.............
Sevgili Badenur;bende de vardı o şarkı candan erçetin.okurken açtım bir yandan dinledim bir yandan yazdım.geçecek canım...inan geçecek..geçmek zorunda ..geçmeli.zaman..azıcık zaman.şimdi ikinizinde biraz düşünmeye ihtiyacınız var.istemeden üzdünüz birbirinizi..eğer onun kahvaltı etmeden gitmesi seni rahatsız ediyorsa inanıyorum ki bir sevgi bağınız var.hem biliyormusun?böyle küslüklerden sonraki iletişim daha sağlam olur.çünkü bir yerde ikinizde eteğinizdeki taşları döktünüz kalplerinizi çizdiniz bu taşlarla.artık bir rahatlama saracak.sonra beraber ayıklıyacaksınız o taşları.kimse artık içinde biriktirmeyecek.bir daha böyle olmasını istemiyecek.tazecik bir sayfa açacaksınız bebişinize doğru.sevginize güvenin...
sevgi demişken.dün allak bullak oldum şok oldum diyebilirim.neredeyse kendime gelemedim.sevgi nasıl bencillik olabilir;sevmek dünyanın en güzel duygusu bence.bilinen anlamı dışında benim bilmediğim idrak edemediğim başka bir anlamı mı var?sevmek bencillik olamaz bir bebek istemek daha da ötesi olamazbence sevmek almak değil vermektir.seversin, karşılıksız seversin sevgini gösterirsinhiçbir yapaylık olmadanben yolda giderken gördüğüm bir yeşilliği ellerim ona dokunurum.son tedavimde güzel güllerin yanından geçtim öptüm onları kokladım.kimisine okşarcasına dokundum ban adua etmelerini herşeyin iyi gitmesini istedim onlardan.tabiii dikkat ettim kimse görmesin diye..içimdeki deliyi görmesinler diye.sevgi vermektir sevmek dokunmaktır.sabah olur o kuşlar erkenden hiç bıkmadan sizden önce kalkar şarkılarını söyler her sabah civil civil.sen onları seversin hiç bir çıkarın olmadan.onların senden haberi olmadan.belki doğayla ilgili sevgim bu şekilde.kadın severmiş kadının amacı doğurganlıkmış kadınistermiş doğurmayı kendisi istermiş.(peki doğudaki hangi kadın seve seve 10 12 çocuk doğuruyor )herkes herşeyi ister bu bencillik mi.bence bu hayatın gereği.duygusu.insan olduğunu gösteren bir işaretsevmek istemekbencillik değil bence.istedim hamile kadım oh! bitti mi oluyor.istediğimi aldım.doğurdum da oh istediğim oldu.onu da aldım.sonra bir daha alacağım yine yine.çocuk için bu böyleyse.bu herşey için böyle.yaşadığımız varolduğumuz sürece hiçbir zaman isteğimiz bitmeyecek ki.yiyeceğic içeceğiz oturacağız gezeceğiz uyuyacağız seveceğiz.birşeyleri seveceğiz o ya da bunu.zaten bu istek değil mi bizi ayakta tutan.bencillikse eğer neden vazgeçmiyorsunuz;bırakınartık bencilliğinizi öyleyse artık istemeyin.
bence SEVGİ VERMEKTİR.almak değil. karşılıksız çıkarsız.kadın kendisi için istiyorsa eğer sizin tanımınızdaki sevgide sanırım istisnalar kaideyi bozmaz.ben o tanımın içerisinde değilim çünkü.
bunlar da benim düşüncelerim.
Kızlar, dr.dan geldim.Sağda 5 solda 2 tane yumurtam varmış. Yani 7 tane. İşte böyle arkadaşlar...
Sevgiyle kalın,
Kızlar, dr.dan geldim.Sağda 5 solda 2 tane yumurtam varmış. Yani 7 tane. İşte böyle arkadaşlar...
