38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Akşam tekrar bak canım, 2. saatte çıkmayabilir çünkü ovulasyon süreci başlıyor olduğu halde. Bence erken bir sonuca varmak için. İlla 12. günde olacak diye birşey de yok ki hem. Daha önce yazdım 11. gün baktığımda birşey yoktu, gece yarısından bir daha bakınca gördüm, bence sen de göreceksin de 4 saat sonrası ve çok su tüketmeden baktığın testte.

biz dogal yolla hamile kalmaya uğraştığımız zamanlarda ben pek ovulasyonu ona dillendirmemeye çalışırdım ama dikkatimi çekmiştir bir ayın hep o yumurtlama haftası biz nasıl oluyosa bir sebep bulup hep küs olurduk konuşmadığımız içinde öyle çooooook ayı heba edip harcamışızdır. nedense

canım, hemen bakmışım sonucuna yemeğe gidip geldim 15 dk. sonra baktım 2. çizgi silik demek başlıyor bizim LH artmaya

Ben de acayip üşengeç olurdum o günlerde, hesaplasak heba edilmiş ne çok ayımız var. Aman neyse, bu ayları heba etmiyoruz, geç olmadan kolları sıvadık, hayırlısıyla, sağlıkla, gelsinler artık inşallah.

Erverdi, Herada'ya sormuşsun ama bende Waterss ve Herada gibi sevginin bencillik olduğunu düşündüğümü yazmadan edemeyeceğim.

Çünkü her arzumuz gibi bu da ben merkezli.

Son düzenleyen: Moderatör:
canım, hemen bakmışım sonucuna yemeğe gidip geldim 15 dk. sonra baktım 2. çizgi silik demek başlıyor bizim LH artmaya

oleyy hadi bakalım gelsin bebeler kaydirigubbakcemile2

çok şükür ama oluyo işte ya bir üşengeçlik ya bi kırgınlık bir mani çıkabiliyor adam dönüp sırtını uykuya dalabiliyor. hiçbirşey sebepsiz değildir mi demek lazım bilmiyorum. ama eskiden kadınların daha çok istediği ve ilgilendiği bu evlat sahibi olma konusu şimdi erkekler arasında da trend oldu biliyorsunuz değil mi? bakıyorum babalar da baba olduklarını göğüslerini gererek havalarını atıyorlar. ve çocuklarına düşkünlükleri de samimi geliyor bana. bir arkadaşım feysbukta kendiçocuğuyla videosunu paylaşmış çok kötü oldum inşallah bizim de çocuklarımız olur bizde o güzel duyguyu tadarız.

bu arada bu sevgi ve bencillik konusu ile ilgili Arthur Schopenhauer'ın Aşkın Metafiziği adlı kitabını okuyun incecik bir kitap. belki hoşunuza gider belki gitmez ama bukonuyla ilgili tavsiye ederim. kadınların varoluş amaçlarının başında doğurmak var. evlat çocuk sevgi bencillik ondan sonra geliyor. önce doğurmak ve kendi seçtiği adamdan çocuk sahibi olmak. diyorki bir kadın senede bir kere doğurabilir. ama bir adam bir senede bilmem kaç tane kadını hamile bırakabilir. değişik bir bakıç açısı.:bbo:

neyse dün akşam ödev tamam, Dr. bir dolu, bir boş demişti o hesap devam edeceğiz

Valla, epi topu 2 gün var, ben bir boş bir dolu gitmiyorum. Eşin sperm değerleri iyiyse, bir dolu, bir dolu gidilebilirmiş diye biliyorum, ben de öyle yapıyorum. Herşey gönlümüzce olsun inşallah.

neyse dün akşam ödev tamam, Dr. bir dolu, bir boş demişti o hesap devam edeceğiz

Karamel'cim, ovülasyon testi kullandığın için bir dolu bir boş gitme çünkü 2 gün üst üste çift çizgi göreceksin, üst üste iki günü değerlendirmen gerekiyor. Prospektüsündede yazar ben aldığım testin kendi orjinal sitesinde de okudum. Dr onu doğaçlama yapma konusunda söylemiştir, sen şimdi doğaçlama değil ovülasyon testi kullanıyorsun ama atlama lütfen çift çizgili günleri silik olan çizginin olduğu gün boş geçilir. Ama artmaya başlamış yarın tam çift çizgi göreceksin demektir, testler akşamları yaparsan iyi olur.

Karamel'cim, 2 satte çıkmaz, zaten reglin biter bitmez yapsan bile T çizgisi hayalet gibi de olsa hep vardır, çünkü LH hormonu kanımızda belli düzeyde hep var sıfır değil yani. Senden ricam eğer sıkışık duramıyorsan tuvalet ihtiyacını mesela şimdi gider ve 4 saat boyunca az sıvı tüket ya da istersen tüketme, 1 parmak da çıksa plastik bir bardağa al 20 sn daldır , 5 dk içinde okunan değeri dikkate al. Testleri mutlaka akşam 7 , 8 gibi yap, bütün günkü yükselme hakkında ancak o zaman bilgi alabilirsin. Üst üste iki gün çift çizgi çıkarsa değerlendirin, preseed in varsa da bol bol kullan ödev zamanı bir başında kullan br de o andan önce mümkünse..spermler şöyle rahat rahat yüzsünler ölmeden....

