- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
Evet arkadaşlar haberler iyiymiş.Geçmişe bakıp geldi.Alabamanın 3 yumurtası da döllenmiş ne güzel.Benim de ikinci denememde embriyolog döllendikten sonraki gün bakmıycaz.Herzaman açıp bakmak zarar verir embrioya demişti.Hadi hayırlısı canım.Yarın inşalalh 3'ünü de koyarlar.(Yasaya göre 2 koymaları gerekiyor ya)
Patikler arkadaşım senin tedavin de hayırlı olsun canım.Sanırım senin bir çocuğun var ikinci için uğraşıyorsun.Sen hangi merkezde yaptırıyorsun acaba.
Çok teşekkür ederim arkadaşım. Ben Medical Park'ta yaptırıyorum. Dr.'um Aytuğ Kolankaya. Bakalım neler yaşayacağız...
Burada ümit ve umut kazanıyorum Erverdi...
Sizlerle böyle durumumuzu paylaşmak bile rahatlatıyor insanı..
Ben de dün Zeynep kamildeydim.Tüp bebek için sağlık raporu dosyası açtırmaya gittim..
3. yıl evli olmak şartı aranıyor.Benim bu ikinci evliliğim ,daha 9aylık evliyiz...
2001-2004 arasında evliydim.Bir aşı ve bir mikro enjeksiyon tedavilerim o zaman yapılmıştı..3 sene evli olmak şartı aranıyor.3 yıl sonra da benim yaşım 41 olacak...Yani hiç bir şekilde bu haktan faydalanamıyorum..
38 yaşında olunca koşulsuzluk maddesini iptal etmişler..
Doktora her ihtimale karşı dosyayı hazırlayıp gönderelim dedim..
İlla da reddetti olmaz diye.Onda da ümidim kalmadı ..
Oysaki 15 senedir en yüksekten sgk pirimim yatıyor..Ben hizmet alamayacaksam yatırdığım pirimlerin ne anlamı kalıyor ki..
Neyse
Kısmette kendi imkanlarımızla Tüp bebek yaptırmak varmış...
İlaçlar dahil Tüp bebek fiyatı aşağı yukarı ne kadar arkadaşlar , taksit imkanı oluyor mu özel merkezlerde...
Arkadaşlarım beni bu konuda aydınlatırmısınız...
Artık bende Tüp bebek kervanına katılacağım sanırım..yerimseniben
şöyle bir şey yapabilirmisin.şu andaki rezerv durumun nedir?eğer az ise sen 3 yılını tamamladığında belki bitebilir diye önceki dr undan rapor çıkartabilirmisin.bu şekilde ispat edersen belki yararlanmak için bir fırsatın olabilir.başhekime bir dilekçe verirsin şansını bir denersin.semiha şakir de tüpbebek sorumlusu klinik şefi Şener bey var.sanırım soyadı Yalçınkaya idi.şimdi tam emin değilim.çok iyi bir dr.kendisine bir gitmeni belki yardımı olabileceğini düşünüyorum.çok insancıl bir dr.bana prosüdürle ilgili bir konuda yardımcı olmuştu.zeytinburnunda semiha şakirde tüp bebek ünitesinde..
şansın bol olsun.şansımız bol olsun.
Kızlar Merhaba,
Bugünde dinlendim öğleden sonra dr uma gittim..Bir kızım daha olacakmış...kaydirigubbakcemile5...dr büyük ihtimalle kız dedi. Kalp atışları ve herşeyi normal dedi. Bende son durum bu şekilde..darısı başınıza..sevgiler..
Kızlar Merhaba,
Bugünde dinlendim öğleden sonra dr uma gittim..Bir kızım daha olacakmış...kaydirigubbakcemile5...dr büyük ihtimalle kız dedi. Kalp atışları ve herşeyi normal dedi. Bende son durum bu şekilde..darısı başınıza..sevgiler..
Kızlar Merhaba,
Canım iyiyim çok şükür. İnsan çalışınca vaktin nasıl geçtiğini de anlamıyor ki, zaman su gibi akıp geçiyor valla.
Arkadaşlar herkese günaydın,
Benim bugün reglimin 2.günü. Dün Dr.'umla konuştum. bugün çağırdı beni. Yani yeni bir tüp bebek sürecim başlamış olacak. Hayırlısı bakalım....
Karamel'cim işte böyle...keyfim şimdilik yerinde... İnşallah hepimizin keyfi herzaman yerinde olsun...kaydirigubbakcemile3
bugün cuma.işlerimi bitireyim.cuma saatine inşallah dua edeceğim hepimize.kuran okuyacağım
günaydın kızlarrr evdeyim işe gitmedim keyif yapıyorum hava çok güzel aydınlık. içimde aydınlık .
patikler canım tedavin hayırlı olsun inşallah herşey yolunda gider kavuşursun bebeğine.
herada vallahi siz gerçekten sağlıkçı hekim oldunuz bravo vallahi. önemli olan birde bunları düzenli olarak kullanabilmek saatini vs kaçırmamak üşenmemek her kullandığınız size şifa olsun inşallah. ben şu an sadece baltarçınçörekotutozu karışımına takılıyorum zorlaa... birde şu sigaradan kurtuldum galiba.
