- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
Arkadaşlar ARAY'ı tanıyan varmıydı aranızda :uhm:
yeni haber aldım, belki merak eden vardır aranızda...... şu an sadece yatıyormuş, yerinden kalkması yasak, 8 ayını tamamlamış...
6 aylık olduğunda rahimde açılma olmuştu, dikiş atıldı, bebeği kurtardılar, ama hep yatması gerekliymiş....... oda 40-41 yaşlarında....... burada epey eski..... şimdi onada sevindim, epeydir haber alamayınca kötü şeyler gelmişti aklıma. ama annede bebekte gayet iyi durumdaymış. :dance: tanıyan varsa sevinci paylaşıyorum........
waters benim son satım 26 şubat akşamı ama doktor 27 şubat yazdı dosyama ve 1 martda iğnelere başladı şekercim
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar,
bir konuda fikrinize ihtiyacım var,
dünden beri artan bir şekilde sol kasığımda ağrı var, tüp yaptırmış olsam sevinirdim, ama bu zamansız ağrı sinirimi bozuyor, doğal hamilelik olmadığı da kesin, presedleri tuvalete sıkmıştım, bir sinir anımda.........
aklıma DHEA kullanmamın bir sonucu olabilir mi geliyor??? acaba yumurtalar mı büyüyor? ama adet görmeme daha var, öyle olsa adetten sonrasında bunu yaşamam gerekmez mi? şimdi atılmaya hazırlanırken bunu yaşamak anlamsız... dün bu ağrıya aldırmadım, ama bugün iyice hissediliyor........ korkutuyor beni.....
yaptım silik ama düne göre daha silikbakalım yarın ne çıkacak hayırlısı.
yok canım sabah 7 de kalktım kahvaltı falan etmiştim karamel diyince şimdi 9.20 de yaptım. birde ilk başta silik dedim ya şimdi baktım yani 15 dak sonra koyulaşmış. çok koyu değil ama belirgin. kısmet neyse ki kasıklarım ağrımaya başladı psikolojik mi dicem ama yok diil baya hissediyorum hergünkü gibi. dediğin gibi yarını beklicem başka çaresi yok hayırlısı olsun.
aradım eşimi arabada burdaymış ben basıp gidiyorum kızlar dua edin
aradım eşimi arabada burdaymış ben basıp gidiyorum kızlar dua edin
inşallah waters bi yarın olsu kan değerimin düzgün çıkmasından başka birşey istemiyorum. gerçekten de çok zor henüz hamile olduğum tescillenmediği için kendimi fazla dinliyorum sanki belirtiler azalıyor gibi geliyor. ay bilmiyorum gerçekten hamile olduktan sonrada bu günler zor geçecek galiba
iyi akşamlar badenur;preesitsiz hiç yaramazlık olmadımı?olur olur bal gibi olur belşi mi olur DHEA kullanımı ile ilgili biraz araştırmam olmuştu.kasık ağrısı yoktu yan etkilerinde benim bildiğim.bulduğum yan etkiler şunlardı
-_kalp ritmini bozabileceği,kalp krizine sebep olabileceği
_vücutta uyur vaziyette bulunan kanser hücrelerini uyandırabileceği_
mevcut adet düzeni döngüsünü bozabileceği,adeti durdurabileceği erken menopoza sebep olabileceği
_vücutta özellikle yüzde sivilce ve kıllanmalara neden olabileceği
_henüz tam olarak ispatlanmış güvenilirliği olmadı idi.
bir de dr um bana bunun internette yayınlanan safsatadan ibaret olduğunu DHEA nın böbreküstü bezi tarafından üretilen erkeklik hormonu olduğunu söylemiştiDr lar bu konuda 2 ye ayrılıyorlarbaşka bir kadın doğumcu ise kullanabileceğimi ama bunun yerine balık yağı fındık ceviz gibi hücre yenileyiciler tavsiye etmişti.3üncü bir dr ise hiç böyle bir şey duymadığını söylemiştiiyi yanları ise şunlardı.tabii iddiadan ibaret.
_yumurta kalite ve sayısını artırdığı
hiç yumurtası olmayan birinin kısa bir kullanımdan sonra spontan hamile kaldığı idi.birkaç kişinn daha görüşünü alıp kullanmamaya kara vermiştim.
BADENUR;bildiklerim bunlar canım.yumurta geliştiyse çatlıyor olabilirbence kendi sağlığın için bir görün derim.için rahat eder.yumurtadanmıydı nedendi kafan rahatlar.
benim fikrim böyle.
;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?