38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

kesinlikle badenur , sana katılıyorum. Hepimiz ne yapacağız alabama gibi düdük dr. sen ne bilirsin diyeceğiz. ok.

Albama cım anlatsana hamilelik belirtisi varmı neler hissediyosrun hani şu ne bileyim göğüslerde karıcalanma,uykuya düşkünlük halsizlik ne bileyim anlatsan varmı bi değişikliksempatiksalakcinni

inşallah heradacım inşalla hamileyimdir inşallah bu sevinçler bu paylaşımlar fosss çıkmaz.
valla bendede akıl makıl kalmadı canım. kesinlikle doğru bir cümle sileceğiz yaşları güleceğiz bundan sonra inşallah hepimiz.

banada öğrettin, bu cümlelerini sık sık okuyacağım beynime kazımak için

karamelcim inan öylesine yazmadım inanarak yazdım çok içten. inanmak ve kendine güvenmek. eşimin bi arkadaşı da beşyıl uğraşıp sonunda bebek sahibi oldular. o dediki birgün herşey fasa fiso bir kadın mutlaka ama mutlaka birgün anne olacaktır. eğer istiyorsa anne olmaması mümkün değil dedi. bana mantıklı gelmişti.

Alabama'cım, herşeyi güzel giden bir tedaviydi maşallah, gerçekten acayip bozulurduk bu haberi almasak. Çok içten inandık çünkü, böyle bir tedavi yüz güldürmez de ne güldürür. Dediklerinde de haklısın, bu işlere girişmeden önce, menapoza kadar her isteyen anne olabilir diye düşünüyordum, bu işlere girişince ne miladlar varmış öğrendik, öğrendik de ne oldu sanki. ınancı kaybetmemek lazım, azimle gelecek bebekler hayırlısıyla. Senin güzel haberinle güven ve umut tazeledik. Tekrar tekrar hayırlı uğurlu olsun güzel anne.

bence yaş maş hikaye. gün var tarih var nasip var kısmet var. sadece o tarihe yaptığın yolculukda inançlı olacaksın. ben 33 yaşındayken de korunmuyordum. şimdiki eşimle birlikteydim. ha herzaman birlikte olma şansımız yoktu henüz evlenmemiştik ama o gün rezervim mutlaka bugünden iyidir değilmi. evlendik dört yıldır düzenli ilişki yine olmuyor. ben ilk aşılamamı geçen haziranda denedim.ondan önce hiçbir yardımcı üreme tekniği kullanmadım iki defa yumurta takibi ve doğal yol hariç. şimdi eğer olduysa inşallah olmuştur ben o zamana yaklaştığım için oldu diye düşünüyorum. oh negüzel sevindim güçlenmene. hersöylenene inanmayacaksın öyle bile olsa bunu değiştirmek için birşeyler yapacaksın. buğday çimi mi yiyorsun acaba işe yaradımı demeyeceksin kimbilir nasıl işe yaradı diye emin olacaksın. yani doğru orantı kuracaksın hayatta. eğer herkese iyi geliyorsa bana da geldi diyip noktayı koycan. bu eminlik bazı şeyleri değiştiriyor.

kesinlikle badenur , sana katılıyorum. Hepimiz ne yapacağız alabama gibi düdük dr. sen ne bilirsin diyeceğiz. ok.

inşallah bunlar işe yarayacak. ya yaramassa bile doy dötüne bi daha denerim diyeceksin. yani biz bunu fazla büyütüyormuşuz dedim ben. doktorun kankası arkadaşı geçen yıl 7.denemesini yapmış 5 embriyo koymuşlar birtanesi tutmuş. ingilteredeyken diye bana anlattı. dediki artık bunu aştılar. hayatlarında en tepeye bunu koymadılar madem olmuyo bizde her yıl bir ayımızı ayırıp bu işi deneyeceğiz olana kadar demişler ve 7.de olmuş. ben bunu dinledikten sonra aynısını yapacağım dedim. vakit yumurta ve sperm olduğu sürece.

