38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Patikler arkadaşım 6 çok iyi bence.İnşallah hepsi en az 4 ya da 5 tanesi döllenir de sana bebek olarak geri döner arkadaşım.Sen daha narkozun etkisindesindir.Ben bütün gün uyku halinde oluyorum o gün.Hadi hayırlısı canım.Dualarımız seninle.

[Heradacım ALabamacım cok sagolun kızlar iyiyim cok skur yarıyı gectik 6. ayın icindeyiz artık, Allah saglıkla tamamına erdirir insallah..

Patikler canım, 6 çok iyi bir sayı bence inşallah hepsi döllenirde en kalitelileri konur. Yarın güzel haberler bekliyoruz

[Heradacım ALabamacım cok sagolun kızlar iyiyim cok skur yarıyı gectik 6. ayın icindeyiz artık, Allah saglıkla tamamına erdirir insallah..

6 ay oldumu ? aman Allahım ben 4 ü geçtiğini anlamadım bile bitti birşey kalmadı. Birde göbiş çıktımı diyorum yufff bana :)

Valla Badenur'cum doğru söylüyorsun rahat olmak lazım. Ben geçen seferki denememde yumurta transferinde kendimi kasmıştım ve çok ama çok dua etmiştim. Ama ne olursa olsun iş gerçekten olacağına varıyor. Tabikibu seferde dua edeceğim (sizleri de unutmayacağım tabi bu arada) ama o defada olduğu gibi kasmayacağım. Aynen bugünki gibi davranacağım.

cnaım benim haberim oktu erkek disi olayından aktara gittim çekti toz halinde verdi çakşırı erkektir dişidir demedi..

Patikler dualarım seninle insallah Allah hayırlısıyla sonuclandırır
Sağ ol arkadaşım. Senin hamilelikte iyi gidiyordur inşallah....

Alabama'cım çok sağ ol. Paylaşacağım tabi. Önceden de dediğim gibi bu sefer annemler dahil kimse bilmiyor. Sadece sizlerle paylaşıyorum. Oh be ne rahatmış ne arayan var ne soran :)

Çok teşekkür ederim arkadaşım.Hepiniz çok içtensiniz zaten bunu hissediyorum.İnşallah bu ay da senle Karamelden bekliyoruz müjdeli haberleri.Benim haber 3.ay geldi aam benim ilk iki ayda çift çizgiyi tek gün yakalamaıştım ve çalışmalarda da geç kalmıştım.İlk defa bu ay iki gün üst üste çift çizgiyi gördüm ve üst üste 3 gün çalışmıştık.Sonuçta bir gebelik oluştu ama sonu gelmedi.Hayırlısı buymuş demekki.Bu ay görücez bakalım.Waterss arkadaşımız demiş benim için bir kayma olabilir diye ama.Bakıcaz artık.İnşallah bir daha bu kimyasalı da yaşamam.

maşallah size o zamann yaz bebeği olcak öyle değil mi ne güzel çok sıcaklara kalmadan kavuşacaksın evladına inşallah allahın izniyle.

Arkadaşlar bu sefer doktorum yumurta toplama işleminden sonra diğer seferki ilaçlarımın haricinde yeni bir ilaç ekledi. Adı Estrofem. Bu tutunmayı arttırmayı sağlıyormuş. Ay çok hoşuma gitti.

Bende estrofem kullandım. Ancak sormadığım için ne olduğunu şimdi senden öğrendim fisfisfis

İki tane döllenmesine bile razıyım ben. Zaten en fazla iki tane koyabiliyorlar artık maalesef...
Cin gibiyim valla.. Narkozun etkisi anında geçer bende... kaydirigubbakcemile3

Patikler canım, 6 çok iyi bir sayı bence inşallah hepsi döllenirde en kalitelileri konur. Yarın güzel haberler bekliyoruz

Sağ ol arkadaşım...Haberdar edeceğim tabiiki..

Anket

Tüp Bebek Genelgesi ile ilgili www.cocukistiyorum.com internet sitemizde bir anket hazırladık. Genelgeye itiraz etmek ve ilk ve ikinci tüp bebek tedavilerinde bir embiryo ikincide 2 embiryo verilmesi konusunu Danıştay'a verelimmi diye üyelerimize sorduk.
Lütfen bu anketimize katılın,eğer verilmesini istiyorsanız isminizi yazın, sorunlarımıza sahip çıkalım.
Bu anketi en az 10.000 üyenin katılımı ile sonuçlanmalı.Sonuçları siteden takip edebilirsiniz.Tek başına bu çalışmayı başlatmayacağız.
Birlikte birşeyleri değiştirmek istiyorsak bunu şimdi yapabiliriz.

hülyacım eğer bugün yarın regl olmassan perşembe kanda tekrar baktıracak mısın? bide hani demişsin ya belirtilerin kesilmesinden anlıyorum diye ne gibi belirtin vardı söyleyebilir misin acaba? benim senin adına hala umudum var biliyo musun?

