merhaba HÜLYA;öyle şeyler yazmışsın ki adeta kendimi buldum açıklamalarında.ateş yükselmesi,göğüste şişme acı,kahverengi leke.benim son dr um bana demişti ki;belki her ay hamile kalıyorsun ama bozuluyordur.böyle olabilir senin durumun demişti.şimdi senin belirtilere baktım.ben çoğu ay.bu ayda öyle oldu.özellikle aşılamalarımda da hep öyle olur.adetim gününde ya da 1 2 gün önce gelir,ama gelmeden gögğüslerim şişer acır giyinirken çıkarırken bile değemezsin kimi zaman acırlar.bir de sanki ,sanki değil kesin 1 beden büyürler adetin ilk başlangıcı aynı bitter çikolata gibi 2 gün kahverengi.kara kara olur.bu belirtiler bende çoğu ay olur.tesadüf olabilirmi senin devam etmeyen gebeliğinle.dr un öyle söylemesi.senin belirtilerle aynı olması bana acaba mı dedirtti.yani hep kimyasal mı yaşıyorum ben.tuhaf oldu şimdi.ilk hamileliğimde de kese vardı gelişme olmaıştı kürtaj olmuştum.bakarmısınız ilk hamileliğimde dedim:uhm::uhm:
ayy gördünüzmü işte ben kendime kek derken doğru diyomuşum dimi sempatiksalakcinni
valla erverdicim takılıyorum öyle kafama göre çekirdek çıtlatıyorum tv açık net açık hayallere dalmadım henüz akşamı ettik sayılır şafak 2
Erverdi arkadaşım benim önceki hamileliklerimde de hiç göğüs ağrım olmazdı önceden.Bu en son 2008'deki hamileliğimde aynen bu ayki gibi 21.gün başladı göğüs ağrılarım.O zaman da bu ay da yok hiç beklemeyeyim demiştim ve göğüslerim de çok büyümüştü.Tabi o zaman 31.günü adet olmayınca test yapmıştım ve test çizgisi kontrol çizgisinden önce ve onun kadar koyu renk çıkmıştı.Ama bu ay silik çizgi olunca ben de şüphelendim yani.Sen hiç adet olmadan kan testi veya idrar yaptırmışmıydın.Gerçi idrar önemli değil önemli olan yani kesin olan kan testi.Bir yaptır istersen bakalım belki öyle oluyordur.Bu kimyasalların bölünmesi duruyor yoksa rahime tutunuyorlar ama bir yerde bir eksikliği oluyor işte.Benim adet söküldü bu arada çeşme gibi geliyor yerimden kalkmaya korkuyorum.
Kizlar selam
Kisaca okumaya calistim ama masallah yazdikca yazmissiniz.
Hulyacim once okuyunca seni cok heyecanlanip sevindim, sonra uzuldum. Ama olsun bence kendiliginden hamile kalabilmen kimyasal da olsa guzel.
Patiklar 6 cok iyi bir sayi, umarim hepsi dollenir ve iyi kalite olur.
veeeeeeee Alabama, canim coooooook sevindim, harika bir haber bu. Allah tamamina erdirsin ve 9 ay sonra saglikli bebegini al kucagina. Canim ben de 38 yasindayim ve bana da doktorum yumurtalarin senden daha yasli demisti. Son kez denemistim eger olmazsa evlatlik icin basvuracaktik. Ama cok sukur oldu. Ikiz olmasini cok istemistim ama simdi iyiki ikiz degil diyorum cunku bir tane bile beni cok zorluyor. Ben minyon yapili oldugum icin cok zorlaniyorum. Ama eger senin gonlunden ikiz geciyorsa insallah ikizlerin olur.
Yarın inşallah kaliteli yumurtaların haberini alacağız inşallah patiklercim..bekleyeceğiz evet.
