bu sayfayı okumadım okuyacağım ama çıkmam lazım, birşey soracağım o yüzden.
bugün 12, gün 4 saat beceremedim ama 2. saatte birşey çıkmadı bir akşam üstü bakacağım. Acaba yumurtlamıyor olabilir miyim yada çatlamıyor olabilir mi ? ama çatlamasa kist olur değil mi hiç kistim olmadı benim. Bir yorum yapın lütfen
Akşam tekrar bak canım, 2. saatte çıkmayabilir çünkü ovulasyon süreci başlıyor olduğu halde. Bence erken bir sonuca varmak için. İlla 12. günde olacak diye birşey de yok ki hem. Daha önce yazdım 11. gün baktığımda birşey yoktu, gece yarısından bir daha bakınca gördüm, bence sen de göreceksin de 4 saat sonrası ve çok su tüketmeden baktığın testte.
biz dogal yolla hamile kalmaya uğraştığımız zamanlarda ben pek ovulasyonu ona dillendirmemeye çalışırdım ama dikkatimi çekmiştir bir ayın hep o yumurtlama haftası biz nasıl oluyosa bir sebep bulup hep küs olurduk konuşmadığımız içinde öyle çooooook ayı heba edip harcamışızdır. nedense
Karamel'cim, süper işte, altın günlerde şansın bol olsun canım.
canım, hemen bakmışım sonucuna yemeğe gidip geldim 15 dk. sonra baktım 2. çizgi silik demek başlıyor bizim LH artmaya
Ben de acayip üşengeç olurdum o günlerde, hesaplasak heba edilmiş ne çok ayımız var. Aman neyse, bu ayları heba etmiyoruz, geç olmadan kolları sıvadık, hayırlısıyla, sağlıkla, gelsinler artık inşallah.
neyse dün akşam ödev tamam, Dr. bir dolu, bir boş demişti o hesap devam edeceğiz
neyse dün akşam ödev tamam, Dr. bir dolu, bir boş demişti o hesap devam edeceğiz
bugün 12, gün 4 saat beceremedim ama 2. saatte birşey çıkmadı bir akşam üstü bakacağım. Acaba yumurtlamıyor olabilir miyim yada çatlamıyor olabilir mi ? ama çatlamasa kist olur değil mi hiç kistim olmadı benim. Bir yorum yapın lütfen
Çıtırlar günaydın,
Rüzgar Deniz hoşgeldin canım, maşallah delikanlı büyümüş butlarını öp benim için.
Erverdi, herşey birazda ekonomiye dayanıyor sınırsız deneme şansımız yok, gerek ilaçların etkileri gerekse maddi yönden. Hep en iyiyi bulmaya çalışıyoruz.
Ancak Deniz Bulut'unda dediği aynen doktorumun bana dediği eğer 3 ay'da klomen işe yaramadıysa başka tedaviye geçmek gerektiği. Tamam klomen bende işe yaradı hep hamile kaldım ama ilkinde 1. ayda, ikincisinde 3. ayda yani öyle aman aman bir klomen içmedim. Hem klomen yumurtalık kanserinin bayağı bir arttırıcı bir ilaç diğerleri genelde sentetik hormon bir nevi insilün gibi.
Eğer yuymrta döllenmede sorun varsa bence aşılama düşünme hatta tüp bebek bile değil mikroenjeksiyon düşün. Tüp bebek için geç kalma , ama aşılamayı 40-41 de de yapabilirsin.
Karar senin.
Waterss'cığım ben valla testi 14-16,00 gibi yapıyorum. Ve hep aynı saatte yaptım 9-10-11 gün birşey çıkmadı ama dün yumurtlama akıntısı gibi birşeyler başlıyor gibiydi. Bugün gene bakacağım.
Birtanem yazdın ama akşamla, akşam üstü mantığını anlamadım. Mesela dün yoktu bugün 16,00 da çıkarsa akşamı değerlendiririm ne sıkıntısı olabilir akşamüstü yapmanın.
Herada'cığım :dance:
Valla, epi topu 2 gün var, ben bir boş bir dolu gitmiyorum. Eşin sperm değerleri iyiyse, bir dolu, bir dolu gidilebilirmiş diye biliyorum, ben de öyle yapıyorum. Herşey gönlümüzce olsun inşallah.
Karamel'cim 16:00 da da olur ama 16:00 da ve biraz öncesinde yükselmeye başlayan LH tam çift çizgi vermez ama 20:00 veya o civarlarda yükselme artacağından çift çizgi görebilirsin konsantre idrarda yani garanti olsun diye dedim.. idrar testi sonrası yükselmeyi göremezsin en iyisi mi günü bitir eve gel öyle yap derim, tabi yine de sen bilirsin. Bana okuduklarım mantıklı geldi o nedenle ben akşam eve gittiğimde yaptım.
Ay onun maşallahı var bir sıkıntısı yok. Hep söyler 3 kere hamile kalmadın mı ben görevimi yapıyorum sen kendine bak diye.
Ama biraz önce telefonda bak bugün silik yarın koyu olur ona göre dedim. Dün tamam ya 3 gün idare et hiç uğraşamam benimki 3 gün yaşıyor dr. öyle söyledi demezmi. Ah diyorum bir hamile kalsam avucunu yalatıp dört döndürmeyen adam değil.
tamam canım sen ne diyorsan o, bu işin uzmanı sensin hemde tescilli , ama 4 saattir tutuyorum merak ettim birazdan yapacağım akşamada yaparım bol test var nasılsa :)
alabama nereden aklına geliyor böyle şeyler 'allah seni mutluluk yağmuru altında şemsiyesiz bıraksın' alkisalkisalkisamin badenuru seni beni ay hepimizi şemsiyesiz bıraksın herne olursa olsun vereliniortak:dance:ah canım yazık sana kıyamam. hakkında hayırlısı olsun uzun ve zor süreçlerden sınavlardan geçmişsin.allah sana yardım etsin. eminim eşinde bu süreçlerden payına düşeni almıştır. birbirinizi kaybetmeyin nolursa olsun en çok yine birbirinize dayanıp güç alacaksınız. bizde seni çok sevdik ve elimizden geldiğince burda yanındayız. allah seni mutluluk yağmuru altında şemsiyesiz bıraksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?