38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

merhaba patikler;ben yazarken sende mışıl mışl uyuyorsundur.canım.uyanıktım.çektim euzü besmele herşey gönlünce olsun dedim.tatlı uykular.çabuk yaz ama.
ah heyecan ah heyecan..yine heyecan.biri bitiyor diğeri başlıyor.alabama;sen atlattın.sen sırayı savdın.bitti artık.yarın son gün.

Günaydın güzellikler
hepinize kucak dolusu sevgilera.s.

PATıKLER canım hadi bakalım inşallah güzel haberler verirsin bize heyecanla bekliyorum

ERVERDı cim geç yatmışşın sanırım sabah erkenden gelmessin şimdi

WATERS cım valla ben tüp bebek tedavisinden sonra günüm geçmişti ya o zamanda BetaHCG yerlerdeydi o yüzden dedim ben hiç o değeri bile göremedim yani normal aralığın üstüne hiç çıkamadı şeker :1no2:

günaydın güzel çıtır hatunlar
şu an çok mutluyum çünkü umudum var. dayanamadım idrar testi yaptım veeeeeee silik çizgi :)):Saruboceq: ne çok silik ne çok belli ama varrrrrrrr. yinede hamileyim diye çığlık atmıyorum çünkü test günümü bekliyorum. ama kızlar 38-39 yaşında bir kadın olarak hayatımda ilk defa ilk defa bu çizgiyi görüyorum. allahıma çoook şükürler olsun. allah hepinizden razı olsun hepinizi evlat sahibi yapsın. inşallah ben de hamileyim dir. inşallah.... :Saruboceq::Saruboceq:

patikler canım inşallah herşey gönlünce olsun inşallah sağlıcakla yumurtalarını şimdilik bırakıp birkaç gün sonra onları bebek evlat olarak geri alırsın. dualarım seninle..:Saruboceq:

Patikler'cim, bugün umarım başarılı bir OPU işlemi olur, güzel ve kaliteli yumurtalar toplanır inşallah onlarda bebişlerin olur, tedavinin ilk yarısı bitmiş ne iyi şimdi önemli ikinci yarıda dualarım seninle..

Kimdersms, umarım yakın zamanda güzel beta hcg değerlerini görürsün. Sen şimdi doğal mı deniyorsun ?

Erverdi'cim
çok erken uyanmışsın...Günaydın...bugün hava güneşli ve çok güzeldi kuşlar cıvıldıyordu sabah işe gelirken, bugün çalışmıyor olsaydım ağaçlıklı yeşillikli bir yere gidip bir kır kahvaltısı yapmak isterdim.

Alabama'cım çok az kaldı hadi hayırlısı, 2010 un ilk güzel haberini senden alacağız inşallah.

Hülya'cım habersiz bırakma..reglin yakında gelir, ama ne yapıyorsan doğru yoldasın yumurta ile spermi buluşturmuşsun bir daha ki aya daha önce yazdığım gibi ovülasyon testlerine uygun zamanında başlayıp çift çizgi çıkana kadar devam et, preseed inşallah işe yarayacak.

Herada'cım, inşallah doğal yolla halledersin bu ay ya da önümüzdeki ay..doğal devam ederken ki amaç doğaçlama yerine ovülasyon testi ve pressed ile yumurta ve spermi buluşturduğumuzdan emin oluyoruz , zaten bu preseed sitesinde 3-4 ay deneme ile olmuyorsa dr unuza başvurun diyordu, umarım senin de tedavisiz gelecek.

Yağmursesi, geçmiş olsun arkadaşım dr un verdiği ilaçları kullan ama sıkı takip et, bronşit önemli iyice geçsin. Senin mesleğin de çok büyük fedakarlıklar gerektiriyor, hem kutsal bir meslek hem de fedakarlık gerektiren..Allah'ım yetiştirdiğin aydınlık nesiller için, toplumumuza kazandırdığın yetişmiş çağdaş çocukların yerine sana da gönlündeki evladını verecektir. Karamsarlık yok, gerekeni yapmak var.
Tamam mı arkadaşım.

