38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Preseedci hatunlar;

Dün ilk deneyi yaptık ancak 40 dk yatmama rağmen çok fazla geri geldi. Bu spermlerin iççinde yüzdüğü bir jel olması nedeniyle olabilecek gibi gelsede sormak istedim. Sizde de böyle oldu mu ?

Evet canım ya, 3. çizgiye kadar doldurun jeli deniyordu, 3 biraz fazla geldi, istersen 2 çizgiye kadar çek,bir de öyle dene.

Mantık olarak böyle hergün aynı zamanda yapılabilir. Nasılsa çift çizgide çatlamamış oluyor akşamına değerlenir.

Ama waterss ısrarla akşam dediğine göre bir bildiği olmalı. Herhalde okurken o açıklamasını kaçırdım.

Şu sitenin sevmediğim bir özelliği üye olmayanlarında okuması. Google yaz çıksın. Ama düşünün ya en özel şeyleri yazıyoruz. Tamam adımız yok ama gene de sinir bir durum

evet erverdi ben transferden sonra doktor yanıma kontrole geldi yaklaşık yarım saat konuştuk soru bombardumanı yaptım aynı şeyleri söyledi bir doktor olarak yumurtayı dışarı alıp bu işlemleri yapmaktansa aşılamayı her zaman tercih ederim dedi. iyide biz aşılamayla sonuca ulaşamadığımız için mikroenjeksiyonu tercih ediyoruz. yoksa aşılama ile kalabilsek tamam.

karamelcim bende o sıvı gelmeye başlayınca anlayorum ki yumurta olgunlaşıyor ne zaman çatlama oluyo o zaman akıntı kesiliyor. bence devam hayatım

bu arada 1500 lira ilaç parasını tek çekim kredi kartıyla aldım. 3060 tl tedavi parasını da dört taksit başka bir kredi kartıyla ödedim. tedavinin hiç bir ödemesini gerçek parayla cash yapmadım. allah büyük çalışıyoruz öderiz. illaki.

Karamel'cim, ben de sinir oluyorum buna. Hem insan kendini kaptırıp, sadece burada konuştuğu arkadaşları okuyacakmış gibi yazıyor da yazıyor. Sonra bir de Ayşe Arman'a kızıyorlar, herbir şeyini ifşa ediyor diye. Burada ondan kaç tane var halbuki

Alabama'cım, Allah sağlık versin hepimize, çalışıp kazanıp harcarız ama bu gidişle bir velet gelecekse bana benden ne çekeceği var. Her istediğine, olmaz alamayız, sen bunun parasını gelmeden harcamıştın demeyi düşünüyorum vallahi

Erverdi, günaydın arkadaşım. Ben de okumuştum yumurtanın dışarıda kalması kaliteyi etkileyebilir diye, yurtdışında, belki de biraz da maddi sebeplerden bilemiyorum, ileri yaşta daha çok aşılama deneniyor gibi gözüküyor, forumlarda gördüğüm bu. ılaçlar da kaliteye etkileyebiliyor gerçi, basıyorlar yüksek dozajı neticede. O sebeple Memorial'ın daha az ilaç dozajıyla önerdikleri tedavi aklıma yatmıştı. Hayırlısı olsun diyelim.

hahaha doğru valla güzel fikir. bir hırka bir lokma yeter onlara

herada can yahu hala 9 gün var. inşallah diyorum ama gelir gider haldeyim ümitlenemiyorum bir türlü. belirtiler varsa eğer kaç gün sonra başlar sizce. şu kasık ağrısımı ne karın ağrısıysa onu yaşasam biraz ümitlencem

erverdi gülüm kader diye birşey varsa yazımız belliyse eğer. zaten yapacağımız birşey yok ötelemek yada oluşturmak adına. o yüzden fazla da düşünmemek lazım riske girmekten çekinmeyeceğiz. ve hiçbir zaman bu son şansımız bugün radikal olarak herşey değişecek. işte şu gün milat olsun falan gibi kesin şeyler konuşmamak lazım her gün bu güneş tekrar doğmuyor mu doğuyo ee bizim içinde her zaman bi kapı açılır. biliyosun ben kendimce açılmassa da yallah tazzik toy tötüne diyorum. sen de de diyemem bile diyorsan de diyormuşsun gibi yap şeytanı kandır. kaderini değiştir. umursama. asılana kasıl kasılana asıl demişler. biz asıldıkça bu bebekler kasılıyo. biraz biz kasılalım dimi ama :)

