38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Waters canim cok sevindim. Ben hissetmistim senin de kizin olacagini. Dedim ya bu yil kiz yili. Bakalim kizlarimiza nasil koca bulacagizkaydirigubbakcemile3
Insallah saglikla kucagimiza almayi Allahim nasip eder. Darisi birdaki herkesin basina

Roniyam teşekkür ederim. Hayırlısı ile sağlıkla kucağımıza alırız darısı da arkadaşlarımızın başına .Senin son 3 ay şimdi ya da biraz daha az kaldı, bundan sonra bedensel sıkıntılar artar ama olsun keyfini çıkart , kızının tekmelerinin dışarı çıkınca özlersin. Hayırlı evlatlar olsunlar..

Alabama'cım sağol, ikisi aynı cinsten olan kardeşler ilerde birbirlerine daha yakın olurlar diye düşünüyorum tabi herşeyin hayırlısı.

Dualarım seninle yarın inşallah transferinde güzel gerçekleşecek, akşama haberlerini alırız. Sevgiler

WATERSS çook güzel bir haber bu..
İnşallah bizler de mutlu sona ulaşırız...

Nextime canım, inşallah duacıyım akşam dualarımda sizlerin rumuzlarınızı adını bildiklerimin adını da söylüyorum kalbimden geçeni Allah biliyor duyuyordur.

waterss .bir kız daha ha.olsun olsun hep kız olsun.ben kızları çok severim.benimde kızım olsun.sağıklı hayırlı evlat olsun.hayırlısıyla Allah tamamına erdirsin

Erverdi'cim evet bir kız daha..Allah'ım bu kızıma da güzel , temiz bir ruh nasip etmiş olsun inşallah. Ben ruha önem veririm. Allah herkese gönlündekini nasip etsin bir an evvel inşallah. Sana da tüp denemende iki bebiş nasip etsin inşallah biri de kız olsun..

hulya hani bugday çimini yeğenim alacak diyordun ya osmanbey zencefilden aldım akşam 25 lira hala. 2 kutu alsan 1 ay yeter. eğer sonrasında tedaviye başlamayacaksan yurt dışından sipariş verebilirsin sen de.

Hic sorma nasil tekemeler atiyor. Cok hareketli masallah. Boyle giderse bu kiz dogdugunda da hic uyumayacak ve ben ondan cekecegim galiba.
Olsun hic sikayet etmiyorum yillarca bu gunleri bekledim.

ünzile insan dölü
on kardeş beşi ölü
büyüdükçe unufak
ve gelir de görücü

inci gibi dişi
görücü bilir işi
söğüdüm ağlar gider
olur hatun kişi

varmadan sekizine
ergin oldu ünzile
hem çocuk hemde kadın
onikisinde ana
bir gül gibi al ve narin
bir su gibi saydam ve sakin
susar kadın ünzile.

yağmuru kim döküyor
ünzile kaç koyun ediyor
dayaktan uslanalı hiçbirşey sormuyor
yağmuru kim döküyor
ünzile kaç koyun ediyor
dayaktan uslanalı hiçbirşey sormuyor

korkar durur gitmez
köyün en son çitine
inanır o sınırda dünyanın bittiğine
ünzile insan dölü
bilinmezlere gebe
sırların mihletini yüklenipte beline

varmadan sekizine
ergin oldu ünzile
hem çocuk hem de kadın
onikisinde ana
bir gül gibi al ve narin
bir su gibi saydam ve sakin

yağmuru kim döküyor
ünzile kaç koyun ediyor
dayaktan uslanalı hiçbirşey sormuyoryağmuru kim döküyor
ünzile kaç koyun ediyor
dayaktan uslanalı hiçbirşey sormuyor.

bende bu şarkı sözleriye sana katılıyorum badenur

Son düzenleme:

Arkadaşlar, bugün Dr.'uma gittim. Bana aynen şöyle dedi. '' Yani embriyo transfer sayısının azalmasını mı bekledin?'' Ben de ''hakikaten bu şekilde mi olacak, yani ciddi ciddi kısıtlama geldi mi yumurta transfer sayısında'' diye sordum. ''Evet maalesef geldi ve bu kurallara uymak zorundayız'' dedi. ''35 yaş altına bir embriyo, üstüne ise 2 embriyo transfer edebiliyoruz artık'' dedi. Neyse muayene etti ve rahmi tertemiz buldu. FSH filan istemedi. Bundan önceki tüp bebek denememde küçük bir kist görmüştü. O da yok olmuş. 1 ay boyunca sabah akşam kuru incir yemiştim. acaba ondan mı oldu? Neyse transfer sürecine kadar ne şekilde beslenmem gerektiğini ve balık hapı, vitamin vb. besleyici şeyleri yememin faydasının olup olmayacağını sordum. Kesinlikle birşey değişmeyeceğini söyledi.
Bir dahaki ultrason p.tesi.
ışte böyle yoldaşlarım.... Hepinize tatlı rüyalar....

