38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

incir kurunu dene canim
bal polen ari sutu karisimi ye sabah ackarnina ve ustune 1 bardak su ile
Birde DHEA tahlilini yaptir eksikse DHEA hapi kullan . doktorunada sor hatta.
bunlar yumurta kaliteni arttirabilir
Hayirlisi olsun

incir kurunu dene canim
bal polen ari sutu karisimi ye sabah ackarnina ve ustune 1 bardak su ile
Birde DHEA tahlilini yaptir eksikse DHEA hapi kullan . doktorunada sor hatta.
bunlar yumurta kaliteni arttirabilir
Hayirlisi olsun

krishazel;bebitocum bu forumu açan kimse.alıntı yaptığın yazısı da daha ilk sayfalarda yer alıyor.bir kaç tedavi gördükten sonra bebeğine sahip olabildiğini biliyorum.yani o şimdi bir anne.sanırım hem artık girmiyor siteye.geçmiş tarihte yazılmış bir yazısı o.ilk sayfalara bakarsan birkaç sene öncesine ait olmasıl azım.ben öyle hatırlıyorumyerimseniben

krishazel şimdi baktım da bu yazı forumun ilk yazısı2008in 11nci ayında yazılmış.bu günlerde nerede rastladın da yazdın?Allah Allah?

hayırlısı olsun erverdicim bu aralar sık gelmiyorsun nadir uğruyosun havaları güzel buldun evde takılmıyosun galiba

yok canım...ileri dönük kafamda bazı projelerim var.şu an kendimi geliştiriyorum bu konu için.bebiş olmasa da hayat devam ediyor .ne yapalım.dün çok güzel bir gün geçirdim.sabah hepmize mutlu bir gün dilemiştim.sanırım kendime tuttu.belki daha sonra paylaşırım sizlerle.

şimdilik çok erken.dün öyle bir ortamdaydım ki orada ne anne olmak isteyen biri vardı ne özlemler ne de bu bizim konumuzla ilgili herhangi birşey.sanırım son bir denemeden sonra kesinlikle yıkılmayacağım.anne olamasam da yine mutlu oacağım.başka mutluluklar da var çünkü hayatta...çok ta ısrarlı olmamak lazım olacaksa olacaktır.

insan nasıl da değişebiliyor değl mi?yanar döner olurmuyum acaba?şimdilik herşey yolunda.sizlerinde yolunda gitsin inşallah.

kızlar herkese günaydın..hayırlı bir gün olmasını diliyorum bugün .hepimiz için.

Hayatında güzel şeylerin olmasına sevindim arkadaşım, neden yanar döner olasın insanların duyguları, ruh halleri değişebilir bu da iyi bir şey, moralsizken başka bir uyaran sana bir bakış açısı veriyor ve ruh halin olumlu yönde değişiyor ne güzel..hissettiğin gibi yaşa...

ay valla bugün tamamda yarın maalesef çalışamam. 2 kankimle içmeye gideceğim hiç uğraşamam :)

gelecekse sıpa gelsin, fazlası bünyeme zarar (benimkinin tabiriyle)

Bugün de çift çizgi çıkarsa iki araya bir dereye sıkıştıramaz mısın ? çok iyi olurdu ama belki bugün tek çizgi çıkar. Haberdar edersin..

Herkese Günaydın arkadaşlar,

Karamel kuzusu buna da pes diyorum ya. Dün benim 10. gündü. Geçen ay 12. günde görmüştüm ikinci çizgiyi, cumartesiden önce yapmayayım diyordum, nasıl üşengeçlik sorma. Sonra bu üşengeçlik tanıdık geldi, geçen gün yağmursesi'ne de yazdım ovulasyon günlerimde acayip üşengeç olurum diye; 4 saati de geçmişti zaten, bir denedim anaaaaaa gülen bir yüz. Yapmasam, çok rahat es geçecekmişim bu ayı. Neyse, birşey olacağından değil ama umut dünyası işte. Bunu da denk getirdik senle, hadi hayırlısı

Bu Hülya'nın geçen gün söylediklerini de hatırlattı bana. Tüp sonrası gecikme olabilir ovulasyon tarihinde demişti; ben 12. gün çizgiyi gördüm geçen ay ki normalde daha önce yumurtladığımı hissederdim filan. Dün 10. gündü. Normalime dönmüşüm gibi hissettim.

