- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
merhaba badenur;şimdi daha iyimisin?kısa sürede çok daha iyi olacağına inanıyorum.canım beni mutlu eden ortamla değil de daha çok yapmak istediğim birşeyle ilgili küçük te olsa bir adım attım.inşallah sonu gelir.bu yüzden birşeylere başlamış olmanın mutluluğunu yaşadım.kendim olmaya başladığımı hissettim.bu çok güzel bir duygu.orada hamile kalmakmış bebekmiş o kadar çabaymış herşeyi unuttum.sanki o çabalayan ben değildim.bu yüzden anladım ki.çocuğum olmasa da hayat bitmeyecek.dünyanın sonu değil.artıkdaha fazla üzmeyeceğim kendimi.ben ne yaparsam yapayım gelecekse gelecektir.gelmiyecekse de gelmiyecektir.canı sağolsun.canım sağolsun..artık hiçbiryere çocuksuz olmanın hüznünü yanımda götürmeyeceğim.inşallah başarılı olurum.son bir deneme. o kadar .sarıyorum seni hoşçakal
Kızlar, 11,20 de Mini Check-up sonuçlarımı almaya gideceğim , inşallah şu mamografi iyi çıkar. Öpüyorum hepinizi.
hayırlı sonuçlar karamel
Elbette güzel çıkacak o sonuçlar, hiç kuşkun olmasın. Haberdar etmeni bekliyoruz
hadi bakalım hayırlısıyla gidip gel canım........
yok canım...ileri dönük kafamda bazı projelerim var.şu an kendimi geliştiriyorum bu konu için.bebiş olmasa da hayat devam ediyor .ne yapalım.dün çok güzel bir gün geçirdim.sabah hepmize mutlu bir gün dilemiştim.sanırım kendime tuttu.belki daha sonra paylaşırım sizlerle.
şimdilik çok erken.dün öyle bir ortamdaydım ki orada ne anne olmak isteyen biri vardı ne özlemler ne de bu bizim konumuzla ilgili herhangi birşey.sanırım son bir denemeden sonra kesinlikle yıkılmayacağım.anne olamasam da yine mutlu oacağım.başka mutluluklar da var çünkü hayatta...çok ta ısrarlı olmamak lazım olacaksa olacaktır.
insan nasıl da değişebiliyor değl mi?yanar döner olurmuyum acaba?şimdilik herşey yolunda.sizlerinde yolunda gitsin inşallah.
sağolun canlar,
en korktuğum mamografi iyi çıktı. Kan değerleri ise hep olduğu gibi yüksek. Kolestroller tavan ama beni ilgilendiren kısım iyi diye memnun oldum gerisi önemsiz.
bu arda herkese selam kızlar. bugün işe geldim. evde otur otur cumartesiden beri epey özlemişim işimi ve bayağı masamın üstü doluydu çalıştım yoruldum eşim gelsin eve gitcem mucukss
Bir topicte 2 kişi tek emb ile hamile kalmış ikiside 6, gün kan testinde pozitif almış.
Alabama'ya idrar testi yapma diyen ben şimdi de acaba kan testi yapsa mı diyorum.
Alabama İnan kendiminkin de bu kadar heyecan yapmadım çünkü olmayacağına baştan inanmıştım. :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
sağolun canlar,
en korktuğum mamografi iyi çıktı. Kan değerleri ise hep olduğu gibi yüksek. Kolestroller tavan ama beni ilgilendiren kısım iyi diye memnun oldum gerisi önemsiz.
sağolun canlar,
zencefil'e gidip geldim, buğday çimi şuan 25 lira arkadaşlar, ambar gibi fiyatı abartmamış.
Sonrada d&r'dan meditasyon CD'si aldım......
Bahar gelmiş sokaklara yer gök her yer insan dolmuş, ince giyinmek lazım artık, terledim vallahi ....
şekercim zencefil nerdeydi valla 25 lira iyiymiş
alayım bende bilmiyorumkismile
evet Badenur bahar geldide valla sabah acayip soğuktu ayaz gibi öğleye ancak ısıttı güneş
meditasyon baharda çok güzel olur bide doğayla başbaşa kaldık mı tamam
alkisalkisalkis
Canım Zencefil Osmanbey'de, rumeli caddesi'nin başlangıcında, tam ışıkların orada. ambarda 30 lira yapmışlar... ona göre daha hesaplı tabi.
sağol canım. eeee şeker birşey kalmadı şurada bugünü saymazsak 6, gün tahlil günün :dance:
Bir topicte 2 kişi tek emb ile hamile kalmış ikiside 6, gün kan testinde pozitif almış.
Alabama'ya idrar testi yapma diyen ben şimdi de acaba kan testi yapsa mı diyorum.
Alabama İnan kendiminkin de bu kadar heyecan yapmadım çünkü olmayacağına baştan inanmıştım. :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
inşallah canım inşallah güzel haber vermek nasip olurselam güzel bayanlaropuyorumnanaktan
karemelcim ne güzel bi haber bu insanı mutlu ediyor hadi şu baharda açan çiçekler gibi bizimde içimize umut ışıkları doğsun gelsin bu bebekler........opuyorumnanaktan
Alabama cım senden güzel haberler duyalım
acaba hamile miyim naniknanik:uhm::çok üzgünüm:
canımsın benim bende düşünmüyo değilim ama ya diilsem :1shok:
inşallah canım inşallah güzel haber vermek nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?