- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
alabama inşallah diyelim 3 yumurta güzel sayı inşallah yarın kaliteleri de iyi olur
hülya ben de geldiyse yarın gidip arkadaşıma alacaktım
kendime dün amazondan 2 kutu ısmarladım 100 lira tuttu kargoyla (1000 adet 500 mg dan yani 100 günlük). 1 kutuyu vereyim derdim ama bana en erken geliş tarihi 30 mart-5nisan arası gösteriyor. o zamana kadar bende tozu var onu kullanacağım. o biterse de ambara gelmezse osmanbeydeki aktardan 25 liraya 1 kutu alırım diye düşündüm.
kızlar, akşam babamıza şu ilaç yazışmalarını anlattım. Önce tedavim eksik oldu sandım (hani önde giden yumurtanın çatlamaması için olan ilacı kastederek) sonra lucrin'nin o işe yaradığı çıktı ortaya dedim.
Benimki , doktorumu çok beğeniyor " adam haklı işte" dedi,
Gerçektende şu lucrin olayı çözülmese ciddi ciddi doktora niye bana böyle bir ilaç vermediniz herkes kullanmış deyip onun en sinirlendiği şeyi yapacaktım.
Adam belki bin kere söyledi " hastanın sağdan soldan duyup öğrendiği şeyi 30 yıllık hekim olarak bilmiyor olabilir miyim" diye.
Ama hassas bir konu olunca insan etkileniyor. Eğer bu ay preseed le beceremezsek Mart sonu yeni deneme olacak. Ama ben bu ay olacağına inanmak istiyorum
hülya kızlar sinirlendim çok alsanaalsanasmile
nuhun ambarını aradım. sky wheat gelmiş ama daha önce yanlış fiyatlandırılmış 30 lira dediler
şimdi geriye tek yol kaldı. osmanbey (etilerde falan da şubesi var internetten satışı ama ne kadara veriyor internette bilmiyorum) zencefil den 25 liraya 1 kutu alınır. 200 tane 250 mg var. yani en az 10 gün yeter. günde 15 tabletle başlanırsa 15 gün yeter (ben öyle yapmıştım). bu arada hemen amazondan benim yaptığım gibi sipariş verilir 100 liraya 100 gün gidecek sky wheat alınır. orada 500 mg dan 500 tanelik 2 kutu 33 usd. 33 usd gibi de yol tutuyor toplamı 66 usd. sadece gelmesi 2-3 hafta arası alıyor.
ılla vicdan yaptıracaksın bana yani. Dün başıma taş yağacak bu milletten yaka silkerdim şu halime bak dediğim halde. Neyse, ortayı hem karıştıran, hem de lucrin kullandığımızı akıl edip de yanlış anlaşılmayı gidermeye çalıştığıma göre, affedersin arkadaşını di mi
Burada elbette çok ama çok eleştirilecek şeyler yapıyoruz, doktorlarımızı, tedavi ve ilaçlarımızı arkadaşlarımızın görüş, öneri ve eleştirilerine açıyoruz filan. Yapmamak lazım ama aynı fal baktırmak gibi işte. Gerçekten istemeden senin de kafanı bulandırmışım ama sadece kendi derdimi, hissiyatımı anlatmaya çalışıyordum arkadaşım, affola.
hülya kızlar sinirlendim çok alsanaalsanasmile
nuhun ambarını aradım. sky wheat gelmiş ama daha önce yanlış fiyatlandırılmış 30 lira dediler
şimdi geriye tek yol kaldı. osmanbey (etilerde falan da şubesi var internetten satışı ama ne kadara veriyor internette bilmiyorum) zencefil den 25 liraya 1 kutu alınır. 200 tane 250 mg var. yani en az 10 gün yeter. günde 15 tabletle başlanırsa 15 gün yeter (ben öyle yapmıştım). bu arada hemen amazondan benim yaptığım gibi sipariş verilir 100 liraya 100 gün gidecek sky wheat alınır. orada 500 mg dan 500 tanelik 2 kutu 33 usd. 33 usd gibi de yol tutuyor toplamı 66 usd. sadece gelmesi 2-3 hafta arası alıyor.
heradayı üzüceğime kafamı kırarım.
Afiyet, şifa olsun Badenur arkadaşım. Ben de başladım yemeğe bakalım, faydasını görürüz inşallah.
o halde bizler de kanatlıyızPaylaşmak istedim arkadaşlar, çok hoşuma gitti...
