Günaydın arkadaşlar,
Alabama'cım, gözün aydın arkadaşım şimdiden. Harikaaaaaaaaaa bir haber bu. Test gününü daha rahat bekleyeceksin demektir, ohh çok şükür diyeyim, o kadar emindik ki zaten. Süper, süper, süper, oley, oley, oleyyyyyyy. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arkadaşım. Gidip şimdi adam gibi bir geçmişi okuyayım. Ay çok sevindim ya, harika.
valla bendede akıl makıl kalmadı canım. kesinlikle doğru bir cümle sileceğiz yaşları güleceğiz bundan sonra inşallah hepimiz.ah üzümlü kek ah.aklımı aldın he.çok ihtiyacımız vardı güzel bir habere.bugün benim kafama ders mers zor girer.
gülmek için yaratılmış gözlerde yaşlar niye?
şimdi gülme zamanı.gülümseyerek yazıyorum bunları.evet artık gülme zamanı.mutlu olma zamanı.baharın ilk müjdecisi oldun.sene sonundada bekliyorum müjdeni.
banada öğrettin, bu cümlelerini sık sık okuyacağım beynime kazımak için
ALABAMA sen güzel bir örnek oldun şimdi....... Doktorlar 36 yaştan sonrasını ileri yaş olarak görüyorlar.......... hele 40 ve sonrası için gebelik ihtimalini iyice azaltıp, içimizi karartıyorlar....... sen şu an 38.5 gibi bir yaşta olduğuna göre hemde yumurtaların için daha ileri yaş dendiğine göre, buna rağmen hamile kalabildiğine göre NEYMİŞ doktorların her dediğine inanmamak lazımmmışşşş........ Kısmetimizde varsa er ya da geç anne olacağız... nisanda benimde yeni bir denem var, inanki senin haberinle güçlendim.........
kesinlikle badenur , sana katılıyorum. Hepimiz ne yapacağız alabama gibi düdük dr. sen ne bilirsin diyeceğiz. ok.
valla canım. göğüsleri transferden önce hormonların etkisiyle ağrıdığı için onu belirtiden sayamıyorum. hala da ağrıyo. uyku daha başlamadı. halsizlik de yok henüz. bende olan tek şey transferden iki yada üç gün sonra başlayan adet olacakmışım gibi ağrılar ve bu ağrıların sürekliliği. kasık ağrısı mı diyorlar tam bilmiyorum sanırım kasık ağrısı ama öyle kramp gibi değil sürekli sızı şeklinde. birde iki defa tutunma zamanı dötümden de uyduruyo olabilirim :) böyle iğne batarmış gibi uzaktan bir batma hissettim iki gün arayla oldu. iki defa oldu.:)) ayrıca dönem dönem gaz oldu şimdi de hafiften bir dolgunluk var şöyleki bulaşık yıkarken tezgaza dayanırsın ya dayanınca rahatsız oluyorum dayanmıyorum yani. başka bi belirti yok henüz.:kedi:eyvahedigeldismileAlbama cım anlatsana hamilelik belirtisi varmı neler hissediyosrun hani şu ne bileyim göğüslerde karıcalanma,uykuya düşkünlük halsizlik ne bileyim anlatsan varmı bi değişikliksempatiksalakcinni
bence yaş maş hikaye. gün var tarih var nasip var kısmet var. sadece o tarihe yaptığın yolculukda inançlı olacaksın. ben 33 yaşındayken de korunmuyordum. şimdiki eşimle birlikteydim. ha herzaman birlikte olma şansımız yoktu henüz evlenmemiştik ama o gün rezervim mutlaka bugünden iyidir değilmi. evlendik dört yıldır düzenli ilişki yine olmuyor. ben ilk aşılamamı geçen haziranda denedim.ondan önce hiçbir yardımcı üreme tekniği kullanmadım iki defa yumurta takibi ve doğal yol hariç. şimdi eğer olduysa inşallah olmuştur ben o zamana yaklaştığım için oldu diye düşünüyorum. oh negüzel sevindim güçlenmene. hersöylenene inanmayacaksın öyle bile olsa bunu değiştirmek için birşeyler yapacaksın. buğday çimi mi yiyorsun acaba işe yaradımı demeyeceksin kimbilir nasıl işe yaradı diye emin olacaksın. yani doğru orantı kuracaksın hayatta. eğer herkese iyi geliyorsa bana da geldi diyip noktayı koycan. bu eminlik bazı şeyleri değiştiriyor.
inşallah bunlar işe yarayacak. ya yaramassa bile doy dötüne bi daha denerim diyeceksin. yani biz bunu fazla büyütüyormuşuz dedim ben. doktorun kankası arkadaşı geçen yıl 7.denemesini yapmış 5 embriyo koymuşlar birtanesi tutmuş. ingilteredeyken diye bana anlattı. dediki artık bunu aştılar. hayatlarında en tepeye bunu koymadılar madem olmuyo bizde her yıl bir ayımızı ayırıp bu işi deneyeceğiz olana kadar demişler ve 7.de olmuş. ben bunu dinledikten sonra aynısını yapacağım dedim. vakit yumurta ve sperm olduğu sürece.
