38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Evet doğru hatırlıyorsun arkadaşım p.tesi günüydü.ama benim giripte yazmaya vaktim olmadı maalesef. 5.günümde yapılan kontrolde şimdilik 3 tane yumurta görüldü. Yarın yine kontrolüm var yani çarşamba günü. Günler yaklaşıyor vaalllaaa....Haberdar edecğim canım...

günaydın kızlar

yasaklarlar tabii donasyonu o ne öyle. kadının çocuğu olmuyorsa dölsüzse dinimiz ve kültürümüz duruma çözüm bulmuştur yüzyıllar önce ve uygulanmaktadır hala. eve 2. kadın getirilir. yetmezse 3-4 gider böyle. erkeğin olmuyorsa da yapacak birşey yoktur allah böyle istemiştir. kabullenilir ve erkek başı eğik yaşar hep. ne o öyle eski köye yeni adet klava: hele hele bekar kadınların gidip babasını bilmedikleri piçleri doğurmaları :umursamaz:başımıza taş yağacak vallahi eyvahedigeldismile

günaydın kızlar
günaydın denizcim. size bir diyolog aktaracağım. kuzenim ve samimi arkadaşı arasında geçiyor. samimi arkadaşı 40 yaşında bekar ve ufukta evlilik görünmüyor şimdilik. kuzenim ona diyorki çocukları çok seviyorsun yumurta rezervin bitiyor olabilir evlenirsen menapoza girersen çocuğun olmaz şimdiden yumurtanı dondurmak istemez misin ilerde evlenirsen ve yumurtan olmazsa çocuk sahibi olabilirsin (böyle bir dondurma işlemi oluyor mu bilmiyorum bu arada ) neyse o da diyorki allah eğer bir kadının 50 sinde doğurmasını isteseydi rezervini bitirmezdi ben şimdi nasıl allaha karşı gelirim. varsa vardır o zaman yaparım yoksa da yoktur çocuk yapmam gibi bir cevap veriyor. yani tamam bizde müslümanız allaha inanıyoruz da bunlar dindar geçinip dinden bihaber yaşıyorlar hala allahın kudretinin sınırlarını algılayamamışlar ulan salak geri zekalı allah zaten o gün sana bunu nasip ederse sen allahı mı yenmiş aşmış olacaksın yine sana izin veren bu çocuğa sahip olmana müsade eden allah olacak. yok izin vermezse de sen yüzlerce yumurta dondur yine çocuk sahibi olamazsın. işte bu işlerle uğraşanlar var ya kendilerince erken doğumu vs yi riskleri azaltmala çalışıyorlar ama her zaman olduğu gibi ak derken bok ediyorlar kafaları çalışmıyor konunun üstüne eğilip bizim gibilerle konuşmadan lanettayin öyle saçma sapan bir kanun çıkartıp iyi mi yaptık kötümü yaptık hiiiiiç arkalarına bakmadan başka tarlalara dalıyorlar çünkü onların derdi sorun çözmek değil ne kadar tarladan ne kadar nema alırım kimi yolarımın peşindeler.

Günaydın arkadaşlar,

şu son yasalarla iyice yıkıldım...... benim düşüncelerimin bir köşesinde son çare diye hep vardı, en son noktada belki çözüm olabilir diyordum, bu düşünceyle rahatlıyordum ne yalan söyleyeyim........

Ama şimdi bağnaz kafalardan çıkan kokuşmuş fikirler, o umudumu da aldı götürdü...... :gitme: iki gündür doğru dürüst uyumadım, zihnimde hep bu fikirler..........

Nasıl tespit edecekler, her doğana DNA testimi uygulanacak, kayıt tutulmazsa, bu konuda gidip birisi şikayet etmezse nasıl tespit olunur? Hadi diyelim doğdu, kadın 40 -45yaşında ikiz doğurdu şüphelendiler nüfus kayıdında........ test uygulandı ortaya çıktı, çocukları anneden ayırıp hapse mi atacaklar??? rezilliğe bak, bütün dünya götüyle güler bize bee......... alkisalkisalkis

Donasyon veya sperm konusunda çözümü buldum..... Vatandaşlık değiştirmek.
Nasıl yapılıyor bilmiyorum ama birileri oldukça morarır...... klava:

Eşimle iki buz kütlesi olduk evin içinde...... soğukluk oldu ilk defa böylesine........ sinirden bütün preseedi tuvalete sıktım, ama rahatlayamadım. senağlama

günaydın çıtırlarım,

hülyacığım çok sağol hiç böyle düşünmemiştim. Haklısın bekleyip göreceğiz. Sen nasılsın oğluş nasıl ? Varmı bir gelişme ?

heyt be , yürü be alabama kim tutar seni. :)

imzamı attım.

