Ne için alkış Karamel'cim..??.. Bu arada rapor dökümünü gördüm çok iyi özetlemişsin durumu ovülasyon testi teorisini anlamışsın inşallah yaptığın kadarı ile olmuştur bu ay. 15. gün de + çıkmış akşama doğru 2. çizgi solmaya başlamış yani yumurta çatlamaya geçmiş. Yumurtan akşama doğru çatlasa Cumartesi akşama kadar yaşadığını düşünürsek, daha önce içeride yeterli sayıda öncü kuvvet kaldıysa karşılaşmışlardır.
Küçük Not: Spermler rahim ağzından fallop tüplerine kadar 9 saatte ulaşıyor, dolayısıyla Cumartesi iş çıkışı sonra yapılan ödevin bir faydası olmayabilir ama olsun. 48 saat öncesinde ödevini yapmışsın..hayırlısı olsun.. Tüpe gerek kalmaz inşallah. ( Biliyorum tüp için önceden ödeme yapmıştınız ama doğal olursa daha iyi olur. )
heradacığım sen nasılsın?
ben bu topiğin bunalımı oldum sanırım. durumumu özetleyim. geçen hafta içinden arada kuru öksürüğüm vardı üşütmüşüm sanırım. geçer diye doktora da gitmemiştim. dün akşam duş aldım dışarı çıktık 6-7 gibi sinema yemek falan derken bi kaç saat geçti.eve geldik. saat 1 yatmak istedim. eşim oturalım dedi hadi yarım saat daha dedim 1.5 ta yatalım dedim o sen yat deyince kızdım. içimden kızdım tabi( sonra yatağa gelince uyanıyorum sonra uyumam zor oluyor) ben de gittim diğer oda da yattım.tam uykuya dalarken nasıl olduysa yarı rüya yarı uyanık gibi bişiydi. hani bir bebek yeni doğduğu bi kaç ay sonra annenin parmağını bilinçsiz avucunun içine alırya beyaz kundaklı bir bebek. ay nasıl uyanmışım. ben anne olamayacağım dedim mümkün değil.reglimin ilk günü çarşambaydı. üç günde kanamam bitiverdi dün bir kaç damla bugün sadece koyu kahve leke. hiç böyle bişi görmedim ben azda olsa olurdu. dün gece en son buna canım sıkılarak yatmıştım yataca.ay bir ağlama krizi tuttu tammmm sabah 5 e kadar ağladım. eşim sabaha kadar beni teskin etmeye çalıştıysa da nafile. inan uyuduğumda ise saat 6 idi ve güneş doğmaya başlamıştı. ve şuan hastayım hem ateş hem burun akıntısı hem öksürük. yarın doktora gideceğim işallah. okul yattı.çok üzülüyorum.evet genel sorunumuz birimizin diğerinden farkı yok olumsuz elektirk yüklüyorum özür dilerim ama iyi değilim işte. eşim de itiraf etti dünyayı gezeriz falan diyordu. meğer ben taktığım için üzerime gelmek istemediğinden söylüyormuş böyle o da çookk istiyormuş
Karamel, gayet metodik olmuş, bravo diyeyim. Emeklerin karşılığını bulsun umarım. Hazırrrrr mıyız?)
dün gece sabaha kadar bu konuları konuşunca eşimle sordu bana( böyle bbir topikte hanımlarla sohbet ettiğimi biliyor) var mı hamile olan diye. ben de dedim ki inan gayriihtiyari iki kişi doğal yoldan hamile(waters,esterya) bir hanım da yeni tüp denedi bir de onun tuttu(seni kastederek) inan.valla ya sonra içimden dedim ki onun daha sonuç belli değildi ama neyse. işallah diyorum valla umut ol bize ihtiyacımız var buna...
kızlar;herkese günaydın;
bugün sağlık diliyorum hepimize
YAĞMUR SESİ hastaymış geçmiş olsun ona.Allah şifa versin .şu an bebek tedavisi konusunda yaptığın nedir yağmur sesi.son durum yani.tam net bir şey yok sanırım ilaç bekliyordun bir proftan.şu laparoskopi işini halletseydin de kafandan çıkarsaydın keşke.sonra duruma göre start verirdin
WATERSS çım;sen de durumlar ne?sonuca daha çok var mı.uzayabilir tarihi demiştin daha önce..artık gelsin güzel haber.baharla birlikte güzel haberlere yeni umutlara ihtiyacımız var.senden alabama dan ilk önce
ALABAMA;ben yine güpgüp güpgüp güpgüp diyorum.bugünü sayma şafak2.nasıl da bitiriyorum değil mi?
DENİZ cim.lütfen uzun sürmesin.yine görelim seni burada..bak yeni güzel bir söz duydum tv de.
''BÜYÜK PİYANGOYU BEKLEMEKTENSE BIRAKIN KÜÇÜK AMORTİLERLE MUTLU OLALIM.''
diğer tüm arkadaşlara selam herkesi kucaklıyorum hoşçakalın
eyvalllah vınn vınn vınnn aldım ara gazını bastım gaza gidiyom toslamam inşallah acıbademmaslağın duvarlarınaAlabama hadi be kim tutar seni az kaldı , güldür yüzümüzü
Selam Arkadaşlar,
Bir seneyi geçti bu siteye üyeyim, bu kadar uzun süre sorunlu kaldığını görmemiştim. Neyse, sonunda açıldı.
Alabama'cım, çoğu gitti azı kaldı. Hayırlısıyla kutluyoruz bu hafta. Heyecan artıyordur tabii, keyifle geçsin umarım.
Waterss, selam canım. Nasılsın, bebişin nasıl?
Karamel, gayet metodik olmuş, bravo diyeyim. Emeklerin karşılığını bulsun umarım. Hazırrrrr mıyız?)
Yağmursesi, canım, sen nasılsın, keyifler toparlandı mı?
Deniz Bulut'çum, nasılsın arkadaşım? Umarım keyifler yerine gelmiştir, herşey gönlünce olsun umarım.
Tüpe gerek kalmaz inşallah. ( Biliyorum tüp için önceden ödeme yapmıştınız ama doğal olursa daha iyi olur. )
Kızlar herkese günaydın.
Cumartesi günü köye gittik babaannemize hava güzeldi.Gece döndük.Siteye gireyim dedim giremedim.Akşam da aynıydı.Geç vakit bir ara girdim ama sayfaları açamadım ama siz yazışmışsınız.
Arkadaşlar ben hala adet olmadım.Bugün sat.'ne göre 31.gündeyim.Hafta sonundan beri o preseedin yanında verilen gebelik testlerinden yapıyorum hayalet gibi bir ikinci çizgi çıkıyor.Bu sabah işe gelirken eczneden bir tane aldım normal olanlardan yani ucuz olanlardan vardı aldım yaptım.Yine çok silik bir çizgi.Benim diğer hamileliklerimde 31.gün yaptığım testlerde kontrol çizgisinden önce çıkardı hep test çizgisi.Şimdi birazdan hastaneye gidicem beta hcg yaptırmaya ama bu slik çizgiler bana dış gebeliği getiriyor aklıma.İnşallah öyle değildir.Olacaksa olsun ya da beni geciktiricek bir şeyse hiç olmasın.Benden bu kadar yorumlarınızı bekliyorum.şimdi geçmişe bakıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?