Albama cım anlatsana hamilelik belirtisi varmı neler hissediyosrun hani şu ne bileyim göğüslerde karıcalanma,uykuya düşkünlük halsizlik ne bileyim anlatsan varmı bi değişikliksempatiksalakcinni
valla canım. göğüsleri transferden önce hormonların etkisiyle ağrıdığı için onu belirtiden sayamıyorum. hala da ağrıyo. uyku daha başlamadı. halsizlik de yok henüz. bende olan tek şey transferden iki yada üç gün sonra başlayan adet olacakmışım gibi ağrılar ve bu ağrıların sürekliliği. kasık ağrısı mı diyorlar tam bilmiyorum sanırım kasık ağrısı ama öyle kramp gibi değil sürekli sızı şeklinde. birde iki defa tutunma zamanı dötümden de uyduruyo olabilirim :) böyle iğne batarmış gibi uzaktan bir batma hissettim iki gün arayla oldu. iki defa oldu.:)) ayrıca dönem dönem gaz oldu şimdi de hafiften bir dolgunluk var şöyleki bulaşık yıkarken tezgaza dayanırsın ya dayanınca rahatsız oluyorum dayanmıyorum yani. başka bi belirti yok henüz.:kedi:eyvahedigeldismile

ben o dr lara hani şu çocuklar üfleyip te uzatıyorlar sonra da içlerine çekiyorlar ya adı kaynana diliymiş.ben o drlara o kaynanana dili isimli oyuncağı üflüyorum(ütopyadan bir çok kere üfledim)
bende vardı şimdi % 100 üflerdim ama geçenlerde küçük bir misafirim vardı zilli parçaladı onu.,üfleyip çıkarmaya çalışırken.arada hayata üflüyordum onla:çok üzgünüm:

NOT:yılbaşında çocuklardan istemiştim.sempatiksalakcinni

ben o dr lara hani şu çocuklar üfleyip te uzatıyorlar sonra da içlerine çekiyorlar ya adı kaynana diliymiş.ben o drlara o kaynanana dili isimli oyuncağı üflüyorum(ütopyadan bir çok kere üfledim)
bende vardı şimdi % 100 üflerdim ama geçenlerde küçük bir misafirim vardı zilli parçaladı onu.,üfleyip çıkarmaya çalışırken.arada hayata üflüyordum onla:çok üzgünüm:

NOT:yılbaşında çocuklardan istemiştim.sempatiksalakcinni

DENıııııııııııııııııııZZZZZZZZZZZZ..GEL ARTIK GEL GEL.BIRAK KASAVETı.GEL SEVıNCıMıZE ORTAK OL ARKADAŞIM.BAK BAHAR BıZE ıLK MÜJDESıNı VERıYOR.HAYAT HERŞEYE RAĞMEN GÜZEL BE ARKADAŞIM.LÜTFENNN HADı DÖNNN .
HADı ARKADAŞIM GEL UMUT OL.BıZ DE SANA.GÜCÜMÜZ EKSıLMESıN .HANı VOLTRAN
OLUŞTURACAKTIK
HADı KIZLAR NıSANDA HEP BERABER PıYANGO BıLETı ALMAYA..YAA NASıP:Saruboceq:

saol heradacım bazen insan defalarca işittiği şeylere kulak asmıyor sonra birşekilde kendisi tam denileni yapıyor ve aaa insanlar ne kadar haklıymış diyor. evet yumurta var mı var, sperm var mı var, eh öyle yada böyle maddiyat da birşekilde oluşturmaya çalışıyoruz eee o zaman helvayı yapacağızzzz ay olcakmı acaba diye düşünmücez. altını mı yaktık . e bidaha o zaman çünkü bunlarla helva oluyo mu oluyo e yakma ozaman altını dimi ama.
böyle konuşuyorum ya işkembeden sallıyorum sanmayın eğer iki gün sonra hamile olmadığımı öğrenirsem ne kadar üzülsem de yine deneyeceğim hem daha da umutla deneyeceğim çünkü en azından hamile kalabildiğimi öğrendim çok şükür.

erverci can üfle hayatım üfle yine iste çocuklardan. inşallah mayıs sonunda sende nanik çekeceksin doktorlara

Alabama vallahi gaza geldim, kim tutar beni :sm_cool: herkese şimdiden duyuruyorum nisan 'da kesin hamileyim, bu sefer ben de kendime inanıyorum, elimden gelen herşeyi yaptım çünkü, yapıyorumda...... sağlam basmak gerekir demişsin, ne doğru söylemişsin... sonuca götüren en önemli sebepte bu belki....

evet badecim ne güzel işte budur yahu hepimiz bu yılı artı birler artı ikilerle kapatıcaz. hep zarar hep zarar yahu. biraz da kara geçelim dimi ama. ha bu arada ben bi dönem isyan da ettim. neden herkesin oluyoda benim olmuyo neden herkes uğraşmıyo da ben uğraşıyorum diye hatta dinden kitapdan bile uzaklaştım sigara içtim inatlaştım yani sonra bunlarla kime kafa tutuyorum dedim kendine gel dedim yaşadıklarımdan gördüklerimden ders aldım inanın buna merkezlere kızdım kendi doktoruma kızdım sonra da farkettim ki ben bi bok diilim herkesden bi farkım yok ee o zaman sıranı beklicen alcan kitabını eline gitcen doktora sıranı beklicen dedim ve yaptım bunu. saate bakmadım kitabımı okudum. inşallah sıram gelmiştir.

