canım, iyi olmak zorundayım, tatsızlık uzarsa yine bana zarar, kalbimde bir iz kaldı, o geçmez, geçmeyecek, ama benim yoluma devam edebilmem için moralimin düzelmesi şart, nisanda yeni bir deneme olacak inşallah, gücümü kaybetmemeliyim....
alabama ve senden arka arkaya güzel haberler alalım, biraz şenlenelim diyorum.... moral olsun bizlerede..........
Karamel arkadaşım ben de senin gibi Preseedle gelen ovulasyon testlerini kullandım hepsinde mukus akıntı gelirken test negatif çıkıyordu ama kasık ağrım olduğunda yaptığım testlerde hep çift çizgiyi görmüştüm canım.Bu gün yapmışmıydın.
yok bugün demedim saat 14.00 de deneyeceğim birde akşam 20.00 de yaparım ama biz çift görmüş gibi preseedle ödev yaptığımız için kaçırdım mı derdim yok. ama görmek isterdim o başka
Bugün kasık ağrın var mı
Deniz bulut arkadaşım inşallah sorunlarını kısa sürede çözersin de aramıza dönersin canım.
Hani ben buğday çimi tabletini farklı marka aldım ya sizinkiler nasıl bilmiyorum.Yemyeşil bir tablet ama kutuya ufalanmış tozları var.Kokusu da aktar kokuyor.Ben o kokuyu hiç sevmiyorum.Belki sizinkiler kokmuyordur.Bu arada senin dediği gibi bağırsaklarımı bayağı bir çalıştırdı.Hep sancılı tuvalete çıkıyorum.Ara ara da karnıma ağrı giriyor.
merhaba arkadaşlar;
badenur şu rüşeym dediğiniz şey nedir? ne işe yarar?
yağmurcum hakkında hayırlısı olsun zaman geçiyor kararını çabuk ver madem başka sorunlarda var seçimi yapıp işleri yoluna koyacak olan sensin. aslında yarın gidip kistin durumunu kontrol edebilirsin. okul işi de tam gün mü kayıp oluyor. sabah en erken saate randevu alıp birkaç saatte işine dönemiyor musun? kendini ihmal etme. laparoskopiyi niye önermiyorlar anlayamadım sonuçta tek yol buysa benim etrafımda birkaç kişi bu yolla kurtuldular. sen diğer sorununun aynı zamanda halledebilsen olmuyor mu? sonra temiz temiz hamişlik işine asılsan?
evet ben birtürlü şu geçmişi okuyamadım. gündemi bile zor okuyorum. geçecek ama bu yoğunluk az kaldı. dün gece kubat ın konserine gittik. innaılmaz güzeldi tam bir türkü şöleniydi valla. kendime bugünlerde ayırdığım tek zaman dilimiydi. ama gerginliğimi atmaya yetmedi. şu karne günü bir gelse diyorum bu yıl ilk defa...canım, buğday çimi konusu var ya bu ruşeym'de o konunun bir uzantısı oldu, burada da epey konuştuk, ben kısaca özet geçeyim sana.....
Kısırlık için faydalıdır : Buğdayın embriyosu olarak nitelenen Ruşeym, kısırlık tedavisinde etkin olarak kullanılıyor.
* Buğday özü, (Ruşeym) her yaş grubunda kullanılabilir. Yemek pişirken, baharat yerine buğday öüzü katılabilir, ya da süt, yoğurtla yenebilir.
* E vitamininin yaşlılığı geciktirici özelliği ve vücutta hücre zarının dayanıklılığını sağlaması dolayısıyla bağışıklık sistemini destekleyerek kanserin önlenmesinde önemli rol oynadığı, bu açıdan zengin olan ruşeymin koroner kalp hastalığı riskini azaltması, pıhtı azaltıcı etkisiyle kanın akıcılığına yardımcı olabileceği belirtiliyor.
Ruşeymin sinir sistemi Hastalıklarında olumlu etki gösterdiği, cildi güzelleştirip kırışıklıkları önlediği ve kısırlık tedavisinde etkin olarak kullanıldığını bilimsel çalışmalarla tespit edilmiştir.
