38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

öperim tabii :) kesinlikle evet Allah sabrını veriyor, bazı geceler uyanmadığı zaman bir kalkıyorum uyanmamış, bir fırlıyorum bu niye uyanmadı diye, bakıyorum poposunda pireler uçuşuyor, rahatlayıp yatıyorum veeee uyanıyor :) maalesef 2 ay önce sütüm kesildi eşimle tavuktan zehirlendik, emziremedim ve iki gün içinde sütüm azaldı ve bitti ne kolaymış meğer emzirmek, mama hazırlamak falan yoktu, kıymetini bilememişim diyorum evet canım herşeye değer kesinlikle ve hepiniz yaşarsınız dilerim bu duyguları :)
Waterss arkadaşımız yaptırdı testini beş gün önce, genel değerleri çok iyi, gayet güzel bir sonuç çıkacağına çok inanıyoruz.
inşallah sonuçlar çok güzel çıkacak :)
saol rüzgarcım inşallah mutlu haberler olur. oğlun gerçekten çok tatlı maşalllahhhh nazar değmesin onun dötünü ısır benim için. test tarihim 25 mart hayatım
10 gün sonra inşallah bayram yapacağız burada sayende :) takipçin olacağım canım... ısırırım tabii aklinialirimsmile

canımcım düşünmüşsün.yazmışsın sağol yavrucum.iyi güzel de.opu yapılıp yumurtalar ne olacak.zaten yumurtanın toplandıktan sonraki dönem çok önemliişini çok iyi bilen bir embriyolok.sanırım sen şöyle düşündün.normal takiplezaten büyüyen gelişen bir yumurtan var zamanı gelince ol çatlatma iğneni.bir tek onu toplattır buraya kadar tamam.sadece buraya kadar pek bir masraf yok.dr muaynesi klomen opu.sanırım buraya kadar olanı sana uygun gözüktü.laboratuardaki işlem,transfer.bunlar ne olacak.farkeden bir şey yokki.aslında senin bu dediğin NATÜREL SİKLUS.yumurtası fazla olan yaşı genç bayanlara.önerilen tedavi türü.bizlerde biliyorsunyaşa bağlı rezerv azlığı var.gerçi bana iyi olduğu söylenmişti ama yine de yaşla birlikte kalite düşüyor.bu yöntemde sadece ilaç parasını düşebilirim.hem transferi opuyu öyle heryer yapmıyor.maliyetten düşeceğim diye boşa da kürek çekemem.galiba fazla kafa bulandırmayıp nisana hazırlamalıyım kendimi.
hem döllenmeyi kimse garanti etmiyor arkadaşım.onlarda bizimle birlikte bekleyip görüyorlar.bu biraz pazarlık gibi oluyor.doktorcum bana param kadar bakıver gibi oluyor ya da ne bileyim .hani ;adam berbere gider fiyat pahalı gelir benimki az traş olsun der.sanki öyle oluyor.

rüzgar deniz hoşgelmişsin aramıza ..maşallah oğlun büyümüş..sütün talihsiz bir olayla kesilmiş.yazık..çok kıymetli halbuki her damlası.hem kolaydı herzaman taze ve ılıktı değil mi?sağlık olsun ne diyelim.tatlı,soğan yeşillik filan yesen gelmezmiydi yerine.gerçi bitti demişsin.ne kadar emerse o kadar az hasta oluyor bebekler.sağlık olsun eşdeğer mamalar vardır elbette

ee şekerim o zaman secenekler belli fiyatlar belli hastanın durumu belli olasılıklar belli diyosun ki amerikayı tekrar keşfetmeyelim tamam o zaman seçimi yapıp mevcudiyete göre davranacak olan da sensin. hayırlısı olsun her ne yola gidersen.

canım eğer eşinin sperm sayısı az verdiği için değil genelde 10 milyon civarındaysa doğal olmaması çok normal ama tabii 10 milyon üstü aşıla için yeterli. ben eşin doğru söylemedi demek istemedim yanlış anlaşıldım sperm değeri şu anda ne ben anlamadım demek istedimdi. neden aşılamada veya tüpte olmadı dersen ya spermlerin morfolojisi bozuk ya spermlerin veya yumurtanın genetiğinde bölünmeyi dururan birşey var ama bunu henüz tıp bilemiyor. veya tüp yapılan yerdeki labaratuar iyi değildi. aşılama ile başarı şansı zaten düşük. sonuçta benim anladığım eğer spermler 20 milyonun altı ise doğal yolla imkansız değil ama zor. aşılama veya tüp seçenekleri var ki iyi bir merkezde iyi bir labaratuarda da yumurta yine gelişimi durdurursa zaten yapacak birşey kalmıyor. ne yapalım o zaman da evlatlık gibi başka çözümler var. allah sağlık sıhhat ve hayırlısını versin. ben sana hergün dua ediyorum ve olacağına çok inanıyorum inanmak istiyorum

