38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

ooo şekerim gelmiş , hoş geldi , aaaa getti

Son düzenleyen: Moderatör:
Çalışıyoruz be anacım ama çift çizgiyi daha göremedim bu gidişle 3-5 gün sonra görürsemde biz hal kalmayacak o ayrı kafamçokkarıştı

günaydın arkadaşlarrrrrrrr opuyorumnanaktan

karamelcim, birşey sorucam, sen presed içinden çıkan testlerden mi yapıyorsun? acaba diyorum bunlarda bir sorun olabilir mi? ama başka arkadaşlarda sorun çıkmadı galiba...
bende başka bir markanın var, yanılma payı yokmuş, fiyatı yüksek, 5 tane var kutuda, 50 tl, presedle geleceğini bilmeden almıştım, ben bununla yapmıştım, "Babystart Fertiltime Ovulation" hani içinde kalmasın, istersen birde bununla dene....

sağ olasın arkadaşım, sen nasılsın? moralin çok daha iyi değil misırnaşık şey?

canım, iyi olmak zorundayım, tatsızlık uzarsa yine bana zarar, kalbimde bir iz kaldı, o geçmez, geçmeyecek, ama benim yoluma devam edebilmem için moralimin düzelmesi şart, nisanda yeni bir deneme olacak inşallah, gücümü kaybetmemeliyim....

alabama ve senden arka arkaya güzel haberler alalım, biraz şenlenelim diyorum.... moral olsun bizlerede..........

Arkadaşlar ,

Akşam haberleri izledinizse biliyorsunuzdur, dördüz doğum yapan kadının haberi, üstelik dördüncü denemesi, üstelik ileri yaş, üstelik doğumda 20 dk. kalbi durmuş.......... hayretle izledim, moral buldum, OLUYOR İŞTE dedim, olacağı varsa oluyor, vazgeçmek yok........... a.s

evet canım ya ben onunla gelenlerle yapıyorum. evde lucrin var, lucrin LH hormonu veriyorsa onunla test etsem mi testi acaba.

ayrıca doğru söylüyorsun kaliteli birşey almak lazım. bu ay geçti artık. bugün 14. gün olmadı 13-14 gün sonra 2. deneme başlıyor.

Alabama bana umut oldu , 4 yumurtam olduğunda üzülmüştüm ama üzülmemek lazımmış. Hoş bende bir tane bir tane bölündüydü ya neyse

ileri yaş derken

Canım inşallah bir dahaki denemeye ihtiyacın kalmaz ama kalırsa da iyi birşey almakta fayda var, yoksa çıktı çıkmadı, neden niçin, insan geriliyor...... Bu "babysatart" markayı oldukça öneriyorlar...

Lucrin ile test et o zaman, hani içinde kalmasın.....

canım benimde ilkinde dört alındı üçü kalitesiz döllendi döllenende 2.kalite filandı ama bak ikinci denemede herşey ne kadar farklı oldu inşallah sonuca da gider allahın izniyle. doktorum doğru söylemiş aydan aya değişim gösterebiliyormuş vücut inşallah seninde öyle olacak. iste ve inan.

amin canım hepimiz için. tamamen benim gibiymişsin. ben o tek emb. kalitesini bilmiyorum iyimi kaliteli mi dedim evet dediydi okadar.

Belkide değildi üzmemek için demedi.

Hayırlısı sen başlat biz devamını getirelim

Deniz bulut arkadaşım inşallah sorunlarını kısa sürede çözersin de aramıza dönersin canım.
Hani ben buğday çimi tabletini farklı marka aldım ya sizinkiler nasıl bilmiyorum.Yemyeşil bir tablet ama kutuya ufalanmış tozları var.Kokusu da aktar kokuyor.Ben o kokuyu hiç sevmiyorum.Belki sizinkiler kokmuyordur.Bu arada senin dediği gibi bağırsaklarımı bayağı bir çalıştırdı.Hep sancılı tuvalete çıkıyorum.Ara ara da karnıma ağrı giriyor.

Karamel arkadaşım ben de senin gibi Preseedle gelen ovulasyon testlerini kullandım hepsinde mukus akıntı gelirken test negatif çıkıyordu ama kasık ağrım olduğunda yaptığım testlerde hep çift çizgiyi görmüştüm canım.Bu gün yapmışmıydın.

benimde ilk denememde 1 tane kaliteli vardı, 1. kalite dediler ama tutmadı,
ikincide hiç kaliteli çıkmadı
üçüncüde 2 tane ikinci kalite oldu, sadece ikiye bölündü...
Ahhhh ahhhhhh arka arkaya yaşadığım hayal kırıklığı......... şimdi çok umutluyum bakalım nisanda ne çıkacak.... bu seferde olmazsa denemek istemiyorum zaten arkadaşlar... sonraki denemelerdeki hayal kırıklıklarına gücüm yok çünkü....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…