alabama çok sevindim inşallah perşembe de güzel bir değer alırsın umarım çifter çifter gelirler kaydirigubbakcemile5
hülya sana da üzüldüm okuyunca pozitif diye beklemiştim ama hayırlısı olsun. ümidini kaybetme tüp veya doğal denemeye devam mutlaka olacak
erverdi canım yok hiç keyfim yok. ben bitirdim bu olayı eş nedeniyle. sadece nisan bitsin diye bekliyorum bazı şeyler için mecburen (ay senin gibi gizemli konuştum :smiley-cool:). sonra daha açıklayıcı olurum.inşallah bundan sonraki tüpte sıra sende,heradada ve badenurda. sanırım ilk badenur sonra da sizler tüp yaptıracaksınız. inşallah sizlerin haberleriyle çok sevineceğim.:dance:
Patikler'cim, bugün umarım başarılı bir OPU işlemi olur, güzel ve kaliteli yumurtalar toplanır inşallah onlarda bebişlerin olur, tedavinin ilk yarısı bitmiş ne iyi şimdi önemli ikinci yarıda dualarım seninle..
Kimdersms, umarım yakın zamanda güzel beta hcg değerlerini görürsün. Sen şimdi doğal mı deniyorsun ?
Erverdi'cim çok erken uyanmışsın...Günaydın...bugün hava güneşli ve çok güzeldi kuşlar cıvıldıyordu sabah işe gelirken, bugün çalışmıyor olsaydım ağaçlıklı yeşillikli bir yere gidip bir kır kahvaltısı yapmak isterdim.
Alabama'cım çok az kaldı hadi hayırlısı, 2010 un ilk güzel haberini senden alacağız inşallah.
Hülya'cım habersiz bırakma..reglin yakında gelir, ama ne yapıyorsan doğru yoldasın yumurta ile spermi buluşturmuşsun bir daha ki aya daha önce yazdığım gibi ovülasyon testlerine uygun zamanında başlayıp çift çizgi çıkana kadar devam et, preseed inşallah işe yarayacak.
Herada'cım, inşallah doğal yolla halledersin bu ay ya da önümüzdeki ay..doğal devam ederken ki amaç doğaçlama yerine ovülasyon testi ve pressed ile yumurta ve spermi buluşturduğumuzdan emin oluyoruz , zaten bu preseed sitesinde 3-4 ay deneme ile olmuyorsa dr unuza başvurun diyordu, umarım senin de tedavisiz gelecek.
Yağmursesi, geçmiş olsun arkadaşım dr un verdiği ilaçları kullan ama sıkı takip et, bronşit önemli iyice geçsin. Senin mesleğin de çok büyük fedakarlıklar gerektiriyor, hem kutsal bir meslek hem de fedakarlık gerektiren..Allah'ım yetiştirdiğin aydınlık nesiller için, toplumumuza kazandırdığın yetişmiş çağdaş çocukların yerine sana da gönlündeki evladını verecektir. Karamsarlık yok, gerekeni yapmak var.
Tamam mı arkadaşım.
alabama çok sevindim inşallah perşembe de güzel bir değer alırsın umarım çifter çifter gelirler kaydirigubbakcemile5
hülya sana da üzüldüm okuyunca pozitif diye beklemiştim ama hayırlısı olsun. ümidini kaybetme tüp veya doğal denemeye devam mutlaka olacak
erverdi canım yok hiç keyfim yok. ben bitirdim bu olayı eş nedeniyle. sadece nisan bitsin diye bekliyorum bazı şeyler için mecburen (ay senin gibi gizemli konuştum :smiley-cool:). sonra daha açıklayıcı olurum.inşallah bundan sonraki tüpte sıra sende,heradada ve badenurda. sanırım ilk badenur sonra da sizler tüp yaptıracaksınız. inşallah sizlerin haberleriyle çok sevineceğim.:dance:
Waterss arkadaşım ben de senin gibi düşünüyorum.Doğru yoldayım.Bu bana belki de işaretti.Boşuna tüp bebek yaptırma o kadar hormon almana gerek yok dedi bence.Zaten ben kendi kendine 4 kez hamile kaldım.2 tüp de kimyasalla sonuçlandı.Ben daha dün ovulasyon testi araştırmaya başladım.Bugün sipariş vericem.Sen kimyasal gebelikten kaç ay sonra hamile kalmıştın acaba.Tabi sonuç olarak üzülmedim mi üzüldüm ama yapılacak birşey yok dua edip çalışmalara devam edicez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?