Sevgiyle kalın,
canım benim sağol, sizlerin sözleri yaramı sararken bana çok yardımcı oldu inan.... herşeyden önce yatıştım, öfkem geçti, değişik açılardan konuya bakabildim, sevgi olmaz mı? iki gündür nasıl özledim... dünyam bomboş oldu sanki..... bu akşam dayanamadım iş yerine gittim, eve birlikte döndük... pek konuşmadık, sıkı sıkı ele ele tutuştuk... kırgınlığım hemen geçmez, zamanA ihtiyacım var, belki de o sözlerin yeri hiç iyileşmeyecek, ama onsuzda olmuyor....
GÜZEL YÜREKLİ ARKADAŞLARIM DESTEĞİNİZ İÇİN HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜRLER..
GERÇEK HAYATTA BU ZAMANDA BÖYLE DOSTLUKLAR KURMAK ÖYLESİNE GÜÇKİ ARTIK, BİZİ BİRBİRİMİZE YAKINLAŞTIRAN AYNI ZORLUKLARI PAYLAŞMAMIZ, HER YÜREKTE AYNI ÖZLEM OLMASI, UZANAN HER EL ÖYLE DOSTANE ÖYLE SICAKKİ......... HEPİNİZİ KUCAKLIYORUM CANIMCIKLARIM..... opuyorumnanaktan
Sevgiyle kalın,
Waterss arkadaşım geçen gün mesajını okudum.Cevap veremedim o anda sonra da unutmuşum.Bu ara çok unutkan oldum ben.İşlerim biraz yoğun.Evet bu aralar yazışamadık.Senin sonuç ne zaman çıkacaktı canım.
Hereda nisan diyorum ama benim de cesaretim yok sanki yine kimyasal olursa diye korkuyorum.Bu aralar dr'um iki oldu kendi işleri için iş yerine uğruyor.Her gördüğümde yakında uğruycam diyorum.Ama sonra cesaretimi toplayamıyorum.Bu ay fsh'a baktırabilirsem inşallah hayırlısıyla düşerse nisan düşünebilirim.Bu arada bugün ben de ruşeym aldım tadı fena değil.Sade yiyebildim.Buğday çimi tabletini içmek benim için daha zor.Kokusu midemi bulandırıyor bir de aç karına içildiği için.Ama kaçış yok tabi.Mecbur içicez.
Badenur arkadaşım senin şu son olaylarını okudum ama yazmaya fırsatım olmadı.Bizler de çok yaşadık onları.Çok da ayrılmayı düşündüm zamanında ama şimdi iyiki de ayrılmamışım diyorum.Senin de aranı düzeltmene sevindim.Erkekler de robot değil sonuçta onlar da insan.
canım benim sağol, sizlerin sözleri yaramı sararken bana çok yardımcı oldu inan.... herşeyden önce yatıştım, öfkem geçti, değişik açılardan konuya bakabildim, sevgi olmaz mı? iki gündür nasıl özledim... dünyam bomboş oldu sanki..... bu akşam dayanamadım iş yerine gittim, eve birlikte döndük... pek konuşmadık, sıkı sıkı ele ele tutuştuk... kırgınlığım hemen geçmez, zamanA ihtiyacım var, belki de o sözlerin yeri hiç iyileşmeyecek, ama onsuzda olmuyor....
GÜZEL YÜREKLİ ARKADAŞLARIM DESTEĞİNİZ İÇİN HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜRLER..
GERÇEK HAYATTA BU ZAMANDA BÖYLE DOSTLUKLAR KURMAK ÖYLESİNE GÜÇKİ ARTIK, BİZİ BİRBİRİMİZE YAKINLAŞTIRAN AYNI ZORLUKLARI PAYLAŞMAMIZ, HER YÜREKTE AYNI ÖZLEM OLMASI, UZANAN HER EL ÖYLE DOSTANE ÖYLE SICAKKİ......... HEPİNİZİ KUCAKLIYORUM CANIMCIKLARIM..... opuyorumnanaktan
Sevgiyle kalın,
Sevgiyle kalın,
günaydın kızlar,
Erverdi'ciğim, gene ne güzel dile getirmişsin duygularını.
