38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Patikler, haberlerini bekliyoruz arkadaşım, hayırlısı olsun.

Alabama'cım, bak arkadaşlar da yazmış, ben de yazmadan durunamadım; sakın sabırsızlanıp yapma şu idrar testini. 12. gün denemelerinin bir sebebi vardır değil mi, bak hep birlikle heyecanla geri sayıyoruz seninle.

Karamel'cim, evet canım ya, bugün hep dışarıda toplantılarla geçti gün, neyse geçti. ELMA, ELMA.

Yağmursesi, canım ya, evet insan içinde umutla bekliyor o günün gelmemesini, regli olmamayı. Aynı bezginlik bende de var ama kaçarı yok ki. Hala zamanımız varken uğraşmak durumundayız. O kistin orada olduğunu bile bile bekleme be arkadaşım, güvendiğin bir doktorla çık yola, hallolsun bu kist işi. Bak burada çim tableti ya da otun kendisini almayan yok gibi. Zor geliyor ama alıyoruz işte, haydi tut ucundan şu işin artık.

Waterss canım, nasılsın?

Hülya'cım, sen nasılsın arkadaşım? Nisan demişsin, inşallah hayırlı uğurlu olsun, herşey yolunda gitsin bu sefer. Dualarımdasın arkadaşım.

Deniz Bulut'çum, sık göremiyorum mesajlarını. Yoğunluktandır herhalde, sen nasılsın?
 
Son düzenleme:

canım benim sağol, sizlerin sözleri yaramı sararken bana çok yardımcı oldu inan.... herşeyden önce yatıştım, öfkem geçti, değişik açılardan konuya bakabildim, sevgi olmaz mı? iki gündür nasıl özledim... dünyam bomboş oldu sanki..... bu akşam dayanamadım iş yerine gittim, eve birlikte döndük... pek konuşmadık, sıkı sıkı ele ele tutuştuk... kırgınlığım hemen geçmez, zamanA ihtiyacım var, belki de o sözlerin yeri hiç iyileşmeyecek, ama onsuzda olmuyor....

GÜZEL YÜREKLİ ARKADAŞLARIM DESTEĞİNİZ İÇİN HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜRLER..
GERÇEK HAYATTA BU ZAMANDA BÖYLE DOSTLUKLAR KURMAK ÖYLESİNE GÜÇKİ ARTIK, BİZİ BİRBİRİMİZE YAKINLAŞTIRAN AYNI ZORLUKLARI PAYLAŞMAMIZ, HER YÜREKTE AYNI ÖZLEM OLMASI, UZANAN HER EL ÖYLE DOSTANE ÖYLE SICAKKİ......... HEPİNİZİ KUCAKLIYORUM CANIMCIKLARIM..... opuyorumnanaktan
 

ERVERDİ,bu özelliğine bayılıyorum, ne güzel, içli anlatımlar bunlar............
 
Kızlar, dr.dan geldim. Sağda 5 solda 2 tane yumurtam varmış. Yani 7 tane. İşte böyle arkadaşlar...
Sevgiyle kalın,

oh canııım maşallah.sevincine ortakımhani 3tü.bak 3ler 7 olmuşbu demektir ki 7 tane % 50 n var.yine söylüyorum.anneciğine tutunurlar inşallah.sonra da bize.
şimdi hayat daha güzel değil mi?
 

iyileşicek iyileşicek.gönül ne yaralar almıyor ki?sevginizle üstesinden gelirsiniz istiyorsanız.:teselli:
 
Kızlar, dr.dan geldim. Sağda 5 solda 2 tane yumurtam varmış. Yani 7 tane. İşte böyle arkadaşlar...
Sevgiyle kalın,

Kız 3'ten 7'ye nasıl çıktı bu yumurtalar.Çok sevindim inanki.Aklım hep sendeydi.Oğlanı yatırınca bakayım dedim.İnşallah sonu da iyi olacak arkadaşım.Öptüm.
 
Waterss arkadaşım geçen gün mesajını okudum.Cevap veremedim o anda sonra da unutmuşum.Bu ara çok unutkan oldum ben.ışlerim biraz yoğun.Evet bu aralar yazışamadık.Senin sonuç ne zaman çıkacaktı canım.

