38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

canımcım, evet her evde istenmeyen duygular yaşanıyor, her zaman kadın daha yapıcı olmak zorunda kalıyor, belki kadın olarak biz duygularımızı daha yoğun yaşıyoruz, sevgiyi de nefreti de... kahvaltı etmeden gitti diye üzülüyorsam, ona olan sevgimin yoğunluğundan...... ben de senin gibi küs kalamam aslında... küs kaldığım sürece de bu durum sürer gider... çok benzer şeyler ..... aslında yeni tüp bebek deneme korkusu öyle yoğunki içimde, sanki presedle hemen hamile kalacaktım, yeniden o işkenceleri yaşamayacaktım.... aslında herşeyin sebebi bu korku... itiraf ediyorum....

Alabama arkadaşım evet nisan düşünüyorum ama mayıs da olabilir.Havalar biraz daha ısınsın.Sizlerede öyle mi olyor bilimiyorum ama ben havalar sıcakken daha pozitif oluyorum.
Senin de günlerin azalıyor.İnşallah önce senin haberinle seviniriz canım.Bazen işlerim yoğun oluyor sizleri okuyorum ama yazamıyorum.Kusura bakmayın.
Bu arada yağmurun sesi arkadaşım aramıza hoşgeldin sen de.

benzer durumları yaşıyoruz aynı duyguları yaşıyoruz aynı şeyleri yaşıyoruz arifesinde sonrasında hep aynı şeyler aklımızdan geçiyor. tamam koy kenara korkuları hiçbirşey için geç değil akşam kocanın üstüne atla ve küslüğü bitir. dün bir bugün iki geç kalmış sayılmazsın.

elbette canım hava güzel olunca herşey pozitif oluyor hayırlısı inşallah nisan mayıs iki ay da çok güzel. evet azalıyor ama biraz zor azalıyor hala şafak 8. inşallah kısmet olur da güzel haberler veririm. hergün yasin okuyorum hem kendime hem hepinize niklerinizi sayıyorum biraz komik oluyor ama napimmm :))akannehir kim bunlar demiyodur inşallah allahım.opuyorumnanaktan

vallah bi belirti yok bade kendi kendime uydurduğum ay acaba bu kasık ağrısı mı bu ne acaba dediğim bir iki igne batması gibi uyduruk bişi dışında kayda değecek birşey yok sempatiksalakcinni

ALABAMA,

canım okuduğun yasin'in yanısıra bunu da okuyabilirsin

Allahım ben senin aciz kulunum, senin gücün herşeye yeter, küçük bir yaprak bile sen istemezsen kıpırdamaz, o zaman bana da kendi zürriyetimden evlat nasip etmek yalnızca sana mahsusdur, senden istiyor ve senden diliyorum.

istersen arapçasını da yazarım, ben rapça okuyunca sanki daha kabul olacak gibi geliyor, komik ama gerçek a.s

vallah bi belirti yok bade kendi kendime uydurduğum ay acaba bu kasık ağrısı mı bu ne acaba dediğim bir iki igne batması gibi uyduruk bişi dışında kayda değecek birşey yok sempatiksalakcinni

dur daha senin tranfer cumartesiydi , tutunma süresi 3. gün diyorlardı. Bana denileni sana diyeyim şu ara belirti arama olursa şayet son bir iki gün olabilir o yüzden şimdi rahat ol. En az bir taneneniz tam, 2. yi bekliyorum de

aslında belirti aramamak lazım, çoğu insan kasık ağrısından bahsediyor ama hiç bir belirtisi olmadan hamile kalanlar daha fazla... içini ferah tut, senin en güzel belirtin, o kadar güzel bölünmüş embriyoların zaten, bu yeterli... benim gibi iki hücreli, 2. kalite embriyolarla yola çıksaydın, arkadaşım bundan hiç bir şey olmuyor derdim, ama allah nazardan saklasın....

yaz hayatım bende anlamını bilmesemde arapça zikretmenin daha empatik mi derler daha iyi bağlantı kurduğuna inanıyorum. teşekkür ederim şekerim

eyvallah karamelim üç üç üç diyorum. arabamın arkasına üç tane ana kucağımı diyorlar ondan alcam üçünüde atcam arabama havamı bascam tozumu yutturcam kem gözlülere pöh. ama tek başıma üçüyle başedemem dimi e sağıma da kocamı alırım artık. arabada yer kalamdı malesef başka kimseyi alamıcam. arabamda hala serviste bu arada kaydirigubbakcemile2

evet karamel aslında belirti için hem erken hemde denizin dediği gibi hiç belirtide olmayabilir. bakalım son günlerde olacak mı hayırlı belirtiler ? eşim de hafta sonu bi idrar testi yapsan mı acaba diyo benden meraklı valla şafak sayıyo :)

Yapma idrar testi falan olaki çıkmaz moralini bozarsın ben hep diyorum ya Ekim'de idrar yaptım çıkmadı, direk wc den çıktım kan'a gittim 160 dı.