Evettt :)))) Biz boşuna demiyoruz göbek tokuşturacağız diye, onu bırak bu ay becerirsek bırak göbek tokuşturmayı aynı gün doğururuz bu da bize kapak olur :) Sonraaaa biri kız bir erkek olur, biz onları beşik kertmesi yapar dünür oluruz ama bir şartım var anneliğe geç kaldık erken evlendirip genç babaanne, anneanne olacağız. okey mi ?

Günaydın güzel hanımlarrrrrrrr opuyorumnanaktan

haftasonu geldi, eskiden haftasonu benim için çok şey ifade edersi, şimdi çalışmadığım için, sıradan geliyor........

Erverdi, seni mutlu eden ortam neresiydi??? merak ettim, son zamanlarda ben her ortamdan, herkesten kaçıyorum, milletin ağzı konuşmasa, gözleri konuşuyor sanki.....

günaydın hanımlar...
badenurcuğum eğitimci yazıyor meslek olarak ben öğretmenlik yaptığını düşünmüştüm. hayırdır emekli mi oldun yoksa bu erken yaşta?

)) Kabul de, dünürler çekemez birbirlerini genelde, gel bizimkileri kanka yapalım, biz senle dünürleri çekiştiririz

günaydın hanımlar...
badenurcuğum eğitimci yazıyor meslek olarak ben öğretmenlik yaptığını düşünmüştüm. hayırdır emekli mi oldun yoksa bu erken yaşta?

canım, 14 yıl çok yoğun bir çalışma hayatım oldu, özel sektörde, sonra bu bebek davaları yüzünden çok bunaldım, uzun süreli izin alma durumunda kaldım, tatsızlıklar yaşandı, mecburen ayrıldım.... bir süredir boştayım...

)) Kabul de, dünürler çekemez birbirlerini genelde, gel bizimkileri kanka yapalım, biz senle dünürleri çekiştiririz

anladım anladım, huysuz bir hatun olduğumun tüyosunu aldın, benim sıpayı, senin sıpaya eş olarak kabul etmedin

iyi peki kanka olsunlar o zaman. :dance:

hakkında hayırlısı be canım, iş hayatı böyle işte senden sömürürken iyi, senin ihtyacın olduğunda olmazzz

Bugün de çift çizgi çıkarsa iki araya bir dereye sıkıştıramaz mısın ? çok iyi olurdu ama belki bugün tek çizgi çıkar. Haberdar edersin..

inşallah tek çizgi çıkar :) Belki çarşamba hep silik dediklerim (2 saatle yapılan) belki koyuydu da ben 4 saat yapmadığım için öyle çıktı, inşallahta öyledir. :1hug:

Karamelcim ya, gençlere bırakalım mı Ben arkadaşımı isterim, gerisini Allah ve gençler bilsin ...

Badenur'cum, benim de hayalim birgün çalışmamak ama insanın kendini boşlukta hissetmesi de pek muhtemel gibi gelir bana onca yıl çalıştıktan sonra. Gerçekten kolaylıklar diliyorum sana.

merhaba badenur;şimdi daha iyimisin?kısa sürede çok daha iyi olacağına inanıyorum.canım beni mutlu eden ortamla değil de daha çok yapmak istediğim birşeyle ilgili küçük te olsa bir adım attım.inşallah sonu gelir.bu yüzden birşeylere başlamış olmanın mutluluğunu yaşadım.kendim olmaya başladığımı hissettim.bu çok güzel bir duygu.orada hamile kalmakmış bebekmiş o kadar çabaymış herşeyi unuttum.sanki o çabalayan ben değildim.bu yüzden anladım ki.çocuğum olmasa da hayat bitmeyecek.dünyanın sonu değil.artıkdaha fazla üzmeyeceğim kendimi.ben ne yaparsam yapayım gelecekse gelecektir.gelmiyecekse de gelmiyecektir.canı sağolsun.canım sağolsun..artık hiçbiryere çocuksuz olmanın hüznünü yanımda götürmeyeceğim.inşallah başarılı olurum.son bir deneme. o kadar .sarıyorum seni hoşçakal

Kızlar, 11,20 de Mini Check-up sonuçlarımı almaya gideceğim , inşallah şu mamografi iyi çıkar. Öpüyorum hepinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…