Karamel'cim 16:00 da da olur ama 16:00 da ve biraz öncesinde yükselmeye başlayan LH tam çift çizgi vermez ama 20:00 veya o civarlarda yükselme artacağından çift çizgi görebilirsin konsantre idrarda yani garanti olsun diye dedim.. idrar testi sonrası yükselmeyi göremezsin en iyisi mi günü bitir eve gel öyle yap derim, tabi yine de sen bilirsin. Bana okuduklarım mantıklı geldi o nedenle ben akşam eve gittiğimde yaptım.

Valla, epi topu 2 gün var, ben bir boş bir dolu gitmiyorum. Eşin sperm değerleri iyiyse, bir dolu, bir dolu gidilebilirmiş diye biliyorum, ben de öyle yapıyorum. Herşey gönlümüzce olsun inşallah.

Ay onun maşallahı var bir sıkıntısı yok. Hep söyler 3 kere hamile kalmadın mı ben görevimi yapıyorum sen kendine bak diye.

Ama biraz önce telefonda bak bugün silik yarın koyu olur ona göre dedim. Dün tamam ya 3 gün idare et hiç uğraşamam benimki 3 gün yaşıyor dr. öyle söyledi demezmi. Ah diyorum bir hamile kalsam avucunu yalatıp dört döndürmeyen adam değil.

tamam canım sen ne diyorsan o, bu işin uzmanı sensin hemde tescilli , ama 4 saattir tutuyorum merak ettim birazdan yapacağım akşamada yaparım bol test var nasılsa :)

Karamel arkadaşım sen daha yeni tüp denedinya hormonlar bu ay da etkili bence sen daha geç yumurtlıycan bu ay.NBenim öyle oluyor çünkü.Normalde 11-12.günlerde yumurtladığım halde tüpten sonraki aylarda 13.hatta 14.günü yumurtluyordum.Seninki de ondan bence.

Yok canım, uzmanlık payesi fazla oldu ama teorisi konusunda çok okudum resmen yumurtanın hafiye gibi izini sürdüm ve preseed ile yakaladım zat-ı şahanelerini, şansıma mıdır nedir ilk ayda tutturdum.. Ben de bazen arkadaşların yazısını okuyunca ve ters bir şeyler hissedince müdahale ediyorum , aslında olacağı varsa her şartta tutuyorda bizimkiler nazlı anacım illa iz süreceksin ve bulacaksın ondan sonra diğerini ayarlayıp hadi gel diyeceksin. Tüm erkekler aynı....iyi yaparsın valla dört döndür :)))))benneyaptımki

DENİZBULUT

RÜZGARDENİZ

YAĞMURSESİ

ERVERDİ

KARAMEL69

ESTERYA

HERADA

WATERSS

ALABAMA

kimseyi unutmadım umarım.....

hepinize ÇOK teşekkür ediyorum, her cümlenizi tekrar tekrar okudum, üzerinde düşündüm, göremediklerimi gördüm, anladım, biraz yatıştım, kısacası bana çok iyi geldiniz... sağolun varolun canımsınız.... hepsinde haklısınız ne diyebilirim... sinirlerim gerilmiş, sabrım azalmış.... Kalbim kırık, yapıştırmaya çalışıyorum ama dün akşamın izi hep kalacak gibi.... sözler unutulmuyor.....işin kötüsü bir de ben günlük tutarım...
Offf offf... 2 aşılama, 3 tüp, arada endometriozis ameliyatı, histeroskopi., vs........
sonra bir küçük umut yeşerdi içimde... o da olmadı..
beni en çok üzen Rahimde hızla büyüyen ve rahim çizgisini bozan bir miyomum var , bu nedenle benim zaman geçirmeden arka arkaya tüp yaptırmam gerekli ama bu ay boş beklemede idim, doktora özellikle rica etmiştim, bu ay başlamayalım diye....
Neyse... hepimizi kucaklıyorum... sevgilerimle,

ah canım yazık sana kıyamam. hakkında hayırlısı olsun uzun ve zor süreçlerden sınavlardan geçmişsin.allah sana yardım etsin. eminim eşinde bu süreçlerden payına düşeni almıştır. birbirinizi kaybetmeyin nolursa olsun en çok yine birbirinize dayanıp güç alacaksınız. bizde seni çok sevdik ve elimizden geldiğince burda yanındayız. allah seni mutluluk yağmuru altında şemsiyesiz bıraksın.

alabama nereden aklına geliyor böyle şeyler 'allah seni mutluluk yağmuru altında şemsiyesiz bıraksın' alkisalkisalkisamin badenuru seni beni ay hepimizi şemsiyesiz bıraksın herne olursa olsun vereliniortak:dance:

bıraksın uleyyynnnnn hepimiz sırılsıklam olalım inşallahhh. yürü be kim tutar seni deniz helal olsun her ne olursa olsun

aslında o tanrı seni mutluluk yağmuru altında şemsiyesiz bıraksın da ben şimdi tanrı diyemedim allah dedimeyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…