38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

anaaaaaaaaa bu ne kız, :teytey::teytey::teytey:çok sevindim gerçekten.

ben emindim ama olsun tescillenmek iyi oldu. Bekleme hadi kan testi yaptır hadi amaaaa alkisalkisalkisalkisalkisalkis

ben de ağladım kinderscim hüngürt foşurt herife çaktırmadan. sonra hemen aldım elime yasini okudum okudum rahatladım. neyse benim için hiç yaşanmamış bir tecrübe bunu da görmüş oldum en azından. ve umutla geleceğe bakıp artık hayal kurabiliyorum. en azından transferden sonra nasıl tutunur tutunur mu tutundu mu filan diyodum şimdi tutunabildiğini öğrendim dimi ama?

neyse 2 gün senin içinde bizim içinde rahat geçecek

acaba kaç tane eğer bebiş var :)))))) idrarda bu kadar erken gözüktüyse bir değildir diye düşünüyorum :ecrin_bebek:

CANIM ALLAH SAĞLIKLA SIHHATLE KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN ŞİMDİ BUNUN İÇİN DUA EDELİM TUTUNMA AŞAMASINI GEÇTİK İNŞALLAH BAKSANA HER DENEMEDE ALLAHIN İZNİYLE AŞAMALARI GEÇTİN 9 AY SONRA KUCAĞINA GELSİN BU GÜZELLİK:dance:

hakkında hayırlısı olsun canım , hatırladığım sen bizden küçüktün o yüzden çok kasmadan da rahat rahat bu işi devam ettirebilirsin

acaba kaç tane eğer bebiş var :)))))) idrarda bu kadar erken gözüktüyse bir değildir diye düşünüyorum :ecrin_bebek:

ay Karamel cimmm doğru söylüyosun çift olsun inşallah şu çoğul gebelik istemeyen devlete nispet inşallah inşallah
:dance:

ağla tabi , bak sevindin ya gelecek bebek sana. Niye dersen ben 2 gebeliktede kan değerleri katlanırken bile hiç sevinmemiş olağan karşılamıştım.

Şimdi düşünüyorumda o kadar emeğe , o kadar isteğe insan sevinmez mi ? Hatta sizler bile ne soğukkanlı yazdın hamile olduğunu demiştiniz. Tüpte bile birgün bile inanmadımdı olacağına hatta işleme başlarken bile ters zaman başlıyorum yazık olacak emeğe modundaydım. Demek insanın içine doğuyor.

Seninde içine doğdu ve sevinçten ağladın. Bebekler senledir bunu bil.

Ya arkadaşlar, kusura bakmayın birşeyi unuttum geçmişide okuyacak vaktim yok.

2 arkadaş geldiydi (belki 1 dir) çocukları vardı Kıbrısta cinsiyet seçimi falan istoyorlardı. Kimdi onlar desem ayıp olur mu ? Niye derseniz aklıma geldi birden

ben de ben de ben de utanmadan öyle düşünüp öyle hissediyorum ve öyle istiyorum allah hayırlısı neyse onu verecektir bana inanıyorum. çünkü ben ona bugüne kadar hep verdikleri ve vermediklerin için sana şükürler olsun dedim.

amin inşallah o aşamayı geçmişimdir.

hakkında hayırlısı olsun canım , hatırladığım sen bizden küçüktün o yüzden çok kasmadan da rahat rahat bu işi devam ettirebilirsin
ben ağustosda tam 39 yılımı dolduruyorum canım. çok da küçük sayılmam. birde doktorum bana rezerv olarak iki üç yıl hatta dört beş yıl ilerde olduğumu söylemişti. bendi içimden ne dedim biliyomusun hadi lan uydurma düdük. görürsün sen demiştim.

evet haklısın sevinmeyi hakediyoruz sevinelim. sonra üzülmeye sıra gelmesin ama gelince de üzülüyoruz madem dimi ama bugün sevinelim. inşallah dediğin gibidir karamelim. artık o modları bırak madem işi çözdün. bundan sonra psikolojini değiştir. inanmaya başla şimdiden olurmu hatırım için.

ALABAMA bugün buradaki en güzel haber sensin..........
bütün yaz hepimiz müjde verelim inşallahhhhhh
inşallah öyleyimdir inşallah 2010 size ve bana hayırlı evlatlar verir. inşallah.:Saruboceq:

:1no2: ben mevzuyu bile hatırlamadım bırak kıbrısıbilmiyorumkismile

amin canım hepimize tüm isteyenlere hayırlısı ile inşallah o düdük makarna morardı ohhhhhhh

heee tamam o zaman doğru diyon kinderse yazmışın. neyse ama evet morardı düdük. adamcaaz doğruyu söyledi mutlaka ama ben içimden ayak direttim. ona inanıp yıkılmadım inatlaştım. hatta sigarayı sırf oyüzden bıraktım. biraz kendine güven de lazımmış. güvensiz olunca olmuyo hayatta hiçbirşeyi elde edemiyorsun. sağlam basmak lazımmış bunu da öğrendim.

banada öğrettin, bu cümlelerini sık sık okuyacağım beynime kazımak için

Günaydın arkadaşlar,

Alabama'cım, gözün aydın arkadaşım şimdiden. Harikaaaaaaaaaa bir haber bu. Test gününü daha rahat bekleyeceksin demektir, ohh çok şükür diyeyim, o kadar emindik ki zaten. Süper, süper, süper, oley, oley, oleyyyyyyy. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arkadaşım. Gidip şimdi adam gibi bir geçmişi okuyayım. Ay çok sevindim ya, harika.

ah üzümlü kek ah.aklımı aldın he.çok ihtiyacımız vardı güzel bir habere.bugün benim kafama ders mers zor girer.
gülmek için yaratılmış gözlerde yaşlar niye?
şimdi gülme zamanı.gülümseyerek yazıyorum bunları.evet artık gülme zamanı.mutlu olma zamanı.baharın ilk müjdecisi oldun.sene sonundada bekliyorum müjdeni.

ALABAMA sen güzel bir örnek oldun şimdi....... Doktorlar 36 yaştan sonrasını ileri yaş olarak görüyorlar.......... hele 40 ve sonrası için gebelik ihtimalini iyice azaltıp, içimizi karartıyorlar....... sen şu an 38.5 gibi bir yaşta olduğuna göre hemde yumurtaların için daha ileri yaş dendiğine göre, buna rağmen hamile kalabildiğine göre NEYMİŞ doktorların her dediğine inanmamak lazımmmışşşş........ Kısmetimizde varsa er ya da geç anne olacağız... nisanda benimde yeni bir denem var, inanki senin haberinle güçlendim.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…