Arkadaşlar, benimle ilgili kim ne yazdıysa hepsini okudum. Hepinize ayrı ayrı çok ama çok teşekkür ederim.
Satt 10:30 da aldılar... Çok ama çok rahattım. En ufak bir heyecan kalp çarpıntısı bile yoktu. İşlem odasında hemşirelerle muhabbet üstüne muhabbet ettik. Hepsi de birbirinden şekerdi. Uyanmam da çok rahat oldu. Keşke daha uzun uyusaydım :) Malum çalışan insan pek uyumaya vakit bulamıyor.
Sonuç itibariye boş olanlar hariç 6 tane yumurta toplanmış. Sonuç için iyi bir durum bu dediler.Tabi yarın arayıpta kaliteli mi değil mi? Kaliteliyse kaç tanesi kaliteli filan diye bilgi verecekler... Beklemekten başka bir çare yok :) Hayırlısı bakalım...
Alabama nasıl sevindim bilemezsin... Çok güzel bir duygu yaaa... İnşallah herşey yolunda gidecek arkadaşım... Şimdi mutlu olma zamanı öyle değil mi? Tadını çıkartttttttttt............
Deniz Bulut inşallah herşey istediğin şekilde yoluna girer... Tüm güzellikler seninle olsunnnn...
[Heradacım ALabamacım cok sagolun kızlar iyiyim cok skur yarıyı gectik 6. ayın icindeyiz artık, Allah saglıkla tamamına erdirir insallah..
canım, yarına en az üç tanesi için güzel haberler almanı diliyorum....... :lepi: aynı sakinliğini kokuyarak beklemeni tavsiye ediyorum, transfere de relaks girmek lehine olacak..... rahmi kasmamak lazım...... yumuşacık bir ortam karşılasın onları... ben histeroskopi olduğumda görmüştüm rahmin içini ... inanılmaz olağanüstü bir ortam, akvaryum gibi gelmişti...... ipliksi dokularla kaplı..... herşey kımıl kımıl yüzüyor sanki...
bu yaz herkes anne olmaya kararlı, kimse üzülmesin bu yolda...... :içelim:
Sağ ol arkadaşım. Senin hamilelikte iyi gidiyordur inşallah....cnaım benim haberim oktu erkek disi olayından aktara gittim çekti toz halinde verdi çakşırı erkektir dişidir demedi..
Patikler dualarım seninle insallah Allah hayırlısıyla sonuclandırır
canım saol şimdilik keyfine varıyorum. inşallah devamı da gelir. senin de opun çok süper geçmiş harika. inşallah yarın çok güzel haberler alır bizimle paylaşırsın. 6 çok iyi sonuç. hayırlısı olsun patiklercimmm.:Saruboceq:
Patikler, daha önce de yazdım, mükemmel embriyolara dönüşsünler ve yarın güzel haberlerin devamı gelsin. Alabama'nın geri sayımı biterken, seninle yeni bir geri sayıma hazırlanıyoruz. Umuyorum, arka arkaya hamile haberleri alıp veririz buradan.
İnşallah Herada'cım. Hepinize umut olalım inşallah....
Arkadaşlar bu sefer doktorum yumurta toplama işleminden sonra diğer seferki ilaçlarımın haricinde yeni bir ilaç ekledi. Adı Estrofem. Bu tutunmayı arttırmayı sağlıyormuş. Ay çok hoşuma gitti.
Patikler, daha önce de yazdım, mükemmel embriyolara dönüşsünler ve yarın güzel haberlerin devamı gelsin. Alabama'nın geri sayımı biterken, seninle yeni bir geri sayıma hazırlanıyoruz. Umuyorum, arka arkaya hamile haberleri alıp veririz buradan.
Esterya'cım, güzel anne, topic'te görüyorum seni. Herşey yolundadır diye tahmin ediyorum, yolu yarıladın kalanı da bol keyifle gelsin inşallah.
Hülya'cım, çok içten diliyorum bir sonraki ayın yüzünü güldürmesini. Bol miktarda ovulasyon testi ısmarlamışsın, inşallah onlar bitmeden bebek müjdesi alıcaz senden.
maşallah[Heradacım ALabamacım cok sagolun kızlar iyiyim cok skur yarıyı gectik 6. ayın icindeyiz artık, Allah saglıkla tamamına erdirir insallah..
Arkadaşlar bu sefer doktorum yumurta toplama işleminden sonra diğer seferki ilaçlarımın haricinde yeni bir ilaç ekledi. Adı Estrofem. Bu tutunmayı arttırmayı sağlıyormuş. Ay çok hoşuma gitti.
