38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

yok kullanmadım canım valla bu işleri pek bilmiyorum ama mutlaka birimiz cevaplar seni. bi sıkıntı olacağını sanmıyorum ama neden olsun ki?

Kızlar sitede problem vardıya ben şu anda onlıne olanı görmüyorum siz görüyor musunuz.

Ben görüyorum Hülya'cım..ama baze cevap yazarken gönder'e bastığımda göndermiyor, bazen siteye giremiyorum bir tuhaflıklar var.. Birlikteliğimiz pamuk ipliğine bağlı..........

Kızlar sonuç çıktı.Yine kimyasal herhalde.Benim iki tüp de kimyasal olmuştu.Bu da doğal yoldan kimyasal.Şimdi dr'u arıycam da.Eşimin dediği oldu.Çarşamba tekrar bakalım der herhalde.

Kızlar sonuç çıktı.Yine kimyasal herhalde.Benim iki tüp de kimyasal olmuştu.Bu da doğal yoldan kimyasal.Şimdi dr'u arıycam da.Eşimin dediği oldu.Çarşamba tekrar bakalım der herhalde.

N asıl yani hülya, yarın öğlen diyordun. Kaç çıktı sonuç , birşey söyleyeyim mi kalitesiz olup işi kürtaja vardıracağına bırak kimyasal olsun. Üzülme Allah cümlemiz için hayırlısını versin arkadaşım

canım kanda çıkmayınca mı anladınız kimyasal olduğunu belki değildir tekrarlayacaksın sanırım testi 2 gün sonra

Evet canım ben de öyle diyorum zaten ama bu 3 oldu kimyasal.Histereskopi de oldum rahimde de birşey yok ama.Bu durumda tüp yapmaya da gerek yok çünkü o da kimyasal olur.Doğal denemeye devam o zaman.

Hülya'cım, doktorunun diyeceklerini merakla bekliyorum ben de. Karamel'cim doğru söylemiş, sonuna kadar gidemeyecek bir gebelikse varsın kimyasal olsun. Seninle umutlanıp, seninle üzülüyoruz inan. Ancak doktorunun ne diyeceği çok önemli, hayırlı haberler olsun inşallah.

Güzelim geçmiş olsun hayatta herşey çocuk degil bunu bil bukadar gerilmene gerek yok herkes aynı şeyleri yaşıyor. hayat geçiyor bu konulara odaklanmaktan oluruna bırak RELAX bunalımda olman kötü çevrene ve ailene zararın dokunur:))) dayanamıyorum zor durumda olanlara oluruna bırakmak lazım evlatlık alır insan en kötüsü kimse yaşamadan anlamaz bu konuları yaşayan bilir ben başvurumu yaptım mesela evlatlık için.....

Alabama'cım, canım ya estağfurullah diyeyim. Az kaldı, az kaldı, o kadar inanıyoruz ki pozitif bir sonuç alacağına. Heyecanla bekliyorum vallahi.

Hülya'cım, elbette üzer bu durum insanı ama denemeye devam etmek için de güç vermeli sana. Olacak hayırlısıyla inşallah.

Hülyacığım, bir anlık umut bile insanı öldürüyor hepimiz bunları yaşıyor ve sen çok iyi anlıyoruz. O yüzden ne desek boş olduğunuda biliyoruz.

seninde dediğin gibi denemeye devam, takiiiii kutumuzdan bebek çıkana kadar

bu arada demek döllendi ancak tam tutunamadı, bu o demek sanırım

Son düzenleyen: Moderatör:
hülyacım çok üzüldüm değere bakarak kimyasal diyebiliyorlar da peki artma ihtimali hiç yokmudur? bilmediğimden soruyorum. inşallah hakkında hayırlısı olsun canım. en güzelini sen yazmışsın doğal denemeye devam demişsin bravo sana birkez daha hayran oldum. allah güzel gönlüne göre versin canım,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…