- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
vay gerçekten mi memorialdeki güvenç karlıkaya niye beni lapa yönlendirdi o zaman bi dünya düşündüm bide ortada fol yok kist yokken. sebepsiz infertil denebilmek için lap yapmak bakmak lazım dedi. biliyosunuz ben gitmedim sonrasında . ayrıca kızlar size birşey söylicem yanlış anlamayın memorial için son zamanlarda çok iyi duyumlar almıyorum. işi biraz ticarete döküp cebleri boşaltmak için gereksiz yere histeroskopi filan yapıp iyi paralar topluyorlar. memorialdeki her yönlendirmeyi araştırmadan yaptırmayın. benim arkadaşım iki gebelik ve iki düşükle memoriale gitmesine rağmen şimdi kan pıhtılaşmasıyla ilgili ilaç tedavisi görüyor. benim aklımı bulandırdılar hiç gerek yokken histeroskopi yapsak iyi olur filan dediler minnacık bir polip için bende yaptırdım dedi. ısrar etmiyorlar ama yaparsak iyi olur ayağıyla sende için rahat olsun diye yaptırıyorsun. dikkat diyorum herada erverdi ve deniz. bildiklerim sizsiniz tedavi için düşünüyorsunuz diye yazdım.
Hayırdır Denizciğim, sormayayım dedim yazar dedim ama sormamakta ilgisizlik olabilir diye sorayım dedim.
Eş durumumu gene
Karamel'cim, yaptın mı testi, bugün 2'de yaparım demişsin. Geçen gün ben yanlış mı hatırlıyorum, teste 15 dakika sonra bakınca 2. çizgiyi gördüm diye yazmamış mıydın?
Bu konu için söyleyebileceğim şu, Memorial'ı bilmem ama geçen büyük merkezlerde tedavi gören birinin yazdığı şuydu. İlacımı biri verdi, ultrasonumu biri yaptı, yumurtamı başkası topladı ve hep sıradaki gelsin mantığı vardı. 3 doktorda beni ilk kez gördü.
Ben boğulursan büyük denizde boğulura inanmam. Büyük bir şirkette çalışacağıma küçük bir yerde çalışmayı tercih ederdim. Yüzlerde elemandan biri olmak yerine, o minik şirketin vazgeçilmezi olmayı isterdim.
Anlatabildim umarım.
önümüzdeki ay karar vereceğim herşeye bakalım sanırım devam edecek gücüm kalmıyorHayırdır Denizciğim, sormayayım dedim yazar dedim ama sormamakta ilgisizlik olabilir diye sorayım dedim. Eş durumumu gene
valla bana tatı olmayan tuhaf bir içecek gibi geliyor. yani tadı rahatsız etmiyor hatta üstüne 1 bardak hayıt tohumu içeceğimden bunu tatlı niyetine içiyorum. sabahları 1 su bardağına 2 tatlıkaşığı koyup içiyorum ben. zorlanırsan meyve suyuyla dene. öyle de olabilir yazıyor.Selam ArkadaşlarKaramel'immmmmm, geldim canım ya. İşler koşturmacalı geçiyor bu ara, bir de raporum vardı günlerdir sallıyordum onu da yazdım, oh rahat şimdi.</P>Geçen hafta çim tozu ısmarlamıştım, o geldi, çok zor bunu içmek yahu? Deniz Bulut sen nasıl içiyorsun, off acaba süte meyve suyuna filan mı katsam? Yeminle otunu yemek daha kolaymış.Alabama'cım, bilgilendirme için sağol arkadaşım. Memorial'a tekrar gideceğim ben de ay sonuna doğru, birkaç yere daha. İlk gittiğimde bende bahsettiğin türden bir izlenim bırakmamıştı; son hali nedir ben de bakayım, gördüklerimi paylaşırım sizlerle zaten.
canım senin laparoskopi olayını anlamamıştım ama dr değiliz güvenç bey sebepsiz infertilite teşhisi için demiş. evet histeroskopide olduğu gibi birşey görürlerse müdahale ediyorlar ama anlaşamadığımız nokta her müdahale rezervi azaltmıyor. laparoskopik müdahaleler rezervi azaltır diye birşey yok. çukulata kisti mesela yumurtalıkta olduğu için onu aldığında yumurtalığa da ellemiş ona da zarar vermiş oluyorsun yani rezerv daha kötü olabiliyor ama tüpler tıkalıysa veya rahmin başka yerinde 1 kist varsa rezerv neden etkilensin? ben para için brüksel tüp bebeğin hemen her hastasına daha görmeden size hist yapılmış mıydı diye yaklaşmasına ve hemen hist yapalım diyip 3000 lira istemelerine diyorum. memorial bunu düşünüp yapamayacak kadar dolu biryer bence. zaten o kadar hasta var ki ilave 1 laparoskopi onlara çok fazla birşey getirmez. yalnız belki başarılı olmak için herşeye bakalım herşeyi görelim içimiz rahat olsun diye ilerliyorlar. tabii bu da hastayı maddi manevi yıpratabiliyor.tamam denizcim ama sonuçta güvenç bey birşey görürsek de müdahale ederiz demişti sadece açıp bakıp kapatcaz demedi. ve bana rezervlerde sıkıntı olabileceğini rezervlerin yok olacağını yada azalabileceğini kayıp olabileceğini söylemedi. ha ayrıca o arkadaşımın genetik testleri yapıldı ve pıhtılaşmasına da bakıldı tedavi sürüyor. hist sonradan bir polip görülünce ortaya atıldı o polip için hist yapıldı kendisi de yaptırmasam da olurdu kafamı bulandırdılar dedi. polip de minnacık bişimiş örneğin bade kisti olmasına rağmen düşünmüyor bir polip için alınsa iyi olur diyip alınmasa da olur diyince kim napar herkes herşeyi bilmiyor ki zaten onların avları da bilmeyenlerde işliyor. hasta herşeyi bilmek zorunda diil doktor söylemek zorunda ondan sonra seçimi yapmalı hasta. ha bu arada ya alınmalı kesin hist diyeceksin alsak da olur almassak da olur dememeli bence. son olarakda bişi daha söylicem herkes işini yapıyo ve bilgisini nakite çevirmek için çalışıyo tabiiki samimi olmak zorundalar yok bide olmasınlar işleri bu yani. ben matbaacıyım müşterime üç kutu kartviziti buyrun güle güle kullanın diyip minnetle kibarca teslim ediyorum beğenmesi için elimden geleni yapıyorum al ulan diyip kafasına atmıyorum. yada ödeme sorarken incele incele kopacak hale geliyorum. vs vs. kimse bedavaya hayır için iş yapmıyor bizde onlara karşılığında öpücük vermiyoruz yaneeeee
önümüzdeki ay karar vereceğim herşeye bakalım sanırım devam edecek gücüm kalmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?