Canım sağol ilgine... gerçekten verdiğin bilgiler tecrübeler çok işe yarıyor, burada herkesten birşeyler öğrendim, herkese teşekkür ediyorum. Keşke daha önce tanışsaydım sizlerle.... Bugün moralim çok bozuk.... çift çizgi sevinci sonradan üzüntüye dönüştü... 5 yıllık evliliğimde dönüm noktası oldu..... gözümün önünden bu yolda çektiğim bütün çileler geldi........ bunun karşılığında bütün çektiğim acıları, kocamın ne kadar umursadığını gördüm ilk defa..... sonra bütün yaşadıklarıma değecek hiçbirşey olmadığını gördüm.... eşim uykusunun olduğunu, midesinin gaz yaptığını söyledi..... sudan bahaneler yarattı... en ufak bir çabası olmadı, sinirlerime hakim olamadım, tartıştık.. tartışma çok büyüdü.... ağzından çıkan cümlelerde hep beni suçladı, bu güne kadar çok şey biriktirmiş içinde.... ne salakmışım........ bir dönüm noktası oldu dün gece......... bu yolda çok yoruldum ben, herşey bitsin istiyorum, kimsenin beni tanımadığı bir şehire gidip orada yeniden hayat kurmak istiyorum, kimsenin sözleriyle bakışlarıyla beni ezmesini istemiyorum artık, annemi ,işimi, doktorların hayatımda olmadığı günleri çok özlüyorum....
canım rkadaşım. evet yorulmuşsun hepimiz yorgunuz eşin de yorgun aslında onu da anlamak lazım. hiç takma kafana sen bunları. biz de bu sabah tartıştık eşimle. evden kırgın çıktık ikimizde aslında dünya tatlısı benim eşim. ama hatalar yapınca onun da yorgun olduğunu anlıyorum.senin eşinin de eminim ki böyle bişidir mutlaka.geçecek göreceksin.hatasını anlayacak,sinirle edilmiş saçma sapan sözlerinin farkına varacak,allah bizi de böyle ölçüyor böyle tartıyor. ne olur üzülme bu ay kaçırırsan önümüzdeki ay denersin sende zaten beş yıldır uğraşmıyor musun. sadece moralini yüksek tut. evet işlerimiz stresli,anne baba sorumluluğu,evdir yemektir bir de çocuk olunca çekilmez oluyor herşey ama geçecek çocuk olunca hepsi bize güzel gelecek inan. üzülme nolur...Canım sağol ilgine... gerçekten verdiğin bilgiler tecrübeler çok işe yarıyor, burada herkesten birşeyler öğrendim, herkese teşekkür ediyorum. Keşke daha önce tanışsaydım sizlerle.... Bugün moralim çok bozuk.... çift çizgi sevinci sonradan üzüntüye dönüştü... 5 yıllık evliliğimde dönüm noktası oldu..... gözümün önünden bu yolda çektiğim bütün çileler geldi........ bunun karşılığında bütün çektiğim acıları, kocamın ne kadar umursadığını gördüm ilk defa..... sonra bütün yaşadıklarıma değecek hiçbirşey olmadığını gördüm.... eşim uykusunun olduğunu, midesinin gaz yaptığını söyledi..... sudan bahaneler yarattı... en ufak bir çabası olmadı, sinirlerime hakim olamadım, tartıştık.. tartışma çok büyüdü.... ağzından çıkan cümlelerde hep beni suçladı, bu güne kadar çok şey biriktirmiş içinde.... ne salakmışım........ bir dönüm noktası oldu dün gece......... bu yolda çok yoruldum ben, herşey bitsin istiyorum, kimsenin beni tanımadığı bir şehire gidip orada yeniden hayat kurmak istiyorum, kimsenin sözleriyle bakışlarıyla beni ezmesini istemiyorum artık, annemi ,işimi, doktorların hayatımda olmadığı günleri çok özlüyorum....
iyi ol canım, moralini bozma yeter :) her şeyde bir hayır vardır diye düşün :)RÜZGARDENİZ
YAĞMURSESİ
ERVERDİ
Atladığım kimse varsa şu an affetsin...
yazılarınızdaki içtenlik için çok teşeküür ediyorum, çok çok çok duygulandım, her cümlede kendimi buldum, aynı acılarda buluşmuş olmak bile teselli veriyor...... canımsınız......... hepinizi sarılıp kucaklıyorum......... harfleri seçemeyecek kadar gözlerimden yaşlar akıyor..... bu yolda emek harcayan acı çeken arkadaşlar hepinize sevgilerimle..........
nasıl da güzel açıklamışsın, %100 katılıyorum, çok uyuz bir görev ve işin kötü tarafı doğumdan sonra yapmak istemediğim ve zulüm gelen bir görev haline dönüştü benim için akannehirBadenur, hepimiz bu sıkıntılı süreçten geçiyoruz. Ve fiziksel yapımız gereği böyle zorunluluk şeklindeki birlikteliklerde inan erkekler çok yıpranıyor belkide gençliklerindeki ya olmazsa ya başaramazsam sıkıntısı yaşıyorlar.
Çünkü onlardan beklenen görev, bizim zevk alıp almamız değil sadece ve sadece spermlerin yumurtayla buluşması gibi son derece kasvetli ve uyuz bir görev.
