hülyacım çok üzüldüm değere bakarak kimyasal diyebiliyorlar da peki artma ihtimali hiç yokmudur? bilmediğimden soruyorum. inşallah hakkında hayırlısı olsun canım. en güzelini sen yazmışsın doğal denemeye devam demişsin bravo sana birkez daha hayran oldum. allah güzel gönlüne göre versin canım,
tatlım
12,2 düşük değilki değer 0.5 in üstünde olması gerekmiyormuydu
Kindersms arkadaşım 5'in üstü pozitif ama günüme göre (benim 31.gün) bu değer çok az.Daha önce de böyle oldu biliyorum bu kimyasal zaten daha önce bu değer muhtemelen daha yüksekti şu an düşüşte.Yoksa idrarda çıkmazdı.Çünkü sabah yaptığım testte bayağı pembemsi bir çizgi vardı.
Evet canım ben de öyle diyorum zaten ama bu 3 oldu kimyasal.Histereskopi de oldum rahimde de birşey yok ama.Bu durumda tüp yapmaya da gerek yok çünkü o da kimyasal olur.Doğal denemeye devam o zaman.
HÜLYA;arkadaşım ne diyeyim.bir sevindim bir üzüldüm.kötü bir şaka gibi. birşeyler yolunda gidiyor demekkidüşük sayıyla da olsa bir gebelik oluşmuş ama devam etmemiş.bu da bir şanstır.doğru yoldasın bence..devam canım.
Hülyacım inan heyecanla bekledim, gelecek haberi, her güzel haber umut oluyor insana... belki bir gelişme olur diyorum ama yinede..... hakkında hayırlısı neyse öyle sonuçlansın canım.... umudumuzu yitirmek yok... yola devam......
ayy azcık girmiyorum neler olmuş gene neler...
hülyacım en son kaldığım yerden başlıyayım dedim okumaya bir duydum hamilesin ay bir duydum kimyasal..( eşime bile söyledim bir hanım daha hamile diye)çok geçmiş olsun ne diyeyim. demekki oluyor diyelim.
bugün ben de okula gitmedim doktora gittim. üst solunum yolu enfeksiyonuydu kaç gündür kuru öksürük falan geniz akıntısı başlayınca hemen göğüse iniyor benim enfeksiyon ve hemen gittim ama gene inmiş. BRONŞİT antibiyotik verdi dr. içeceğim mecburen ...sevgiler...
hulyacım canım sana tavsiyem çakşır otu tozu ye, hangi arkadasım denediyse hamile kaldı, 50 gr al aktardan bal tarcın ve corek otuyla karıustır. corek otunu ezipte koy, sabah aksam bir tatlı kasıgı afiyetle ye yumurta kalitesini ve tutunmayı ciddi anlamda arttırıyor, bende bu toz ile hamile kaldım
hulyacım canım sana tavsiyem çakşır otu tozu ye, hangi arkadasım denediyse hamile kaldı, 50 gr al aktardan bal tarcın ve corek otuyla karıustır. corek otunu ezipte koy, sabah aksam bir tatlı kasıgı afiyetle ye yumurta kalitesini ve tutunmayı ciddi anlamda arttırıyor, bende bu toz ile hamile kaldım
verecekti iistemedim. çok boş kalıyor sınıf idare edeceğim artık...Sana da geçmiş olsun canım.Bronşit olduysan bol bol dinlen.rapor vermedi mi dr.İlaçlarını kullanırsan kısa zamanda iyileşirsin.
merhaba esteryahulyacım canım sana tavsiyem çakşır otu tozu ye, hangi arkadasım denediyse hamile kaldı, 50 gr al aktardan bal tarcın ve corek otuyla karıustır. corek otunu ezipte koy, sabah aksam bir tatlı kasıgı afiyetle ye yumurta kalitesini ve tutunmayı ciddi anlamda arttırıyor, bende bu toz ile hamile kaldım
Doğru yoldayım ama neden tutunamıyor onu düşünüyorum.Rahimde görülen bir şey yok.Histereskopiyi yapan dr rahim duvarın biraz ince gibi demişti.Sadece aklıma gelen bu var şuanda.Rahim duvarını kalınlaştırmak için ne yapmalıyım onu araştırıcam.Bir de tabi yumurtanın kalitesiz olma ihtimali de var.Gerçi her iki tüpte de dr'lar yaşıma göre yumurtanın çok kaliteli olduğunu söylediler ama.Belki bu ay fsh'da yüksekti ya belki onun içindir.Kısmet diycez artık.
Şaşkınlıktan sonucu yazmamışım ben de yazdım zannediyordum arkadaşlar.Sonuç 12,2 çıkmış.
tatlım
12,2 düşük değilki değer 0.5 in üstünde olması gerekmiyormuydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?