Allahım inşallah umudunu boşa çıkarmasın ama var diyorsun ne güzel ne güzel
bu bahar havasında bu güneşli günde verilecek bi müjde olumuş çook sevindim nekankayizsmile
allah hepimize göstersin bu çift çizgiyia.s

ayyyyyyyyyyy.çok sevindim kız üzümlü kek.gözümün acısından çıkmak üzereydim ki okuyunca gördüm.hadi canım çok iyi bak şimdi onlara.gözlerim çok acıyordu bir film izlemiştim çıkacaktım.şimdi yine döküldüm.senle birlikte bende rahatladımcanım benim.çok doldum.Allah sana bağışlasın yavrucum

gördüm yavrum gördüm şimdi gördüm.hadi oku bizi.üzümlü kek;üzümlere iyi bak

amin canım iki defa yaptım ikisinde de çıktı ilkinde emin olamadım eşime de göstermedim akşam yapmıştım. sonra sabah kalkar kalkmaz birdaha yaptım yine çıktı :)))) o zaman eşime gösterdim. ama dedim ya kimseye birşey söylemiyorum nolur nolmaz perşembeyi bekliyorum. sonra şapa oturmuyum dimi ama :)

Waters cım ben son 2,5 senede 4 deneme yaptım ama malesef hormon almaktan sinir küpüne dönüp şişmekten başka bi işe yaramadı :sinifsinif:
en son Ocak ayında bi deneme yaptım şimdi Mayıs ta tekrar gitmek istiyorum kendi halime bıraktım ama sizlerden okuduğım kadarıyla buğday çimini aldım Pressed aldım bide ovulasyoon testi alıp bu ay görevimi yerine getirmek istiyorum belki böyle olur daha güzel olur

tamam erverdicim inşallah üzümler vardır ben onlara iyi bakmaz mıyımmmmmm ayyyy inşallah vardırlar. kinderscim valla şu an ne hissedeceğimi bilmiyorum. sevinmeli miyim şaşırmalı mıyım yoksa öyleee mal gibi durmalı mıyım bilemiyorum yani.

Waters cım ben son 2,5 senede 4 deneme yaptım ama malesef hormon almaktan sinir küpüne dönüp şişmekten başka bi işe yaramadı :sinifsinif:
en son Ocak ayında bi deneme yaptım şimdi Mayıs ta tekrar gitmek istiyorum kendi halime bıraktım ama sizlerden okuduğım kadarıyla buğday çimini aldım Pressed aldım bide ovulasyoon testi alıp bu ay görevimi yerine getirmek istiyorum belki böyle olur daha güzel oluralkisalkisalkis

sevin sevin sen mutlu ol gülkü oda sana tutunsun rahat rahat mutlu mutlu bebek olsun olumunekankayizsmile

Canım, çok sevindim, silikte olsa gördüysen çift çizgiyi bu sefer şans yüzüne güldü bence......... mutlu mesut kan tahlilini bekleyebilirsin, güzel haberini alacağız işte......... bu sefer tamam :lepi:

Alabama aslında senin yerinde olsaydım bende mal gibi kalırdım diye düşündüm valla etkisiz tepkisiz olayın idrakına varıp sevinmek için bana birinin tokat atması gerek yada ben sanırım sevinçten bağıra bağıra önce bi ağlardımm bu kesin bunu yazarken bile gözlerim doldu inan:kedi:

PATİKLER şimdi senden güzel haberler bekliyoruz..... hayırlısını diliyorum senin için ..... bol şans :Saruboceq:

ya çok ilginç şimdi ben testi yapıyorum yapıyorum hep tek çizgi ya hatta mikroskopla falan bakıyorum ikinci görürüm diye ama bunu bir türlü başaramıyorum yani yokki göriyim dimi. bu defada çıktı görüyorum yok yok bozukdur bu diyorum mümkün değil ne salağım ya hala da diyorum ki çıktı ama ya yoksa insan ne tuhaf yaratık. yoksa bile şimdilik var seviniiyim barii. yaaaa kızım sen manyak mısın var işte ne diye yoksa diyosun var uleynnnnnnnn varrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…