Waterss'cim çok sağ ol arkadaşım.
bende inanmak istiyorum ve devamını da yaşamayı ama diyorum ya teste bile bazen inanamıyorum. amaaaan hamileyim işte oh beeeeşafak mafak yok bitti.tamam.sen çıtlatmana bak. o şafak dr un şafağı..hamile olmasan silik te olsa hiçbişeycik görmezdin testte...ben buna inanıyorum.biz zamanında 2 3 gün geçse yapardık.ne testler ziyan ettik ama olmayoınca ne yapsan çizgi mizgi olmuyor.bennolsam yanımdan ayırmazdım çubuğumudelikafadulden
Kizlar selam
Hulyacim once okuyunca seni cok heyecanlanip sevindim, sonra uzuldum. Ama olsun bence kendiliginden hamile kalabilmen kimyasal da olsa guzel.
veeeeeeee Alabama, canim coooooook sevindim, harika bir haber bu. Allah tamamina erdirsin ve 9 ay sonra saglikli bebegini al kucagina. Canim ben de 38 yasindayim ve bana da doktorum yumurtalarin senden daha yasli demisti. Son kez denemistim eger olmazsa evlatlik icin basvuracaktik. Ama cok sukur oldu. Ikiz olmasini cok istemistim ama simdi iyiki ikiz degil diyorum cunku bir tane bile beni cok zorluyor. Ben minyon yapili oldugum icin cok zorlaniyorum. Ama eger senin gonlunden ikiz geciyorsa insallah ikizlerin olur.
hülyacım saol eline sağlık yazmışsın tamam tatlım. sen kendi adına belirti olayını iyice çözmüşsün :) hayırlısı olsun o zaman. inşallah benim belirtiler aynen devam eder diyim ne diyim. çok şükür buna da. inşallah en kısa zamanda ikinci evladına kavuşursun canım.
waters ben yanlış mı anladım esterya 6.ayın içindeyim demiş ekim kasım çok geç değil mi? yoksa ben yanlış mı okudum? bide yaz bebeği falan dediydim :))
patikler canım şimdi buluşma gerçekleşiyodur bol bol dua et döllensinler kaliteli bölünsünler diye yasin oku amme oku tebareke oku ben hepsini okudum bol bol. hatta eşime bile okusun diye yalvardım oda hep beni atlattı sonra bi sabah erkenden kalkmış ben uyurken okumuş.
Doğru söylüyorsun arkadaşım. Hepsini yapacağım inşallah. Ay şu anda dölleniyorlardır dedin ya bi tuhaf oldum... Ne iginç di mi, bizler başka yerde bebişler başka yerde :):):):Saruboceq:
iyi akşamlar badenur;preesitsiz hiç yaramazlık olmadımı?olur olur bal gibi olur belşi mi olur DHEA kullanımı ile ilgili biraz araştırmam olmuştu.kasık ağrısı yoktu yan etkilerinde benim bildiğim.bulduğum yan etkiler şunlardıArkadaşlar herkese iyi akşamlar,
bir konuda fikrinize ihtiyacım var,
dünden beri artan bir şekilde sol kasığımda ağrı var, tüp yaptırmış olsam sevinirdim, ama bu zamansız ağrı sinirimi bozuyor, doğal hamilelik olmadığı da kesin, presedleri tuvalete sıkmıştım, bir sinir anımda.........
aklıma DHEA kullanmamın bir sonucu olabilir mi geliyor??? acaba yumurtalar mı büyüyor? ama adet görmeme daha var, öyle olsa adetten sonrasında bunu yaşamam gerekmez mi? şimdi atılmaya hazırlanırken bunu yaşamak anlamsız... dün bu ağrıya aldırmadım, ama bugün iyice hissediliyor........ korkutuyor beni.....
bende hep bir parçamı bırakıp gelmiş gibi olurdum.yavruları bıraktık geldik derdik.çok merak ediyor insan o zaman.yavrulardan haber bekliyorsun,buluşmuşlarmı buluşmamışlar mı diyeinşallah seninkiler de minik minik patikler olarak sana dönerlertransferden sonraki 12 gün neyse de bu bekleyişte hiç zaman geçmez.Allah sabır versin arkadaşım.seninle takipçiyiz
Patikler'cim, bugün umarım başarılı bir OPU işlemi olur, güzel ve kaliteli yumurtalar toplanır inşallah onlarda bebişlerin olur, tedavinin ilk yarısı bitmiş ne iyi şimdi önemli ikinci yarıda dualarım seninle..
