38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Erverdi arkadaşım benim önceki hamileliklerimde de hiç göğüs ağrım olmazdı önceden.Bu en son 2008'deki hamileliğimde aynen bu ayki gibi 21.gün başladı göğüs ağrılarım.O zaman da bu ay da yok hiç beklemeyeyim demiştim ve göğüslerim de çok büyümüştü.Tabi o zaman 31.günü adet olmayınca test yapmıştım ve test çizgisi kontrol çizgisinden önce ve onun kadar koyu renk çıkmıştı.Ama bu ay silik çizgi olunca ben de şüphelendim yani.Sen hiç adet olmadan kan testi veya idrar yaptırmışmıydın.Gerçi idrar önemli değil önemli olan yani kesin olan kan testi.Bir yaptır istersen bakalım belki öyle oluyordur.Bu kimyasalların bölünmesi duruyor yoksa rahime tutunuyorlar ama bir yerde bir eksikliği oluyor işte.Benim adet söküldü bu arada çeşme gibi geliyor yerimden kalkmaya korkuyorum.

şafak mafak yok bitti.tamam.sen çıtlatmana bak. o şafak dr un şafağı..hamile olmasan silik te olsa hiçbişeycik görmezdin testte...ben buna inanıyorum.biz zamanında 2 3 gün geçse yapardık.ne testler ziyan ettik ama olmayoınca ne yapsan çizgi mizgi olmuyor.bennolsam yanımdan ayırmazdım çubuğumudelikafadulden

Kizlar selam
Kisaca okumaya calistim ama masallah yazdikca yazmissiniz.
Hulyacim once okuyunca seni cok heyecanlanip sevindim, sonra uzuldum. Ama olsun bence kendiliginden hamile kalabilmen kimyasal da olsa guzel.
Patiklar 6 cok iyi bir sayi, umarim hepsi dollenir ve iyi kalite olur.
veeeeeeee Alabama, canim coooooook sevindim, harika bir haber bu. Allah tamamina erdirsin ve 9 ay sonra saglikli bebegini al kucagina. Canim ben de 38 yasindayim ve bana da doktorum yumurtalarin senden daha yasli demisti. Son kez denemistim eger olmazsa evlatlik icin basvuracaktik. Ama cok sukur oldu. Ikiz olmasini cok istemistim ama simdi iyiki ikiz degil diyorum cunku bir tane bile beni cok zorluyor. Ben minyon yapili oldugum icin cok zorlaniyorum. Ama eger senin gonlunden ikiz geciyorsa insallah ikizlerin olur.

bir iki kere aklımdan geçmedi değil kan testi yaptırmak.acaba diyordum olupta bozuluyor mu dye.ama kanama çoğalınca boşveriyordum.idrarda düşünmedim ama kanda baktıracaktım geçen ay .sonrasında kaldı işte.zaten sıkıcı birşey o b HCG Yİ yaptırmak ve de beklemek.bu ay da öyle oldu.önce bir damla.ertesi gün hiç yok gibi.ertesi çikolata gibi bir gün kahve sonrasında sökülüyor zaten.hem böyle olduğu zamanlarda normal miktarından daha az oluyor. sıcaklık artışını da eşim de ben de farkedebiliyorduk.şimdide zaten bir hafta kadar sonra bir kontrole gideceğim bir ay sonraki folikül sayısını öğenmek için.gerek te yok bundan sonrasında...
senin sökülmende iyi olmuş.kötünün iyisi olmuş.birde kürtaj olsa idi o daha çok üzüntü olurdu.preesite devam arkadaşım..