Konunun özü aslında, vücudumuzu sağlıklı ürünlerle destekleme canım ..............
canım benimki wheatgrass, evet yemyeşil, benimkinde ufalanma yok ama, kokusu tam aktar gibi değilde, kına kokusu gibi, arka arkaya yutuyorum nefes almadan, inanki tadı böğğ, yuttuktan sonra bir süre o kokuyu hissediyorum, ama ilaç niyetine dayanmamız lazım......... günde kaç tane alıyorsun? ben 15 tane alıyorum, gerisini kendi yetiştirdiklerimle tamamlıyorum.
Birde RUŞEYM aldım, hergün bir küçük yoğurtla 1 yemek kaşığı yiyorum, hiç fena değil, bana güzel geliyor tadı, kesinlikle öneriyorum hepinize..........
evet ben birtürlü şu geçmişi okuyamadım. gündemi bile zor okuyorum. geçecek ama bu yoğunluk az kaldı. dün gece kubat ın konserine gittik. innaılmaz güzeldi tam bir türkü şöleniydi valla. kendime bugünlerde ayırdığım tek zaman dilimiydi. ama gerginliğimi atmaya yetmedi. şu karne günü bir gelse diyorum bu yıl ilk defa...
ruşeym ne kadar faydalıymış valla. zaten beş kilo fazlalığım da var belki geçerbilmiyorumkismile. bu buğday çiminin deniz bulut un önerdiği dozuyla beraber kullanılabiliyor mu* yoksa buğday çiminin dozunu az düşürmek mi gerekiyor? ve nerden alabilirim? çok oldu sorular kusura bakma artık:)
Seninki kaç mg'lık.Benimki 600 mg'lık daha yeni başladım ben.Şu anda 6 tane içiyorum günde.Yani 3600 mg kadar.Daha sonra arttırıcam ben de.Bağırsakları çok çalıştırıyor.Onun için.Ruşeyi de dün aldım.Akşam yedim ben de bir yemek kaşığı kadar onun tadı güzel.Eşime de ye diyorum ama yemiyor kızıyor bana.Sen ne yaparsan yap beni bulaştırma diyor.
okula o gün gelmeme imkan yok yakın değil zaten doktor.laparoskopi ile rezerv mutlaka azalma gösteriyor. zaten rezervi az olan biri komple zezervini kaybedebilir. ömer hocanın ilaçları bi gelsin onu kullanacağım işallahta gelemedi gitti.ilaç kullanmak istemediğim için diğer sorunumla ilgilenmedim fizik tedavi falan da görmem lazım. nebilim bakalım
bana laporoskopiyi önermeyen zarar görebilir diyen de memorial di. hale hanım . ben çok içten buldum yaklaşımını...vay gerçekten mi memorialdeki güvenç karlıkaya niye beni lapa yönlendirdi o zaman bi dünya düşündüm bide ortada fol yok kist yokken. sebepsiz infertil denebilmek için lap yapmak bakmak lazım dedi. biliyosunuz ben gitmedim sonrasında . ayrıca kızlar size birşey söylicem yanlış anlamayın memorial için son zamanlarda çok iyi duyumlar almıyorum. işi biraz ticarete döküp cebleri boşaltmak için gereksiz yere histeroskopi filan yapıp iyi paralar topluyorlar. memorialdeki her yönlendirmeyi araştırmadan yaptırmayın. benim arkadaşım iki gebelik ve iki düşükle memoriale gitmesine rağmen şimdi kan pıhtılaşmasıyla ilgili ilaç tedavisi görüyor. benim aklımı bulandırdılar hiç gerek yokken histeroskopi yapsak iyi olur filan dediler minnacık bir polip için bende yaptırdım dedi. ısrar etmiyorlar ama yaparsak iyi olur ayağıyla sende için rahat olsun diye yaptırıyorsun. dikkat diyorum herada erverdi ve deniz. bildiklerim sizsiniz tedavi için düşünüyorsunuz diye yazdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?