Yapma Badenur , o kadar strese sokma kendini evlilik içi çocukta nereden bilecekler her çocuğu tek tek araştıracaklar mı ? Normal tüp bebek dolayısıyla da ikiz olabilir.

Hayırlısıyla gerek kalmayacak zaten. Yok öyle preseedleri tuvalete sıkmak , umutsuzluğa kapılmak. Hepimiz neler yaşıyoruz herşey düzelecek.

Hakılısın karamelcim, ama şu sıralar herşey üzerime üzerime geliyor, oysa buğday çimlerimle bile mutlu olmayı başarmıştım, kendimi stresten korumaya çalışıyordum, herşey alt üst oldu, elimde değil.........

Günaydın arkadaşlar.

Karamel arkadaşım oğlum şimdilik iyi bir yaramazlık yok.Beni sorarsan adeti bekliyorum bu ay.Dün öğleden sonra buğday çimi tabletim geldi.Akşam ilk defa içtim.Adet yarın gelirse iyi cuma günü tekrar fsh'a falan baktırabilirim yok cuma günü gelirse biraz zor olacak.Ben de durumlar yani hormon ve yumurta durumları uygun olursa nisan ayında tüp deniycem.Şimdiden yatırım yapıyoruz işte buğday çimi tableti arı sütü falan.Durumlar bu.

Badenur'cum, yapma böyle sen yine buğday çimini kullan bak ilerki dönemlerde aranız düzelecek, ne olur seni anlıyorum çok zor ama alttan almaya çalış , yumuşat eşini çok kırgın olsan bile ,böyle yaptığı için onu affetmeyecek olsan bile ..affetmeye çalış..tamam bu ayı unutalım dünyanın sonu değil. Sen şimdi önümüzdeki aya kadar ruhen kendini telkin edip toparlamalısın, eşine de ılımlı yaklaş. Böyle yazıyorum diye kızma ne olur sadece fikrimi söylüyorum, istediğin bir şey var ve bunun önünü tıkamamak adına yapabilirsin diye..O güzelim preseed'leri tuvalete nasıl sıktın..onlar sana lazım olacak arkadaşım. Hadi bugün biraz daha toparlanmaya çalış. Olmuş bir kere belki söylemese de eşinde içinden pişman olmuştur inan bana.

Rüzgar Deniz'cim, dün mesajlarını okudum. Oğluşunu da gördüm bayağı büyümüş Maaşallah ama bir türlü yazma fırsatı bulamadım sana. 20 Mart'da dört ayı bitiyor küçük delikanlımız, çok tatlı bir bebek. Seni de biraz zorluyor anladığım kadarı ile ama hepsi geçecek eski rahat uyuduğun , dinlendiğin, ayağını uzattığın günler geri gelecek merak etme sonsuza kadar gitmedi o günler sadece biraz zaman hani şöyle 3-4 yıl kadar!!..cık....

Hülya, Patikler, Deniz Bulut..uzun zamandır birebir yazışmadık ama takip ediyorum sizleri. Hülya'cım oğlunun iyi olduğuna sevindim,sende umarım iyi bir yumurta rezervi ile Nisan'da tüp denemene başlarsın. Patikler, sen tedaviye başladın diye biliyorum nasıl gidiyor..? Herşeyin olumlu gelişmesini diliyorum. Deniz Bulut'cum, sen de iyi bir rezervin olduğu ayı bekliyorsun biliyorum iyi de yapıyorsun, doğal besin takviyelerinin faydalı olacağını düşünüyorum sana ve kullanan arkadaşlara.

Selam Arkadaşlar,

Patikler, ihmal etme bizi arkadaşım, bugün doktor kontrolünden sonra haberlerini bekliyoruz. Herşey gönlünce olsun.