Deniz Bulut, inşallah sıkıntılarını kısa sürede atlatırsın canım. İnşallah herşey yoluna girer. :1hug:
çok sevindim çok güzel bir sayı inşallah sonu iyi gelir.
oh canııım maşallah.sevincine ortakımhani 3tü.bak 3ler 7 olmuşbu demektir ki 7 tane % 50 n var.yine söylüyorum.anneciğine tutunurlar inşallah.sonra da bize.
şimdi hayat daha güzel değil mi?
Süper, süper, süper. Harika bir haber bu. Bu deneme yüzünü gülderecek umarım.
Kız 3'ten 7'ye nasıl çıktı bu yumurtalar.Çok sevindim inanki.Aklım hep sendeydi.Oğlanı yatırınca bakayım dedim.İnşallah sonu da iyi olacak arkadaşım.Öptüm.
Önemli değil, hepimiz aynı durumdayız bazen kaçırabiliyoruz, bazen fırsat olmuyor o an cevap yazmaya . Ben iyiyim sonuçları almama 2 hafta kadar kaldı uzayabilirmiş de. Umarım değerlerin bu ay iyi çıkar Nisan'da tedaviye başlarsın Hülya'cım.
Çok güzel haber, bundan iyisi can sağlığı bir de güzel döllenirlerse harika olacak..heyecanla bekliyorum.
Sağ ol canım benim...
günaydın arkadaşlar
pek pardon hiç iyi değilim. okuyorum ama yazamıyorum. biraz birşeyleri yoluna koyayım değiştireyim yazarım
patikler yumurta sayın çok iyi inşş sonucu da iyi olacak
hülya o yeşil hapların ne tadı kokusu olacak ki hap işte. sen hayıt tohumu kullanıyor musun? asıl acı olan o. o da ilaç niyetine içiliyor. şifa olsun de iç. inşallah şifa olur opuyorumnanaktan
İnşallah Deniz'cim...
karamelcim ne alemsin dün akşam yaptınmı ovulasyon testini inşallah yakalamışsındır. sen yinede boş geçmiyosun dimi hayatım çalışıyosun yani aklinialirimsmile
günaydın güzel hatunlar
patikler canım çooook sevindim harika haberler var maşallah sana inşallah herşey güzel olacak kaydirigubbakcemile2
karamelcim ne alemsin dün akşam yaptınmı ovulasyon testini inşallah yakalamışsındır. sen yinede boş geçmiyosun dimi hayatım çalışıyosun yani aklinialirimsmile
herada canım yapmıcam aklımdan çıkardım şimdilik test işini. ve sanki içimdelermiş gibi hareket ediyorum onlarla konuşuyorum falan :kedi:
erverdi canım döktürmüşsün yine koymuşsun düşüncelerini masaüstüne. aslında canım hepimiz seninle aynı fikirdeyiz ancak yine de her sevginin içinde sevilmeyi bekleyen bir bencillik vardır. evet insan karşılıksız sever ama bide sevilirse karşılığını alırsa tadından yenmez dimi şeker? :lepi:
deniz nolduuuu umarım herşey yolundadır ve seni üzmemişlerdir. varsa seni üzen söle bana bakıyım icabına guclubacismile
badecim aferim sana iyiki gitmişsin iş yerine iyiki el ele gelmişsiniz eve süpersiniz sevindim. hihoyyyt
hülyacım valla senin işin zor inşallah nisanda birsürü güzel yumoşun olacak kötü şeyler aklına getirme 2010 hepimize iyi şeyler verece k inşallah.
waterscım niye uzamış test sonucunu alışın önden moral verecek bişiler söylemiyolar mı?neyse boşuna senide telaşlandırmıyım herşey yolundadır inşallah.
yağmurunsesiii nerdesin çıkortaya kistinden kurtulacaksın eninde sonunda üzme bu kadar kendini. hızlandırmak adına yapılacak birşey yok mu kurtulmak için. ne yapıyorsun şu anda ilaçla mı kurtulmaya çalışıyorsun yok sa laparoskopi ile falan mı aldırcan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?