38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

DEFNE 5, öncelikle bebeğini sağlıkla büyüt, nazarlardan saklasın allah...
sen de bu yolda çok yorulduğunu yazmışsın, ben de kendimi çok yorgun hissediyorum, ama henüz bir sonuca da ulaşabilmiş değilim, kaç kez denemiştin, birde yaşın kaçtı? kusura bakma sorular için ama umuda çok ihtiyacım var, kendimi bırakmak istemiyorum ama zorlanıyorum.
sevgiler

hımm devlette çalışmadın yani. güzel vallahi.
branş ne?

canım ben iki ayrı fakülte bitirdim, özel şirkette de Eğitim Sorumlusu olarak çalıştım, işimi çok seviyordum, motivasyon, kurumsal iletişim, kariyer planı eğitimleri, acente eğitimleri falan çok zevkliydi. Takiiiii tüp bebek konusuna başlayana kadar... sonra izin almalar gerekti, sorunlar başladı, oysa doğru dürüst yıllık izin bile yapmazdım, gece 10'larda çıktığım çok olmuştur, haftasonunda mutlaka eğitim olurdu, neyse izin almalarım yüzünden birgün genel müdür yardımcım beni herkesin içinde sorguya çekip azarladı, zaten olumsuz bir sonuç almıştım bir gün önce, istifamı yazıp, çantamı alıp çıktım.... Ama neyseki emeklerimi birileri takdir etmişki, çağırıp tazminatlarımın ödeneceğini bildirdiler... hatta sakinleş işine dön dediler, ama bunalımdaydım, tazminatlarımı almayı tercih ettim, bu sayede de tüp bebeğe devam edebildim. Ama şimdiki aklım olsa geri dönerdim, evde olmakla daha fazla kuruntudan başka birşey yapamıyorum.

ben de bıktım çalışmaktan çalış çalış .evde olmak istiyorum artık. istediğim zaman kalkmak istiyorum.dinlenmek istiyorum.
önceden ben de izin sevk almayn bir öğretmendim. şimdi çocuk için ayda iki bazen üç dört gün gidemediğim oluyor okula. üzülüyor insan çocuklara...

GENE kimse yok kuzum gündüz ben yazamıyorum akşam siz yoksunuz biz sizlerle ne zaman buluşacağızbilmiyorumkismile

ben geldim bi bakıyım dedim ama esniyorum uykum var yatcam birazdan akşamları her daim kimse olmuyo bazı akşamlar muhabet oluyo ama genelde kimseler yok

merhaba arkadaslar herkese selamlar sevgiler ..

Bugun cerrahpasada ayrıntılı usg vardı.. Bebisim oldukca iyi fakat secde pozisyonunda oldugu icin ve her turlu tacize ragmen degistirmedigi icin dr kalbinin doplerini cekemedi ve yuzunu incleyemedi 2 hafta sonra tekrar gel yapamadıgımız incelemeleri yapalım dedi.. inatcımıolacak benim oglum :) Diger olcumleri oldukca iyi haftası ile uyumlu cok sukur..

Allah her isteyene hayırlı saglıklı evlatlar versin kızlar

kararlı bir delikanlı olacak demekki süper:)

amin canım hepimize tattırır inşalah rabbim sizin kaç aylık nasıl oldu tedaviylemi?bende istiyorum ama benimde olmuyor bu günleri bizde görebilcekmiyiz acaba yaş kaç?ben 41 olcam mayısta geçiyor annelik yaşım ama napayım geç evlendim rabbim öyle uygun gördü eğer istersede annelik duygusunu tattırır istemezse olmaz hayırlsıı hepimiz için sizde sağ slaim bebğinizi kucağınıza alırsınız inşalah

Allah aşkına hanımlar bu bugday çimi nedir birisi bana yazarsa sevinirim bildigimiz bugdaymı bu:)))

günaydın kızlar;herkese günaydın.bugün huzurlu bir gün diliyorum hepimiz için.

DEFNE 5 hoşgelmişsin uğramışsın foruma.maşallah kızında büyümüş sen de yeni düzenini kurmuş işe başlamışsın.kolay gelsin.artık bahar da geldi.kızını alıp parklarda ne güzel olur gezinmek.
MONETA da uzun aradan sonra uğramış.hoşgelmiş.evet kızlar denizkarayurtla ilgili haberleri ondan alıyordum sizlere ulaştırıyordum

ÜZÜMLÜ KEK; güp güp. güp güp. güp güp. güp güp.......nasıl heyecan yaptımmı?
hadi şafak bugünü sayma(nasıl olacaksa di mi) test olacağın günü hi. sayma.şafak4. nasıl da bitirdim değil mi günleri?hadi sabır.yaa sabır.. yaklaştıkça heyecanda çoğalır şimdi

DENıZcim.her ne karar alırsan al hakkında hayırlı olmasını diliyorum.ama umarım kendine son bir şans verirsin.sağlıkla kal.

YAĞMUR SESı de daha fazla akşamları girmeye başlamış

ESTERYAnın oğludu onu çok uğraştıracağa benziyor. yarım kalmış detaylı usg si.onlar da temiz çıkar inşallah arkadaşım.

bu arada açık gördüm seni KARAMEL...günaydın

Günaydın çıtırlar,

esterya'cığım valla oğluş tam sıpa olacak baksana tacize rağmen kararlı duruşunu değiştirmemiş.

çok sevindim canım ya herşeyin iyi olmasına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…