38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

saol badecim zor bir durum bazen stres bazen umursamaz bazen hamile olduğumdan çok emin bazen çok mutlu öyleee idare ediyorum işte. neyseki haftasonu geldi bugün kaynanama gidcez akşam. orda kalcaz yarın bahçede oyalanırım sahile yürüyüşe falan inerim değişiklik olur. inşallah hafta sonu hava güzel olur. şafaktan iki gün daha çabucak geçer. kasık ağrılarım var o yüzden umutlu ve mutluyum.

Bu çok güzel haber arkadaşım yani kasık ağrını diyorum.İnşallah müjdeli haberi alırız haftaya.Bu hafta sonu hava güzel olacak canım.Biz de oğlanı bu hafta sonu köye babaannesine götürücez.Bu havaları çok özledik zaten.

Karamel arkadaşım senin de mamografi sonucun iyi çıkmış hadi gözünaydın canım.Kolestero yüksek çıkmış demişsin kan tahlillini sabah aç karına mı yaptırdın.Aç yaptırdıysan da kolsesterol için ilaçlar var o kolay iş.

oh oh ne güzel bende merak ediyodum havayı çok sevindim. sizede iyi eğlenceler o zaman. inşallah psikolojik değildir diyorum hülyacım ama gerçekten ağrıyor yani hissettiriyor sürekli . kısmet bakalım inşallah

en ucuzu 1500 tane 500 mg amazondan 100 USD (50 USD kargo dahil) 3 günde geldi (hızlı kargoymuş ama bunu ben seçemedim en pahalısı oldu) 3 arkadaş bölüşüceğiz adam başı 35 USD gibi 55 lira mı eder? 50 gün gidecek ilaç oluyor bölüşünce adam başı. 50 günlük ilaç aynı ölcüden 25 liraX5 kutu eder 125 lira yapıyor. çok pahalı kargoya rağmen daha ucuz

alabama test ne zamandı kendi sıkıntımdan unuttum :kedi:

Son düzenleme:
5 gün kalmış sık dişini. sakın daha öncesinde idrar testi yapma yanıltıyor. çok dayanamazsan 1-2 gün önce kan testi yaptırabilirsin ama allah korusun kimyasal falan oluyor en iyisi gününü beklemek tabii

sevgılı arkadaslar nasılsınız?ben nete gıremıyorum hep dualarım sızlerle allah hepınıze tedavılerınızın sonucunda bebeklerınıze kavusmayı nasıp etsın:)ısteyen herkese versın..ınanın tum cekılenler unutuluyor ...ben cook cektım suan haıtlamıyorum bıle..kızım masallah 4 aylık oldu calısma hayatı ıle bebek buyutmek cok zor ..hayatınız tamamen degısıyor ..tatlı kosturmalar ..uykusuzluklar onun bır gulusune hersey degıyor..sızlerın guzel haberlerını okurum ınsallah..

Defne hoşgeldin canım.Demek 4 aylık oldu kızın.Zaman ne kadar çabuk geçiyor.Daha dün hamileliğin verdiği zorluklardan bahsediyordunuz.Sen şu anda çalışıyorsun o zaman.Kızına kim bakıyor.Annenler mi?Kızını öp bizim için canım.

Defneciğim hoş geldin, maşallah kızına abla da olmuş , öp bizim için.

Sanada Allah kolaylık versin

Arkadaşlar ,

Benim PC'me virüs girmişti ancak geçen hafta bir arkadaşa verdim temizlemesi için bu haftasonu getireceğini söyledi, umarım getirir. Ben iş yerindeki labtop'ımı eve götürmeyeceğim bugün beni göremezseniz bilin ki PC'm gelmedi.

Şimdiden herkese iyi haftasonları..Sevgiler..

çıkmadan özeline bir bakarmısın

ambar da ne kadar olmuş ki fiyat?

hımm devlette çalışmadın yani. güzel vallahi.
branş ne?

HULYACIM sagolasın degılmı zaman ne cabuk gecıyor?evet annem bakıyor bırde yardımcı kızımız var annem bypasslı ve bıraz zorlanıyor aklım hep evde kalıyor ..sen nasılsın?

Defneciğim hoş geldin, maşallah kızına abla da olmuş , öp bizim için.

Sanada Allah kolaylık versin
ya evet abla oldu:)bana gore hep aynı ama eskı resımlerıne bakınca anlıyorum nekadar buyudugunu:)hepınızı opuyorum sevgıler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…