38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

okadar ümitsiz olmayın karamsarlık ümitsizlik çok kötü ya sabır ya sabır deyip beklemek en iyisi herşeyin zamanı ve yeri vardır unutmayın....

Candan Erçetin'in son CD'sinden.........

Sözleşmeden buluşuverir KIRIK KALPLER :a015:
Anlatılmaz ama ordadır bütün dertler
Gönül Kırgınlıkları hayat haksızlıkları
Kader yalnızlıkları çeken bütün kalpler
....

Kırık kalpler durağında inecek var
Yüreğindeki dertleri dökecek var :teselli:
Doldurun kadehleri içelim beraber :içelim:
Yılların yorgunluğu geçene kadar

...

Evet haklısın canım uzun süredir birebir konuşamadık. Bugün 7.gün(zaman ne çabuk geçiyor yaaa...) Yumurtanın çatlamasını baskılayıcı iğnemi olmaya başladım. Akşama yine kontrol var. p.tesi günkü kontrolde 3 yumurta gördü Dr. Bu arada Dr.'uma tedavi dönemimde sağlıklı beslenme konusunda ayrıca ne yapmam gerektiğini sorduğumda, cevabı hiçbir şey oldu !!! Hayırlısı bakalım.. Sen de iyisin umarım...

Çok sağ ol canım benim... yazacağım.. Öpüyorum.

canım, güzel haberler vereceksin hepimize inşallah... hepsi kaliteli olur inşallah... allah bu yolda kimseyi üzmesin...... canı gönülden diliyorum.........

patikler inşallah akşam kontrolünde herşeyin yolunda gittiğini görürsün bizi habersiz bırakma.

yağmurun sesi moraller bozuk galiba sakın sigaraya sarılma ne alemdesin içiyomusun o zıkkımı hala. olsun regl olmuşsun döngün devam ediyor kurtulacaksın o kistindende kendini salma ama yapman gerekenleri yap lütfen.

Dr.'lar tıp eğitimleri boyunca beslenme ile ilgili kapsamlı bir ders almıyorlar, dr.lar konuları ve kişisel merakları gereği bu konu ile ilgileniyorlar o nedenle hangi dr 'a sorarsan öyle kapsamlı olabilecek bir cevap alamazsın.

Bu arada 3 yumurta kaliteli olsun bize yeter, öyle değil mi ? tedavi sürecinde bir pürüz çıkmadan transferin gerçekleşir inşallah, akşamada haberlerini bekliyoruz.

Alabama'cım benim iki gebeliğimde de belirti olmamıştı, olmaması o kadar normal ki 2 haftalık bir gebelik varsa ne belirti beklenebilir. Hiç belirti olmayacağı gibi , regli dönemindeki belirtilerde olabilirmiş. İlkini hatırlamıyorum ama bu ikincide ki belirti ise beyaz akıntım bolca vardı.

Sakın idrar testi yapma ben yaptım ( 28. gün ) tek çizgi çıktı, ikincisi hayalet çok çok zor görülüyordu. Ertesi gün kanda 233 çıktı. Sakın yapma varsada göremezsin. Normal de reglini 10 gün geçmesi gerekiyor tam sonuç için idrarda en güzeli kan testi.

Not: Doğal yolla hamile kalma ile tedavi sonucu hormonların vereceği reaksiyonlara göre belki bu fizyolojik akıntı olmayabilir, ona da takılma.

Waterss'cığım bir sorum var, 11 ve 12 günlerde çift çizgi çıkmadı yada ben beceremedim. Demin wc ye gittim ki ne yapıyorum ben dedim döndüm. Bunun gibi yani hassasiyet göstermemiş olabilirim.

Ama dün uzun zamandır görmediğim yumurtlama akıntısı vardı tam 12. gün oldu ve bitti bugün yok mesela. Acaba benim test kalitesizdi de 2. çizgiyi bulamadım mı ? Yada benmi beceremedim.

canım bana da waterss öğretmişti nasıl yapacağımı,
sabah israrı olmayacak, yapmadan önce son 4 saat idrara sıkışık olacaksın ve sıvı tüketimin çok az olacak, mümkünse akşam saatinde yapacaksın. İdrarı bir kaba alıp onun içine daldıracaksın, 20 sn. kadar, 5 dakika içinde sonuç veriyor, akıntımın az olduğu gün silik çıktı, ikinci gün akıntı ile ikinci çizgi çok koyu idi, ertesi gün biraz daha açık gördüm çizgiyi, akıntı bitince çizgide görünmedi. Ama ne yazık ben hiçbirini değerlendiremedim, biliyorsunuz... Sen idrara sıkışıksın değil mi? birde sıvı alma mümkünse, akşam yeniden dene bence.....

yok birtanem bunları yaptım ama çift göremeden yumurtlama akıntsı gördüm ama test yapmaya devam edeceğim merak ettim vallahi.