gençlerde veya yumurtası fazla olan hanımların tedavisinde örneğin 20 yumurtası toplandı bizim gibi rezervi az olan bir hatunun ise dört yumurtası toplandı. 20 hatta 30 yumurtası olanın yirmi yumurtasına yirmi defa enjeksiyon yapılıyo, ve takibi yapılıyor dört tane yumurtası olanın da dört enjeksiyon. bu embriyolog abi ikisine de aynı emeği mi sarfediyo ki aynı parayı yumurtası az olan ödüyo. doktor amca yirmi taneyi sayarken ölçerken başka dikkat harcıyo tek tük üç beş yumurtayı sayarken ayrı yoruluyo. ilaç dozu birinde 225 birinde 450 fark bu. bence benim param az abi üç kuruşluk kes saçımı yada bana az pilav az fasulye ver abi gibi değil bu iş. arada farklar olmalı. rezervi az olan bir kadına kattıkları ekstra iki yumurtadan fazla bir katkıları yok. bu konuyu biraz daha ayrıntılı düşünmek lazım. opusu da embriyoloğu da zaten bizde daha az çalışıyo. yani neden yumurtası fazla olana işlem daha fazla yapıldığı halde onlara böyle ara bir tedavi uygulanıyo yada uygulanabiliyo anlamış değilim. istedi kadar fazla yumurtası olsun ekstra ilaç takviyesi almadan üç tane yumurta çatlatamaz değil mi en fazla bir tane . çok yönlü düşünüyorum . saçma gelebilir ama süzün bakalım.

rüzgar deniz maşallah oğluna kocaman olmuş. ne güzel gülücükler atıyor. benim için de öp onu

evet 3 yumurtayı döllemektense 20 yumurtayı döllemek daha zor sanki ama bunun dışında aynı işlemler oluyor. hemen hemen aynı sayıda kontrole gidiliyor. hemen hemn aynı sayıda kan veriliyor. yumurta toplama işlemi de aynı. ha 3 ha 25 ikisi de hemen hemen aynı uzunlukta. sonrasında embriyolog az daha yoruluyor tabii daha çok embriyoya daha çok ilaç gerekiyor 3-5 gün süresince ama artık bunun hesabını da yapmıyorlar. ne diyecekler 5 taneye kadar şu fiyat 6-10 arası şu 11-20 arası bu vs vs valla bizim işimize geliri o zaman ya yerimseniben

mevcudiyetimi biliyorum.
sağol deniz.hepimizin duaya ,inanmaya ihtiyacı var.herkese iyi geceler.

ay ne komiksiniz valla ya:)) fikirleri atıyor sonra çürütüyorsunuz. oku oku oku. bende basmıyor ya okuyorum okuyorum zaten zor anlıyorum.tam anladım dediğim anda diğeriniz tüm tezi çürütüyorsunuzbilmiyorumkismile tüp merkezlerinin sizden haberi yokya yazıp çizin bakalım. güldürdünüz beni ciddenalkisalkisalkis

Turk Vatandaslarina donasyonda yasaklanmis. Yurt disinda bile yaptirmak yasaklanmis . 3 yil hapis cezasi verilecekmis.
Bunlar Tup Bebek olayini bitirmek istiyorlar bence . Bakalim daha neler cikacak . Belkide tamamen yasaklayacaklar.

Turk Vatandaslarina donasyonda yasaklanmis. Yurt disinda bile yaptirmak yasaklanmis . 3 yil hapis cezasi verilecekmis.
Bunlar Tup Bebek olayini bitirmek istiyorlar bence . Bakalim daha neler cikacak . Belkide tamamen yasaklayacaklar.