Hereda nisan diyorum ama benim de cesaretim yok sanki yine kimyasal olursa diye korkuyorum.Bu aralar dr'um iki oldu kendi işleri için iş yerine uğruyor.Her gördüğümde yakında uğruycam diyorum.Ama sonra cesaretimi toplayamıyorum.Bu ay fsh'a baktırabilirsem inşallah hayırlısıyla düşerse nisan düşünebilirim.Bu arada bugün ben de ruşeym aldım tadı fena değil.Sade yiyebildim.Buğday çimi tabletini içmek benim için daha zor.Kokusu midemi bulandırıyor bir de aç karına içildiği için.Ama kaçış yok tabi.Mecbur içicez.

Badenur arkadaşım senin şu son olaylarını okudum ama yazmaya fırsatım olmadı.Bizler de çok yaşadık onları.Çok da ayrılmayı düşündüm zamanında ama şimdi iyiki de ayrılmamışım diyorum.Senin de aranı düzeltmene sevindim.Erkekler de robot değil sonuçta onlar da insan.
 

Önemli değil, hepimiz aynı durumdayız bazen kaçırabiliyoruz, bazen fırsat olmuyor o an cevap yazmaya . Ben iyiyim sonuçları almama 2 hafta kadar kaldı uzayabilirmiş de. Umarım değerlerin bu ay iyi çıkar Nisan'da tedaviye başlarsın Hülya'cım.


Çok sevindim..içim rahatladı, onunda pişman olduğu belli neyse konu kapandı Badenur'cum ama sen de umarım tüm preseedleri sıkmadın tuvalete değil mi ?

Kızlar, dr.dan geldim. Sağda 5 solda 2 tane yumurtam varmış. Yani 7 tane. İşte böyle arkadaşlar...
Sevgiyle kalın,

Çok güzel haber, bundan iyisi can sağlığı bir de güzel döllenirlerse harika olacak..heyecanla bekliyorum.

Erverdi'cim sen nasılsın, Nisan 'da tedaviye başlıyor musun ? bu ay testler yaptıracaktın sanırım. En verimli ay da başlamanı ben de isterim umarım bu ay da iyi sonuçlar alırsın. Habersiz bırakma ince ruhlu arkadaşım.

Herada'cım, ben iyiyim sen de iyisindir umarım..doğal olarak devam ediyorsun bu ay diye aklımda inşallah güzel sonuçlar çıkar. Regli olursan dr görüşmelerin vardı sanırım.
 
ALLAHIM sana şükürler olsun
çok çok şükürler olsun
yine güneş açtı
şükürler olsun,umut olsun.bir günü daha bahşettin bizlere
çok çok şükürler olsun
gülmek için ,sevmek için
görmek için,duymak
kızmak, isyan etmek kahretmek için
paylaşmak,sakınmak saklamak için
kalp kırmak, kalp yapmak için
gülümsemek,geçmişe ağlamak için
varolmak,yeniden başlamak için
yıkılmak, ayakta kalmak için
şöyle derin bir nefes almak için
sağlıkla...
bize yeni bir gün daha verdiğin için sana çok çok şükürler olsun Allahım

kızlar yeni bir gün.herkese günaydın.okuyan okumayan yazan yazmayan burdan haberi olan olmayan herkese günaydın.mutlu bir gün olsun.bugün olsun mutlu olsun dileğiyle herkese GÜNAYDIN
benim içimden böyle geçti.sizin içinizden ne geçtiyse o olsun
 
çok iyiyim watersçım;evet inşallah nisanda deneme.bu ay adetten sonra gideceğim bir sonraki ay için kaç foliküüm olacağını öğreneceğim.sonra bakacağız hayırlısıyla.sen iyimisinhadi hayırlar sonuçlar olsun.
 
günaydın arkadaşlar
pek pardon hiç iyi değilim. okuyorum ama yazamıyorum. biraz birşeyleri yoluna koyayım değiştireyim yazarım
patikler yumurta sayın çok iyi inşş sonucu da iyi olacak
hülya o yeşil hapların ne tadı kokusu olacak ki hap işte. sen hayıt tohumu kullanıyor musun? asıl acı olan o. o da ilaç niyetine içiliyor. şifa olsun de iç. inşallah şifa olur opuyorumnanaktan
 
günaydın kızlar,

Erverdi'ciğim, gene ne güzel dile getirmişsin duygularını.

