38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Alabama verdi coşkuyu bize , ilk müjdeyi ben ve herada vereceğiz (aynı çatlama günüyle ) 8-9 gün sonra. Başka doğal kasan var mıydı bu ay :)))

Hülyacığım, bence hemen ver siparişi, ben gitti'den aldım 24 ovülasyon + hediye 12 gebelik testi (29,5 TL ye) ucuzlar çıkar mı dediydim paşalar gibi çıktı. Hiç beklemene gerek yok hemen bu ay başla.

Deniz Bulut'cum sen nasılsın ? ne durumdasın ? ..yokluğun hissediliyor son zamanlarda rastlayamadım sana. ıyisindir umarım.

öpme kızım bizi, bulaştırırsın falan , geçmiş olsun birtane

Karamelciğim sen bana bu yazıyı yazarken ben de sipariş veriyordum.18 tane ovulasyon+4gebelik testini 25 liraya sipariş verdim.Hafta sonuna kadar elimde olur.Bu gün de adet beliertilerim var.Adet olurum herhalde.Beklemek yok bu bana doping oldu zaten eşime de tabi.Doğal yolla olmaz falan diyorduk ama yanılmışız.

Hülya'cım, kararlılığın harika. Bu emekler boş kalmayacak, umarım senin de Waterss gibi olur da gelecek ay müjdeli haberini alırız.

Karamel'cim, haydi Allah söyletiyor diyeyim, boşuna mı bu çatlatma günü denk geldi, di mi ama Bu tesadüf hayra alamet olsun... Haydi inşallah.

Yağmursesi, canım geçmiş olsun, yakında toparlan umarım. Oh be sonunda azimli umutlu bir mesaj yazdın sen de.

Deniz Bulut'çum, her ne için bekliyorsan bu süreç umarım senin için en doğru kararı da beraberinde getirsin. Valla hiç belli olmaz, bu ay çalışmıştın yanılmıyorsam, ikinci müjdeli haberi senden alırız umarım.

Patikler, herşey gönlünce olsun. Güzel yumurtalar, güzel embriyolar, çifter çifter bebişler inşallah. Hayırlı ve rahat bir bekleyiş olsun inşallah.

Alabama'cım, arkadaşların yazılarından anşladım yazını bulana kadar şaşı oldum nasıl görmemişim..yazını yazdıklarına göre hamilesin.çok sevindim..Allah tamamına erdirsin.. Erkenden idrar testinde çizgiyi gördüğüne göre birden fazla bir gebelik olma ihtimali yüksek...o güvercin beyaz güvercinin getirdiği müjdeli haberi aldık bak..Ay çok çok sevindim..ne çok silik ne çok belli ise o çift çizgidir, ben de de öyle olmuştu. Dah önce çizgi görmüyorsun zaten.. Maaşallah bir de kan değerini görürsek süper. Kese ya da keseleri görmek için de 7-10 gün gerekiyor. Ben 16 Aralıkta kan değerimi aldım 25 Aralık'ta kese görüldü içi boş gibiydi ama dr boş gebelik değil demişti..Sonra 4 Ocak'ta gittim kalp atışlarını duyduk.. Şimdi sende bu aşamalardan geçeceksin inşallah.

Dr'ların söylediği yaş konularına bende direk takılmıyorum, bak bende tam tamına 40.5 yaşında hamile kaldım yani 41 yaşın içindeydim . Haziran 25 te 41 yaşını bitiriyorum arkadaşım..Yumurtalarımız ve spermlerimiz olduğu sürece Allah'ın izni ile olur.

