Ayyyy dayanamadım yazıyorum :)))
Biz dün Herada'yla buluştuk bir güzel kahvelerimizi içerken sohbetimizi ettik.
Hatun valla aynı buradaki gibi inanılmaz candan, bıcır bıcır birşey. Hepinizin kulağını çınlattık. Akşam kulağınız çınladıysa o bizdik :1hug:
Kız bizden gizli neler yapmışsınız siz.Akşammıydı dünmüydü tam hatırlamıyorum ama çok kulağım çınladı.Kim anıyor beni dedim ben de.Çok iyi yapmışsınız.Siz hep ıstanbul içi olduğunuz için.Nası bir tereddüt yaşadınız mı ilk görüştüğünüzde?
Hülya'cım, bizdik canımBen tereddüt yaşamadım vallahi, konuştukça konuşasım geldi Güzeldi yahu. Hedefimiz o kadar ortak ki, gerçekten en yakın arkadaşı bile anlamıyor bazen insanı, anlamaları da gerekmiyor. Anlaşılmak için zorlanmıyor insan, bir de biliyorsun bu ay ovulasyon günleri çakıştı gayet tesadüf eseri, boşuna değildir dedik, inşallah diyeyim.
Valla kendi adıma tereddüt değilde heyecan yaşadım. Heyecan yoktu desem yalan olur. Ancak biz bir süredir telefonlada görüşüyorduk sesini duyduğum, yazılarından kendini çok iyi tanıdığım biriydi.
Tabi ne olursa olsun o ilk sıcaklığı almak çok önemliydi ben fazlasıyla hissettim. Kendi adıma çok güzel bir akşamdı.
Çok iyi yapmışsınız.. ne güzel olmuştur..hep bayağıdır tanıdığın bir konuyu paylaştığın hakkında fikir sahibi olduğun biri hem de ilk defa göreceğin biri bende olsam heyecanlanırdım. Bir daha ki sefere haber verirseniz ben de katılmak isterim..
sağol canım, şimdi okuyabildim bunları, bütün gece ağrı çektim, hayatımda ilk kez böyle birşey oldu, endişeliyim biraz, doktor gelince telefon açarım, çağırırsa giderim, şimdi moralsizim..
vayy buluşma yaşanmış ne güzel yapmışsınız helal size vallahi. bende sevindim sizin adınıza. birdahaki sefere bende katılırım kızlarr ya da katılmaya çalışırım diyim.
geldim kızlarrr saat 12.30 da alcam sonucu hayırlısıyla. çok heyecanlıyımmmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?