayı gidermeye çalıştığıma göre, affedersin arkadaşını di mi

Burada elbette çok ama çok eleştirilecek şeyler yapıyoruz, doktorlarımızı, tedavi ve ilaçlarımızı arkadaşlarımızın görüş, öneri ve eleştirilerine açıyoruz filan. Yapmamak lazım ama aynı fal baktırmak gibi işte. Gerçekten istemeden senin de kafanı bulandırmışım ama sadece kendi derdimi, hissiyatımı anlatmaya çalışıyordum arkadaşım, affola.

Bİt pazarına nur yağdırdık yani ha, yuh diyorum. Aynen katılıyorum, dışarıdan alırız, kendimiz yetiştiririz filan.

ya ne alaka kızdırma beni gelmeyeyim oraya :)

tamam siliyorum yazdığımı dertleşmeyecek miyiz artık tövbe tövbe :1hug:

tabiki tedavilerimizi konuşacağız allah allah ya

Son düzenleyen: Moderatör:
Karamelcim, istemeden, kastetmeden de olsa sorgulatmışım tedavini sana, ne kadar saçmaladığımı anladım. Ben özür dilemekten gocunan biri değilim arkadaşım, çok da içten özür diledim, vallahi utandım resmen. Sakın da silme, eşekliğim şöyleeeeeeeee güzelce gözüksün. Doktor çırağı mıyım ben, ne anlarım of of..Offff ya ne zor sadece yazarak, tam anlatamıyorsun derdini ki, ama anladın sen beni )

Hülya'cım, selam arkadaşım. Gerçekten tedavide acele etmemek gerektiğine ben de katılıyorum artık. Mühim olan oradan oraya koşturmak her ay bir tedavinin ucunda olmak değilmiş, inşallah bir sonraki tedaviler içimize siner, yüzümüzü güldürür canım.

talep çok olunca fiyatı artırırlar her zaman..... :jeyyar:

arkadaşlar, benim buğday çimlerin bir karış boy attılar, tadı çok hoş olmasada, ilaç niyetine katlanıyorum, salatalara koyarsanız tadını hisetmiyorsunuz, ama en iyisi aç karnına tutam tutam yemek. sizde yetiştirin mutlaka... ektiğiniz şey, plastik olmasın, toprak boyasız saksı olabilir, ya da benim gibi mevye sandığına, manavdan rica edip aldım, zaten az sulamak gerekiyor, çamur olmayacak, o yüzden sandık çürümüyor. makasla kesip kesip yiyorum, ohhhhhhh şifa olsun cokacimcoook

Afiyet, şifa olsun Badenur arkadaşım. Ben de başladım yemeğe bakalım, faydasını görürüz inşallah.

o halde bizler de kanatlıyız
kirimiz tozumuz alındıysa pakız
bizde bu uğurda yüzük olduk
yontulmayı göze aldık.inşallah hazinemize kavuşuruz

canım benim.çok etkilendim.ezberliyeceğim.hepimiz göze aldık bu yolda.
duamı yaptım okudum hepimize ettim.tüm insanlığa.şimdi içim rahat.yaptım neskayfemi sizi okuyorum.işler daha bitmedi.cuma saati diye bıraktım.sonra devam.
Alabamacım;senin bebeler annesini beklemekteler.buluşmaya saatler var.9 damıydı transferin?

Evet ben de ektim. ılk ekimi beceremedim, olmadı, daha sonraki denemeler başarılı. Bitkilerle, çiçeklerle işim olmaz ama gidip gelip çimlerime bakıyorum filan. Gerçekten keyifli...

Evet ben de ektim. İlk ekimi beceremedim, olmadı, daha sonraki denemeler başarılı. Bitkilerle, çiçeklerle işim olmaz ama gidip gelip çimlerime bakıyorum filan. Gerçekten keyifli...

ooohhh ekimler çoğalıyor..... keyfini sürelim vallahi........ buğday çimine inanan herkese ŞİFA olsunnnnnnnnn :teytey:

ay pardon aslında ben ovulasyonu kastedmiştim de ağız alışkanlığı preseed demişim. :çok üzgünüm: neyse hızla sonuca gidersin hayatım innnnnşaaallllah ve mart sonu denemene gerek kalmaz. gelsin bebelerrrrr en kısa zamanda biz senin bebene hediye alırız inşallah.

saol hülyam iyi gibiyiz bakalım inşallah yarına kadar beni beklerler sonrada sıkı sıkı tutunurlar inşallah.

allah kabul etsin şekercim. oh nescafeni de afiyetle iç.

beni evde istirahat ediyim bırakmadılar illle gel gel işe geldim şu an işteyim (

Arkadaşlar, tüp bebek merkezleri karşı dava açmaya hazırlanıyorlarmış, önce kendi genel kurullarında görüşüp toplu karar aldıktan sonra tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…