Oley..Oley..Oley.. diyorum..:teytey::teytey::teytey:

DARISI TÜM ARKADAŞLARA..

canımsın inşallah tamamına erer ve hayallerim suya düşmez. ancak ikigüncük de olsa hamileyim diyeceğim ya o bana yeter de artar bile biliyomusun? çünkü hiç hamile kalmadım. şu an vücudumda human chorionic gonadotropin hormonu var o da insan hormonu demek değil mi ingilizçe bilen hatunlar. şimdilik bana yetiyo. içimde yaşayan bir insancık veya insancıklar var. çok şükür.

inşallah denizcim inşallah bebelerime kavuşurum. senin de hakkında hayırlısı olsun. allah gönlüne göre versin. sen akıllı bir kadınsın. sana güzellikler diliyorum. en beklemediğin zamanda en güzel şeyleri yaşarsın inşallah.

evet canım eşine sallamadın seni yalancı çıkarmadım. şimdilik.. geçmiş olsun tekrar. kistini defetmek için en kısa zamanda adım at ve dehle onu.

işte bu bak gördünmü denizin çalıştığını hatırlıyosun. sen süpersin belki denizde şimdilik sonucu bekliyo inşallah sonuç pozitif olurda boşanamaz. aklinialirimsmile

evet arkadaşım aynen dediğin gibi sanırım beyaz güvercin bana ogün o yüzden geldi. ay heyecan yaptım kese diyince. 3 4 nisan gibi o zaman hadi hayırlısı inşallah görürüm. hem o günleri hem kese yada keseleri :Saruboceq:

evet yaa Patikler sen ne yaptın.alabamanın sevincinden aklımızdan çıkıverdin.hadi anlat bize.oku oku şimdi güzel tebrikleri.sonra sana da:lepi:

Arkadaşlar, benimle ilgili kim ne yazdıysa hepsini okudum. Hepinize ayrı ayrı çok ama çok teşekkür ederim.
Satt 10:30 da aldılar... Çok ama çok rahattım. En ufak bir heyecan kalp çarpıntısı bile yoktu. ışlem odasında hemşirelerle muhabbet üstüne muhabbet ettik. Hepsi de birbirinden şekerdi. Uyanmam da çok rahat oldu. Keşke daha uzun uyusaydım :) Malum çalışan insan pek uyumaya vakit bulamıyor.
Sonuç itibariye boş olanlar hariç 6 tane yumurta toplanmış. Sonuç için iyi bir durum bu dediler.Tabi yarın arayıpta kaliteli mi değil mi? Kaliteliyse kaç tanesi kaliteli filan diye bilgi verecekler... Beklemekten başka bir çare yok :) Hayırlısı bakalım...

Alabama nasıl sevindim bilemezsin... Çok güzel bir duygu yaaa... ınşallah herşey yolunda gidecek arkadaşım... Şimdi mutlu olma zamanı öyle değil mi? Tadını çıkartttttttttt............

Deniz Bulut inşallah herşey istediğin şekilde yoluna girer... Tüm güzellikler seninle olsunnnn...

ALABAMA ;canım ne haber nesıl gidiyor şımart biraz kendini şımart.ben transfer sonrasında bile çok mutlu kuş gibi hissederdim kendimi.inan hepimizin ihtiyacı vardı böyle güzel bir habere.üzümlere iyi bakopuyorumnanaktan
DENıZcim uğramışsın.Ne güzel.gel arada..burada sadece sırada bekleyen tüpbebek hastaları değildik.hayattan da paylaştık.sadece yumurtadan omletten değil .şimdi kırmızı ışık sırası alabamaya yandıhaaaHerada ile Karamel bu ay preesit denedileronların kırkı karışacak .tüpte badenur ile ben varım bizde onla karışırız inşallah.
HÜLYA arkadaşım bugün daha iyimisin?ben inanıyorum senin bebeğin preesitle gelecek.sinyaller o yönde..
preesitçilerde de patlama yaşanacağa benziyor.tüpçülerin kuyruğu azalacak.müşterileri azalsada fiyatları kırsalar ne iyi olur.hem belki daha kıymetli hasta oluruz
WATERSS canım 31 marttı değil mi.artyık dışarıdan belli oluyordur.esterya ile aranızda 1 hafta vardı galiba.
BADENUR;
GEÇTı DEĞıLMı O KARA GÜNLER.
AÇIYOR PEMBE GÜLLER
TÜPÇÜLERıN YOLUNDA
SIRA BEKLER BU GARıPLER
dışarıdan yeni geldim kızlar.kapalı yerde çalışanlara Allah kolaylıklar versinama hava çokkk çok güzel.maşallah diyeyim.Waters çım bende önümüzdeki hafta sonu sabahtan kociyi kapıp dışarı çıkmayı geç saate kadar eve gelmemeyi düşünüyorum hatta senin kahvaltı fikrin bende daha önce oluşmuştu.dışarıda yeşillik bir yerde kuş sesleri eşliğinde.bvakalım ..kısmet