Karamel'cim, dediğim gibi uyguladın mı tam olarak testleri. Yumurta akı gibi bir mukus olması yumurtanın çatlamaya çok yakın olduğunu ama henüz çatlamadığını gösterir. Tabi testlerle paralel sonuçlar almak en sağlıklısı, yani mukus varken ovülasyon testi tek çizgi olmamalı. Badenur'da özetlemiş uyulamayı. Ama bir arkadaşta tüp bebek tedavisinden yeni çıktığın için bu ay kayma olabileceğini yazmıştı.

canım, güzel haberler vereceksin hepimize inşallah... hepsi kaliteli olur inşallah... allah bu yolda kimseyi üzmesin...... canı gönülden diliyorum.........

Canım çok teşekkür ederim.
Lütfen sen de moralini hiçbir şey için bozma, okudum ama bir türlü yazmaya fırsat bulamadım.zaman herşeyin ilacıdır, gelir geçer...Sonra insan üzüldüğüyle kalıyor.. inşallah hepimiz çok güzel şeyler yaşayacağız. Buna kalpten inanıyorum...opuyorumnanaktan

Alabama ve Waterrs,

Ok mutalak yazmaya çalışacağım. Çok öpüyorum.
Kızlar biliyor musunuz, bu defa tedaviye başladığımı annem, kayınvalidem dahil kimse bilmiyor. Sadece işten izin almam gerektiği için iş arkadaşlarımdan 2 kişi biliyor. Kardeşlerimden ise ablam. Yani hemen hemene kimseye söylemedim. Oh be ne güzelmiş böyle kimseye söylememek, kimse sıkıştırmıyor n'oluyor filan diye :) Ama sizlerle yazışmak, paylaşmak çok hoşuma gidiyor... ıyi ki varsınız ya... :):):)

sende iyiki varsın canım. hayırlı haberlerle gel

valla hepsini yapıyorum ama 4 saat ve sıvı alımında başarılı değildim. Şimdide 3 saatte yaptım. Ancak dün 2 saatte gözüken hayali çizgi 3 saatte yoktu.

Sanrım beceremedim, ben fazla tutamıyorum, susuzda duramıyorum o kötü oluyor. Neyse teste güvenmeyip kağıt kalem usulü preseedle denedik hayırlısı ama yapmaya devam edeceğim en azından 15, güne kadar hülya'yı dinleyeyim geç olabilir demişti.

Patikler arkadaşım haberlerini bekliyoruz canım.ınşallah yumurtaların 3'ü de kaliteli olur döllenir de stressiz bir şekilde transferin gerçekleşir.Sonra da sıkı sıkı tutunurlar annelerin canım.
Kimseye söylememen çok iyi olmuş.Ben de 2.denememde hiç kimseye söylememiştim.ışyerimdeki arkadaşla bile.O zaman da yalan atmak zorunda kalmıştım hep o da zor oluyor aslında ama hiç kimseye açıklama yapmamak çok iyi oluyor özellikle olumsuz sonuç olunca.Ailelerimiz dahil hiç kimsenin haberi olmamıştı.

Karamel'cim sen denemelere devam et bu arada ama o zaman 4 saat içinde az sıvı tüket o zaman sıkışıklığa dayanırsın ya da susarsan bir iki yudum al, kendi bünyene göre ayarlayabilirsin ama 4 saat beklemelisin. neyse denemeleri yap tabi boş geçmesin.

Çok teşekkür ederim. Evet bence de valla böyle çok rahatım. İnşallah senin de iyi haberlerini bekleyeceğiz. Mayıs da düşünüyordun değil mi? öptüm.

tamam canım yapmıcam söz. çok şekersin tamam akıntıya da takılmıcam düşünceli hamişim

karamelcim test yapmaya devam et yakalayacaksın ben gecikme olduğuna inanıyorum ayrıca sanırım waters yazmış bende akıntı varsa çatlama olmadığını düşünüyorum. bende genelde akıntı çatlamaya kadar olur ve çatlamayla kesilir.

kızlar herkese iyi akşamlar;
ÜZÜMLÜ KEK;sakınacele edip idrarda tahlil yapma.varsa da çıkmayabilir.boşuna üzebilirsin kendini.azıcık daha sık dişini.duamız kalbimiz seninle.

