38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Kimse yok bende tek takılıyorum sayfalar boş kalmasın diye. :)

Ovülasyon testiyle ilgili yaşadıklarım :))))

Adet döngüm 26 , 9 gün test yapmaya başladım.

9 ( - )
10 ( - )
11 ( - ) ödev tamam
12 ( - ) (yumurtlama akıntısı var)
13 ( - ) ödev tamam (yumurtlama akıntısı var)
14 (+) ödev tamam (az kasık ağrısı)
15 (+) ( 16,00 ) , 20,00 de yaptığım (+) ama silikleşme başladı (2. çizgide %60 silikleşme)
16 ( - ) saat 11,15 (bugünde işten erken çıkıp ödevi tamamlayacağız) (tövbe tövbe işten erken çıkma sebebine bakar mısınız )

Şimdiii eğer dün 20,00 gibi LH düştüyse ve yumurta çatladıysa birgün öncekide yeter yumurta 24 saat yaşadığına göre bugün öğlenki de yeter.

ıcmal ;
1) akıntıdan sonra LH yükseldi.
2) 11. gün adamı boşuna yordum.
3) Testlerin sağlamlığı anlaşıldı.
4) Yumurtlama günü değiştiği kanıtlandı (Hülya)
5) Belli günden sonra sürekli yapmak mantıklı (Waterss)
6) Sabah akşam test yapmakta mantıklı (Herada)

Son düzenleyen: Moderatör:
kız o sopayı kendime vuruyorum baksana kendi eliyle kendine vuruyor:):roflol: valla büyük bir sabırla harika bir takvim ortaya çıkarıp kuralalra uymuşsun aferin sana...

Kulunuz sizin için kendini feda etti. Waterss 'a huzurlarınızda kocaman bir alkış alkisalkisalkis

kızlar dünden beri forumda sorun var .siz girebildiniz mi hiç?denemek için yazıyorum

Arkadaşlar merhaba,

PC'm bugün geldi ama siteye girmekte bir sorun vardı giremedim yeni girebildim artık akşamları PC'm olacak ben yokken Cuma akşamdan buyana 4 sayfa yazılmış onlara bir göz atayım.

waters canım hafta sonu topik kesat geçmiş. havalar güzel olunca bide site yavaş çalışınca fazla muhabbet olmamış. daha yeni düzeldi site. sayfalar arası geçiş yapılamıyodu. şafak 4 kızlar erverdi canım bazen kalbim güp güp oluyo bazen ümitsizim allah büyük az kaldı bakalım bebeler geldi mi? karamelim takvim yapmışsın o çalışmalar bebek olsun inşallah.

Kulunuz sizin için kendini feda etti. Waterss 'a huzurlarınızda kocaman bir alkış alkisalkisalkis

Ne için alkış Karamel'cim..??.. Bu arada rapor dökümünü gördüm çok iyi özetlemişsin durumu ovülasyon testi teorisini anlamışsın inşallah yaptığın kadarı ile olmuştur bu ay. 15. gün de + çıkmış akşama doğru 2. çizgi solmaya başlamış yani yumurta çatlamaya geçmiş. Yumurtan akşama doğru çatlasa Cumartesi akşama kadar yaşadığını düşünürsek, daha önce içeride yeterli sayıda öncü kuvvet kaldıysa karşılaşmışlardır.

Küçük Not: Spermler rahim ağzından fallop tüplerine kadar 9 saatte ulaşıyor, dolayısıyla Cumartesi iş çıkışı sonra yapılan ödevin bir faydası olmayabilir ama olsun. 48 saat öncesinde ödevini yapmışsın..hayırlısı olsun.. Tüpe gerek kalmaz inşallah. ( Biliyorum tüp için önceden ödeme yapmıştınız ama doğal olursa daha iyi olur. )

Esterya'cım, ayrıntılı USG'nin iyi olmasına sevindim, ama beyefendi biraz dediğim dedik galiba ikici randevuya kalmış yüzünü görmek pek göstermekten yana da değil eyvah cool bir delikanlı geliyor desene.