alabama arkadaşım yok benim kahverngi leke geldi bile.Ben dün de dedim ya kandaki 12,2'lik değerle idrarda öyle çıkmaz.Muhtemelen o değer daha yüksekti düşüşe geçti diye.Çünkü ben evdeki preseedin yanındaki gebelik testlerinden baktığımda cuma günü silik bir çizgi çıkmıştı.Aynı testle dün sabah evden çıkmadan baktığımda çizgi daha belirgin olacağına iyice hayalet gibi görünmeyecek kadar azdı.Sonra eczaneden aldığım testte çizgi daha pembemsi daha belirgin çıktı.ama bu da gösterdi ki preseedin yanındaki testlerin duyarlılığı daha düşük.İşte ben bunları böyle görünce zaten dış gebelik geldi aklıma.Tam ikiye katlanmıyor diye ama meğer o değer artış değil düşüş olarak gerçekleşiyormuş.Biraz karışık anlattım ama.
Gelelim belirtilere.Benim daha geçen hafta perşembeden başlayan tatlı bir uykum vardı.Ben evde oğlanla aynı odada uyuyorum.Babamız yan odada.Erkenden uykum geliyordu gidip yatıyorum ve yatıp yatmaz da uyuyorum.eşime soruyorum ne zaman yattın diye hemen arkandan yattım diyor ama ben koridordan geçişini bile duymuyorum.Normalde duyarım mutlaka.Pis de bir huyum vardır.Erken yatsam bile eşim de yatmadan uyuyamam.Göğüslerim 21.gününden başlamıştı acımaya (ve çok büyüdüler bu arada en son hamileliğimde de böyleydi belirtiler) ama geçen hafta cuma falan daha da fazla acıyorlardı.Pazar günü acıma azaldı.Bir de halsizliğim vardı kasık ve bel ağrım oldu hep.Ani bir hareket yaparsınya hani yerden kalkarken veya eğilip bir şey alırken kasığıma sancı girip çıkıyordu ki bu bütün hamileliklerimde oldu benim.Ama bu belirti de pazar günü kaybolmaya başlamıştı ki dün öğlen daha sonucu almadan özellikle deniyordum ani hareket yapıp ama o sancı olmuyordu.Bir de vücut ısım yüksekti.Onu da eşim farketti.Sonra benim de aklıma geldi hamile kalınca vücut ısısı yükselir.Dereceyle ölçmüştüm.36,7 çıkmıştı.Normalde 36 falan olurdu ki adet olucağın zaman vücut ısısı düşer.Ama sen belirtilere takılma tüp bebek çok farklı.Çünkü ben de 2 tüp denedim.Orada aldığın hormonlar yanıltıyor.Onlarda da benim hamilelik oluştu ama kimyasaldı.Ve ben bu belirtileri bildiğim halde netleştiremiyordum kafamda yani emin olamıyordum.Onun için sen belirtiye sakın kapılma arama da sakın.Sen şimdi hamileliğinin keyfini çıkar bence.

Yarın inşallah kaliteli yumurtaların haberini alacağız inşallah patiklercim..bekleyeceğiz evet.

Erverdi'cim, 31 Mart'ta test yaptıralı 3 hafta dolmuş olacak sonuç 3 hafta sonra dediler belki kültür oluşumuna bağlı biraz uzayabilir dendi ben de haftaya çarşamba telefon edeceğim. Esterya ile aramda 18 gün var. Onun 30 Ekim diye biliyorum benim 18 Kasım.

Güzel bir gündü arkadaşlar, hepimiz umut dolduk, güzel haberlerin devamı arka arkaya gelsin inşallah. Ben şimdilik kaçar, sevgiler.

hülyacım saol eline sağlık yazmışsın tamam tatlım. sen kendi adına belirti olayını iyice çözmüşsün :) hayırlısı olsun o zaman. inşallah benim belirtiler aynen devam eder diyim ne diyim. çok şükür buna da. inşallah en kısa zamanda ikinci evladına kavuşursun canım.

waters ben yanlış mı anladım esterya 6.ayın içindeyim demiş ekim kasım çok geç değil mi? yoksa ben yanlış mı okudum? bide yaz bebeği falan dediydim :))

merhaba HÜLYA;öyle şeyler yazmışsın ki adeta kendimi buldum açıklamalarında.ateş yükselmesi,göğüste şişme acı,kahverengi leke.benim son dr um bana demişti ki;belki her ay hamile kalıyorsun ama bozuluyordur.böyle olabilir senin durumun demişti.şimdi senin belirtilere baktım.ben çoğu ay.bu ayda öyle oldu.özellikle aşılamalarımda da hep öyle olur.adetim gününde ya da 1 2 gün önce gelir,ama gelmeden gögğüslerim şişer acır giyinirken çıkarırken bile değemezsin kimi zaman acırlar.bir de sanki ,sanki değil kesin 1 beden büyürler adetin ilk başlangıcı aynı bitter çikolata gibi 2 gün kahverengi.kara kara olur.bu belirtiler bende çoğu ay olur.tesadüf olabilirmi senin devam etmeyen gebeliğinle.dr un öyle söylemesi.senin belirtilerle aynı olması bana acaba mı dedirtti.yani hep kimyasal mı yaşıyorum ben.tuhaf oldu şimdi.ilk hamileliğimde de kese vardı gelişme olmaıştı kürtaj olmuştum.bakarmısınız ilk hamileliğimde dedim:uhm::uhm:

Alabama arkadaşım Waterssın dediği ekim kasım onların son adet tarihleri canım.

şşşşşştt üzümlü kek;ne haber bak ara verdim seni dolaşmaya girdim siteye.nasıl gidiyor.var mı bi durum?varsa yapalım açık oturumdelikafadulden

ayy gördünüzmü işte ben kendime kek derken doğru diyomuşum dimi sempatiksalakcinni
valla erverdicim takılıyorum öyle kafama göre çekirdek çıtlatıyorum tv açık net açık hayallere dalmadım henüz akşamı ettik sayılır şafak 2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…