Sağ ol canım. İnşallah...

bende inanmak istiyorum ve devamını da yaşamayı ama diyorum ya teste bile bazen inanamıyorum. amaaaan hamileyim işte oh beeee

bende kalçalar sağlam ronişcim taşırım gibi geliyo gerçi belim biraz sakat ama idare ederim. şaka bi yana tabiiki allahtan hayırlısını istiyorum bir olsun bizim olsun dimi ama yeterki boş geçmeyelim sağlıklı bir gebelik geçirip tamamına erdirelim başka bir istediğim yok şu hayatta.

patikler canım şimdi buluşma gerçekleşiyodur bol bol dua et döllensinler kaliteli bölünsünler diye yasin oku amme oku tebareke oku ben hepsini okudum bol bol. hatta eşime bile okusun diye yalvardım oda hep beni atlattı sonra bi sabah erkenden kalkmış ben uyurken okumuş.

Alabama'cım doğru okumuşsun, Esterya'nın son adet tarihı 30 Ekim ( gerçi topiğe girince yazar ) benimki 18 Kasım aramızda 19 gün var ( Pardon Ekim 31 çekiyormuş ). Onun doğumu teoride 6 Ağustos oluyor bu durumda , benimkide teoride 25 Ağustos ama ilki sezeryan olduğu için 15-20 Ağustos gibi olacak inşallah .Şimdi senin SAT'ın son adet tarihin ne bakalım doğum ne zaman ?

Son düzenleme:
Arkadaşlar ARAY'ı tanıyan varmıydı aranızda :uhm:
yeni haber aldım, belki merak eden vardır aranızda...... şu an sadece yatıyormuş, yerinden kalkması yasak, 8 ayını tamamlamış...
6 aylık olduğunda rahimde açılma olmuştu, dikiş atıldı, bebeği kurtardılar, ama hep yatması gerekliymiş....... oda 40-41 yaşlarında....... burada epey eski..... şimdi onada sevindim, epeydir haber alamayınca kötü şeyler gelmişti aklıma. ama annede bebekte gayet iyi durumdaymış. :dance: tanıyan varsa sevinci paylaşıyorum........

waters benim son satım 26 şubat akşamı ama doktor 27 şubat yazdı dosyama ve 1 martda iğnelere başladı şekercim

Doğru söylüyorsun arkadaşım. Hepsini yapacağım inşallah. Ay şu anda dölleniyorlardır dedin ya bi tuhaf oldum... Ne iginç di mi, bizler başka yerde bebişler başka yerde :):):):Saruboceq:

Doğru söylüyorsun arkadaşım. Hepsini yapacağım inşallah. Ay şu anda dölleniyorlardır dedin ya bi tuhaf oldum... Ne iginç di mi, bizler başka yerde bebişler başka yerde :):):):Saruboceq:

bende hep bir parçamı bırakıp gelmiş gibi olurdum.yavruları bıraktık geldik derdik.çok merak ediyor insan o zaman.yavrulardan haber bekliyorsun,buluşmuşlarmı buluşmamışlar mı diyeinşallah seninkiler de minik minik patikler olarak sana dönerlertransferden sonraki 12 gün neyse de bu bekleyişte hiç zaman geçmez.Allah sabır versin arkadaşım.seninle takipçiyiz

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar,

bir konuda fikrinize ihtiyacım var,

dünden beri artan bir şekilde sol kasığımda ağrı var, tüp yaptırmış olsam sevinirdim, ama bu zamansız ağrı sinirimi bozuyor, doğal hamilelik olmadığı da kesin, presedleri tuvalete sıkmıştım, bir sinir anımda.........
aklıma DHEA kullanmamın bir sonucu olabilir mi geliyor??? acaba yumurtalar mı büyüyor? ama adet görmeme daha var, öyle olsa adetten sonrasında bunu yaşamam gerekmez mi? şimdi atılmaya hazırlanırken bunu yaşamak anlamsız... dün bu ağrıya aldırmadım, ama bugün iyice hissediliyor........ korkutuyor beni.....