Alabama arkadaşım şimdi haberi okudum.Ne güzel çift çizgiyi görmüşsün.Demek ki beta hcg'de yükselme var.Sabah idrarıyla yapılan daha net gösterir zaten.İnşallah perşembe günü de iyi bir dğer çıkacak.Ben senden zaten hep umutluydum.Bence az az sevinebilirsin kendini fazla kaptırmadan.Hadi hayırlı olsun canım.

alabama çok sevindim inşallah perşembe de güzel bir değer alırsın umarım çifter çifter gelirler kaydirigubbakcemile5

hülya sana da üzüldüm okuyunca pozitif diye beklemiştim ama hayırlısı olsun. ümidini kaybetme tüp veya doğal denemeye devam mutlaka olacak

erverdi canım yok hiç keyfim yok. ben bitirdim bu olayı eş nedeniyle. sadece nisan bitsin diye bekliyorum bazı şeyler için mecburen (ay senin gibi gizemli konuştum :smiley-cool:). sonra daha açıklayıcı olurum.inşallah bundan sonraki tüpte sıra sende,heradada ve badenurda. sanırım ilk badenur sonra da sizler tüp yaptıracaksınız. inşallah sizlerin haberleriyle çok sevineceğim.:dance:

Deniz güzel arkadaşımmmm seni özlüyorum..... hakkında en hayırlı olacak şekilde çözüme ulaşmanı diliyorum...

denizciğim her ne karar verdinse inşallah hakkında hayırlısı olur. İnşallah önündeki günler geride bıraktıklarından iyi olacaktır.

Waterss arkadaşım ben de senin gibi düşünüyorum.Doğru yoldayım.Bu bana belki de işaretti.Boşuna tüp bebek yaptırma o kadar hormon almana gerek yok dedi bence.Zaten ben kendi kendine 4 kez hamile kaldım.2 tüp de kimyasalla sonuçlandı.Ben daha dün ovulasyon testi araştırmaya başladım.Bugün sipariş vericem.Sen kimyasal gebelikten kaç ay sonra hamile kalmıştın acaba.Tabi sonuç olarak üzülmedim mi üzüldüm ama yapılacak birşey yok dua edip çalışmalara devam edicez.

Deniz Bulut arkadaşım ne güzel dönmüşsün yine aramıza.İnşallah kafandakileri daha netleştirirsin ilerleyen zamanlarda.Sen her ne karar verirsen hayırlısına karar verirsin arkdaşım.Ben de hafta sonundan beri bir sevinip bir duruldum.Çizgilerin koyulaşmaması belirtilerin artacağı yerde azalması bana hep kötü düşündürttü.Bereket dış gebelikten korkuyordum o olmadı.Kürtaj da olmayacağı için bu iş ileriki ayları etkilemeyecek.Ben en azından rahim ağzı normal hamile kalıcak durumda ona seviniyorum.İleriki aylarda bekleyip görücez artık.

ayy ne süper haberler
alabama çok tebrik ederim arkadaşım eşime de sallamamış oldum bu durumda:) inan çok sevindim. sağlıklı kucağına almak ansip eder allah işallah.
hepinize sevgiler arkadaşlar. teşekkür ederim güzel temenniler için. bugün daha iyiyim sadece ince hastalık gibi öksürük var işte. hepinizi öpüyorum.
ben de gaza geldim en kısa zamanda tüp yaptıracağım kistim giderse şayet:))

Hülya'cım ben Eylül 2009 da kimyasal gebelik yaşadım Kasım 18 de son adetimi gördüm. Ekim'de ovülasyonumun kaydığını daha önce de yazdığım gibi mantar problemi yaşadığımda dr 'a gittiğimde öğrendim. USG de baktı 16. günümdü yumurtam orada duruyordu. Biz ödevlerimizi bitirmiştik, eşim seyahatteydi ve o ay pas geçilmiş oldu. Ben bunun böyle olmayacağını anlayınca ovülasyon testlerini araştırdım ve Kasım ayı için gidip aldım. Sonra KK da ovülaasyon testi kullananları okurken orada preseed ile karşılaştım onu da edindim ve Kasım ayında her ikisini bir arada ilk defa kullandım.

Bence de tüp yaptırma boşuna hamile kalabiliyorsun, kimyasal da olsa işlem tamammış aslında bir sonraki ay yani Nisan'da ovülasyon testi ve preseed ile denemelere devam doğru yoldasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…