KARAMELi de preesit skıntısı almış.karamelcik;sen ödevlere devam et çizgi çıktı çıkmadı silik soluktu.o sendeyse sendedir.hem bu ay olmazsa önünde bir sürü denemen var. boşuna germe bu ay kendini.en yakın zamanda gelir umarım.çok ta uğraştırmasın.yoksa insan tüpe kadar bir daha eşini istemiyor.ödev haline gelmesi çok kötü

PATıKLER ;canım o 3 yumurta inşallah 3 şansın olur ben hep yüzde 50 şans vermişimdir tek yumurta da olsa.3kere %50.güzel değil mi?inşallah kaliteli olur sana tutunurlar sonrasında.

dün ve bugün pek giremedim.sanki Deniz pek uğramamış.son durum ne Deniz?

Hülya;sanırım sende nisan ya da mayıs baharda düşünüyorsun öyle okudum.inşallah hep beraber

Sevgili Badenur;bende de vardı o şarkı candan erçetin.okurken açtım bir yandan dinledim bir yandan yazdım.geçecek canım...inan geçecek..geçmek zorunda ..geçmeli.zaman..azıcık zaman.şimdi ikinizinde biraz düşünmeye ihtiyacınız var.istemeden üzdünüz birbirinizi..eğer onun kahvaltı etmeden gitmesi seni rahatsız ediyorsa inanıyorum ki bir sevgi bağınız var.hem biliyormusun?böyle küslüklerden sonraki iletişim daha sağlam olur.çünkü bir yerde ikinizde eteğinizdeki taşları döktünüz kalplerinizi çizdiniz bu taşlarla.artık bir rahatlama saracak.sonra beraber ayıklıyacaksınız o taşları.kimse artık içinde biriktirmeyecek.bir daha böyle olmasını istemiyecek.tazecik bir sayfa açacaksınız bebişinize doğru.sevginize güvenin..

sevgi demişken.dün allak bullak oldum şok oldum diyebilirim.neredeyse kendime gelemedim.sevgi nasıl bencillik olabilir;sevmek dünyanın en güzel duygusu bence.bilinen anlamı dışında benim bilmediğim idrak edemediğim başka bir anlamı mı var?
sevmek bencillik olamaz bir bebek istemek daha da ötesi olamazbence sevmek almak değil vermektir.seversin, karşılıksız seversin sevgini gösterirsinhiçbir yapaylık olmadanben yolda giderken gördüğüm bir yeşilliği ellerim ona dokunurum.son tedavimde güzel güllerin yanından geçtim öptüm onları kokladım.kimisine okşarcasına dokundum ban adua etmelerini herşeyin iyi gitmesini istedim onlardan.tabiii dikkat ettim kimse görmesin diye..içimdeki deliyi görmesinler diye.

SEVGı VERMEKTıR,SEVMEK DOKUNMAKTIR.sabah olur o kuşlar erkenden hiç bıkmadan sizden önce kalkar şarkılarını söyler her sabah civil civil.sen onları seversin hiç bir çıkarın olmadan.onların senden haberi olmadan.belki doğayla ilgili sevgim bu şekilde.kadın severmiş kadının amacı doğurganlıkmış kadınistermiş doğurmayı kendisi istermiş.(peki doğudaki hangi kadın seve seve 10 12 çocuk doğuruyor )

Herkes herşeyi ister bu bencillik mi.bence bu hayatın gereği.duygusu.insan olduğunu gösteren bir işaretsevmek istemekbencillik değil bence.istedim hamile kadım oh! bitti mi oluyor.istediğimi aldım.doğurdum da oh istediğim oldu.onu da aldım.sonra bir daha alacağım yine yine.çocuk için bu böyleyse.bu herşey için böyle.yaşadığımız varolduğumuz sürece hiçbir zaman isteğimiz bitmeyecek ki.yiyeceğiZ içeceğiz oturacağız gezeceğiz uyuyacağız seveceğiz.birşeyleri seveceğiz o ya da bunu.zaten bu istek değil mi bizi ayakta tutan.bencillikse eğer neden vazgeçmiyorsunuz;bırakınartık bencilliğinizi öyleyse artık istemeyin.

bence SEVGı VERMEKTıR.almak değil. karşılıksız çıkarsız.kadın kendisi için istiyorsa eğer sizin tanımınızdaki sevgide sanırım istisnalar kaideyi bozmaz.ben o tanımın içerisinde değilim çünkü.

bunlar da benim düşüncelerim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…