38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

yaa evet herada bak iyi hatırlattın patikleri , opu aşamasına gelmiştir evet acaba noldu inşallah herşey yolundadır. inşallah hülyadan güzel haber gelir acilen :))

evet ya canlar, hemen haber gelmeyecek bile olsa siteyi kapatamıyorum heyecandan :)

Herada'cım merhaba ben ve bebek iyiyiz bir yaramazlık yok..Bu Çarşamba 2 hafta bitecek AS olalı, 31 Mart'ta 3 hafta bitecek o zaman hastaneyi bir arayacağım şimdilik böyle. Senin doğal çalışmalar iyi gidiyordur umarım.. beklemedeyiz valla senden gelece khaberleri bekliyorum..

Yağmur'cum haklısın insan ara ara ağmalarla deşarj oluyor ama sen başından beri olumsuz yaklaşıyorsun yapma lütfen. İyi bir merkezde kontrol atındasın ve belli aşamaları geçerek ilerliyorsun neden olmasın ( olmazsa dünyanın sonu değil bu arada ) yapma lütfen toparlan. Bu arada geçmiş olsun bugün toparlanırsın inşallah.

Erverdi'cim ben iyiyim sen de durumlar nasıl Nisan'da tedaviye başlanıyor mu ? yoksa erteleyecek misin ? haftaya çarşamba hastaneyi aramayı düşünüyorum beklemedeyim.

Hülya'cım , idrarda gebelik testlerinin hassasiyetleri farklı farklı ucuz bir gebelik testinde bile hayalet çizgiyi gördüysen ben çok umutlandım valla..az önce işlerim vardı bakamadım yeni gördüm ama çok çok umutluyum hadi git kanda baktır ..hepimiz merak içindeyiz.. Erken bir şey demek istemiyorum ama var bir şeyler diyorum..Ayy ne diyeceğimi şaşırdım, bize güzel haberler verirsin inşallah..

yaa evet herada bak iyi hatırlattın patikleri , opu aşamasına gelmiştir evet acaba noldu inşallah herşey yolundadır. inşallah hülyadan güzel haber gelir acilen :))

Ben de beni unuttunuz sanmıştım benneyaptımki
Cuma günü dr.kontrolümde salı günü sabah OPU'ya karar verildi.Yani yarın kısmetse... Dün gece çatlatma iğnemi yaptım.Dua edin sevgili arkadaşlarım...

Hülya seni de merakla bekliyorum canım... İnşallah hamilesindir...alkisalkisalkis

Kızlar kan verip geldim.Ama sonuç için yarın öğleden sonra dediler.Hep aynı gün 2,30'da verirlerdi.Kesin yarın mı çıkıcak dedim.Evet kesin yarın dediler.Daha geçen ay ben fsh'a falan baktırmıştımya fsh 17,5 e2 de 71 çıkmıştı.Zaten hamileysem mucize gibi birşey olacak.Biraz da onun için pek umutlanamıyorum.Dr'a dedim 31.günüm olduğu halde çizgi silik çıkıyor dış gebelik olmasın dedim.Aklına kötü şeyler getirme diyor o da.

Zaten her bebek mucize değil mi Hülya :) Hepimiz bir mucize beklemiyor muyuz ? Ama yarın öğleden sonra da çokmuş

Yarın senin sonuç, alabama'ya şafak azalması, Patikler OPU , Salı günümüz bayağı yoğun değilmi Herada :)

Patiklerciğim dualarımız seninle canım, inşallah hepsi kaliteli toplanır ve döllenir. Sen başardın yine başaracaksın

Hülya'cım,

Yüreğimiz pır pır, hayırlısıyla güzel sonucu almanı bekliyoruz. Karamel doğru söylüyor, hepimiz bir mücizenin peşindeyiz, senin mucizen de bu ay gelmiş olsun inşallah. Belki de bu değerlerle olmaz deyip, şu ünlü 'hiç kafamı takmadım' formülü işe yaramıştır, kimbilir. ınşallah diyeyim, heyecanla bekliyoruz biz de seninle. Doktorun doğru diyor, kötü şeyleri düşünme şimdi arkadaşım. Şimdi umut etme zamanı.

Patikler, herşey gönlünce olsun, rahat bir işlem olsun umarım. Güzel haberlerini bekliyorum.

