38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

nextime geneli 4000-8000 lira arası ortalama 6000 civarında. kredi kartı genelde alıyorlar ama sormak lazım. taksit yok olsa da vade koyarlar. en fazla kendin kredi alabilirsin

bizler bunun için buradayız nextime;birbirimize destek,umut olmak için.iyi günde kötü günde.çünkü bizleri en iyi biz anlarız.öyle değil mi?
şöyle bir şey yapabilirmisin.şu andaki rezerv durumun nedir?eğer az ise sen 3 yılını tamamladığında belki bitebilir diye önceki dr undan rapor çıkartabilirmisin.bu şekilde ispat edersen belki yararlanmak için bir fırsatın olabilir.başhekime bir dilekçe verirsin şansını bir denersin.semiha şakir de tüpbebek sorumlusu klinik şefi Şener bey var.sanırım soyadı Yalçınkaya idi.şimdi tam emin değilim.çok iyi bir dr.kendisine bir gitmeni belki yardımı olabileceğini düşünüyorum.çok insancıl bir dr.bana prosüdürle ilgili bir konuda yardımcı olmuştu.zeytinburnunda semiha şakirde tüp bebek ünitesinde..
tüpbebek ücreti herkese göre değişiyor.verilen ilaçlara dozuna göre.az dozla yumurtalıklar cevap verirse na alaa.yok fazla kullanmak gerekirse.off off.sonra merkezden merkeze de değişebiliyor.ortalama sanırım 5000 civarı tutabilir ilaçlarla birlikte.bu rakam tahmini.mesela ben nisanda redavi göreceğim Allah kısmet ederse;benimki belki 8000i bulabilir.en son tedavimde ben 2000 dolar artı ilaçlar dı.birde muyane ücreti idi.
biraz araştırma yapıp öyle denemeni tavsiye ederim.sadece fiyat bakımından değil içinin ısındığı aklının yattığı yerde yaptır.ben nisanda Memorialde yaptıracağım.karar verene kadar birkaç merkez ve tüpçü gezdim.şansın bol olsun.şansımız bol olsun.

Biraz önce insan hakları başkanlığına ve başbakanlığa iletişim bölümlerinden birer mesaj gönderdim.
SGK nın maddelerindeki ve embriyo transferindeki kısıtlamaların bizleri nasıl madur ettiğini yazdım..
Ne kadar dikkate alınır , belki de hiç dikkate alınmaz ama yönetimdeki kişilere sıkıntımı iletmek istedim..

Deniz Bulut netten biraz araştırdım , fiyatlar dolar bazında hep baya yüksek..
Allah hepimize kolaylık versin..

Şener beyle bir görüşeyim belki o bana yol gösterebilir..ınşallah öyle bir şey vardır..
Teşekkürler canım ya ..
çalışınca izin almakta sorun yaratır diye pek çıkamıyorum ama başkada çare yok sanırım yerimseniben.
Ben de daha araştırmadım artık siz arkadaşlarımın deneyimlerinden tavsiyelerinden yararlanacağım..
Hepimizin şansı bol olur inşallah

Son düzenleme:
Kızlar Merhaba,

Bugünde dinlendim öğleden sonra dr uma gittim..Bir kızım daha olacakmış...kaydirigubbakcemile5...dr büyük ihtimalle kız dedi. Kalp atışları ve herşeyi normal dedi. Bende son durum bu şekilde..darısı başınıza..sevgiler..

gözün aydın arkadaşım, çok şanslısın, bende hamile kalırsam kızım olmasını çok isterim, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Gözün aydın canım, senin bebiş sonunda gösterdi kendini. Aileler belki değişik cinsiyet isterler ama 2 kız kardeş gibiside tadından yenmez. Sağlıkla inşallah

allah sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı da nasip eder inşallah

Kızlar, bizim yeşil preseed e-bay da olmuş mavi çicekli birşey.

Dili iyi olan rica etsem bakarlar mı ? Kendi çat patıma güvenemiyorum. Aynı ürün mü acaba ?

Waterss arkadaşım çok sevindim canım.ıki kız kardeş çok harika oluyor benim de benden 3 yaş büyük ablam var.Kızlar iyi anlaşır.En önemlisi de sağlık gerçi.

