38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

ooohhh ekimler çoğalıyor..... keyfini sürelim vallahi........ buğday çimine inanan herkese ŞıFA olsunnnnnnnnn :teytey:

Sormasi ayip ne ise yariyor ki bu bugday cimleri ?

Simdi internetten aratmaya ,hatta okumaya üseniyorum .. kaydirigubbakcemile3

Sen bana bir özet gecsene .. Bi zamett .. olumunekankayizsmile

talep çok olunca fiyatı artırırlar her zaman..... :jeyyar:

kendileri kaybeder. arkadaşıma 1 kutu zencefilden alacağım. sonra da benim yurtdışından gelenden veririm dedim. kimse almasın akılları başlarına gelsin!

bizde ektik ama kocaman oldular, yemedik biraz budamak lazım herhalde.

yemiyeceksen süs niyetine mi ektin ? :roflol:hergün üstlerinden kesip yesene. tadı fena değil. aç yenecek. en iyisi sabah aç karnına yemek

yalnız evde 3-4 saksı yetiştirmiyorsanız taze yetişmiyor. hap şart

Bence de çok doğru bir karar olur. Tedavi olmak isteyen insanlarla hekimleri karşı karşıya getirmekten başka bir işe yaramaz çünkü. Ne kadar uzaklar bu konulara, aynı benim iki sene önceki halim. Sanki kaç tane konursa, o kadar çocuk doğacak.

Allah'ım ya, bu arada 45 yaşına kadar tıbben tüp bebek tedavilerinin işe yarayabileceğinden de bihaberler, bu yaş sınırlamasını hangi akla hizmet koyduklarını da anlayabilmiş değilim. Hem özel sigortadan fazla sağlık pirimi öde, hatta bu yaş uzunnn bir hizmet süresi ve totalde acayip bir sigorta primi ödemeyi de beraberinde getirsin hem de mahrum kal bu uygulamadan. Tabii bu ülkede bu yaşlarına kadar çocuk sahibi olmayan bayanlar acayip azınlıkta olduğundan, bu talep de devletin kaynaklarını israf etmekle eşdeğer tutuluyor olabilir tabii. Çok sinir, çokkkkkkk.

Sormasi ayip ne ise yariyor ki bu bugday cimleri ?

Simdi internetten aratmaya ,hatta okumaya üseniyorum .. kaydirigubbakcemile3

Sen bana bir özet gecsene .. Bi zamett .. olumunekankayizsmile

FSH'ı düşürmesi, kanı temizlemesi, antioksidan özelliği olması, kansere karşı... asıl neden bu ...

ben sana internetten kopayaladım.

Bir çok sağlık uzmanı buğday çimini süper besin olarak tanımlıyor.Üzerinde yapılan çalışmalar henüz az olmasına rağmen,çim suyu sağlık üzerindeki faydalarıyla kendini kanıtlıyor.

antibiyotik özelliklere sahip.Buğday çiminde % 70 oranında bulunan klorofil hücrelerdeki toksinleri kana taşıyarak vücuttan atılıp sistemin temizlenmesine yardım ediyor.

Klorofil zararlı bakterilerin büyümesini ve çoğalmasını engeller.Bakteriler için iyi bir ortamın oluşmasına izin vermez.

İşte buğday çimi suyu içmek için 9 sebep:

1.Bir kaşık buğday çimi sadece 10-15 kaloridir.Yağ ve kolestrol içermez.

2. Buğday çimi vitamin,mineral ve amino asitler açısından çok zengindir.

3. Buğday çimi suyu içmek yeşil yapraklı sebze tüketiminin harika bir yoludur.

4. Buğday çimindeki klorofil karaciğeri temizlemeye yardım eder.

5. Bağırsakları çalıştırır ve kabızlığa iyi gelir.

6. Kan dolaşımının düzenlenmesine yardım ederek toksinlerin vücuttan atılmasında etkili olur.

7. Klorofil içeren bütün yeşil bitkiler gibi oksijen açısından zengindir. Beyin ve vücuttaki bütün dokular yüksek oksijen aldıkları zaman optimum düzeyde çalışırlar.

