saol badecim zor bir durum bazen stres bazen umursamaz bazen hamile olduğumdan çok emin bazen çok mutlu öyleee idare ediyorum işte. neyseki haftasonu geldi bugün kaynanama gidcez akşam. orda kalcaz yarın bahçede oyalanırım sahile yürüyüşe falan inerim değişiklik olur. inşallah hafta sonu hava güzel olur. şafaktan iki gün daha çabucak geçer. kasık ağrılarım var o yüzden umutlu ve mutluyum.
Bu çok güzel haber arkadaşım yani kasık ağrını diyorum.İnşallah müjdeli haberi alırız haftaya.Bu hafta sonu hava güzel olacak canım.Biz de oğlanı bu hafta sonu köye babaannesine götürücez.Bu havaları çok özledik zaten.
şekercim zencefil nerdeydi valla 25 lira iyiymiş
alayım bende bilmiyorumkismile
evet Badenur bahar geldide valla sabah acayip soğuktu ayaz gibi öğleye ancak ısıttı güneş
meditasyon baharda çok güzel olur bide doğayla başbaşa kaldık mı tamam
alkisalkisalkis
Deniz Bulut gelmiş.Nasılsın arkadaşım bugün.Özlettin kendini.Biran önce toparlanrsan iyi olur canım.
KIZLAAAAAAAAAAAAAAAAARRRR
PAPATYALAR AÇMIŞ PARKLARDA HEMEN KIZKARDEŞİME ÇEKTİRDİM TELİYLE.HEPSİNİ SİZE YOLLUYORUMMMMMMMMM..a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
sevgılı arkadaslar nasılsınız?ben nete gıremıyorum hep dualarım sızlerle allah hepınıze tedavılerınızın sonucunda bebeklerınıze kavusmayı nasıp etsın:)ısteyen herkese versın..ınanın tum cekılenler unutuluyor ...ben cook cektım suan haıtlamıyorum bıle..kızım masallah 4 aylık oldu calısma hayatı ıle bebek buyutmek cok zor ..hayatınız tamamen degısıyor ..tatlı kosturmalar ..uykusuzluklar onun bır gulusune hersey degıyor..sızlerın guzel haberlerını okurum ınsallah..
Arkadaşlar ,
Benim PC'me virüs girmişti ancak geçen hafta bir arkadaşa verdim temizlemesi için bu haftasonu getireceğini söyledi, umarım getirir. Ben iş yerindeki labtop'ımı eve götürmeyeceğim bugün beni göremezseniz bilin ki PC'm gelmedi.
Şimdiden herkese iyi haftasonları..Sevgiler..
zencefil'e gidip geldim, buğday çimi şuan 25 lira arkadaşlar, ambar gibi fiyatı abartmamış.
Sonrada d&r'dan meditasyon CD'si aldım......
Bahar gelmiş sokaklara yer gök her yer insan dolmuş, ince giyinmek lazım artık, terledim vallahi ....
hımm devlette çalışmadın yani. güzel vallahi.canım, 14 yıl çok yoğun bir çalışma hayatım oldu, özel sektörde, sonra bu bebek davaları yüzünden çok bunaldım, uzun süreli izin alma durumunda kaldım, tatsızlıklar yaşandı, mecburen ayrıldım.... bir süredir boştayım...
HULYACIM sagolasın degılmı zaman ne cabuk gecıyor?evet annem bakıyor bırde yardımcı kızımız var annem bypasslı ve bıraz zorlanıyor aklım hep evde kalıyor ..sen nasılsın?Defne hoşgeldin canım.Demek 4 aylık oldu kızın.Zaman ne kadar çabuk geçiyor.Daha dün hamileliğin verdiği zorluklardan bahsediyordunuz.Sen şu anda çalışıyorsun o zaman.Kızına kim bakıyor.Annenler mi?Kızını öp bizim için canım.
ya evet abla oldu:)bana gore hep aynı ama eskı resımlerıne bakınca anlıyorum nekadar buyudugunu:)hepınızı opuyorum sevgılerDefneciğim hoş geldin, maşallah kızına abla da olmuş , öp bizim için.
Sanada Allah kolaylık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?