canım, yarına en az üç tanesi için güzel haberler almanı diliyorum....... :lepi: aynı sakinliğini kokuyarak beklemeni tavsiye ediyorum, transfere de relaks girmek lehine olacak..... rahmi kasmamak lazım...... yumuşacık bir ortam karşılasın onları... ben histeroskopi olduğumda görmüştüm rahmin içini ... inanılmaz olağanüstü bir ortam, akvaryum gibi gelmişti...... ipliksi dokularla kaplı..... herşey kımıl kımıl yüzüyor sanki...
bu yaz herkes anne olmaya kararlı, kimse üzülmesin bu yolda...... :içelim:

yalnız bayanlar dişisini baylar erkek olanı kullanacakmış Esteryacım böylemi aldın sende

cnaım benim haberim oktu erkek disi olayından aktara gittim çekti toz halinde verdi çakşırı erkektir dişidir demedi..

baktım şimdi, çakşır erkek için öneriliyor, kadınlar için bir bilgiye rastlamadım. Esterya, biraz daha bilgi verebilirsen mutlu oluruz, mesela ne kadar süre ile kullanılıyor?

ben kullandım canım esim kullanamdı ve hamşile kaldıgım ay yumurtalarım cok guzel buyudu

canım ben çaksır ile beaber bal tarcın corek otuda karıstırdım yedim ve kist falan olmadı

Alabamcım canım gozun aydın arkadasım Allah tamamına erdirsin.

Patikler dualarım seninle insallah Allah hayırlısıyla sonuclandırır

canım saol şimdilik keyfine varıyorum. inşallah devamı da gelir. senin de opun çok süper geçmiş harika. inşallah yarın çok güzel haberler alır bizimle paylaşırsın. 6 çok iyi sonuç. hayırlısı olsun patiklercimmm.:Saruboceq:

Patikler, daha önce de yazdım, mükemmel embriyolara dönüşsünler ve yarın güzel haberlerin devamı gelsin. Alabama'nın geri sayımı biterken, seninle yeni bir geri sayıma hazırlanıyoruz. Umuyorum, arka arkaya hamile haberleri alıp veririz buradan.

Esterya'cım, güzel anne, topic'te görüyorum seni. Herşey yolundadır diye tahmin ediyorum, yolu yarıladın kalanı da bol keyifle gelsin inşallah.

Hülya'cım, çok içten diliyorum bir sonraki ayın yüzünü güldürmesini. Bol miktarda ovulasyon testi ısmarlamışsın, inşallah onlar bitmeden bebek müjdesi alıcaz senden.

canım, presed'in başardığını doktorlar başaramaz olsalarda burunları sürtülse.... ben presed'le hamile kalabilmiş olsaydım, doktorumun yüzündeki şoku doya doya seyrederdim... yaaaaa senden büyük Presed var doktor efendi...... :roflol:

esterya canım çook teşekkürler amin inşallah devamı gelir. sen nasılsın umarım iyisiniz bebişşşinle birlikte.
erverdicim valla işte oturmuyum dedim eve geldim yattım öyle uzattım ayaklarım napim bebeler düşmesin benle kalsınlar diye dinleniyorum bolbol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…