allahım ya daha fazla yasak gelmeden bizde anne olsaydık ama bizden sonrakiler ne yapacak çıldırmışlar bunlar embriyo sayısını kısıtla, raporu kısıtla yurt dışına gideme
ne kaldı bilmem ki oturup dua etmekten başka
eyvahedigeldismile

günaydın hatunlar çıtır çıtırsınız hepiniz.
erverdicim bana bozulmuşsun ama aynen dediğin gibi bir tüp yerine 20 aşılama diyince ve aşılamaya güvenmediğini tüp tedavi şekline daha çok inandığını belirtince bende kendimce sana inandığım olabilecek birşeyler yaratmaya çalıştım amacım üçkuruşluk saç kes yada doktor amca bana param kadar bak filan gibi amiyane hareketler yapmak değilldi anlatmak istediğim sende öyle diyince o zaman mevcudiyete göre karar verecek olan sensin dedim ki bu hepimiz için geçerli. canın saolsun benim amacım seni kırmak yada sana o bahsettiğin muameleyi yap yada ben o tarz bi insanım anlamında yazmamıştım.

sanada günaydın üzümlü kekyerimseniben hayır canım bozulmak değil benimkisiiçin rahat olsun canım benim.sen hiç düşünme böyle şeyleri sakın gerilme.bebişlerine konsantre ol.vazgeçmek çok zor geliyorbu yüzden başka alternatifler üretmeye çalışıyorum.burada anlatmamın sebebi de sizleri yakın görmem fikirlerinizi almak istemem.karanlıkta bir el bir ışık ararsın,onun gibi birşey.sadece bir ses istedim.hepinizi seviyorum

Çıtırlar günaydın,

Rüzgar Deniz hoşgeldin canım, maşallah delikanlı büyümüş butlarını öp benim için.

Erverdi, herşey birazda ekonomiye dayanıyor sınırsız deneme şansımız yok, gerek ilaçların etkileri gerekse maddi yönden. Hep en iyiyi bulmaya çalışıyoruz.

Ancak Deniz Bulut'unda dediği aynen doktorumun bana dediği eğer 3 ay'da klomen işe yaramadıysa başka tedaviye geçmek gerektiği. Tamam klomen bende işe yaradı hep hamile kaldım ama ilkinde 1. ayda, ikincisinde 3. ayda yani öyle aman aman bir klomen içmedim. Hem klomen yumurtalık kanserinin bayağı bir arttırıcı bir ilaç diğerleri genelde sentetik hormon bir nevi insilün gibi.

Eğer yuymrta döllenmede sorun varsa bence aşılama düşünme hatta tüp bebek bile değil mikroenjeksiyon düşün. Tüp bebek için geç kalma , ama aşılamayı 40-41 de de yapabilirsin.

Karar senin.

Waterss'cığım ben valla testi 14-16,00 gibi yapıyorum. Ve hep aynı saatte yaptım 9-10-11 gün birşey çıkmadı ama dün yumurtlama akıntısı gibi birşeyler başlıyor gibiydi. Bugün gene bakacağım.

Birtanem yazdın ama akşamla, akşam üstü mantığını anlamadım. Mesela dün yoktu bugün 16,00 da çıkarsa akşamı değerlendiririm ne sıkıntısı olabilir akşamüstü yapmanın.

Herada'cığım :dance:

bir dizi var.HAUSEsıra dışı bir dr var bu dizide.hastanenin başhekimi kadın çocuk sahibi olmaya çalışıyorbir gün isyan ediyor 2 aşılaması olduğunu 3üncüsünüde kaybettiğini söylüyor.kendisi başhekim.hastanenin içinde.ilaç maddiyat dr sözkonusu değil.aşılamadan söz ediyor.kesinlikle tüp yönteminden değil.biryerde okumuştum.belki burada sizler yazdınız.rahimden dışarı alınan yumurtalar bozulmaya uğruyormuş bu yüzden dış ülkelerde tüp bebek değil de aşılama yöntemi uygulanıyormuş.insan ister istemez çok yönlü düşünebiliyor.sorgulayabiliyor.

Preseedci hatunlar;

Dün ilk deneyi yaptık ancak 40 dk yatmama rağmen çok fazla geri geldi. Bu spermlerin içinde yüzdüğü bir jel olması nedeniyle olabilecek gibi gelsede sormak istedim. Sizde de böyle oldu mu ?

Günaydın kızlar...

Karamellllllll, hihoyyyt, kolay gelsin canım, ödev zamanı yaklaşıyor demek ki. Waterss'ın yazılarından sabah yapılmaması gerektiğini anlıyorum, benim aldığım teste sabah dahil herhangi bir zaman yapabilirsiniz yazıyordu. Gerçi sabah değil gece baktığımda görmüştüm. Bu mantıkla, sabah hariç herhangi bir saatte (ama hergün aynı saatte) yapılabilir gibi geliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…