Alabama'cım, bu belirtiler konusu o kadar karışık ki, insan belirti istiyor tabii ama o kadar öngörülemez bir durum ki, biliyorsun. Kasık ağrısı iyi derler, ilk yarıyı devirirken ortaya çıkıyor genelde sanki ama bu da tam bir gösterge sayılmaz. Kimi yerleşme kanaması yaşıyor, kiminde hiçbir belirti olmuyor ama sonuç pozitif. Rahat bir bekleme dönemi olsun inşallah. Ümitlenme konusuna gelince, şimdi ümitlenmeyeceksin de ne zaman ümitleneceksin ki? ınşallah o acar embriyolar tutunuyorlardır sana, hayırlısıyla gelsinler artık inşallah.

bende dün benzer şey düşündüm, umutlansakta umutlanmasakta herhangibir olumsuzlukta çöküyoruz o yüzden umutlanmak en güzeli. Hiç umutsuzluğa kapılmayalım belki bu pozitiflik bizi rahatlatır

yaa öylemi diyorsu Herada . bence o bebişler gelirse sanırım en şımartılan bebekler olacaklar gibi geliyor bana. boşverin şımartalım elimizden geldiğince.

bu arada bundan üç yıl önce gayet saf bir şekilde hamilelik belirtileri yazdım googla ve bu site çıktı karşıma. bu siteye gelenler bu forumları okuyanlar bizim gibi kızlar boşverin sinir olmayın. derdi olan bu siteyi buluyor bence.

Günaydın kızlar, hepinizin iyi dilekleri için teşekkürler, yeni bir gün yeni umutlar demek, sakın umudunuzu kaybetmeyin, her şey gönlünüzce olacak ve sonra da gaz, kolik, uyku problemleri ile uğraşacaksınız, buralarda çare arayacaksınız, buna bütün kalbimle inanıyorum ve dua ediyorum :)

hoşbulduk canım :) gerçekten büyük talihsizlik oldu, her zaman taze, ılık ve kolaydı... artırmak için neler neleeeer yapmadım ama olmadı, oğlum emmek istemedi ve reddetti, memeyi ağzına verdiğim anda çığlık çığlığa bağırıyordu, histeri krizi geçirecek diye korktuğumdan zorlamaktan vazgeçtim, eşdeğer mama yok maalesef, ek gıdalara geçiş yaptık süt kesilince, onları yedirmek de zulüm çünkü kaşık kullanmak istemiyor, biberon kolayına geliyor, doktorumuz ise kesinlikle ek gıdaları kaşıkla verin dedi, işte böyle canım :)
rüzgar deniz maşallah oğluna kocaman olmuş. ne güzel gülücükler atıyor. benim için de öp onu
canım benim sağolasın :) öperim tabii :)
hoşbulduk canım :) sağol canım, büyüyor işte :) öperim tabii :)

ÜZÜMLÜ KEKim,kremalı pastam..tamam.benim için önemli olan fikirleriniz..canım yavrucum.için rahat olsun.koy elini göbişine konuş bebelerinle.(toy tötüme tazzik)öyle diyordun di miopuyorumnanaktan
Herada haklısın canım çok şımartmamak lazım bu veletleri(karamelin deyimiyle sıpaları)sonra parmaklarında oynatıveriyorlar.
herkese baştan günaydın güzel bir gün olsun güneş yine açıyooorr.bugün içimden öyle geldi bugünkü güneş üzümlü kekin olsun.alabama kimseye verme sakın

belirti bekledikçe belirtiler gelmiyor, psikolojik sanırım... bende de hiç belirti olmamıştı, tek belirti adetimin gecikmesiydi, ondan başka hiçbir belirti yaşamadım, o yüzden belirti beklemeyin lütfen, bekledikçe o belirtiler olmuyor gerçekten :)

son yazdığımı oku üzümlü kekim.bu kadar mı olur?

günaydın hanımlar
ay herkes benzer şeyler yaşamış. ben de daha ağustos,eylül ekim kasım da her ay hamilelik belirtisi yazıyordum googleye ve kasım da bu siteyi keşfettim. kısa sürede neler öğrendim. o zamanlar olaya gayet kaba gözlerle ,belirti,regli,çiftleşme olarak bakarken şimdi yumurta hücresi ,sperm hücresi gibi detayları bile öğrendim. atamu parçalayanın bizden farkı ne ki az kaldı yumurtayı parçalamamıza.:) büyük başarı bizim ki profösörler bile bizim kadar olaya detaylı kafa yorsalardı şimdi çözümsüz infeltilite de kalkmıştı ortadan:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…