Kızlar sitede problem vardıya ben şu anda onlıne olanı görmüyorum siz görüyor musunuz.
Kızlar sonuç çıktı.Yine kimyasal herhalde.Benim iki tüp de kimyasal olmuştu.Bu da doğal yoldan kimyasal.Şimdi dr'u arıycam da.Eşimin dediği oldu.Çarşamba tekrar bakalım der herhalde.
Kızlar sonuç çıktı.Yine kimyasal herhalde.Benim iki tüp de kimyasal olmuştu.Bu da doğal yoldan kimyasal.Şimdi dr'u arıycam da.Eşimin dediği oldu.Çarşamba tekrar bakalım der herhalde.
N asıl yani hülya, yarın öğlen diyordun. Kaç çıktı sonuç , birşey söyleyeyim mi kalitesiz olup işi kürtaja vardıracağına bırak kimyasal olsun. Üzülme Allah cümlemiz için hayırlısını versin arkadaşım
dün gece sabaha kadar bu konuları konuşunca eşimle sordu bana( böyle bbir topikte hanımlarla sohbet ettiğimi biliyor) var mı hamile olan diye. ben de dedim ki inan gayriihtiyari iki kişi doğal yoldan hamile(waters,esterya) bir hanım da yeni tüp denedi bir de onun tuttu(seni kastederek) inan.valla ya sonra içimden dedim ki onun daha sonuç belli değildi ama neyse. işallah diyorum valla umut ol bize ihtiyacımız var buna...
canım kanda çıkmayınca mı anladınız kimyasal olduğunu belki değildir tekrarlayacaksın sanırım testi 2 gün sonra
Dr'u aradım şimdi.Değer çok düşük çıkmış çarşambaya tekrarlamaya gerek yok dedi.Eğer adet olmazsan perşembe cuma bakarız dedi.
şaşkınlıktan sonucu yazmamışım ben de yazdım zannediyordum arkadaşlar.sonuç 12,2 çıkmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?