Badenur'cum, henüz tam araştırmadım bu donasyon yasağını ama sitede bir yerlerde şunu okudum. Biliyorsun, bu Kıbrıs'taki merkezlerin Türkiye'de büyük şehirlerde anlaşmalı oldukları muayenehaneler var. Yumurta donasyonu yaptıracak kişi takiplerini bu muayenelerde yaptırıyor, sperm verme ve transfer işlemi için de çift son aşamada Kıbrıs'a gidiyordu. Şimdi bu takipler burada yapılamayacak. Elbette Kıbrıs'ta ne yapar eder (ki birkaç ay önce görüşülmüştü bu konu orada da) donasyonu Türk vatandaşlarına yasaklayabilirler de, ilk aşamada takiplerin burada yapılmasının yasaklanması gibi bir durum söz konusu. Ben de son çare olarak aklımın bir köşesinde tutuyorum donasyon fikrini. ıleride iş ciddileşirse gerçekten ister miyim bilmem, ancak istenirse bunun yapılabileceği tek ülke Kıbrıs değil ki, Belçika var, Bulgaristan var, var da var. ınşallah iş oralara varmaz, varırsa da bence o kadar kolay değil bunu yasaklamak ya da yasağı uygulayabilmek..

canımcım, sana neden kızayım, şu aralar çok sağlıklı düşünemiyorum, paylaştıklarınla olaya daha ılımlı bakmaya çalışıcam söz... güzel yüreğine sağlık..... a.s.

tvde konuyla ilgili eğer böyle bir durum tespit edilirse hapis cezası kapama cezası vs merkeze merkez sahiplerine gelecekmiş yani badecim öyle birşey yaparsak bize hapis cezası yokmuş. anladığım bu. yok artık ben doğurcam büyütcem bunun için ceza yiyeceğim çüş derler adama.

Evlilik içi durumlarda bunun uygulanması mümkün değil. Kişiler ne olursa olsun ağızlarını sıkı tutacaklar her bebeğe DNA testi uygulanmayacağına göre ....

Benim merakım bekar annelerin durumu , kadın sevgilisinden çocuk yapıyor yada 3-5 günlük bir ilişkiden hamile kaldı ama bizim gibi yaşı var aldırmak istemiyor (ki bu şekilde çok var) doğurdu nüfusa kendi adına kaydetti. Sonra ne olacak kapıya polis mi gelecek " eyyy kadın bu çocuk sperm bankasından mı" diye.

Kıbrıs'a gelince, Kıbrıs'ın avantajı yakın pasaportsuz ve ucuz konaklama sağlanması Türkçe konuşulması vs vs. Kıbrısın yasaklanması bence ciddi sıkıntı olur

badecim o rüzgarlar zaman zaman hepimizin evinde esiyor biliyorsun değil mi. ve orüzgarı penceri açıp dışarı dehdehlemek yine bize düşüyor. o yüzden aç pencereleri hayde hayde diyip yolla kötü esen rüzgarı . eşine yanaş barışın gurur yapmamak ve alttan almak bizim işimiz yoksa uzayıp gidiyor malesef erkekler yani benim eşim öyle ben küs kalsam günlerce küs kalır inatçı keçi. ben de hayatta küs kalamam ve hep ben yanaşırım napim duramıyorum küs ve bunun için gurur yapmıyorum çünkü yaptığım şeyin sonunda ben mutlu oluyorum.

canım, biz kafamızın bir köşesinde tutmaya devam edelim, umut olsun yinede.... bütün kapılar kapanınca elbet bir çıkış yolu olacaktır, belki kendi mucizemiz gelir bu arada diyorum.... şu an ruhen pek iyi değilim, :çok üzgünüm: düzelirim ama... ne demişler gün doğmadan neler doğar.......... belki şimdi yalnızca şu anı değerlendirmeli, planlar nasılsa tutmuyor........

hülyacım sende nisanda tüp niyetine girmişsin hayırlısı olsun. nisanda erverdi ve sen başlıyorsunuz ne güzell baharda sizle sevineceğiz inşallah.
patikler canım nasıl gidiyor tedavi ye başlamışsın ayrıntılar nasıl üç yumurta varmış galiba hayırlısı olsun hepsi büyüsün kucağına bebek olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…