8. Sedef egzema gibi cilt hastalıklarının tedavisine yardım eder.

9. Vücut ve beyne enerji verir.

daha da bir sürü faydası var.........

doktorlar ilk denemede durumu çok kötü olmayan genç hastalara da illa başarılı olalım diye 3 tane koyuyorlardı bu da çoğul gebeliği erken doğumları vs arttırdı. bence bu kadar sıkı kontrol edeceklerse eski hali gibi olmalıydı ama sıkı kontrol etmeliydiler. ilk 2 deneme ve 35 de değil 38 yaş altı hastalara 2 yumurta 38 yaş üstü, erken menapoz, 0 sperm, morfoloji çok bozuk sperm gibi durumlarda 3 yumurta. bu şekli saçmalık. şimdi alabamanın 3 yumurtası döllense kanuna göre konmaması gerek. artık bu yaşta 3 taneden 1 tane tutma olasılığı düşükken insanların emekleriyle ve sinirleriyle oynuyorlar

deniz bulut buğdayçiminin tozuda aynı etkide mi?
onu nereden almıştın

evet hapını 5000 mg içeceksin tozunu günde 3 tatlı kaşığı aç karnına.

tozu 125 gr seda sayan marketingden aldım 60 lira ama aynı ucretli verip 2 kutu hapını alsan daha çok gidiyor. sonra tozunu e baydan aldım. 400 gr kargoyla 60 liraya geldi.

teşekkür ederim canım amazondan e-bayden toplu alsak beraber alsak kargo ücreti daha düşüğe gelmez mi aslında kaydirigubbakcemile2

5000 mg hap içilecek günde 20 tane umarım işe yarar da tüpe gerek kalmadan bebek gelir yaaaa
arkadaşlar başladım hapa önce 10 tane cumartesi pazar pazartesi etkilerini anlatırım

eşim geçenlerde dra kontrole gitmişti üroloğa.dr tüpe devam etmemiz gerektiğini söylemiş.eşim de bu yolda zorlandığımızı söylemiş maddi anlamda.dr ne demiş:başbakana dilekçe yazın!!
3 çocuk istiyordu başbakan.acaba toplanıp dilekçe mi vermeli.bize 1 tanesi için bile bu kadar zorluk çıkartırlarken bir yandan 3 çocuk.bu nasıl muamma.
acaba yazsam gerçekten eline ulaşır mı?:jeyyar:

evet haklısın yani 3 çocuk yapmayı bizde isteriz yardımcı olsunda yapalım bariaklinialirimsmile

Deniz Bulut arkadaşım ben de sordum ambara bana da aynı şeyi söyledi.Fiyatı 30 TL. diyor.Sen Zencefilden 25 TL'ye alırım demişsin ama ben geçen hafta Zencefili de aradım.Orada da ya 29 ya da 30 TL olması lazım söylemiş olayım.

erverdi, biz öyle bir toplumuzki,
bakamayacak kadar çocuk yaparız, eğitimsiz, yarı aç yarı tok çocuklara rağmen, 9 ayda bir hamile kalmayı marifet sayarız.
Çocukları doğurup doğurup çöpe atarız, çocuk esirgeme kurumuna bakamıyorum deyip veririz, ama doğurmaya devam ederiz, devlet baba bakar nasıl olsa,
İmam nikahı ile evleniriz, nüfus cüzdanı olmadığı için okula gidemeyen çocukları sıralarız,
Bir adam üç tane evlenir, her birinden fabrikasyon gibi çocuklar doğurup, kendi kabilesini, aşiretini yaratır, onlara birşey demeyiz,
Başbakan üç çocuk diyor, asgari ücretle geçinen adama sen 3-5-8 doğurmuşsun maşallah gözümüz yokta artık yeter doğurma demez neden?

ŞİMDİ TAKMIŞLAR BU KONUYA, PEKİ BÜTÜN BUNLARA NEDEN BİR ÇÖZÜM SAĞLAMIYORLAR??? BİR ÇOCUK SAHİBİ OLMAK İÇİN MADDİ MANEVİ HERŞEYİ GÖZE ALMIŞIZ. BU KADAR İNSAFSIZLIK OLMAZ. BEN BU KONUDA DERİNLEMESİNE BİLGİ SAHİBİ OLMADIKLARINI DÜŞÜNÜYORUM. DÜŞÜNSELER DAHA AKILCI ÇÖZÜM ÜRETİRLER.