kızlar;herkese günaydın;güzel bir hafta sonu diliyorum hepimize.
Alabama canım.;hadi git kap bugün yavruları.içinde sakla artık.
patikler;madem tedavi göreceğin dr da kısıtlamaya girecekse başka bir yeri düşünsen.o kadar ilaç o kadar umut,sana daha fazla şans tanıyacak bir yerde yaptırsan diyorum.tabiii karar verici sensin.herşekilde hayırlı olsun tedavin.,

günaydın şekerler,

roniyamcığım kızının maşallahı var, varsın uyutmasın boşver :)

patikler kontrollerin güzelmiş, inşallah iyide bir sonuç alacaksın. Embriyo sayısında şöyle sıkıntı olabilir , fazla verirler sorun yok. Fazla verdiğinde 1 tane tutsa gene sorun yok. 4 koyup 4 tutarsa nasıl oldu diye hesap sorulur diye korkuyorlar. Yoksa ne koyduklarını kim bilecek. Canım , kusura bakma yazdınsa senin klinik miydi, hastane miydi

Son düzenleyen: Moderatör:
Günaydın kızlar,

Waterss, canım harika bir haber bu, iki prenses ha? Müthiş, maşallah..

Alabama'cım, keyifli güzel bir transfer diliyorum sana. Bebişleri kap gel bakalım... Keyifli haberlerinle şenlenicez.

patikler;eğer karamelin de söylediği gibi birden fazla yumurta koyacaklarsa sorun yok o zaman.,doğru.
merkezler tek tek her hastaya kaç yumurta koyacaklarını beyan edecekler mi?.bence denge sağlayabilirler.bu kadar negatif tüp sonucu varken.onu oranlayabiirler.tutmayanlarla birden fazla gebelik elde ettiklerini ayarlayabilirler gibime geliyor.sanki her koydukları 3üz 4üz oluyor da.
eğer memorialde de bu uygulama olacaksa;o kadar para vereceğz,umutlarımızı bağlayacağız.son aşamaya gelip te 2 tane koymaları benim için düşündürücü.tabiii koyacak yumurtam olursa.orası da muamma ya.öğrenmeliyim.bana daha çok şans tanıyacak yerde olmalı...ayyyhh kızlar tutuştum şimdi:çok üzgünüm:

Alabamacığım, inşallah hepsi bölünmüştürde 3 tane güzel transferin olur. Dualarımız seninle

şu anda transferdedir herhalde.Allah yardımcısı olsun.inşallah kolay geçer.evet alabama dualarımız seninle..bir an önce yaz bize eve gelince.

Alabama'cım şu anda transferde olabilirsin dualarım seninle.. bebeklerinin sana tutunacaklar hayırlısı ile akşama haberlerini bekliyoruz.

Günaydın kızlar,

Waterss, canım harika bir haber bu, iki prenses ha? Müthiş, maşallah..

Alabama'cım, keyifli güzel bir transfer diliyorum sana. Bebişleri kap gel bakalım... Keyifli haberlerinle şenlenicez.

Evet canım iki prensesimiz olacak inşallah darısı başına Allah sana da gönlündeki hayırlı evladı nasip etsin. Tabi tüm arkadaşlara.

kızlar günaydınnn.
ne güzel haftasonu geldi, geç saatlere kadar yatmak, güzel kahvaltı, tv, istediğin saatte, istediğin yere gitme özgürlüğü, ohhhhhh. benim emekliliğimmi gelmiş yaa?

Tanrıça Herada, öncelikle ben kesinlikle hiç alıngan değilimdir. ayrıca tesbitlerin için tebrik ederim. gerçekten de çok çalışırım, her koşulda çalışırım, hiç talepkar değilimdir ve şikayet etmem, bunun karşılığında kadir kıymet bilinmesini isterim ama nerdeeeeeeeeeeeeeee? sesim çıkmadığıiçin daha çok iş beklenir. herkes konuşur ama ben konuştuğum zaman şaşırılır falan..neyse artık bulucam bi çaresini. şu güzel havada çıkayım dışarı biraz..

Alabama, hayırlı transferler dilerim. en iyi kalitada 3 embriyonun da seninle olmasını diliyorum.

Waters, ben de 2 kızın çok iyi olduğunu düşünüyorum. benim kuzenlerim var. 2 kız kardeş acaip güzel geçiniyolar hep gıpta etmişimdir.ben ise tek kızım, hep yalnızım, onlarla paylaşırım herşeyimi.

Deniz bulut buğday çimlerin uğurlu gelir inşallah. ben yine tembel bir dönemimdeyim. DHEA ya başlamıştım ama onu da bıraktım.

Erverdi, sen de benim gibi erkencisin bugün. Günaydın ve biran önce tedaviye başlaman dileğiyle.

Roniyam, hayırlı uğurlu olsun. son 3 ay en güzel zamanlar diye duymuştum, tadını çıkar.

Altın yunuscuğum, nabersin? şafak az kaldı senin de? olaya konsanter ol.
haydi herkese iyi hafta sonları. ben akşam tekrar girmeye çalışıcam. byeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…