Deniz Bulut, inşallah sıkıntılarını kısa sürede atlatırsın canım. İnşallah herşey yoluna girer. :1hug:

Kızlar, dr.dan geldim. Sağda 5 solda 2 tane yumurtam varmış. Yani 7 tane. İşte böyle arkadaşlar...
Sevgiyle kalın,

çok sevindim çok güzel bir sayı inşallah sonu iyi gelir.
 

Sağ ol canım benim...

oh canııım maşallah.sevincine ortakımhani 3tü.bak 3ler 7 olmuşbu demektir ki 7 tane % 50 n var.yine söylüyorum.anneciğine tutunurlar inşallah.sonra da bize.
şimdi hayat daha güzel değil mi?

Gerçekten çok daha güzel. hastaneden çıkarken yüzüm gülüyordu...İşte mutlulukta bizim için üzüntü de... Bu arada şiiri çok beğendim :)

Süper, süper, süper. Harika bir haber bu. Bu deneme yüzünü gülderecek umarım.

İnşallah Herada'm inşallah....

Kız 3'ten 7'ye nasıl çıktı bu yumurtalar.Çok sevindim inanki.Aklım hep sendeydi.Oğlanı yatırınca bakayım dedim.İnşallah sonu da iyi olacak arkadaşım.Öptüm.


Çok çok sağ ol canım benim.Valla reglimin 5.gününde baktığında 3 taneydi. Ben 3 tane diye üzüldüm. Bundan önceki denememde 4 tane vardı görüntüde (toplarken 6 tane toplandı). Yani azamanla zalmış diye düşündüm.Hatta sordum daha arkadan gelişen olur mu diye, çarşambaya kadar olursa olur ama çarşamba olmazsa daha da olmaz dendi. Dün de 7. gündü ve 7 tane yumurta gördü. Demek ki diğerleri küçüktü ve bu iki güne yetiştiler.
 
 
günaydın güzel hatunlar
patikler canım çooook sevindim harika haberler var maşallah sana inşallah herşey güzel olacak kaydirigubbakcemile2
karamelcim ne alemsin dün akşam yaptınmı ovulasyon testini inşallah yakalamışsındır. sen yinede boş geçmiyosun dimi hayatım çalışıyosun yani aklinialirimsmile
herada canım yapmıcam aklımdan çıkardım şimdilik test işini. ve sanki içimdelermiş gibi hareket ediyorum onlarla konuşuyorum falan :kedi:
erverdi canım döktürmüşsün yine koymuşsun düşüncelerini masaüstüne. aslında canım hepimiz seninle aynı fikirdeyiz ancak yine de her sevginin içinde sevilmeyi bekleyen bir bencillik vardır. evet insan karşılıksız sever ama bide sevilirse karşılığını alırsa tadından yenmez dimi şeker? :lepi:
deniz nolduuuu umarım herşey yolundadır ve seni üzmemişlerdir. varsa seni üzen söle bana bakıyım icabına guclubacismile
badecim aferim sana iyiki gitmişsin iş yerine iyiki el ele gelmişsiniz eve süpersiniz sevindim. hihoyyyt
hülyacım valla senin işin zor inşallah nisanda birsürü güzel yumoşun olacak kötü şeyler aklına getirme 2010 hepimize iyi şeyler verece k inşallah.
waterscım niye uzamış test sonucunu alışın önden moral verecek bişiler söylemiyolar mı?neyse boşuna senide telaşlandırmıyım herşey yolundadır inşallah.
yağmurunsesiii nerdesin çıkortaya kistinden kurtulacaksın eninde sonunda üzme bu kadar kendini. hızlandırmak adına yapılacak birşey yok mu kurtulmak için. ne yapıyorsun şu anda ilaçla mı kurtulmaya çalışıyorsun yok sa laparoskopi ile falan mı aldırcan ?
 
karamelcim ne alemsin dün akşam yaptınmı ovulasyon testini inşallah yakalamışsındır. sen yinede boş geçmiyosun dimi hayatım çalışıyosun yani aklinialirimsmile

Çalışıyoruz be anacım ama çift çizgiyi daha göremedim bu gidişle 3-5 gün sonra görürsemde biz hal kalmayacak o ayrı kafamçokkarıştı
 

bakalım göreceğiz, inşallah canım yerimseniben
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…