iyi nolsun geçiyodum uğradım bi bakim dedim eşim film koydu filme bakcam. bade bişi sormuş ama anlayamadım şu an hangi dönemde olduğunu bilmediğim için ama geçen hafta preeseedleri sinirlenip tuvalete sıktığına göre bu hafta son haftası olmuyor mu dolayısıyla kasık ağrılarıda regl yaklaşıyo diye olabilir mi? umarım hayırdır inşallah. dhea denen hapla ilgili bilgim yok yardımcı olamayacağım badecim.

ben iyiyim valla şu an hiiiiç bişey hissetmiyorum ne hamileyim ne diilim bu tuhafım yani perşembe gelmeden hayata kanalize olamayacağım galiba.
ben kaçar iyi geceler herkese iyi geceler erverdicim

iyi akşamlar badenur;preesitsiz hiç yaramazlık olmadımı?olur olur bal gibi olur belşi mi olur DHEA kullanımı ile ilgili biraz araştırmam olmuştu.kasık ağrısı yoktu yan etkilerinde benim bildiğim.bulduğum yan etkiler şunlardı
-_kalp ritmini bozabileceği,kalp krizine sebep olabileceği
_vücutta uyur vaziyette bulunan kanser hücrelerini uyandırabileceği_
mevcut adet düzeni döngüsünü bozabileceği,adeti durdurabileceği erken menopoza sebep olabileceği
_vücutta özellikle yüzde sivilce ve kıllanmalara neden olabileceği
_henüz tam olarak ispatlanmış güvenilirliği olmadı idi.
bir de dr um bana bunun internette yayınlanan safsatadan ibaret olduğunu DHEA nın böbreküstü bezi tarafından üretilen erkeklik hormonu olduğunu söylemiştiDr lar bu konuda 2 ye ayrılıyorlarbaşka bir kadın doğumcu ise kullanabileceğimi ama bunun yerine balık yağı fındık ceviz gibi hücre yenileyiciler tavsiye etmişti.3üncü bir dr ise hiç böyle bir şey duymadığını söylemiştiiyi yanları ise şunlardı.tabii iddiadan ibaret.
_yumurta kalite ve sayısını artırdığı
hiç yumurtası olmayan birinin kısa bir kullanımdan sonra spontan hamile kaldığı idi.birkaç kişinn daha görüşünü alıp kullanmamaya kara vermiştim.
BADENUR;bildiklerim bunlar canım.yumurta geliştiyse çatlıyor olabilirbence kendi sağlığın için bir görün derim.için rahat eder.yumurtadanmıydı nedendi kafan rahatlar.
benim fikrim böyle.
;

hakkaten geçmez yaaaa......oof ooooffff...

tamam tamam artık pes ben de pozitif olacağım RUŞEYM midir nedir onu bile aldım( ne büyük bişi yaptım dimi) artık bişiler yiyip içeyim artık diyorum.teşekkür ederim arkadaşım okulda öksürük artıyor toz falan olunca,sonra azalıyor bir de gece yatınca artıyor ve halsizliğim var gözlerim bile soluyor resmen antibiyotiğe başladım. şimdi ben bu ay da mı hamile kalmaya çalışmayacağım ?antibiyotik içiyorum ya bugün 7. günüm reglinin.

biri serpildi onların 2 oğlu vardı eşinin de 2 kızı o kıbrısta tedaviye başladı en son bildiğim başka da görmedim. diğerini bende unuttum. ben onu badenur sanıyordum diğerini yani:)))

anacım nasıl birine kızıpta sigara bırakılıyor ben de onu anlamadım. ben kime kızarsam kızayım bırakmayı bırak daha fazla içiyorum:kedi:

öpme kızım bizi, bulaştırırsın falan , geçmiş olsun birtane
seni özellikle defalarca öpüyorum bulaşsın diye:) kızım ben veba mıyım kikaydirigubbakcemile gripte değilim bronşitim korkma bulaşıcı deel:))

teşekkür ederim arkadaşım.gerçekten ben de olaya artık pozitip yaklaşacağım. kist için nihayet ilaçalrım geliyor yarın.işallah geçer...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…