Patikler arkadaşım 6 çok iyi bence.İnşallah hepsi en az 4 ya da 5 tanesi döllenir de sana bebek olarak geri döner arkadaşım.Sen daha narkozun etkisindesindir.Ben bütün gün uyku halinde oluyorum o gün.Hadi hayırlısı canım.Dualarımız seninle.
Patikler canım, 6 çok iyi bir sayı bence inşallah hepsi döllenirde en kalitelileri konur. Yarın güzel haberler bekliyoruz
hülyacım eğer bugün yarın regl olmassan perşembe kanda tekrar baktıracak mısın? bide hani demişsin ya belirtilerin kesilmesinden anlıyorum diye ne gibi belirtin vardı söyleyebilir misin acaba? benim senin adına hala umudum var biliyo musun?
Arkadaşlar, benimle ilgili kim ne yazdıysa hepsini okudum. Hepinize ayrı ayrı çok ama çok teşekkür ederim.
Satt 10:30 da aldılar... Çok ama çok rahattım. En ufak bir heyecan kalp çarpıntısı bile yoktu. ışlem odasında hemşirelerle muhabbet üstüne muhabbet ettik. Hepsi de birbirinden şekerdi. Uyanmam da çok rahat oldu. Keşke daha uzun uyusaydım :) Malum çalışan insan pek uyumaya vakit bulamıyor.
Sonuç itibariye boş olanlar hariç 6 tane yumurta toplanmış. Sonuç için iyi bir durum bu dediler.Tabi yarın arayıpta kaliteli mi değil mi? Kaliteliyse kaç tanesi kaliteli filan diye bilgi verecekler... Beklemekten başka bir çare yok :) Hayırlısı bakalım...
Alabama nasıl sevindim bilemezsin... Çok güzel bir duygu yaaa... ınşallah herşey yolunda gidecek arkadaşım... Şimdi mutlu olma zamanı öyle değil mi? Tadını çıkartttttttttt............
Deniz Bulut inşallah herşey istediğin şekilde yoluna girer... Tüm güzellikler seninle olsunnnn...
ALABAMA ;canım ne haber nesıl gidiyor şımart biraz kendini şımart.ben transfer sonrasında bile çok mutlu kuş gibi hissederdim kendimi.inan hepimizin ihtiyacı vardı böyle güzel bir habere.üzümlere iyi bakopuyorumnanaktan
DENıZcim uğramışsın.Ne güzel.gel arada..burada sadece sırada bekleyen tüpbebek hastaları değildik.hayattan da paylaştık.sadece yumurtadan omletten değil .şimdi kırmızı ışık sırası alabamaya yandıhaaaHerada ile Karamel bu ay preesit denedileronların kırkı karışacak .tüpte badenur ile ben varım bizde onla karışırız inşallah.
HÜLYA arkadaşım bugün daha iyimisin?ben inanıyorum senin bebeğin preesitle gelecek.sinyaller o yönde..
preesitçilerde de patlama yaşanacağa benziyor.tüpçülerin kuyruğu azalacak.müşterileri azalsada fiyatları kırsalar ne iyi olur.hem belki daha kıymetli hasta oluruz
WATERSS canım 31 marttı değil mi.artyık dışarıdan belli oluyordur.esterya ile aranızda 1 hafta vardı galiba.
BADENUR;
GEÇTı DEĞıLMı O KARA GÜNLER.