gukemden haber yok değil mi sigara dedim de aklıma geldi :) bir gitti tam gitti yani.
erverdicim bu neşe doluyor insan şeklinde mutlusun şakıyorsun maşallah sana allah dualarını kabul etsin canım.
karamel sen ne alemdesin bakalım presseedlere ne zaman başlıyosun şekerim
deniz doktorum ne diyosun olcak mı bu iş bu sefer?
roniyam waters canlar bebeleriniz kıpırdamaya başladı mı ne zaman başlayacak? allah onları korusun maşallah onlara
benim yumoşlar napıyo acaba ??
patikler, canım hadi hayırlı olsun tedavi kararın, başlangıcın.
alabamacığım, yarın 9. günüm artık ovülasyonu yapmaya başlayacağım, takıldığım yerde waterss'tan kopya alırım artık.
bir arkadaşıma bebek görmeye gideceğiz, hediyesini öğlen alırım. Ama tabi biraz buruk oluoyr hediye olayı, insan gönlünce kendi sıpasına alışveriş etmek istiyor. Oda yakındır inşallah.
Karamel'cim az kaldı sen de sıpacığına alışveriş veriş yapacaksın inşallah.
gözün aydın arkadaşım, çok şanslısın, bende hamile kalırsam kızım olmasını çok isterim, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Gözün aydın canım, senin bebiş sonunda gösterdi kendini. Aileler belki değişik cinsiyet isterler ama 2 kız kardeş gibiside tadından yenmez. Sağlıkla inşallah
allah sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı da nasip eder inşallah
Waterss arkadaşım çok sevindim canım.İki kız kardeş çok harika oluyor benim de benden 3 yaş büyük ablam var.Kızlar iyi anlaşır.En önemlisi de sağlık gerçi.
Kızlar Merhaba,
erverdi, biz öyle bir toplumuzki,
bakamayacak kadar çocuk yaparız, eğitimsiz, yarı aç yarı tok çocuklara rağmen, 9 ayda bir hamile kalmayı marifet sayarız.
Çocukları doğurup doğurup çöpe atarız, çocuk esirgeme kurumuna bakamıyorum deyip veririz, ama doğurmaya devam ederiz, devlet baba bakar nasıl olsa,
İmam nikahı ile evleniriz, nüfus cüzdanı olmadığı için okula gidemeyen çocukları sıralarız,
Bir adam üç tane evlenir, her birinden fabrikasyon gibi çocuklar doğurup, kendi kabilesini, aşiretini yaratır, onlara birşey demeyiz,
Başbakan üç çocuk diyor, asgari ücretle geçinen adama sen 3-5-8 doğurmuşsun maşallah gözümüz yokta artık yeter doğurma demez neden?
ŞİMDİ TAKMIŞLAR BU KONUYA, PEKİ BÜTÜN BUNLARA NEDEN BİR ÇÖZÜM SAĞLAMIYORLAR??? BİR ÇOCUK SAHİBİ OLMAK İÇİN MADDİ MANEVİ HERŞEYİ GÖZE ALMIŞIZ. BU KADAR İNSAFSIZLIK OLMAZ. BEN BU KONUDA DERİNLEMESİNE BİLGİ SAHİBİ OLMADIKLARINI DÜŞÜNÜYORUM. DÜŞÜNSELER DAHA AKILCI ÇÖZÜM ÜRETİRLER.
YOKSA BU ÜLKENİN KADINLARI YETERİNCE DOĞURGAN, BİZİM GİBİ İNSANLAR DOĞURMASA DA OLUR DİYEMİ DÜŞÜNÜYORLAR.
arkadaşlar çok moralim bozuk kusura bakmasın kimse. Çok üzgünüm çoook
Burada ümit ve umut kazanıyorum Erverdi...
Sizlerle böyle durumumuzu paylaşmak bile rahatlatıyor insanı..
Ben de dün Zeynep kamildeydim.Tüp bebek için sağlık raporu dosyası açtırmaya gittim..
3. yıl evli olmak şartı aranıyor.Benim bu ikinci evliliğim ,daha 9aylık evliyiz...
2001-2004 arasında evliydim.Bir aşı ve bir mikro enjeksiyon tedavilerim o zaman yapılmıştı..3 sene evli olmak şartı aranıyor.3 yıl sonra da benim yaşım 41 olacak...Yani hiç bir şekilde bu haktan faydalanamıyorum..
38 yaşında olunca koşulsuzluk maddesini iptal etmişler..
Doktora her ihtimale karşı dosyayı hazırlayıp gönderelim dedim..
İlla da reddetti olmaz diye.Onda da ümidim kalmadı ..
Oysaki 15 senedir en yüksekten sgk pirimim yatıyor..Ben hizmet alamayacaksam yatırdığım pirimlerin ne anlamı kalıyor ki..
Neyse
Kısmette kendi imkanlarımızla Tüp bebek yaptırmak varmış...
İlaçlar dahil Tüp bebek fiyatı aşağı yukarı ne kadar arkadaşlar , taksit imkanı oluyor mu özel merkezlerde...
Arkadaşlarım beni bu konuda aydınlatırmısınız...
Artık bende Tüp bebek kervanına katılacağım sanırım..yerimseniben
Kızlar Merhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?