Üzülme ... der, Mevlana ve devam eder;
Bir yandan korku bir yandan ümidin varsa iki kanatlı olursun.
Tek kanatla uçulmaz zaten.
Sopayla kilime vuranın gayesi kilimi dövmek değil, kilimin tozunu almaktır.
Allah sana sıkıntı vermekle tozunu, kirini alır. Niye kederlenirsin?
Taş taşlıktan geçmedikçe parmaklara yüzük olamaz..
Yüzük olmayı dileyen taş, ezilmeyi yontulmayı göze almalıdır..
Evet ben de ektim. İlk ekimi beceremedim, olmadı, daha sonraki denemeler başarılı. Bitkilerle, çiçeklerle işim olmaz ama gidip gelip çimlerime bakıyorum filan. Gerçekten keyifli...
patikler, canım hadi hayırlı olsun tedavi kararın, başlangıcın.
alabamacığım, yarın 9. günüm artık ovülasyonu yapmaya başlayacağım, takıldığım yerde waterss'tan kopya alırım artık.
bir arkadaşıma bebek görmeye gideceğiz, hediyesini öğlen alırım. Ama tabi biraz buruk oluoyr hediye olayı, insan gönlünce kendi sıpasına alışveriş etmek istiyor. Oda yakındır inşallah.
Evet arkadaşlar haberler iyiymiş.Geçmişe bakıp geldi.Alabamanın 3 yumurtası da döllenmiş ne güzel.Benim de ikinci denememde embriyolog döllendikten sonraki gün bakmıycaz.Herzaman açıp bakmak zarar verir embrioya demişti.Hadi hayırlısı canım.Yarın inşalalh 3'ünü de koyarlar.(Yasaya göre 2 koymaları gerekiyor ya)
Erverdi canım co kültür yaptırıcakmışsın.Sizin sebepsiz infertilite diye sanırım bunu deniycekler.İnşallah bu kez bebeğin sana tutunur.Nisan ayı adetinle yaptırıcan herhalde ben de nisan düşünüyorum bakalım Fsh biraz düşsün de.Aslında sizler deneme yaptıkça hemen benim de başlayasım geliyor ama bu kez acele etmiycem.2.denemede çok acele etmiştim çünkü.
Hereda sen nasılsın.Dönmüşsün aramıza.Yokluğun hemen farkedildi söyliyeyim.Sakın aramızdan ayrılmayı düşünme.Sonuçların da bence çok iyi çıkmış.Senin de belki hem merkez değişikliği hem ilaç değişikliği ile bu kez farklı olacak.
Patikler arkadaşım senin tedavin de hayırlı olsun canım.Sanırım senin bir çocuğun var ikinci için uğraşıyorsun.Sen hangi merkezde yaptırıyorsun acaba.
Karamel arkadaşım sen de ovulasyon testlerine başlıyorsun zaman çok çabuk geçiyor aslında kızlar.Bu ay bence sen bebeği normal yollardan tutturursun.
Deniz Bulut arkadaşım hala ambara buğday çimi tableti gelmedi.Bu ay da geçti.Bu ay arı sütü dışında birşey de kullanmadım.Bakalım adet uygun olursa tekrar tahlil yaptırıcam ama pek de umutlu değilim.Sen bu işi iyi hallediyorsun.
Waterss arkadaşım işlemin sorunsuz geçmiş.İnan çok sevindim.Sonuçların da iyi çıkıcak zaten.Hayırlısıyla hepimiz doğumu bekliycez.
allah kabul etsin şekercim. oh nescafeni de afiyetle iç.o halde bizler de kanatlıyız
kirimiz tozumuz alındıysa pakız
bizde bu uğurda yüzük olduk
yontulmayı göze aldık.inşallah hazinemize kavuşuruz
canım benim.çok etkilendim.ezberliyeceğim.hepimiz göze aldık bu yolda.
duamı yaptım okudum hepimize ettim.tüm insanlığa.şimdi içim rahat.yaptım neskayfemi sizi okuyorum.işler daha bitmedi.cuma saati diye bıraktım.sonra devam.
Alabamacım;senin bebeler annesini beklemekteler.buluşmaya saatler var.9 damıydı transferin?
Arkadaşlar, tüp bebek merkezleri karşı dava açmaya hazırlanıyorlarmış, önce kendi genel kurullarında görüşüp toplu karar aldıktan sonra tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?