Canım sağol ilgine... gerçekten verdiğin bilgiler tecrübeler çok işe yarıyor, burada herkesten birşeyler öğrendim, herkese teşekkür ediyorum. Keşke daha önce tanışsaydım sizlerle.... Bugün moralim çok bozuk.... çift çizgi sevinci sonradan üzüntüye dönüştü... 5 yıllık evliliğimde dönüm noktası oldu..... gözümün önünden bu yolda çektiğim bütün çileler geldi........ bunun karşılığında bütün çektiğim acıları, kocamın ne kadar umursadığını gördüm ilk defa..... sonra bütün yaşadıklarıma değecek hiçbirşey olmadığını gördüm.... eşim uykusunun olduğunu, midesinin gaz yaptığını söyledi..... sudan bahaneler yarattı... en ufak bir çabası olmadı, sinirlerime hakim olamadım, tartıştık.. tartışma çok büyüdü.... ağzından çıkan cümlelerde hep beni suçladı, bu güne kadar çok şey biriktirmiş içinde.... ne salakmışım........ bir dönüm noktası oldu dün gece......... bu yolda çok yoruldum ben, herşey bitsin istiyorum, kimsenin beni tanımadığı bir şehire gidip orada yeniden hayat kurmak istiyorum, kimsenin sözleriyle bakışlarıyla beni ezmesini istemiyorum artık, annemi ,işimi, doktorların hayatımda olmadığı günleri çok özlüyorum....
Badenur'cum, bugün moralin çok bozuk belli haklısında , bazı erkekler kadınların fedarkarca büyük çabalar sarf ettikleri bu konu da duyarsız kalabiliyorlar, bu sadece senin başına gelmiş bir şey değil. Ayda 2 gün şansımz var ve izini sürüp yakaladığımız anda böyle bir bahane veya gerçekte olabilir durumla o günleri feda edebiliyorlar. Ama ikinizde sinirli iken bu iş olmuyor şimdi bu ay sakinle o da sakinlesin ve sonra eşinle konuş, ben bu bebeği Allah'ın izniyle çok istiyorum lütfen çabama ve duygularıma saygı göster önümüzdeki ay denemelere devam etmek istiyorum diyebilirsin ama bir sakinleyip tansiyonu düşürmeye çalış, kendini yıpratma sen de sakinleş olur mu ? Ben istemiyorum diyebilir, o zaman sen istediğin yaşta baba olabilirsin ama benim zamanın kısıtlı diyebilirsin ama onu kızdırma ve olayı koparmadan alttan almaya çalış derim, maalesef fedakarlık biz kadınlara düşüyor.
Arkadaslar bir arkadasım var, cok sevdigim bir bey cok samimi arkadasız. 44 yasında ikinci evliligini yaptı hanımı su anda 41 yasında ve 13 hfatalık hamile..
Uzun bir aradan sonra geçenlerde sohbet ettik.. Couk sahibi olmaya karar verdikten sonra bir sure normal denemisler olmamaıs , asılama yapmıslar tutmamıs, ve bir kac ay sona kendiliginden hamile kalmıs esi.. Allah tamına erdirsin..
Fakat arkadasım bana diyorki " yumurtlama gunlerinden nefret ediyorum Elif .. dakika saat ile esimle birleşmekten nefret ettim, bir istek ve heyecan olmadan bu isi yapmak cok zor geldi, erkegiz ama makina degiliz ki, dugmeye bas basla bitir.. bu is birazda beyin ve ruh isi, gorsellik ve zevk isi , son yumurtlama gunlerindeki calısmalar sonucu hamile kaldıgını ogrendigimde inan ustumden yuk kalkmıs gibi sevindim ve uzun bir sure esime yaklasamadım, cunku cinsellik benim icin anlamını kaybetmisti"
Yani arkadaslar erkekler cephesinde de bu is inanın kolay degil, keske bu arkadasla daha once konussaydımda esime bu kadar laf sayıp dokmeseydim :)
heredacım;sevgi çok bencil bir duygu çocuk istemek daha da ötesi demişsin.açarmısın biraz anatmak istediğini.bana çok ilginç geldi.neden bencilce bir duygu olsun ki.senin bakış açını öğrenmek isterim.şaşırdım
watersçım.hoşgelmişsin.pek görünmüyorsun bu aralar.tiroit ile ilili notun için teşekkürler.hiçbir bilgiyi saklamıyorsun.benimde tiroit sorunum varmış ama o da ilaçla kontrol altında.maalesef ömür boyu ilaç kullanmam gerekiyormuş.ilk öğrendiğimde değerler yüksekti ama ilaç kullandığımdan bu yana neredeyse 4 te bir düştü.kimi dr artık hep bu seviyede kalabileceğini söylüyor.şimdi kontrol altında ve rutin tahlillerimi yaptırıyorum
ÜZÜMLÜ KEKim,kremalı pastam..tamam.benim için önemli olan fikirleriniz..canım yavrucum.için rahat olsun.koy elini göbişine konuş bebelerinle.(toy tötüme tazzik)öyle diyordun di miopuyorumnanaktan
Herada haklısın canım çok şımartmamak lazım bu veletleri(karamelin deyimiyle sıpaları)sonra parmaklarında oynatıveriyorlar.
herkese baştan günaydın güzel bir gün olsun güneş yine açıyooorr.bugün içimden öyle geldi bugünkü güneş üzümlü kekin olsun.alabama kimseye verme sakın
belirti bekledikçe belirtiler gelmiyor, psikolojik sanırım... bende de hiç belirti olmamıştı, tek belirti adetimin gecikmesiydi, ondan başka hiçbir belirti yaşamadım, o yüzden belirti beklemeyin lütfen, bekledikçe o belirtiler olmuyor gerçekten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?