gelir onlar merak etme. millet eşiyle hafta sonu keyfi yapıyordur opuyorumnanaktanyok kimse, dükkan KAPALI
gelir onlar merak etme. millet eşiyle hafta sonu keyfi yapıyordur opuyorumnanaktan
ay anacım pardon ben hafta sonu çalışmıyorsunuz sanmıştım daiftira atmayın bakimmmmklava: işteyiz çalışıyoruz.
ay anacım pardon ben hafta sonu çalışmıyorsunuz sanmıştım daklava:
kız o sopayı kendime vuruyorum baksana kendi eliyle kendine vuruyor:):roflol: valla büyük bir sabırla harika bir takvim ortaya çıkarıp kuralalra uymuşsun aferin sana...ulenn hem pardon deyip hem sopa gösteriyon o nasıl
iş :roflol:
kız o sopayı kendime vuruyorum baksana kendi eliyle kendine vuruyor:):roflol: valla büyük bir sabırla harika bir takvim ortaya çıkarıp kuralalra uymuşsun aferin sana...
herada ve senin zaten normal yollardan gelmemesi için bir sebep yok. bence olacak bu sefer olmasa da bir dahaki sefere..Kulunuz sizin için kendini feda etti. Waterss 'a huzurlarınızda kocaman bir alkış alkisalkisalkis
herada ve senin zaten normal yollardan gelmemesi için bir sebep yok. bence olacak bu sefer olmasa da bir dahaki sefere..
bu olmazsa 10 gün sonra yeni tüp var şeker :)
o yüzden bu ay kastım.
Kulunuz sizin için kendini feda etti. Waterss 'a huzurlarınızda kocaman bir alkış alkisalkisalkis
merhaba arkadaslar herkese selamlar sevgiler ..
Bugun cerrahpasada ayrıntılı usg vardı.. Bebisim oldukca iyi fakat secde pozisyonunda oldugu icin ve her turlu tacize ragmen degistirmedigi icin dr kalbinin doplerini cekemedi ve yuzunu incleyemedi 2 hafta sonra tekrar gel yapamadıgımız incelemeleri yapalım dedi.. inatcımıolacak benim oglum :) Diger olcumleri oldukca iyi haftası ile uyumlu cok sukur..
Allah her isteyene hayırlı saglıklı evlatlar versin kızlar
waters canım hafta sonu topik kesat geçmiş. havalar güzel olunca bide site yavaş çalışınca fazla muhabbet olmamış. daha yeni düzeldi site. sayfalar arası geçiş yapılamıyodu. şafak 4 kızlar erverdi canım bazen kalbim güp güp oluyo bazen ümitsizim allah büyük az kaldı bakalım bebeler geldi mi? karamelim takvim yapmışsın o çalışmalar bebek olsun inşallah.
heradacığım sen nasılsın?Selam Arkadaşlar,
Bir seneyi geçti bu siteye üyeyim, bu kadar uzun süre sorunlu kaldığını görmemiştim. Neyse, sonunda açıldı.
Alabama'cım, çoğu gitti azı kaldı. Hayırlısıyla kutluyoruz bu hafta. Heyecan artıyordur tabii, keyifle geçsin umarım.
Waterss, selam canım. Nasılsın, bebişin nasıl?
Karamel, gayet metodik olmuş, bravo diyeyim. Emeklerin karşılığını bulsun umarım. Hazırrrrr mıyız?)
Yağmursesi, canım, sen nasılsın, keyifler toparlandı mı?
Deniz Bulut'çum, nasılsın arkadaşım? Umarım keyifler yerine gelmiştir, herşey gönlünce olsun umarım.
dün gece sabaha kadar bu konuları konuşunca eşimle sordu bana( böyle bbir topikte hanımlarla sohbet ettiğimi biliyor) var mı hamile olan diye. ben de dedim ki inan gayriihtiyari iki kişi doğal yoldan hamile(waters,esterya) bir hanım da yeni tüp denedi bir de onun tuttu(seni kastederek) inan.valla ya sonra içimden dedim ki onun daha sonuç belli değildi ama neyse. işallah diyorum valla umut ol bize ihtiyacımız var buna...waters canım hafta sonu topik kesat geçmiş. havalar güzel olunca bide site yavaş çalışınca fazla muhabbet olmamış. daha yeni düzeldi site. sayfalar arası geçiş yapılamıyodu. şafak 4 kızlar erverdi canım bazen kalbim güp güp oluyo bazen ümitsizim allah büyük az kaldı bakalım bebeler geldi mi? karamelim takvim yapmışsın o çalışmalar bebek olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?