38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

kızlar günaydın, uzun zamandır ilk kez pazar gireyim dedim yok kardeşim girmedi girmedi sinir oldum. İşe gelince ilk iş siteye baktım oh dedim. :)

Özlemişim sizleri.

Waterss'cığım alkış hiç bıkmadan usanmadan bizi yönlendirmen ve emeklerin için.

Hoş olacağı yokta maksat muhabbet olsun. Cuma çatlamaya geçtiyse biz zaten perşembe ödev yaptık yani 48 saat değil 24 saat var ödevle solan çizgi arasında.

Akşam 20.00 da çizgi azaldı + 24 = Ct. si 20,00 bizde Ctsi 15,00 ödev vardı. + 7 = 22,00 eder. Benimki biraz yavaş çatladıysa, babamız biraz hızla hareket ettiyse tam çarpışma oldu :))))))))))))))) vereliniortak

Ama bizimkinin tabiriyle böyle çocuk yapıldığını ne gördüm ne duydum, sen uyduruyorsun diyor ama :mymeka:

kızlar;herkese günaydın;
bugün sağlık diliyorum hepimize
YAĞMUR SESı hastaymış geçmiş olsun ona.Allah şifa versin .şu an bebek tedavisi konusunda yaptığın nedir yağmur sesi.son durum yani.tam net bir şey yok sanırım ilaç bekliyordun bir proftan.şu laparoskopi işini halletseydin de kafandan çıkarsaydın keşke.sonra duruma göre start verirdin
WATERSS çım;sen de durumlar ne?sonuca daha çok var mı.uzayabilir tarihi demiştin daha önce..artık gelsin güzel haber.baharla birlikte güzel haberlere yeni umutlara ihtiyacımız var.senden alabama dan ilk önce
ALABAMA;ben yine güpgüp güpgüp güpgüp diyorum.bugünü sayma şafak2.nasıl da bitiriyorum değil mi?
DENıZ cim.lütfen uzun sürmesin.yine görelim seni burada..bak yeni güzel bir söz duydum tv de.

''BÜYÜK PıYANGOYU BEKLEMEKTENSE BIRAKIN KÜÇÜK AMORTıLERLE MUTLU OLALIM.''
diğer tüm arkadaşlara selam herkesi kucaklıyorum hoşçakalın

herşeyin hayırlısı be güllüm, anne olamazsak olamayız çok zor ama kabulleniriz. İnsanoğlu neye alışmıyor ki ?

canım öncelikle çok geçmiş olsun ve allah yardım etsin o halde çalışıyor musun inşallah evdesindir. canım en kısa zamanda sağlıkla tüp bebeğe başlarsın inşallah ve umutların güzel güzel yeşerir. hadi toparlanmak için biraz gayret. hastasın madem dinlen toparlan kendini biraz moralle doldur. iyi olacak inşallah yataktan kalkar kalkmaz ne yapacaksan start ver ve çık bunalımlı halinden. inşallah dediğin gibidir ve ilk defa hamile olmanın tadına varırım ve sizlere mutlu haberi verebilirim. allah söyletti demekki sana inşallah malum olmuştu aaah ah.

işte bu pozitif erverdiyle haftaya başlamanın keyfine varın kızlar. süpersin canım vallahi bugünü sayma o günü sayma geriye bi salı çarşamba kalıyo doğru valla :)) askerlerde öyle sayıyo ya bide onlar atarsa 1 diyor yarını da saymıyolar hehheh.
atarsa adana 01

Alabama hadi be kim tutar seni az kaldı , güldür yüzümüzü
eyvalllah vınn vınn vınnn aldım ara gazını bastım gaza gidiyom toslamam inşallah acıbademmaslağın duvarlarına

inşallah heradacım inşallah allah güzel gönüllerinizin sesini duyarda bana mutlu haberi vermeyi nasip kısmet eder:Saruboceq:

Kızlar herkese günaydın.
Cumartesi günü köye gittik babaannemize hava güzeldi.Gece döndük.Siteye gireyim dedim giremedim.Akşam da aynıydı.Geç vakit bir ara girdim ama sayfaları açamadım ama siz yazışmışsınız.
Arkadaşlar ben hala adet olmadım.Bugün sat.'ne göre 31.gündeyim.Hafta sonundan beri o preseedin yanında verilen gebelik testlerinden yapıyorum hayalet gibi bir ikinci çizgi çıkıyor.Bu sabah işe gelirken eczneden bir tane aldım normal olanlardan yani ucuz olanlardan vardı aldım yaptım.Yine çok silik bir çizgi.Benim diğer hamileliklerimde 31.gün yaptığım testlerde kontrol çizgisinden önce çıkardı hep test çizgisi.Şimdi birazdan hastaneye gidicem beta hcg yaptırmaya ama bu slik çizgiler bana dış gebeliği getiriyor aklıma.ınşallah öyle değildir.Olacaksa olsun ya da beni geciktiricek bir şeyse hiç olmasın.Benden bu kadar yorumlarınızı bekliyorum.şimdi geçmişe bakıcam.

aaaa inşallah normaldir, inşallah dış gebelik değildir. Geç tutunduysa siliktir. Hadi hülya alabama derken süpriz bir kan testimiz oldu. Canım ya çok öpüyorum seni

hülya canımmmm hamilesin hemen kötüyü düşünme lütfennn hadi hemen git kan da baktır. inşallah yarabbim hamilesindir ay çok heyecanlandımmm

Karamel alabama teşekkür edrim kızlar ben de sevinsem mi üzülsem mi bilmiyorum.Aslında göğüslerim acıyor vücut ısım da yüksek ama neden cumadan beri hiç çizgi koyulaşmıyor benim canım sıkan o.Gerçi o preseeden yanındaki gebelik testleri hakkında hiç bilgim yok.Eczaneden aldığım biraz daha koyu diğerlerine göre ama.Eşim de kandakini yaptırma diyor.Onu hani günaşırı yapıyoruz ya yükselmiş mi diye ona dayanamıyor o da.

ayy hülya çok heyecanlandım napcan peki bugün kanda baktırmayacak mısın? bence baktır bi emin ol ondan sonra iki günde bir gitmezsin kan vermeye daha relax olursun gibi geliyo bana. bence sevinnnn şu an sevinme anı öyledeğil mi?

ya yaptır anam, belki dr. ilaç verecek birşey yapacak öyle bekleme, hadi Hülya gelmeyeyim Tekirdağ'a

Hülya'cım, müthiş müthiş ne diyeyim? Süperrrrr, haydi koş artık kan testine arkadaşım. Merakla bekliyoruz. Reglin şunun şurasında kaç gün gecikti ki, silik olabilir yani, takma sen onu.

ya hülya bin kere dedim benim 160 iken bile idrarda çıkmadıııııııııııı

Ne güzel başladık haftaya Hülya'nın haberiyle, değil mi kızlar. Güzel bir kan sonucuyla, kutlamalara başlarız vallahi. Topiğimizin ikinci Preseed bebeği geliyor sanki, inşallah.

Patikler'den haber var mı kızlar, herhalde OPU aşamasına gelinmiştir diye tahmin ediyorum. Herşey gönlünce olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…