Preseedci hatunlar;
Dün ilk deneyi yaptık ancak 40 dk yatmama rağmen çok fazla geri geldi. Bu spermlerin iççinde yüzdüğü bir jel olması nedeniyle olabilecek gibi gelsede sormak istedim. Sizde de böyle oldu mu ?
Günaydın kızlar...
Karamellllllll, hihoyyyt, kolay gelsin canım, ödev zamanı yaklaşıyor demek ki. Waterss'ın yazılarından sabah yapılmaması gerektiğini anlıyorum, benim aldığım teste sabah dahil herhangi bir zaman yapabilirsiniz yazıyordu. Gerçi sabah değil gece baktığımda görmüştüm. Bu mantıkla, sabah hariç herhangi bir saatte (ama hergün aynı saatte) yapılabilir gibi geliyor...
Alabama'cım, Allah sağlık versin hepimize, çalışıp kazanıp harcarız ama bu gidişle bir velet gelecekse bana benden ne çekeceği var. Her istediğine, olmaz alamayız, sen bunun parasını gelmeden harcamıştın demeyi düşünüyorum vallahi
herada can yahu hala 9 gün var. inşallah diyorum ama gelir gider haldeyim ümitlenemiyorum bir türlü. belirtiler varsa eğer kaç gün sonra başlar sizce. şu kasık ağrısımı ne karın ağrısıysa onu yaşasam biraz ümitlencem
erverdi gülüm kader diye birşey varsa yazımız belliyse eğer. zaten yapacağımız birşey yok ötelemek yada oluşturmak adına. o yüzden fazla da düşünmemek lazım riske girmekten çekinmeyeceğiz. ve hiçbir zaman bu son şansımız bugün radikal olarak herşey değişecek. işte şu gün milat olsun falan gibi kesin şeyler konuşmamak lazım her gün bu güneş tekrar doğmuyor mu doğuyo ee bizim içinde her zaman bi kapı açılır. biliyosun ben kendimce açılmassa da yallah tazzik toy tötüne diyorum. sen de de diyemem bile diyorsan de diyormuşsun gibi yap şeytanı kandır. kaderini değiştir. umursama. asılana kasıl kasılana asıl demişler. biz asıldıkça bu bebekler kasılıyo. biraz biz kasılalım dimi ama :)
Alabama'cım, bu belirtiler konusu o kadar karışık ki, insan belirti istiyor tabii ama o kadar öngörülemez bir durum ki, biliyorsun. Kasık ağrısı iyi derler, ilk yarıyı devirirken ortaya çıkıyor genelde sanki ama bu da tam bir gösterge sayılmaz. Kimi yerleşme kanaması yaşıyor, kiminde hiçbir belirti olmuyor ama sonuç pozitif. Rahat bir bekleme dönemi olsun inşallah. Ümitlenme konusuna gelince, şimdi ümitlenmeyeceksin de ne zaman ümitleneceksin ki? İnşallah o acar embriyolar tutunuyorlardır sana, hayırlısıyla gelsinler artık inşallah.
hoşbulduk canım :) gerçekten büyük talihsizlik oldu, her zaman taze, ılık ve kolaydı... artırmak için neler neleeeer yapmadım ama olmadı, oğlum emmek istemedi ve reddetti, memeyi ağzına verdiğim anda çığlık çığlığa bağırıyordu, histeri krizi geçirecek diye korktuğumdan zorlamaktan vazgeçtim, eşdeğer mama yok maalesef, ek gıdalara geçiş yaptık süt kesilince, onları yedirmek de zulüm çünkü kaşık kullanmak istemiyor, biberon kolayına geliyor, doktorumuz ise kesinlikle ek gıdaları kaşıkla verin dedi, işte böyle canım :)rüzgar deniz hoşgelmişsin aramıza ..maşallah oğlun büyümüş..sütün talihsiz bir olayla kesilmiş.yazık..çok kıymetli halbuki her damlası.hem kolaydı herzaman taze ve ılıktı değil mi?sağlık olsun ne diyelim.tatlı,soğan yeşillik filan yesen gelmezmiydi yerine.gerçi bitti demişsin.ne kadar emerse o kadar az hasta oluyor bebekler.sağlık olsun eşdeğer mamalar vardır elbette
canım benim sağolasın :) öperim tabii :)rüzgar deniz maşallah oğluna kocaman olmuş.ne güzel gülücükler atıyor. benim için de öp onu
hoşbulduk canım :) sağol canım, büyüyor işte :) öperim tabii :)Çıtırlar günaydın,
Rüzgar Deniz hoşgeldin canım, maşallah delikanlı büyümüş butlarını öp benim için.
Erverdi, herşey birazda ekonomiye dayanıyor sınırsız deneme şansımız yok, gerek ilaçların etkileri gerekse maddi yönden. Hep en iyiyi bulmaya çalışıyoruz.
Ancak Deniz Bulut'unda dediği aynen doktorumun bana dediği eğer 3 ay'da klomen işe yaramadıysa başka tedaviye geçmek gerektiği. Tamam klomen bende işe yaradı hep hamile kaldım ama ilkinde 1. ayda, ikincisinde 3. ayda yani öyle aman aman bir klomen içmedim. Hem klomen yumurtalık kanserinin bayağı bir arttırıcı bir ilaç diğerleri genelde sentetik hormon bir nevi insilün gibi.
