Çalışıyoruz be anacım ama çift çizgiyi daha göremedim bu gidişle 3-5 gün sonra görürsemde biz hal kalmayacak o ayrı kafamçokkarıştı
Dövüşmek var, yılmak yoklmaz:
Kızlar, dr.dan geldim.Sağda 5 solda 2 tane yumurtam varmış. Yani 7 tane. İşte böyle arkadaşlar...
Sevgiyle kalın,
aferim karamelim yılmadan çalış madem yakalayamadın yola devam.
kim geldi getti?
Çalışıyoruz be anacım ama çift çizgiyi daha göremedim bu gidişle 3-5 gün sonra görürsemde biz hal kalmayacak o ayrı kafamçokkarıştı
canım, hayırlısı olsun.... allah yüzünü güldürsün inşallaahhhhhhhhh :CüvCüv:
sağ olasın arkadaşım, sen nasılsın? moralin çok daha iyi değil misırnaşık şey?
günaydın arkadaşlarrrrrrrr opuyorumnanaktan
karamelcim, birşey sorucam, sen presed içinden çıkan testlerden mi yapıyorsun? acaba diyorum bunlarda bir sorun olabilir mi? ama başka arkadaşlarda sorun çıkmadı galiba...
bende başka bir markanın var, yanılma payı yokmuş, fiyatı yüksek, 5 tane var kutuda, 50 tl, presedle geleceğini bilmeden almıştım, ben bununla yapmıştım, "Babystart Fertiltime Ovulation" hani içinde kalmasın, istersen birde bununla dene....
Arkadaşlar ,
Akşam haberleri izledinizse biliyorsunuzdur, dördüz doğum yapan kadının haberi, üstelik dördüncü denemesi, üstelik ileri yaş, üstelik doğumda 20 dk. kalbi durmuş.......... hayretle izledim, moral buldum, OLUYOR İŞTE dedim, olacağı varsa oluyor, vazgeçmek yok........... a.s
ay ben anlamadım yahu ne +18 falan olur ??
evet canım ya ben onunla gelenlerle yapıyorum. evde lucrin var, lucrin LH hormonu veriyorsa onunla test etsem mi testi acaba.
ayrıca doğru söylüyorsun kaliteli birşey almak lazım. bu ay geçti artık. bugün 14. gün olmadı 13-14 gün sonra 2. deneme başlıyor.
Alabama bana umut oldu , 4 yumurtam olduğunda üzülmüştüm ama üzülmemek lazımmış. Hoş bende bir tane bir tane bölündüydü ya neyse
evet canım ya ben onunla gelenlerle yapıyorum. evde lucrin var, lucrin LH hormonu veriyorsa onunla test etsem mi testi acaba.
ayrıca doğru söylüyorsun kaliteli birşey almak lazım. bu ay geçti artık. bugün 14. gün olmadı 13-14 gün sonra 2. deneme başlıyor.
Alabama bana umut oldu , 4 yumurtam olduğunda üzülmüştüm ama üzülmemek lazımmış. Hoş bende bir tane bir tane bölündüydü ya neyse
canım benimde ilkinde dört alındı üçü kalitesiz döllendi döllenende 2.kalite filandı ama bak ikinci denemede herşey ne kadar farklı oldu inşallah sonuca da gider allahın izniyle. doktorum doğru söylemiş aydan aya değişim gösterebiliyormuş vücut inşallah seninde öyle olacak. iste ve inan.
amin canım hepimiz için. tamamen benim gibiymişsin. ben o tek emb. kalitesini bilmiyorum iyimi kaliteli mi dedim evet dediydi okadar.
Belkide değildi üzmemek için demedi.
Hayırlısı sen başlat biz devamını getirelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?