günaydın güzel çıtır hatunlar
şu an çok mutluyum çünkü umudum var. dayanamadım idrar testi yaptım veeeeeee silik çizgi :)):Saruboceq: ne çok silik ne çok belli ama varrrrrrrr. yinede hamileyim diye çığlık atmıyorum çünkü test günümü bekliyorum. ama kızlar 38-39 yaşında bir kadın olarak hayatımda ilk defa ilk defa bu çizgiyi görüyorum. allahıma çoook şükürler olsun. allah hepinizden razı olsun hepinizi evlat sahibi yapsın. inşallah ben de hamileyim dir. inşallah.... :Saruboceq::Saruboceq:
ben de ağladım kinderscim hüngürt foşurt herife çaktırmadan. sonra hemen aldım elime yasini okudum okudum rahatladım. neyse benim için hiç yaşanmamış bir tecrübe bunu da görmüş oldum en azından. ve umutla geleceğe bakıp artık hayal kurabiliyorum. en azından transferden sonra nasıl tutunur tutunur mu tutundu mu filan diyodum şimdi tutunabildiğini öğrendim dimi ama?
Waters cım ben son 2,5 senede 4 deneme yaptım ama malesef hormon almaktan sinir küpüne dönüp şişmekten başka bi işe yaramadı :sinifsinif:
en son Ocak ayında bi deneme yaptım şimdi Mayıs ta tekrar gitmek istiyorum kendi halime bıraktım ama sizlerden okuduğım kadarıyla buğday çimini aldım Pressed aldım bide ovulasyoon testi alıp bu ay görevimi yerine getirmek istiyorum belki böyle olur daha güzel oluralkisalkisalkis
neyse 2 gün senin içinde bizim içinde rahat geçecek
acaba kaç tane eğer bebiş var :)))))) idrarda bu kadar erken gözüktüyse bir değildir diye düşünüyorum :ecrin_bebek:
ben de ağladım kinderscim hüngürt foşurt herife çaktırmadan. sonra hemen aldım elime yasini okudum okudum rahatladım. neyse benim için hiç yaşanmamış bir tecrübe bunu da görmüş oldum en azından. ve umutla geleceğe bakıp artık hayal kurabiliyorum. en azından transferden sonra nasıl tutunur tutunur mu tutundu mu filan diyodum şimdi tutunabildiğini öğrendim dimi ama?
neyse 2 gün senin içinde bizim içinde rahat geçecek
acaba kaç tane eğer bebiş var :)))))) idrarda bu kadar erken gözüktüyse bir değildir diye düşünüyorum :ecrin_bebek:
amin inşallah o aşamayı geçmişimdir.CANIM ALLAH SAĞLIKLA SIHHATLE KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN ŞİMDİ BUNUN İÇİN DUA EDELİM TUTUNMA AŞAMASINI GEÇTİK İNŞALLAH BAKSANA HER DENEMEDE ALLAHIN İZNİYLE AŞAMALARI GEÇTİN 9 AY SONRA KUCAĞINA GELSİN BU GÜZELLİK:dance:
ben ağustosda tam 39 yılımı dolduruyorum canım. çok da küçük sayılmam. birde doktorum bana rezerv olarak iki üç yıl hatta dört beş yıl ilerde olduğumu söylemişti. bendi içimden ne dedim biliyomusun hadi lan uydurma düdük. görürsün sen demiştim.hakkında hayırlısı olsun canım , hatırladığım sen bizden küçüktün o yüzden çok kasmadan da rahat rahat bu işi devam ettirebilirsin
evet haklısın sevinmeyi hakediyoruz sevinelim. sonra üzülmeye sıra gelmesin ama gelince de üzülüyoruz madem dimi ama bugün sevinelim. inşallah dediğin gibidir karamelim. artık o modları bırak madem işi çözdün. bundan sonra psikolojini değiştir. inanmaya başla şimdiden olurmu hatırım için.ağla tabi , bak sevindin ya gelecek bebek sana. Niye dersen ben 2 gebeliktede kan değerleri katlanırken bile hiç sevinmemiş olağan karşılamıştım.
Şimdi düşünüyorumda o kadar emeğe , o kadar isteğe insan sevinmez mi ? Hatta sizler bile ne soğukkanlı yazdın hamile olduğunu demiştiniz. Tüpte bile birgün bile inanmadımdı olacağına hatta işleme başlarken bile ters zaman başlıyorum yazık olacak emeğe modundaydım. Demek insanın içine doğuyor.
Seninde içine doğdu ve sevinçten ağladın. Bebekler senledir bunu bil.
inşallah öyleyimdir inşallah 2010 size ve bana hayırlı evlatlar verir. inşallah.:Saruboceq:ALABAMA bugün buradaki en güzel haber sensin..........
bütün yaz hepimiz müjde verelim inşallahhhhhh
Ya arkadaşlar, kusura bakmayın birşeyi unuttum geçmişide okuyacak vaktim yok.
2 arkadaş geldiydi (belki 1 dir) çocukları vardı Kıbrısta cinsiyet seçimi falan istoyorlardı. Kimdi onlar desem ayıp olur mu ? Niye derseniz aklıma geldi birden
ben ağustosda tam 39 yılımı dolduruyorum canım. çok da küçük sayılmam. birde doktorum bana rezerv olarak iki üç yıl hatta dört beş yıl ilerde olduğumu söylemişti. bendi içimden ne dedim biliyomusun hadi lan uydurma düdük. görürsün sen demiştim.
yok bu sana değildi alabama kuşu kindersms 'e yazmıştım.
evet haklısın sevinmeyi hakediyoruz sevinelim. sonra üzülmeye sıra gelmesin ama gelince de üzülüyoruz madem dimi ama bugün sevinelim. inşallah dediğin gibidir karamelim. artık o modları bırak madem işi çözdün. bundan sonra psikolojini değiştir. inanmaya başla şimdiden olurmu hatırım için.
inşallah öyleyimdir inşallah 2010 size ve bana hayırlı evlatlar verir. inşallah.:Saruboceq:
heee tamam o zaman doğru diyon kinderse yazmışın. neyse ama evet morardı düdük. adamcaaz doğruyu söyledi mutlaka ama ben içimden ayak direttim. ona inanıp yıkılmadım inatlaştım. hatta sigarayı sırf oyüzden bıraktım. biraz kendine güven de lazımmış. güvensiz olunca olmuyo hayatta hiçbirşeyi elde edemiyorsun. sağlam basmak lazımmış bunu da öğrendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?