Eğer yuymrta döllenmede sorun varsa bence aşılama düşünme hatta tüp bebek bile değil mikroenjeksiyon düşün. Tüp bebek için geç kalma , ama aşılamayı 40-41 de de yapabilirsin.
Karar senin.
Waterss'cığım ben valla testi 14-16,00 gibi yapıyorum. Ve hep aynı saatte yaptım 9-10-11 gün birşey çıkmadı ama dün yumurtlama akıntısı gibi birşeyler başlıyor gibiydi. Bugün gene bakacağım.
Birtanem yazdın ama akşamla, akşam üstü mantığını anlamadım. Mesela dün yoktu bugün 16,00 da çıkarsa akşamı değerlendiririm ne sıkıntısı olabilir akşamüstü yapmanın.
Herada'cığım :dance:
Alabama'cım, bu belirtiler konusu o kadar karışık ki, insan belirti istiyor tabii ama o kadar öngörülemez bir durum ki, biliyorsun. Kasık ağrısı iyi derler, ilk yarıyı devirirken ortaya çıkıyor genelde sanki ama bu da tam bir gösterge sayılmaz. Kimi yerleşme kanaması yaşıyor, kiminde hiçbir belirti olmuyor ama sonuç pozitif. Rahat bir bekleme dönemi olsun inşallah. Ümitlenme konusuna gelince, şimdi ümitlenmeyeceksin de ne zaman ümitleneceksin ki? İnşallah o acar embriyolar tutunuyorlardır sana, hayırlısıyla gelsinler artık inşallah.
herada can yahu hala 9 gün var. inşallah diyorum ama gelir gider haldeyim ümitlenemiyorum bir türlü. belirtiler varsa eğer kaç gün sonra başlar sizce. şu kasık ağrısımı ne karın ağrısıysa onu yaşasam biraz ümitlencem
erverdi gülüm kader diye birşey varsa yazımız belliyse eğer. zaten yapacağımız birşey yok ötelemek yada oluşturmak adına. o yüzden fazla da düşünmemek lazım riske girmekten çekinmeyeceğiz. ve hiçbir zaman bu son şansımız bugün radikal olarak herşey değişecek. işte şu gün milat olsun falan gibi kesin şeyler konuşmamak lazım her gün bu güneş tekrar doğmuyor mu doğuyo ee bizim içinde her zaman bi kapı açılır. biliyosun ben kendimce açılmassa da yallah tazzik toy tötüne diyorum. sen de de diyemem bile diyorsan de diyormuşsun gibi yap şeytanı kandır. kaderini değiştir. umursama. asılana kasıl kasılana asıl demişler. biz asıldıkça bu bebekler kasılıyo. biraz biz kasılalım dimi ama :)
Badenur'cum öncelikle çok sevindim, ancak çift çizgiyi gördüğün günü mutlaka değerlendir, çift çizgi gördüğünde yumurtan çatlamamış oluyor eğer öyle olsaydı değerlendirmek için çok geç olurdu. Normalde çift çizgi 2 gün üst üste görülür ve üst üste değerlendirmen lazım teste bugün de devam et, çift çizgiyi gördükten sonra test yapmayı bırakma aynı saatte yine yap çift çizgi gördüğün günden sonraki gün tek çizgiyi görürsen işte o ilk gördüğün tek çizgi günü yumurtan testi yaptığın saatten önce çatlamış demektir, çok gerekli değil ama o akşamı da değerlendirebilirsin önemli olan çift çizgiyi gördüğün günleri değerlendirmen, hayırlısı olsun.
Testi akşam saatlerinde yapıyorsun değil mi ? çok önemli..
Canım sağol ilgine... gerçekten verdiğin bilgiler tecrübeler çok işe yarıyor, burada herkesten birşeyler öğrendim, herkese teşekkür ediyorum. Keşke daha önce tanışsaydım sizlerle.... Bugün moralim çok bozuk.... çift çizgi sevinci sonradan üzüntüye dönüştü... 5 yıllık evliliğimde dönüm noktası oldu..... gözümün önünden bu yolda çektiğim bütün çileler geldi........ bunun karşılığında bütün çektiğim acıları, kocamın ne kadar umursadığını gördüm ilk defa..... sonra bütün yaşadıklarıma değecek hiçbirşey olmadığını gördüm.... eşim uykusunun olduğunu, midesinin gaz yaptığını söyledi..... sudan bahaneler yarattı... en ufak bir çabası olmadı, sinirlerime hakim olamadım, tartıştık.. tartışma çok büyüdü.... ağzından çıkan cümlelerde hep beni suçladı, bu güne kadar çok şey biriktirmiş içinde.... ne salakmışım........ bir dönüm noktası oldu dün gece......... bu yolda çok yoruldum ben, herşey bitsin istiyorum, kimsenin beni tanımadığı bir şehire gidip orada yeniden hayat kurmak istiyorum, kimsenin sözleriyle bakışlarıyla beni ezmesini istemiyorum artık, annemi ,işimi, doktorların hayatımda olmadığı günleri çok özlüyorum....
günaydın hanımlaryaa öylemi diyorsu Herada . bence o bebişler gelirse sanırım en şımartılan bebekler olacaklar gibi geliyor bana. boşverin şımartalım elimizden geldiğince.
bu arada bundan üç yıl önce gayet saf bir şekilde hamilelik belirtileri yazdım googla ve bu site çıktı karşıma. bu siteye gelenler bu forumları okuyanlar bizim gibi kızlar boşverin sinir olmayın. derdi olan bu siteyi buluyor bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?