Evet, Karamel'cim, Salı günü bir sürü güzel şey olacak, program yoğun, ))))))))

Karamel'cim, iyi iyi denemeler fena sayımaz , dediğin gibi 24 saat veya 36 saat var arada o nedenle umut verici hadi hayırlısı. Cuma akşam 20:00 da çizgi azaldıysa gece yarısından sonra teke düşmüştür Cumartesi sabah ya da öğlen test yapıp teke düştüğünü gördün mü ? Ay hafiye gibi iz sürüyoruz yok böyle bir şey .. Eşinin söylediği lafa ( böyle çocuk yapıldığını ne gördüm ne duydum, ) çok güldüm adam haklı benim eşimde neler demişti. Adamlar bazen hem haklı, hem de bizim ne kadar sıkı takipte olduğumuzu görünce şaşırıyorlar ve anlam veremiyorlar bence.Çok güldüm okurken...

Alabama arkadaşım senin de az kaldı.Seni heyecanla beklerken benimki (ne olduğu belli olamayan)girdi araya.Ben de cumartesinden önce adet olmıyayım fsh'a baktıramam diye dua ediyordum.Malum nisan ayında ben de tüp deniycektim.Bu arada geçen hafta pazartesi günü buğday çimleri gelmişti.O günden beridir de içiyorum.Gerçi dozajı düşürdüm şu anda.Belki tutunmasına onun etkisi olmuştur diye düşünüyorum.Sen buğday çimini kullanıyormuydun canım.

Patikler arkadaşım senin de opuya az kalmış.ınşallah hepsi kalitelidir en az 6 tanesi döllenir arkadaşım.Opu yarın saat kaçtaydı acaba.

Karamel sen de bu ay iyi çalışmışsın.ınşallah 15 gün kadar sonra senden alırız müjdeyi.

Hereda senin de bu ay çalışmalar tamam herhalde.Benim önceki aylarda sadece tek gün çift çizgi görüyordum.Bu ay iki gün üst üste oldu.Günlerim de 13 ve 14.günlerdi.Bu iki günü Waterss hep söylüyordu.Zaten bizim üzerimizde çok emeği var.Hiç bıkmadan usanmadan bize işin teorisini anlattı.ılk aylar ben tüp bebekteki çatlama gibi düşünüyordum ama Waterss haklıydı.

Erverdi canım moralinin iyi olmasına sevindim.Baharın gelmesiyle insanın içine sevinç doluyor.Haydi önümüzde hep mutluluk olsun arkadaşlar.

Yağmurun sesi arkadaşım sana da geçmiş olsun canım.

Waterss, iyi olmanıza sevindim canım. Kolaylıklar diliyorum. Evet arkadaşım, doğal denemelerde 2. aydayız. Birşey olacağından değil ama daha önce hiç kendimiz denemediğimiz için, bu aylar bile insana ister istemez ümit veriyor. Haftaya doktordayım ama genel bir kontrol için. En az bir ay daha doğal denemek istiyorum, tüp denemesini de mayıs gibi yaparım herhalde.

Yağmursesi, canım ya, öncelikle çok geçmiş olsun. Grip bu aralar fena yatırıyor insanları, zorluyor, çabuk toparlan umarım.

Durumunu gayet iyi anlıyoruz, insanın bir geçiş ve kabullenme süreci oluyor, acıyı da yaşayarak kendine geliyor insan, anlıyorum, aynı yolları arşınlıyoruz seninle. Ancak kendini hırpalamanın hiçbir faydası yok. Geçen sene hele ilk tüp negatif sonuçlandıktan sonraki süreç çok zorluydu, çocuğumun olmama ihtimali resmen nefesimi kesiyordu, yollarda deli divaneler gibi ağlayarak dolaştığım, ağlayarak işe gelip gittiğim, işte ağladığım, uykusuz gecelerim o kadar çoktu ki. Aralarda nadiren de olsa hala yaşıyorum onları ama toparlanmaya gayret ediyorum yine de, bak bir umut diye ruşeym, buğday çimi tozu filan derken çabalamaya devam ediyoruz. ılaçlarını bekliyordun, geldi mi başladın mı, umarım kistin gitmesine fayda sağlarlar... Ancak iş sende bitiyor, topla kendini ve yola çık arkadaşım, yaşın da geç değil, sonra "o günleri niye öyle geçirmedim, neden tedavilere yoğunlaşmadım demeyesin" Allah korusun.