Son düzenleme:

Alabama'cım, günler yaklaştıkça ne yapsan da ne etsende o noktaya kitlenir insan bir tarafı aman olmaz dese de diğer bir tatafı çok büyük bir umutla oldu galiba bu sefer der, biliyorum ne yapsan bu böyledir. Günler bizi hayırlı habere götürür inşallah..nefesimi tuttum bekliyorum desem abartmış olmam ama sen yine de sakın idrar testi yapma unut onu zaten at bir kenara öyle bir test yok..Yarın şafak 3..

yok yapmıcam idrar testi. kanda da gününe kadar baktırmıcam. bu kadar bekledim artık perşembeyi de beklicem sanırım. sanırım yanlız farkındaysanız :)) yok yok yapmıcam şaka. beklemeye devam. benimki beni kandırmaya çalışıyo evde sürekli ama idrar testiyle işim olmaz.

Selam Arkadaşlar,

Bir seneyi geçti bu siteye üyeyim, bu kadar uzun süre sorunlu kaldığını görmemiştim. Neyse, sonunda açıldı.

Alabama'cım, çoğu gitti azı kaldı. Hayırlısıyla kutluyoruz bu hafta. Heyecan artıyordur tabii, keyifle geçsin umarım.

Waterss, selam canım. Nasılsın, bebişin nasıl?

Karamel, gayet metodik olmuş, bravo diyeyim. Emeklerin karşılığını bulsun umarım. Hazırrrrr mıyız? )

Yağmursesi, canım, sen nasılsın, keyifler toparlandı mı?

Deniz Bulut'çum, nasılsın arkadaşım? Umarım keyifler yerine gelmiştir, herşey gönlünce olsun umarım.

Son düzenleme:
heradacığım sen nasılsın?
ben bu topiğin bunalımı oldum sanırım. durumumu özetleyim. geçen hafta içinden arada kuru öksürüğüm vardı üşütmüşüm sanırım. geçer diye doktora da gitmemiştim. dün akşam duş aldım dışarı çıktık 6-7 gibi sinema yemek falan derken bi kaç saat geçti.eve geldik. saat 1 yatmak istedim. eşim oturalım dedi hadi yarım saat daha dedim 1.5 ta yatalım dedim o sen yat deyince kızdım. içimden kızdım tabi( sonra yatağa gelince uyanıyorum sonra uyumam zor oluyor) ben de gittim diğer oda da yattım.tam uykuya dalarken nasıl olduysa yarı rüya yarı uyanık gibi bişiydi. hani bir bebek yeni doğduğu bi kaç ay sonra annenin parmağını bilinçsiz avucunun içine alırya beyaz kundaklı bir bebek. ay nasıl uyanmışım. ben anne olamayacağım dedim mümkün değil.reglimin ilk günü çarşambaydı. üç günde kanamam bitiverdi dün bir kaç damla bugün sadece koyu kahve leke. hiç böyle bişi görmedim ben azda olsa olurdu. dün gece en son buna canım sıkılarak yatmıştım yataca.ay bir ağlama krizi tuttu tammmm sabah 5 e kadar ağladım. eşim sabaha kadar beni teskin etmeye çalıştıysa da nafile. inan uyuduğumda ise saat 6 idi ve güneş doğmaya başlamıştı. ve şuan hastayım hem ateş hem burun akıntısı hem öksürük. yarın doktora gideceğim işallah. okul yattı.çok üzülüyorum.evet genel sorunumuz birimizin diğerinden farkı yok olumsuz elektirk yüklüyorum özür dilerim ama iyi değilim işte. eşim de itiraf etti dünyayı gezeriz falan diyordu. meğer ben taktığım için üzerime gelmek istemediğinden söylüyormuş böyle o da çookk istiyormuş

dün gece sabaha kadar bu konuları konuşunca eşimle sordu bana( böyle bbir topikte hanımlarla sohbet ettiğimi biliyor) var mı hamile olan diye. ben de dedim ki inan gayriihtiyari iki kişi doğal yoldan hamile(waters,esterya) bir hanım da yeni tüp denedi bir de onun tuttu(seni kastederek) inan.valla ya sonra içimden dedim ki onun daha sonuç belli değildi ama neyse. işallah diyorum valla umut ol bize ihtiyacımız var buna...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…