ooohhh ekimler çoğalıyor..... keyfini sürelim vallahi........ buğday çimine inanan herkese ŞıFA olsunnnnnnnnn :teytey:
talep çok olunca fiyatı artırırlar her zaman..... :jeyyar:
bizde ektik ama kocaman oldular, yemedik biraz budamak lazım herhalde.
Sormasi ayip ne ise yariyor ki bu bugday cimleri ?
Simdi internetten aratmaya ,hatta okumaya üseniyorum .. kaydirigubbakcemile3
Sen bana bir özet gecsene .. Bi zamett .. olumunekankayizsmile
deniz bulut buğdayçiminin tozuda aynı etkide mi?
onu nereden almıştın
evet hapını 5000 mg içeceksin tozunu günde 3 tatlı kaşığı aç karnına.
tozu 125 gr seda sayan marketingden aldım 60 lira ama aynı ucretli verip 2 kutu hapını alsan daha çok gidiyor. sonra tozunu e baydan aldım. 400 gr kargoyla 60 liraya geldi.
eşim geçenlerde dra kontrole gitmişti üroloğa.dr tüpe devam etmemiz gerektiğini söylemiş.eşim de bu yolda zorlandığımızı söylemiş maddi anlamda.dr ne demiş:başbakana dilekçe yazın!!Bence de çok doğru bir karar olur. Tedavi olmak isteyen insanlarla hekimleri karşı karşıya getirmekten başka bir işe yaramaz çünkü. Ne kadar uzaklar bu konulara, aynı benim iki sene önceki halim. Sanki kaç tane konursa, o kadar çocuk doğacak.
Allah'ım ya, bu arada 45 yaşına kadar tıbben tüp bebek tedavilerinin işe yarayabileceğinden de bihaberler, bu yaş sınırlamasını hangi akla hizmet koyduklarını da anlayabilmiş değilim. Hem özel sigortadan fazla sağlık pirimi öde, hatta bu yaş uzunnn bir hizmet süresi ve totalde acayip bir sigorta primi ödemeyi de beraberinde getirsin hem de mahrum kal bu uygulamadan. Tabii bu ülkede bu yaşlarına kadar çocuk sahibi olmayan bayanlar acayip azınlıkta olduğundan, bu talep de devletin kaynaklarını israf etmekle eşdeğer tutuluyor olabilir tabii. Çok sinir, çokkkkkkk.
eşim geçenlerde dra kontrole gitmişti üroloğa.dr tüpe devam etmemiz gerektiğini söylemiş.eşim de bu yolda zorlandığımızı söylemiş maddi anlamda.dr ne demiş:başbakana dilekçe yazın!!
3 çocuk istiyordu başbakan.acaba toplanıp dilekçe mi vermeli.bize 1 tanesi için bile bu kadar zorluk çıkartırlarken bir yandan 3 çocuk.bu nasıl muamma.
acaba yazsam gerçekten eline ulaşır mı?:jeyyar:
hülya kızlar sinirlendim çok alsanaalsanasmile
nuhun ambarını aradım. sky wheat gelmiş ama daha önce yanlış fiyatlandırılmış 30 lira dediler
şimdi geriye tek yol kaldı. osmanbey (etilerde falan da şubesi var internetten satışı ama ne kadara veriyor internette bilmiyorum) zencefil den 25 liraya 1 kutu alınır. 200 tane 250 mg var. yani en az 10 gün yeter. günde 15 tabletle başlanırsa 15 gün yeter (ben öyle yapmıştım). bu arada hemen amazondan benim yaptığım gibi sipariş verilir 100 liraya 100 gün gidecek sky wheat alınır. orada 500 mg dan 500 tanelik 2 kutu 33 usd. 33 usd gibi de yol tutuyor toplamı 66 usd. sadece gelmesi 2-3 hafta arası alıyor.
eşim geçenlerde dra kontrole gitmişti üroloğa.dr tüpe devam etmemiz gerektiğini söylemiş.eşim de bu yolda zorlandığımızı söylemiş maddi anlamda.dr ne demiş:başbakana dilekçe yazın!!
3 çocuk istiyordu başbakan.acaba toplanıp dilekçe mi vermeli.bize 1 tanesi için bile bu kadar zorluk çıkartırlarken bir yandan 3 çocuk.bu nasıl muamma.
Deniz Bulut arkadaşım ben de sordum ambara bana da aynı şeyi söyledi.Fiyatı 30 TL. diyor.Sen Zencefilden 25 TL'ye alırım demişsin ama ben geçen hafta Zencefili de aradım.Orada da ya 29 ya da 30 TL olması lazım söylemiş olayım.
ne onlarda mı arttırmışlar? bu akşam oraya gideceğim sorar söylerim. arkadaşıma oradan alacağım sonra kendi aldıklarımdan vereceğim memnun kalırsa. aslında gerçekten 3-5 kişi toplanıp alsak kargo ücreti de çok ucuza gelir. zaten kargoyla türkiyeden ucuz iyice ucuz olar. ben yeni aldım ama :kedi:
bakın ben buradaki turuncu now markadan aldım 2 kutu 15,65 USD X 2 tane artı yol 66 USD a geldi.
https://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_ss_c_1_11?url=search-alias%3Dhpc&field-keywords=wheat+grass&sprefix=wheat+grass
Şimdi internetten (türkçe sitelerden tabi) arştırıyordum.dksnaturel adında bir sitede farklı bir marka 750mg 80 tableti 27 TL olarak yazıyor.Tedavi amaçlı 2-6 adet içilir diyor.Günde 6 adet içsek 13 gün falan gidecek ama sen ne diyorsun arkadaşım.
günde 5000 mg içilmeli yaklaşık. yani evet 6 tane içsen 13 gün gidecek.sky wheat den daha ucuz. o yeni fiyatıyla 30 liradan 10 gin gidiyor. valla başlamak için iyi. devamı için yurtdışı
ay sonunda ben amazondan alıp gitti gidiyorda satacağım:roflol:
Burada ümit ve umut kazanıyorum Erverdi...
Sizlerle böyle durumumuzu paylaşmak bile rahatlatıyor insanı..
Ben de dün Zeynep kamildeydim.Tüp bebek için sağlık raporu dosyası açtırmaya gittim..
3. yıl evli olmak şartı aranıyor.Benim bu ikinci evliliğim ,daha 9aylık evliyiz...
2001-2004 arasında evliydim.Bir aşı ve bir mikro enjeksiyon tedavilerim o zaman yapılmıştı..3 sene evli olmak şartı aranıyor.3 yıl sonra da benim yaşım 41 olacak...Yani hiç bir şekilde bu haktan faydalanamıyorum..
38 yaşında olunca koşulsuzluk maddesini iptal etmişler..
Doktora her ihtimale karşı dosyayı hazırlayıp gönderelim dedim..
İlla da reddetti olmaz diye.Onda da ümidim kalmadı ..
Oysaki 15 senedir en yüksekten sgk pirimim yatıyor..Ben hizmet alamayacaksam yatırdığım pirimlerin ne anlamı kalıyor ki..
Neyse
Kısmette kendi imkanlarımızla Tüp bebek yaptırmak varmış...
İlaçlar dahil Tüp bebek fiyatı aşağı yukarı ne kadar arkadaşlar , taksit imkanı oluyor mu özel merkezlerde...
Arkadaşlarım beni bu konuda aydınlatırmısınız...
Artık bende Tüp bebek kervanına katılacağım sanırım..yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?