Patikler'cim, yeni tüp bebek sürecin hayırlı olsun, senin sıpa bu sefer gelecek inşallah.Güzel ve rahat bir tedavi dönemi geçirmeni diliyorum.

bugün cuma.işlerimi bitireyim.cuma saatine inşallah dua edeceğim hepimize.kuran okuyacağım

Erverdi'cim sağol duaların için Allah kabul etsin sana da bebişin bu ay gelsin inşallah.

Alabama'cım yarın sana bebişlerin yerleşecek ve sana tutunup büyüyecekler ne güzel, hayırlısı olsun.

bebişin kıpırtılarını dün ilk kez hissetmeye başladım çok zayıf da olsa.

Karamel'cim az kaldı sen de sıpacığına alışveriş veriş yapacaksın inşallah.

gözün aydın arkadaşım, çok şanslısın, bende hamile kalırsam kızım olmasını çok isterim, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Gözün aydın canım, senin bebiş sonunda gösterdi kendini. Aileler belki değişik cinsiyet isterler ama 2 kız kardeş gibiside tadından yenmez. Sağlıkla inşallah

allah sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı da nasip eder inşallah

Waterss arkadaşım çok sevindim canım.İki kız kardeş çok harika oluyor benim de benden 3 yaş büyük ablam var.Kızlar iyi anlaşır.En önemlisi de sağlık gerçi.

Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar, darısı başınıza bu sayfalardan sizin için de gözaydınlığı haberleri alacağımıza inanıyorum. Bazı arkadaşlar tedaviye başladı, bazıları başlayacak, bazılarımızda preseed ve ovülasyon testi ve doğal takviyelerle bu işi çözecekler..üst üste güzel haberler almaya başlayacağız hep beraber.

waterss .bir kız daha ha.olsun olsun hep kız olsun.ben kızları çok severim.benimde kızım olsun.sağıklı hayırlı evlat olsun.hayırlısıyla Allah tamamına erdirsin

WATERSS çook güzel bir haber bu..
İnşallah bizler de mutlu sona ulaşırız...

valla ağzına sağlık arkadaşım öyle güzel anlatmışsın ki bravo aslında hepimizin bu konuda örgütlenip gerekli yerlere düşüncelerimizi durumumuzu hatta ve hatta yumurta takip tablolarımızı filan mail atmamız lazım. ne kadar geri kalmış bir devletiz ya ve biz bu toplumun üyeleri olup bunlarla aynı havayı soluyoruz. allah yardım etsin hepimize. sabah çiderden çıkıp konuyu tv de konuştular ama anlayana tabi

canım bende acıbadem maslakda ikinci tedavimi oluyorum. ilk tedavi 3950 artı ilaçlar ikinci tedavi 3500 artı ilaçlar üçüncü tedavi sadece ilaçlar tedavi için para ödemeyeceğim eğer ikincide de başarısız olursam. bu arada ilaçlar da 1500 2000 arası değişiyor. ilaçları peşin alıyorsun ama tedavi için acıbadem kredi kartına dört taksit yapıyor. hayırlısı olsun erverdinin dediği gibi içinin rahat edeceği güvendiğin bir merkez bulman ümidiyle.

oh oh maşallah cici bir kızın daha oluyormuş gözünüz aydın. iki kız kardeş birbirlerine destek olurlar. allah şanslı uzun sağlıklı ömürler versin size hepbirlikte inşallah.

Waters canim cok sevindim. Ben hissetmistim senin de kizin olacagini. Dedim ya bu yil kiz yili. Bakalim kizlarimiza nasil koca bulacagizkaydirigubbakcemile3
Insallah saglikla kucagimiza almayi Allahim nasip eder. Darisi birdaki herkesin basina

Herada canim sagol beni sordugun icin. Cok sukur iyiyim bazen nefesim zorlaniyor ozellikle yemeklerden sonra, bir de cok cabuk yoruluyorum. Gecen de kramp oldu cok korktum erken dogum diye mi, neyse dinlenince gecti. Hayirlisi ile insallah sayili gunler gecer ve kizimi saglikli bir sekilde kucagima alirim.
Darisi en kisa zamanda senin ve burdaki herkesin basina.
Hamilelerin duasi kabul olur derler ya her aklima geldiginide size dua ediyorum.
Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…