38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

canım, içim buruk, tarifsiz .... ama daha iyiyim tabii, sağol...........
Sen ne güzel bir duygu yakalamışsın..... bravo sana... hepimizin ihtiyacı olan bu aslında... asıl kendimizi tedavi edeceğimiz çıkış noktası bu, bu noktayı yakalasak belki bebeklerimiz bu rahatlıkla kendiliğinden gelecek.... belki değil, kesinlikle öyle.... erverdi, sen hamile kalırsan, bu psikoloji sağlayacak sana bunu, sen başaracaksın arkadaşım.... :lepi:

senin adına çok sevindim arkadaşım süper seninle aynı düşünüyorum genelinde hayat bizim hayatımız gelene hoşgeldin gelmeyene canın saolsun kaydirigubbakcemile5

sağolun canlar,

en korktuğum mamografi iyi çıktı. Kan değerleri ise hep olduğu gibi yüksek. Kolestroller tavan ama beni ilgilendiren kısım iyi diye memnun oldum gerisi önemsiz.

canım çoooook sevindim sonuçlara bende bu süreçten sonra mamografi kesinlikle çektirmeyi istiyorum. sol göğsümde bir ağrı var psikolojikmi bilmiyorum yarım santimlik bişi var demişti güvenç karlıkaya sonra araya tedavi girdi çektiremedim. iğnelerden büyümemiştir inşallah.

bu arda herkese selam kızlar. bugün işe geldim. evde otur otur cumartesiden beri epey özlemişim işimi ve bayağı masamın üstü doluydu çalıştım yoruldum eşim gelsin eve gitcem mucukss

bu arda herkese selam kızlar. bugün işe geldim. evde otur otur cumartesiden beri epey özlemişim işimi ve bayağı masamın üstü doluydu çalıştım yoruldum eşim gelsin eve gitcem mucukss

sağol canım. eeee şeker birşey kalmadı şurada bugünü saymazsak 6, gün tahlil günün :dance:

Bir topicte 2 kişi tek emb ile hamile kalmış ikiside 6, gün kan testinde pozitif almış.

Alabama'ya idrar testi yapma diyen ben şimdi de acaba kan testi yapsa mı diyorum.

Alabama İnan kendiminkin de bu kadar heyecan yapmadım çünkü olmayacağına baştan inanmıştım. :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

selam güzel bayanlaropuyorumnanaktan
karemelcim ne güzel bi haber bu insanı mutlu ediyor hadi şu baharda açan çiçekler gibi bizimde içimize umut ışıkları doğsun gelsin bu bebekler........opuyorumnanaktan
Alabama cım senden güzel haberler duyalım

sağolun canlar,

en korktuğum mamografi iyi çıktı. Kan değerleri ise hep olduğu gibi yüksek. Kolestroller tavan ama beni ilgilendiren kısım iyi diye memnun oldum gerisi önemsiz.

canım gözünaydın, için rahatlamıştır, kolestrolü de biraz uğraşırsan düşürebilirsin.

zencefil'e gidip geldim, buğday çimi şuan 25 lira arkadaşlar, ambar gibi fiyatı abartmamış.
Sonrada d&r'dan meditasyon CD'si aldım......
Bahar gelmiş sokaklara yer gök her yer insan dolmuş, ince giyinmek lazım artık, terledim vallahi ....

sağolun canlar,

Mamografi önemliydi evet iyi çıkmasına sevindim, Karamel ancak mamografiden sonra bir de USG yapıyorlar her ikisini bir değerlendiriyor dr, her ikisi farklı şeylere veriyor. Ben de Ağustos ve Eylül de yaptırmıştım her ikisini sordun mu USG yi ?

Kolesterolü de kontrol altına alırsın ama diğeri çok önemli tabi.

şekercim zencefil nerdeydi valla 25 lira iyiymiş
alayım bende bilmiyorumkismile
evet Badenur bahar geldide valla sabah acayip soğuktu ayaz gibi öğleye ancak ısıttı güneş
meditasyon baharda çok güzel olur bide doğayla başbaşa kaldık mı tamam
alkisalkisalkis

Canım Zencefil Osmanbey'de, rumeli caddesi'nin başlangıcında, tam ışıkların orada. ambarda 30 lira yapmışlar... ona göre daha hesaplı tabi.

Canım Zencefil Osmanbey'de, rumeli caddesi'nin başlangıcında, tam ışıkların orada. ambarda 30 lira yapmışlar... ona göre daha hesaplı tabi.

teşekkür ederim canım bende yeni başladım kullanmaya
sabah 10 akşam 10 diye düşündüm ama sabah alıp akşam unuttum içmeyi
faydasını görmek için 20 tablet içmek lazımmış
amazonda 6$ a gördüm ama kargosu 35$ dı

sağol canım. eeee şeker birşey kalmadı şurada bugünü saymazsak 6, gün tahlil günün :dance:

acaba hamile miyim naniknanik:uhm::çok üzgünüm:

canımsın benim bende düşünmüyo değilim ama ya diilsem :1shok:

inşallah canım inşallah güzel haber vermek nasip olur

Karamel'cim gözün aydın canım ancak kolestrole de dikkat etmek lazım, sakın atlama canım.

Alabama'cım, çok erken kan testi için, gözünü seveyim, biraz daha sık dişini. Gereksiz üzmeyesin kendini sonra.

KIZLAAAAAAAAAAAAAAAAARRRR
PAPATYALAR AÇMIŞ PARKLARDA HEMEN KIZKARDEŞıME ÇEKTıRDıM TELıYLE.HEPSıNı SıZE YOLLUYORUMMMMMMMMM..a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

yok heradacım test yapabilmek için cesur olmak lazım ben henüz o cesarete sahip değilim.

papatyalar mı açmış ne güzellll inşallah bendede papatyalar açıyodurrr

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrdelikafaduldennabersinizzzzz yavrukuşlarım,,,,,,,,moniş hepinizi çok seviyor,,,opuyorumnanaktan,,,siteye girmesemde kalbim sizle,,,,denizkarayurt,,erverdi selamlarımı size iletiyordur :1hug:,,,,,

acaba hamile miyim naniknanik:uhm::çok üzgünüm:

canımsın benim bende düşünmüyo değilim ama ya diilsem :1shok:

inşallah canım inşallah güzel haber vermek nasip olur

alabamacım, sters yok, zemuszemus inşallah bebişlerin tutunmuştur, az kaldı zaten... ama ne şimdi ne sonrasında ruhunu yorma ..... hepimize umut olmanı canı gönülden diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…