Evet Waterss'cığım Ct.si sabah yaptım tek çizgiydi. Benim hatam teste güvenmeyip çalışmalara erken başlamak oldu. O da stres yaptı.

Testi bekleseydim Perş-Cuma ile işi hallederdik. Ama bizde Ptesi-Çarş-Perş-Ctesi oldu ve Ptesi ve Çarş boşunaydı. Adam boşunaydı dediğimi duyda yüzüme bakmaz oda ayrı :)

yeni geldim de şöyle bir bakıyiiim dedim kızlara.HÜLYA; ne güzel haber vermişsin öyle.ben şimdiden maşallah diyeyim.süpriz bebek.çok güzel.o silik çizgiyi görmek için çok uğraşanlar var.bence umut etmelisin.ümit ediyorum ki silik çizgi eşittir yeni bebek.ama sonucunu neden o kadar geç veryorlar ki?şimdi beklemek te gerer insanı.neyse gelsin de bebiş baharın ilk müjdesi olsun bize.inşallah seninledir.

kız ÜZÜMLÜ KEK;senden haber beklerken hülya arkadaşımız verecek galiba ilk müjdeyi.bak öğlen olmuş bile.sana demiştim bugün sayma diye.hehehhehe

WATERSS arkadaşım.haftaya çarşambaya da senin için rahat eder inşallah bize söylersinBak bak bir preesit bebeği daha geliyor...önderliğinde...ben bu ay gelecek aya oluşabilecek folikül sayımı öğreneceğim.ona göre tedavi takvimi netleşecek.bakalım,hayırlısı.

PATİKLER;seninde yarın opun varmış.hadi hayırlısı ne güzel uykudur o...inşallah o tatlı uykudan
uykusuz gecelere geçmek kısmet olur.

ESTERYA ile DENİZ uğramamışlar.:gitme:

arkadaşlar merhaba opuyorumnanaktan
giremedim iki gündür internete.... baktım biraz yazılanlara...
iki müjde bekleniyor sanırım,
ALABAMA
ve HÜLYA
kaçırdığım güzel bir haber varr mı? yerimseniben

Hayırlısı olsun Karamel'cim, bu denemelerin içinde bir tek Perşembe gününe umut bağlıyorum, diğerleri gerekli değil!!!!::: ( ay.. dediğin gibi bizim eşler böyle konuştuğımuzu duysa kendilerini iyi hissedeceklerini sanmıyorum ..neyse affetsinler şimdilik böyle konuşuyoruz :)) )

Selam güzelliklera.s.
neler olmuş bööle hafta sonu giremiyorum da ben internet bağlantım yok
işyerinden okuyorum sizlerii
PATİKLER canım inşallah güzel haberler olsun OPU işlemin başarılı geçsin güzel güzel yumurtaların olsun

HÜLYA SEN şimdi pressedle oldu bui diyorsun yani arkadaşım bence de 2.çizgi silikte olsa varsa inşallah olumlu haber alıcaksın inan çok sevindim:CüvCüv:

Yağmursesi sanada geçmiş olsun arkadaşım

olsun kızlar yeterki hamiş çıksın aramızda lafı mı olur ayolllll. inşallah hülyacım hamilesindir kendim kadar sevinirim inanki. ama şu test işi yarın mış o kötü oldu nasıl dayancaz offf offf hep beklemekle geçiyo şu ömür yahu. neyse geç olsun temiz olsun hayırlısı olsun sağlıklısı olsun inşallah.

bu arada ben hiç buğday çimi ile ilgili bi girişimde bulunmadım. faydası olacağınıı yani bu aşamada ekstradan faydası olacağını bilseydim kullanırdım ama denize sormak lazım hülyacım. ben sadece bal çörekotu tarçın karışımı birer kaşık sabahları yedim. birde folik asit tablet aldım hergün.

bu arada ben unuturum herkes unutur herada asla unutmaz valla ben kendisine hayranım ben kendi durumumu unutsam herada hatırlıyo patiklercim. yine herada hatırladı gördüğün gibi. hayırlısı olsun inşallah yarın güzel güzel yumurtaların dünyaya cee der sonrada kucağına bebe olurlar. erverdinin dediği gibi en tatlı uykun olsun inşallah.

Alabama tatlım sen polen kullandın mı?
benpolende aldım ama şimdi sabah aç karna 10 tane çim tablet alınca bide bunları karıştırmak faydalı olur mu?
bilemedim valla bilen varsa açıklar mıkafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…