Kimdersms, umarım yakın zamanda güzel beta hcg değerlerini görürsün. Sen şimdi doğal mı deniyorsun ?
Erverdi'cim çok erken uyanmışsın...Günaydın...bugün hava güneşli ve çok güzeldi kuşlar cıvıldıyordu sabah işe gelirken, bugün çalışmıyor olsaydım ağaçlıklı yeşillikli bir yere gidip bir kır kahvaltısı yapmak isterdim.
Alabama'cım çok az kaldı hadi hayırlısı, 2010 un ilk güzel haberini senden alacağız inşallah.
Hülya'cım habersiz bırakma..reglin yakında gelir, ama ne yapıyorsan doğru yoldasın yumurta ile spermi buluşturmuşsun bir daha ki aya daha önce yazdığım gibi ovülasyon testlerine uygun zamanında başlayıp çift çizgi çıkana kadar devam et, preseed inşallah işe yarayacak.
Herada'cım, inşallah doğal yolla halledersin bu ay ya da önümüzdeki ay..doğal devam ederken ki amaç doğaçlama yerine ovülasyon testi ve pressed ile yumurta ve spermi buluşturduğumuzdan emin oluyoruz , zaten bu preseed sitesinde 3-4 ay deneme ile olmuyorsa dr unuza başvurun diyordu, umarım senin de tedavisiz gelecek.
Yağmursesi, geçmiş olsun arkadaşım dr un verdiği ilaçları kullan ama sıkı takip et, bronşit önemli iyice geçsin. Senin mesleğin de çok büyük fedakarlıklar gerektiriyor, hem kutsal bir meslek hem de fedakarlık gerektiren..Allah'ım yetiştirdiğin aydınlık nesiller için, toplumumuza kazandırdığın yetişmiş çağdaş çocukların yerine sana da gönlündeki evladını verecektir. Karamsarlık yok, gerekeni yapmak var.
Tamam mı arkadaşım.
biri serpildi onların 2 oğlu vardı eşinin de 2 kızı o kıbrısta tedaviye başladı en son bildiğim başka da görmedim. diğerini bende unuttum. ben onu badenur sanıyordum diğerini yani:)))Ya arkadaşlar, kusura bakmayın birşeyi unuttum geçmişide okuyacak vaktim yok.
2 arkadaş geldiydi (belki 1 dir) çocukları vardı Kıbrısta cinsiyet seçimi falan istoyorlardı. Kimdi onlar desem ayıp olur mu ? Niye derseniz aklıma geldi birden
anacım nasıl birine kızıpta sigara bırakılıyor ben de onu anlamadım. ben kime kızarsam kızayım bırakmayı bırak daha fazla içiyorum:kedi:heee tamam o zaman doğru diyon kinderse yazmışın. neyse ama evet morardı düdük. adamcaaz doğruyu söyledi mutlaka ama ben içimden ayak direttim. ona inanıp yıkılmadım inatlaştım. hatta sigarayı sırf oyüzden bıraktım. biraz kendine güven de lazımmış. güvensiz olunca olmuyo hayatta hiçbirşeyi elde edemiyorsun. sağlam basmak lazımmış bunu da öğrendim.
seni özellikle defalarca öpüyorum bulaşsın diye:) kızım ben veba mıyım kikaydirigubbakcemile gripte değilim bronşitim korkma bulaşıcı deel:))öpme kızım bizi, bulaştırırsın falan , geçmiş olsun birtane
teşekkür ederim arkadaşım.gerçekten ben de olaya artık pozitip yaklaşacağım. kist için nihayet ilaçalrım geliyor yarın.işallah geçer...Hülya'cım, kararlılığın harika. Bu emekler boş kalmayacak, umarım senin de Waterss gibi olur da gelecek ay müjdeli haberini alırız.