O hesap yani bekle derim.

zemuszemusolumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile5:içelim: inşallah canım. doğrudiyosun bi yerde benimde ilk denememde aynen öyle olmuştu ve sonuç sıfır oldu. inşallah seninde bu kez tedavinde çok olgun ve kaliteli yumurtaların olur. bence normalin dışına çıkmak gerekiyor bunun için. yani eğer öyleyse ben sigarayı bıraktım ondan mı kaliteli bir yumurtaya ulaşabildim acaba diyorum. belki değil ama ben doktoruma sigarayı sorduğumda bana bırakın diyemiyorum keşke bıraksanız ancak bir tane bile az içseniz fayda dedi bende bıraktım ve kendimi ohoooooo bir tane azalt dedi ben topunu bıraktım kimbilir bu ay yumurtam ne kadar farklı olacak dedim öyle olmasa bile buna inandım gönülden bence bu inanç önemli. varsa hayatında zararlı diyebileceğin bir alışkanlığın bence onu bırakmayı ve bırakmanın sana faydasına inan. bu bir duygu bile olabilir. zararlı olabilecek bir alışkanlık. kafamçokkarıştı

canım mutlaka sigara çok zararlı, ve bırakman çok iyi olmuş tartışılmaz... ama ben hayatım boyunca hiç sigara içmedim, içen birinin yanında bile duramam zaten, ben de endometriozis var, bu durum yumurta kalitemi bozuyormuş. onun içinde yapacak pek birşey yok, burdan bir arkadaş endometriozis ve beslenme konusunda çok araştırmış ve şimdi hamile, ben de onun tavsiyelerinden yola çıktım, bakalım önümüzdeki ay göreceğiz. nisan da kırkıncı denemem var (şaka dördüncü olacak, ama ruhumda kırkıncı deneme gibi hasar bıraktı)

arkadaslar ben bugün kibrisla yine görüsücem bu yasak konusunu sizinlede paylasirim insallah öyle bir yasak gelmez elimizi kolumuzu baglamazlar kac kündür aklim basimda degil

Yapma idrar testi falan olaki çıkmaz moralini bozarsın ben hep diyorum ya Ekim'de idrar yaptım çıkmadı, direk wc den çıktım kan'a gittim 160 dı.

O hesap yani bekle derim.

bende bekliyim diyorum moralim bozulmasın diye ama ama ama bişi sorcam varsa eğer çıkar mı? diye de düşünmeden edemiyorum

anladım canım kırmıııııııakannehir rica etsem yeni denemene girerken bu psikolojiden sıyrılır mısın? mümkünse dene yada öyleymiş gibi davran belki kendini kandırırsın ?

merhaba arkadaşlar;
bugün moralim bozuk. regli oldum. minancık bir ihtimalde olsa insan bir ümit besliyor. iki üç gündür eşimle kedi köpek gibiyiz zaten. bu da benim için 1. derecede regli belirtisi. gerginim vesselam .akşam gönlümü almak için epey parende atsa da barışmadım. sabah günaydın bile demedim. eh sonun da regli oldum iki güne kalmaz geçer sinirim.sol tarafımda ki 2.5 cm olan çikolata kistim demekki halen duruyor. ay bi sancım var solumda anlatamam. adım atamıyorum.
bu arada bi çok şey uygulamak isterken hiç bişi yapamıyorum. enerjim yok. ne kistim için bişi yapıyorum, ne buğday çimi, ne hayıt tohumu, ne arı sütü ne vitamin ne o ne bu yaniii hiç bişi. elim kolum bağlı gibi içimden bile gelmiyor... doktora gitmeliyimim gitsemde ne için gideceğim kistim var bir kere.gitsem dert gitmesem dert. fsh ölçtürecek miyim? niye ölçtürüyorum düşse düşse ne düşer ki. zaten solumda hiç yumurta üretimi yok kistten dolayı. ay ne çaresiz hissediyorum kendimi. 8 aydır tık yok valla. ben SAT 7 mart ta hamile kaldım üstelik eşim prezervatifle korunduğu halde. nasıl olduysa. ancak şimdi olmuyor,olmuyor olmuyor olacağı da yok...

canım belki bu dönemde eşler biraz daha anlayışlı olsa, biraz şımartmayı bilse biz daha iyi olacağız ve böyle zembereğimiz boşalmayacak, sen de benim gibi yıpratıyorsun kendini.... yine kendimize zarar veriyoruz... enerjimiz bitiyor çok haklısın.... canım çok olumsuzluğa düşme... bu bir çare sağlamıyor, bir yerlerden tutmamız ve yola devam etmemiz şart... inanki dünden beri gözyaşlarım koca bir kovayı doldurur.... ben çok üzülüp sıkılınca zona oluyorum birde........ kötü düşünceler beraberinde kötü olayları doğuruyor... biz anlarız birbirimizi ... :teselli:

Sağ ol canım benim, git gide gerçekten azalıyor insanın yumurta rezervi. Bugün yumurtaların çatlamasını önleyen Cetrotide iğnemi oldum ilk kez. Akşam yine kontrol var bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…