YOKSA BU ÜLKENİN KADINLARI YETERİNCE DOĞURGAN, BİZİM GİBİ İNSANLAR DOĞURMASA DA OLUR DİYEMİ DÜŞÜNÜYORLAR.

arkadaşlar çok moralim bozuk kusura bakmasın kimse. Çok üzgünüm çoook

ne onlarda mı arttırmışlar? bu akşam oraya gideceğim sorar söylerim. arkadaşıma oradan alacağım sonra kendi aldıklarımdan vereceğim memnun kalırsa. aslında gerçekten 3-5 kişi toplanıp alsak kargo ücreti de çok ucuza gelir. zaten kargoyla türkiyeden ucuz iyice ucuz olar. ben yeni aldım ama :kedi:
bakın ben buradaki turuncu now markadan aldım 2 kutu 15,65 USD X 2 tane artı yol 66 USD a geldi.

https://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_ss_c_1_11?url=search-alias%3Dhpc&field-keywords=wheat+grass&sprefix=wheat+grass

Son düzenleme:

Şimdi internetten (türkçe sitelerden tabi) arştırıyordum.dksnaturel adında bir sitede farklı bir marka 750mg 80 tableti 27 TL olarak yazıyor.Tedavi amaçlı 2-6 adet içilir diyor.Günde 6 adet içsek 13 gün falan gidecek ama sen ne diyorsun arkadaşım.

günde 5000 mg içilmeli yaklaşık. yani evet 6 tane içsen 13 gün gidecek.sky wheat den daha ucuz. o yeni fiyatıyla 30 liradan 10 gin gidiyor. valla başlamak için iyi. devamı için yurtdışı

ay sonunda ben amazondan alıp gitti gidiyorda satacağım:roflol:

Burada ümit ve umut kazanıyorum Erverdi...

Sizlerle böyle durumumuzu paylaşmak bile rahatlatıyor insanı..

Ben de dün Zeynep kamildeydim.Tüp bebek için sağlık raporu dosyası açtırmaya gittim..
3. yıl evli olmak şartı aranıyor.Benim bu ikinci evliliğim ,daha 9aylık evliyiz...

2001-2004 arasında evliydim.Bir aşı ve bir mikro enjeksiyon tedavilerim o zaman yapılmıştı..3 sene evli olmak şartı aranıyor.3 yıl sonra da benim yaşım 41 olacak...Yani hiç bir şekilde bu haktan faydalanamıyorum..
38 yaşında olunca koşulsuzluk maddesini iptal etmişler..

Doktora her ihtimale karşı dosyayı hazırlayıp gönderelim dedim..
İlla da reddetti olmaz diye.Onda da ümidim kalmadı ..

Oysaki 15 senedir en yüksekten sgk pirimim yatıyor..Ben hizmet alamayacaksam yatırdığım pirimlerin ne anlamı kalıyor ki..
Neyse
Kısmette kendi imkanlarımızla Tüp bebek yaptırmak varmış...
İlaçlar dahil Tüp bebek fiyatı aşağı yukarı ne kadar arkadaşlar , taksit imkanı oluyor mu özel merkezlerde...
Arkadaşlarım beni bu konuda aydınlatırmısınız...
Artık bende Tüp bebek kervanına katılacağım sanırım..yerimseniben

Valla iyi olur arkadaşım kaça satıcan bie biraz torpil yaparsın herhalde.

Hoşgeldin aramıza arkadaşım.Ben iki deneme yaptım kendi imkanlarımla.Benim özürlü bir oğlum var.Çocuk olduğu için bize de devlet hiçbirşey ödemiyor.İlk denemem 2500 dolar artı ilaçlardı.İkinci deneme farklı bir merkezdeydi 3000 TL artı ilaçlar.İlaç deyip geçme tabi.2.deneme ucuz gibi görünüyor ama daha fazla Gonal-f adlı ilaç kullanınca daha pahalıya geldi.Hadi sana da kolay gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…