- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
günaydın güzel çıtır hatunlar
şu an çok mutluyum çünkü umudum var. dayanamadım idrar testi yaptım veeeeeee silik çizgi :)):Saruboceq: ne çok silik ne çok belli ama varrrrrrrr. yinede hamileyim diye çığlık atmıyorum çünkü test günümü bekliyorum. ama kızlar 38-39 yaşında bir kadın olarak hayatımda ilk defa ilk defa bu çizgiyi görüyorum. allahıma çoook şükürler olsun. allah hepinizden razı olsun hepinizi evlat sahibi yapsın. inşallah ben de hamileyim dir. inşallah.... :Saruboceq::Saruboceq:
şu an çok mutluyum çünkü umudum var. dayanamadım idrar testi yaptım veeeeeee silik çizgi :)):Saruboceq: ne çok silik ne çok belli ama varrrrrrrr. yinede hamileyim diye çığlık atmıyorum çünkü test günümü bekliyorum. ama kızlar 38-39 yaşında bir kadın olarak hayatımda ilk defa ilk defa bu çizgiyi görüyorum. allahıma çoook şükürler olsun. allah hepinizden razı olsun hepinizi evlat sahibi yapsın. inşallah ben de hamileyim dir. inşallah.... :Saruboceq::Saruboceq:
tamam erverdicim inşallah üzümler vardır ben onlara iyi bakmaz mıyımmmmmm ayyyy inşallah vardırlar. kinderscim valla şu an ne hissedeceğimi bilmiyorum. sevinmeli miyim şaşırmalı mıyım yoksa öyleee mal gibi durmalı mıyım bilemiyorum yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?