Bak gene unutmadı Herada valla kusura bakma Waterss'cığım doğru ya AS sonucu var
62.29 hamileyimmmmmmmmmmmm:ecrin_bebek:
allahıma binlerce şükürler olsun bunu yaşadığıma inanamıyorum kızlar hepinizi ayrı ayrı öpüyorum dualarınız için çok teşekkür ederim minnettarım. bende bundan sonra sizin hepinize ayrı ayrı dahada çok dua edeceğim.
birgün önce yaptırdığım için değeri az buldu galiba doktor cuma günü yine istedi. inşallah cuma daha iyi bir sonuç alırım. allah hepinizden razı olsun kızlar. :Saruboceq:
Büyük bir organizasyona doğru gidiyoruz, harika. Tamamdır, havalar da toparlanıyor, hep birlikte organize edelim.
Yağmursesi, bugün nasılsın canım, birkaç gün sürüyor tabii bronşiti alt elmek. İlaçlar bugün mü geliyordu, ruşeym de hazır, harikasın vallahi.
62.29 hamileyimmmmmmmmmmmm:ecrin_bebek:
allahıma binlerce şükürler olsun bunu yaşadığıma inanamıyorum kızlar hepinizi ayrı ayrı öpüyorum dualarınız için çok teşekkür ederim minnettarım. bende bundan sonra sizin hepinize ayrı ayrı dahada çok dua edeceğim.
birgün önce yaptırdığım için değeri az buldu galiba doktor cuma günü yine istedi. inşallah cuma daha iyi bir sonuç alırım. allah hepinizden razı olsun kızlar. :Saruboceq:
merhaba hana evet seni tanımıyorum neden tanışmıyoruz çok sevindim takip etmene gel katıl aramıza burda öyle güzel dostluklar var ki gerçi biliyorsundur biri de sen ol. çok mutluyummmmmmmmmm ve hala inanamıyorummmmolumunekankayizsmile
Hana arkadaşım, gel sen de katıl. Aralarda birkaç mesaj atmıştın ama takiple sınırlama kendini, ne güzel umut doldu içimiz bugün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?