38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Güneş bile yaksa,içinizdeki acıyı uygun bir dille yansıtın dışarıya;
yansıtılmayan acı,önce ukte sonra ur olur içinizde.
Siz sıkıntılarınızı ciddiye alıp tepki göstermezseniz,
cildiniz tepki gösterir sessizce
PSıKOLOG KEDı RAHATCAN

Badenur'cum arkadaşı tanımıyorum ama hem kendinin hem de bebeğin iyi olmasına sevindim, hiç kolay değildir sağlıklıyken yatmak ama bebek için her şeyi göze alıyoruz , Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına alsın inşallah.

waters benim son satım 26 şubat akşamı ama doktor 27 şubat yazdı dosyama ve 1 martda iğnelere başladı şekercim

Aralık başı gibi oluyor, hayırlısı olsun. 2011 yılbaşını bebeklerinizle kutlarsınız inşallah..

Badenur'cum yazından anladığım kadarı ile regli gününe yaklaşıyorsun, DHEA'nın etkilerini bilmiyorum Erverdi yazmış ama bazen preseed kullananlar topiğinde nasıl oluyor bilmiyorum senin dediğin şikayetleri okumuştum ama çok derine uygulayanlar vardı, aplikatörü bir yerlere dokundurmuş olabilir misin ? ama eğer preseed den ise geçici bir durum bir daha ki uygulamada dikkatli olursan olmaz diyebiliyorum .

günaydın kızlarrrr günaydın şair erverdi waters seni de görüyorum sanada günaydın canım.

yağmurunsesi kardeşim bak şimdi şöle oldu ben geçen ay acıbademe gitmekten vazgeçmiştim ve memoriale gittim muayene oldum benden istediği testlere 500 lira para verdim ve reglin üçüncü günü gitmek üzere sözleştim ama o gün bir iş çıktı gidemedim neyse o ara aynı hafta eşimin ısrarıyla amerikana gittim senai beye de muayene oldum onada para bayıldım 170 lira. sonra birde acıbadem maslağa gittim üçüncü doktorada aynı ay muayene oldum. ve üçüde bana rezervler azalıyor dedi hatta senai bey solda yada sağda tam hatırlamıyorum hiç yumurta yok hemen hemen tüp dedi laparoskopilik bir durumunuz yok sizin dedi. bunu bana deniz de demişti mevzu rezerv bunu biliyoruz ne diye uğraşcan lapla falan demişti. bu arada en son maslakacıbadem özkan bey muayene ettikten sonra o da bana aşılama ve ilk tüp verilerinize göre çok düşüş var rezervler dört beş yıl ilerde diyince ben en en en çok kendime kızdım. ona kızmamın sebebi beni yaşlandırmasıydı içimden sadece hadi len sen görürsün rezervi dedim kendimce inatlaştım yada ona inanmak işime gelmedi neyse o ara doktora sigarayı sordum sanki iç iç evladım sorun yok dicek anlıyomusun bana dedi ki bırakın diyemiyorum anlıyorum ama şunu bilin ki bir adet 1 adet azaltsanız yumurtalarınız fayda görür dedi. ben orda point oldum bi an kendime geldim yoksa bunu herkes söylüyo bende biliyorum haaaa dedim gayet saf bir halde bir tane bile bana fayda olacaksa ohooo ben sigarayı bıraksam heralde yumurta patlaması olur aynen kurduğum orantı buydu. bu arada doktor bana rezervlerin bu durumunun değişken olabileceğini bu ay solda yumurta olmayabilir ama birdahaki ay tedaviye başladığımızda solda üç dört yumurta olabilir diyerek moral de verdi. ben ordan çıktım eşimle konuştuk ve maslak acıbademde devam kararı aldık birinci denemem ve aşılamamda orda olmuştu beni tanıdığını düşündüm ikinci denemede indirimin vardı ikinci negatif olursa üçüncünün tedavisi bedava olacaktı ve en önemlisi ben daha sakin ve olgunlaşmış tecrübeli olmuştum sakin olmaya karar verdim kendimce ve doğru yaptığımı düşünüyorum. yani sigarayı bırakmamda en çok kendi salaklığıma kızdım bile bile lades diyecek kadar nasıl kör olduğuma. sigara sağlığa zararlı kardeş içme... hele bu kadar çocuk isterken hele kistle mistle uğraşırken bırak şunu yahu .

Son düzenleme:
inşallah waters bi yarın olsu kan değerimin düzgün çıkmasından başka birşey istemiyorum. gerçekten de çok zor henüz hamile olduğum tescillenmediği için kendimi fazla dinliyorum sanki belirtiler azalıyor gibi geliyor. ay bilmiyorum gerçekten hamile olduktan sonrada bu günler zor geçecek galiba

günaydın kızlar,

alabama birtanem dinleme kendini lütfen yada varsa bir test daha yap bugünüde rahat geçir hadi güzelim.

yaptım silik ama düne göre daha silik bakalım yarın ne çıkacak hayırlısı.

Alabama arkadaşım o idrarın konsantresiyle de ilgili oluyor.Yine sabah idrarıyla mı yaptın bu sabah?Kan en garantilisi zaten.Senin gününe göre silik çizgi çıkması iyi ama.Ben olsam kan tahlilimi bugün yaptırırdım.İlk denememde dr'uma söylemiştim onların dediği günden bir gün önce yaptırmıştım.

yok canım sabah 7 de kalktım kahvaltı falan etmiştim karamel diyince şimdi 9.20 de yaptım. birde ilk başta silik dedim ya şimdi baktım yani 15 dak sonra koyulaşmış. çok koyu değil ama belirgin. kısmet neyse ki kasıklarım ağrımaya başladı psikolojik mi dicem ama yok diil baya hissediyorum hergünkü gibi. dediğin gibi yarını beklicem başka çaresi yok hayırlısı olsun.

eşimi arıcam birazdan müsahitse belki gider bugün baktırırım ayyy çok heyecanlı yarını beklemiyim mi yani ben aradım hastaneyi gününü bekleyin önce yaptırmayın dedi hemşire o yüzden bekliyorum valla. bugün yapsam iki gün sonra yine yaptırcam dimi?

Bence senin testin bugünde çift çizgiyi gösteriyor. Regli gibi ağrılar hissetmen normal olabilir, zaten gebeliğin ilk haftalarında bu kasık ağrıları hafif hafif ara ara hep olacak sanırım 10. haftalara kadar sonra karnının sağ ve sol altlarında hafif sancımsı, ağrılar olabilecek bunlara hazırlıklı olmalısın nedeni rahmin büyüdükçe kasların kasılması ve uzaması..

Hamile olduğun kan testi ile tescillendikten sonra daha çoooookkk dinleyeceksin kendini ben de dinledim ama sonra bırakıyorsun o döneme alışıyorsun. İlk 12 hafta çok önemli..ilk 15 haftada çocuğun organları oluşuyor, gözünü seveyim sigaranın koktuğu ortama bile girme sağlığına faydalı besinler tüket..sen zaten bilirsin onları. Merak etme , sen bir netleştir durumu bugün.. dualarım seninle.. işim gereği öğlen ve sonrasında dışarda olacağım gelir gelmez topiğe bakacağım..sevgiler..

sağol canım, şimdi okuyabildim bunları, bütün gece ağrı çektim, hayatımda ilk kez böyle birşey oldu, endişeliyim biraz, doktor gelince telefon açarım, çağırırsa giderim, şimdi moralsizim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…