Waters canim cok sevindim. Ben hissetmistim senin de kizin olacagini. Dedim ya bu yil kiz yili. Bakalim kizlarimiza nasil koca bulacagizkaydirigubbakcemile3
Insallah saglikla kucagimiza almayi Allahim nasip eder. Darisi birdaki herkesin basina
WATERSS çook güzel bir haber bu..
İnşallah bizler de mutlu sona ulaşırız...
waterss .bir kız daha ha.olsun olsun hep kız olsun.ben kızları çok severim.benimde kızım olsun.sağıklı hayırlı evlat olsun.hayırlısıyla Allah tamamına erdirsin
roniş senin kızın kaç haftalık şimdi?
Roniyam teşekkür ederim. Hayırlısı ile sağlıkla kucağımıza alırız darısı da arkadaşlarımızın başına .Senin son 3 ay şimdi ya da biraz daha az kaldı, bundan sonra bedensel sıkıntılar artar ama olsun keyfini çıkart , kızının tekmelerinin dışarı çıkınca özlersin. Hayırlı evlatlar olsunlar..
ünzile insan dölüerverdi, biz öyle bir toplumuzki,
bakamayacak kadar çocuk yaparız, eğitimsiz, yarı aç yarı tok çocuklara rağmen, 9 ayda bir hamile kalmayı marifet sayarız.
Çocukları doğurup doğurup çöpe atarız, çocuk esirgeme kurumuna bakamıyorum deyip veririz, ama doğurmaya devam ederiz, devlet baba bakar nasıl olsa,
ımam nikahı ile evleniriz, nüfus cüzdanı olmadığı için okula gidemeyen çocukları sıralarız,
Bir adam üç tane evlenir, her birinden fabrikasyon gibi çocuklar doğurup, kendi kabilesini, aşiretini yaratır, onlara birşey demeyiz,
Başbakan üç çocuk diyor, asgari ücretle geçinen adama sen 3-5-8 doğurmuşsun maşallah gözümüz yokta artık yeter doğurma demez neden?
ŞıMDı TAKMIŞLAR BU KONUYA, PEKı BÜTÜN BUNLARA NEDEN BıR ÇÖZÜM SAĞLAMIYORLAR??? BıR ÇOCUK SAHıBı OLMAK ıÇıN MADDı MANEVı HERŞEYı GÖZE ALMIŞIZ. BU KADAR ıNSAFSIZLIK OLMAZ. BEN BU KONUDA DERıNLEMESıNE BıLGı SAHıBı OLMADIKLARINI DÜŞÜNÜYORUM. DÜŞÜNSELER DAHA AKILCI ÇÖZÜM ÜRETıRLER.
YOKSA BU ÜLKENıN KADINLARI YETERıNCE DOĞURGAN, BıZıM GıBı ıNSANLAR DOĞURMASA DA OLUR DıYEMı DÜŞÜNÜYORLAR.
arkadaşlar çok moralim bozuk kusura bakmasın kimse. Çok üzgünüm çoook
maşallah bende kıpırdıyomu diye soruyorum tekmeliyomuş meğersemm maşallah kızına darısı başımıza inşallah27 haftalik oldu. Son 3 aya girdim.
Patikler'cim, yeni tüp bebek sürecin hayırlı olsun, senin sıpa bu sefer gelecek inşallah.Güzel ve rahat bir tedavi dönemi geçirmeni diliyorum.
Canım benim çok sağ ol. Yine bi yola baş koyduk bakalım...
Bu arada iki kız benim herzaman arzulamış olduğum birşeydir. Çok ama çok sevindim.
Günaydın kızlar,
Waterss, canım harika bir haber bu, iki prenses ha? Müthiş, maşallah..
Alabama'cım, keyifli güzel bir transfer diliyorum sana. Bebişleri kap gel bakalım... Keyifli haberlerinle şenlenicez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?