AÇIYOR PEMBE GÜLLER
TÜPÇÜLERıN YOLUNDA
SIRA BEKLER BU GARıPLER
dışarıdan yeni geldim kızlar.kapalı yerde çalışanlara Allah kolaylıklar versinama hava çokkk çok güzel.maşallah diyeyim.Waters çım bende önümüzdeki hafta sonu sabahtan kociyi kapıp dışarı çıkmayı geç saate kadar eve gelmemeyi düşünüyorum hatta senin kahvaltı fikrin bende daha önce oluşmuştu.dışarıda yeşillik bir yerde kuş sesleri eşliğinde.bvakalım ..kısmet
merhaba HÜLYA;öyle şeyler yazmışsın ki adeta kendimi buldum açıklamalarında.ateş yükselmesi,göğüste şişme acı,kahverengi leke.benim son dr um bana demişti ki;belki her ay hamile kalıyorsun ama bozuluyordur.böyle olabilir senin durumun demişti.şimdi senin belirtilere baktım.ben çoğu ay.bu ayda öyle oldu.özellikle aşılamalarımda da hep öyle olur.adetim gününde ya da 1 2 gün önce gelir,ama gelmeden gögğüslerim şişer acır giyinirken çıkarırken bile değemezsin kimi zaman acırlar.bir de sanki ,sanki değil kesin 1 beden büyürler adetin ilk başlangıcı aynı bitter çikolata gibi 2 gün kahverengi.kara kara olur.bu belirtiler bende çoğu ay olur.tesadüf olabilirmi senin devam etmeyen gebeliğinle.dr un öyle söylemesi.senin belirtilerle aynı olması bana acaba mı dedirtti.yani hep kimyasal mı yaşıyorum ben.tuhaf oldu şimdi.ilk hamileliğimde de kese vardı gelişme olmaıştı kürtaj olmuştum.bakarmısınız ilk hamileliğimde dedim:uhm::uhm:alabama arkadaşım yok benim kahverngi leke geldi bile.Ben dün de dedim ya kandaki 12,2'lik değerle idrarda öyle çıkmaz.Muhtemelen o değer daha yüksekti düşüşe geçti diye.Çünkü ben evdeki preseedin yanındaki gebelik testlerinden baktığımda cuma günü silik bir çizgi çıkmıştı.Aynı testle dün sabah evden çıkmadan baktığımda çizgi daha belirgin olacağına iyice hayalet gibi görünmeyecek kadar azdı.Sonra eczaneden aldığım testte çizgi daha pembemsi daha belirgin çıktı.ama bu da gösterdi ki preseedin yanındaki testlerin duyarlılığı daha düşük.İşte ben bunları böyle görünce zaten dış gebelik geldi aklıma.Tam ikiye katlanmıyor diye ama meğer o değer artış değil düşüş olarak gerçekleşiyormuş.Biraz karışık anlattım ama.
Gelelim belirtilere.Benim daha geçen hafta perşembeden başlayan tatlı bir uykum vardı.Ben evde oğlanla aynı odada uyuyorum.Babamız yan odada.Erkenden uykum geliyordu gidip yatıyorum ve yatıp yatmaz da uyuyorum.eşime soruyorum ne zaman yattın diye hemen arkandan yattım diyor ama ben koridordan geçişini bile duymuyorum.Normalde duyarım mutlaka.Pis de bir huyum vardır.Erken yatsam bile eşim de yatmadan uyuyamam.Göğüslerim 21.gününden başlamıştı acımaya (ve çok büyüdüler bu arada en son hamileliğimde de böyleydi belirtiler) ama geçen hafta cuma falan daha da fazla acıyorlardı.Pazar günü acıma azaldı.Bir de halsizliğim vardı kasık ve bel ağrım oldu hep.Ani bir hareket yaparsınya hani yerden kalkarken veya eğilip bir şey alırken kasığıma sancı girip çıkıyordu ki bu bütün hamileliklerimde oldu benim.Ama bu belirti de pazar günü kaybolmaya başlamıştı ki dün öğlen daha sonucu almadan özellikle deniyordum ani hareket yapıp ama o sancı olmuyordu.Bir de vücut ısım yüksekti.Onu da eşim farketti.Sonra benim de aklıma geldi hamile kalınca vücut ısısı yükselir.Dereceyle ölçmüştüm.36,7 çıkmıştı.Normalde 36 falan olurdu ki adet olucağın zaman vücut ısısı düşer.Ama sen belirtilere takılma tüp bebek çok farklı.Çünkü ben de 2 tüp denedim.Orada aldığın hormonlar yanıltıyor.Onlarda da benim hamilelik oluştu ama kimyasaldı.Ve ben bu belirtileri bildiğim halde netleştiremiyordum kafamda yani emin olamıyordum.Onun için sen belirtiye sakın kapılma arama da sakın.Sen şimdi hamileliğinin keyfini çıkar bence.
hülyacım saol eline sağlık yazmışsın tamam tatlım. sen kendi adına belirti olayını iyice çözmüşsün :) hayırlısı olsun o zaman. inşallah benim belirtiler aynen devam eder diyim ne diyim. çok şükür buna da. inşallah en kısa zamanda ikinci evladına kavuşursun canım.
waters ben yanlış mı anladım esterya 6.ayın içindeyim demiş ekim kasım çok geç değil mi? yoksa ben yanlış mı okudum? bide yaz bebeği falan dediydim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?