38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

alabama hadi bakalım güzel haberlerle dönersin umarım.
tanışan arkadaşlara sesleniyorum bizi de haberdar edin emi bi dahaki sefere:) bu heyecanı bizde paylaşalım

Bak gene unutmadı Herada valla kusura bakma Waterss'cığım doğru ya AS sonucu var

Arkadaşım kusura bakacak ne var..atlamak unutmak normal..hepimiz bir çok işlemden geçiyoruz. Herada bu konuda acayip iyi hafızası çok kuvvetli..ben de unutabiliyorum bazen.

Kızlar ben çıkıyorum 12:30 da Yeditepe Üniversitesi'nde toplantım var. Alabama'cım artık gelince öğreneceğim.. araba kullanırken yolda sana dua edeceğim.. Ben çıktım...

Büyük bir organizasyona doğru gidiyoruz, harika. Tamamdır, havalar da toparlanıyor, hep birlikte organize edelim.

Yağmursesi, bugün nasılsın canım, birkaç gün sürüyor tabii bronşiti alt elmek. ılaçlar bugün mü geliyordu, ruşeym de hazır, harikasın vallahi.

62.29 hamileyimmmmmmmmmmmm :ecrin_bebek:
allahıma binlerce şükürler olsun bunu yaşadığıma inanamıyorum kızlar hepinizi ayrı ayrı öpüyorum dualarınız için çok teşekkür ederim minnettarım. bende bundan sonra sizin hepinize ayrı ayrı dahada çok dua edeceğim.
birgün önce yaptırdığım için değeri az buldu galiba doktor cuma günü yine istedi. inşallah cuma daha iyi bir sonuç alırım. allah hepinizden razı olsun kızlar. :Saruboceq:

anammmm çok sevindim zaten baştan beri biliyordukta bu tam noter tasdiki oldu , gelsin bebeler bakayımmm

2 günde 2 ye katladığına göre yarın yaptırsan demek 90-100 arası olacaktı, üstelik ben 12, günde 30 olup devam eden okudum o yüzden hiçte az değil.

ayy süper valla yaa .çok sevindim valla umut oldun hepimize ...sevgiler

ay bende şimdi değerlere bakıyodum umarım artmaya devam eder artık önemli olan artması yani benimle kalmaya devam etmesi için dua edeceğim. iş yerine geldim eşimle paylaştım biraz önce çünkü dışardaydı beni aradıklarında o da çok sevindi allah inşallah sağlıkla devamını sağlar. çok şükür

Çokkkkkkkk sevindim Alabama'cım,

Gözün aydın, hayırlı uğurlu olsun, güzelce tamamına ersin inşallah. Süper, süper, süper, doya doya yaşa keyfini arkadaşım. Sevinçten gözlerim doldu vallahi. Harikaaaaaaaa...

Alabama'cım, değer gayet iyi. Çok doğal tekrar istemeleri, bir gün erkencisin ne de olsa. Cuma günü de güzel bir değer çıkacak. Tekrar tekrar tebrik ederim canım.

evet canım geldi ilaçlarım ( kist için) içinde sadece 30 tane varmış saymadım ama öyle dediler ve kutusu 50 lira ben beş kutu aldım:)))
artık ben de ümitle bişiler yapayım diyorum bir aydır yerimde sayıyorum. alabama da hamile ohh şükür darısı hepimizin başına

karamelim heradam yağmurumsesim badenurum erverdim ronişim watersım denizbulutum esteryacım monetam patiklerim kindersim hülyacım saolun canlar olmayanlar allah en kısa zamanda o güzel gönüllerinize güzel evlatlar nasip etsin olanların kavuşmasını nasip etsin olmuşlara ve hepsine hayırlı evlatlar nasip etsin unuttuğum yoktur inşallah varsa hatırlatın kızlar

Son düzenleme:
Oh be yağmursesi, budur işte. ınşallah o kutuların tamamı tükenmeden kistten kurtulmuş olursun canım. Destekleyicileri de aldın mı, hazırız demektir. ınşallah bu çabalar karşılığını verir. Amin, darısı hepimizin başına olsun.

çok çok tebrik ederim vereliniortak hepimize umut oldun.. opuyorumnanaktan beni belki tanımıyorsun ama sizleri sürekli takip ediyorum ve merakla bekliyordum sonucunu Allah tamamına erdirsin inşallah...

merhaba hana evet seni tanımıyorum neden tanışmıyoruz çok sevindim takip etmene gel katıl aramıza burda öyle güzel dostluklar var ki gerçi biliyorsundur biri de sen ol. çok mutluyummmmmmmmmm ve hala inanamıyorummmmolumunekankayizsmile

Hana arkadaşım, gel sen de katıl. Aralarda birkaç mesaj atmıştın ama takiple sınırlama kendini, ne güzel umut doldu içimiz bugün.

evet zaten ben de tam bu sebeple katılamıyorum herkes birbirini çok iyi biliyor.. tedavi geçmişini, şuanki durumunu ve karşılıklı sohbetler yapabiliyorsunuz oysa ben o kadar iyi takipçi değilim..bu nedenle uzaktan izlemeyi tercih ediyorum genelde ama bu kadar güzel haberler alınca da mutlaka yazmak geliyor içimden..:sm_cool:.

Hana arkadaşım, gel sen de katıl. Aralarda birkaç mesaj atmıştın ama takiple sınırlama kendini, ne güzel umut doldu içimiz bugün.

teşekkür ederim arkadaşım çok isterim elimden geldiğince katılmaya çalışacağım...
haklısın böylesine güzel haberleri duymak paylaşmak bizler için çok önemli..Moral oluyor "neden benim de olmasın" diyorum :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…