Karamel'cim, haydi Allah söyletiyor diyeyim, boşuna mı bu çatlatma günü denk geldi, di mi amaBu tesadüf hayra alamet olsun... Haydi inşallah.
Yağmursesi, canım geçmiş olsun, yakında toparlan umarım. Oh be sonunda azimli umutlu bir mesaj yazdın sen de.
Deniz Bulut'çum, her ne için bekliyorsan bu süreç umarım senin için en doğru kararı da beraberinde getirsin. Valla hiç belli olmaz, bu ay çalışmıştın yanılmıyorsam, ikinci müjdeli haberi senden alırız umarım.
Patikler, herşey gönlünce olsun. Güzel yumurtalar, güzel embriyolar, çifter çifter bebişler inşallah. Hayırlı ve rahat bir bekleyiş olsun inşallah.
Arkadaşlar, benimle ilgili kim ne yazdıysa hepsini okudum. Hepinize ayrı ayrı çok ama çok teşekkür ederim.
Satt 10:30 da aldılar... Çok ama çok rahattım. En ufak bir heyecan kalp çarpıntısı bile yoktu. İşlem odasında hemşirelerle muhabbet üstüne muhabbet ettik. Hepsi de birbirinden şekerdi. Uyanmam da çok rahat oldu. Keşke daha uzun uyusaydım :) Malum çalışan insan pek uyumaya vakit bulamıyor.
Sonuç itibariye boş olanlar hariç 6 tane yumurta toplanmış. Sonuç için iyi bir durum bu dediler.Tabi yarın arayıpta kaliteli mi değil mi? Kaliteliyse kaç tanesi kaliteli filan diye bilgi verecekler... Beklemekten başka bir çare yok :) Hayırlısı bakalım...
hadi bakalım hayırlı olsun arkadaşım işallah en az 2 si bebek olarak kucağına gelir:=))
esteryacım ben bugün ÇAKŞIR için gittim aktar a resmen kök. çekip verecekti .ama bu çay oluyor dedi. ben de tereddütte kaldım almadım. sen karışım yapıp yediğini söylüyorsun aktar çay oluyor yenmez dedi. sanırım yanlış anladım diye almadım emin olmak için.cnaım benim haberim oktu erkek disi olayından aktara gittim çekti toz halinde verdi çakşırı erkektir dişidir demedi..
ben kullandım canım esim kullanamdı ve hamşile kaldıgım ay yumurtalarım cok guzel buyudu
canım ben çaksır ile beaber bal tarcın corek otuda karıstırdım yedim ve kist falan olmadı
Alabamcım canım gozun aydın arkadasım Allah tamamına erdirsin.
Patikler dualarım seninle insallah Allah hayırlısıyla sonuclandırır
bu doktorlarda bir acayip olmuş.ben ekimde gittiğimde folükül sayım 7 idi. bana dedi ki yaşını bilmesem ve yumurtalıklarına bakarak yaşını tahmin etseydim 42 yaşında olduğunu düşünürdüm dedi. eh şimdi 3 folükül gözüküyor gitmiş olsam yaşımı 50 tahmin eder kesindelikafaduldenKizlar selam
KOCAMAN BİR NOT: Ya arkadaşlar nooluyoruz! ya ben sizin yazdıklarını okuyup bitirene kadar gözlerim bozuldu zaten bozuk.adaletsizlik bu gerçekten. ben gündüz bakamıyorum. laptop önümde açık ama az baksam hemen çocuklar birbirine giriyor. siz gündüz yazıyorsunuz ben gece bakabiliyorum sonra tadı kalmıyor. sayenizde emekli olup güzdüz size laf yetiştireceğim:teytey:
deniz bulut yok bugünlerde şükür benle uğraşan da yoklülülülülülü( şaka şaka gel deniz uğraş gitsin yeter ki gel)
ben hepinizi kocaman öpüyorum gene de karamel hariç onu küçük öpüyorum sevgiler hanımlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?