güzel temeninlerin için teeşkkür ederim. hayıt tohumuna başladım rüşeym e başladım. bal polen arı sütüne başladım ancak şu buğday çimini henüz edinemedin ona da en kısa zamanda başlayacağım.çakşır da alacaktım dün ama kulalnımından emin olmadan alamadım.DEHEA ile ilgili bana kısa bir açıklama yaparsan çok memnun olurum:Oh be yağmursesi, budur işte. İnşallah o kutuların tamamı tükenmeden kistten kurtulmuş olursun canım. Destekleyicileri de aldın mı, hazırız demektir. İnşallah bu çabalar karşılığını verir. Amin, darısı hepimizin başına olsun.
62.29 hamileyimmmmmmmmmmmm:ecrin_bebek:
allahıma binlerce şükürler olsun bunu yaşadığıma inanamıyorum kızlar hepinizi ayrı ayrı öpüyorum dualarınız için çok teşekkür ederim minnettarım. bende bundan sonra sizin hepinize ayrı ayrı dahada çok dua edeceğim.
birgün önce yaptırdığım için değeri az buldu galiba doktor cuma günü yine istedi. inşallah cuma daha iyi bir sonuç alırım. allah hepinizden razı olsun kızlar. :Saruboceq:
güzel temeninlerin için teeşkkür ederim. hayıt tohumuna başladım rüşeym e başladım. bal polen arı sütüne başladım ancak şu buğday çimini henüz edinemedin ona da en kısa zamanda başlayacağım.çakşır da alacaktım dün ama kulalnımından emin olmadan alamadım.DEHEA ile ilgili bana kısa bir açıklama yaparsan çok memnun olurum:
demin yazdım bir mesaj gitmedi tekrar yazayım.canım DHEA'ya ben başlayalı 1.5 ay oldu, son kontrolümde doktor çok beğendi yumurtalarımı..... tam omletlik dedi... :roflol: bugün yine gideceğim, kasığımdaki ağrı nedeniyle.... bakarsa gelişmeyi aktarırım, ben çok inanarak içiyorum, bazı doktorlara göre hiç bir faydası yok, bazılarına göre var, bunlardan biride benim doktorum, yumurta kalitesini artıracağına inanıyor, benim sorunumda bu zaten.... ama yan etkileride olduğu söyleniyor.... doktorum yan etkisi yok dedi ama internetteki yazılar öyle demiyor....... ben DHEA ile hayıtı karıştırmak istemedim, senin FSH durumları nasıl ??? normalse hayıta gerek yok.. yada ya DHEA ya da hayıt olabilir... tabii bu benim okuduklarımdan çıkardığım şahsi kanaatim.
allahıma binlerce şükürler olsun bunu yaşadığıma inanamıyorum kızlar hepinizi ayrı ayrı öpüyorum dualarınız için çok teşekkür ederim minnettarım. bende bundan sonra sizin hepinize ayrı ayrı dahada çok dua edeceğim.
birgün önce yaptırdığım için değeri az buldu galiba doktor cuma günü yine istedi. inşallah cuma daha iyi bir sonuç alırım. allah hepinizden razı olsun kızlar. :Saruboceq:
Waters arkadaşım sen demiştin herhalde kimyasal gebelikten sonra adetle beraber parça geldi diye.Bugün benim de bayağı büyük bir parça düştü daha küçük parçalar da vardı ama birtanesi öyle büyüktü ki insan çok kötü olyor ya onu bebeğin olarak görüyorsun ya.
Evet Hülya'cım ben yazmıştım o sanırım rahim iç duvarına tutunduğu bölüm , kayıp gitmişti, diğer reglilerinden farklı olarak parça düşüyor, bol kanama ve biraz uzun sürebilir..Neyse ki dış gebelik veya kürtaj gerektirecek bir durum olmadı. Şimdi bu ay ovülasyonun kaydığını göreceksin...yani ben de öyle olmuştu. Bu genelleştirilebilir mi bilmiyorum ama hazırlıklı ol zamanını kaçırma diye yazmak istedim.
saol canım amin inşallah. ben bile hamile kaldıktan sonra burdaki her çıtır hamile kalacak bundan eminim. :Saruboceq:Alabama canim cok sevindim. Insallah cuma gunu degerin yuzde yuzden fazla artar. Allah tamamina erdirsin canim. Darisi burdaki herkesin basina.
canım bilmez miyim çok tatlısın inşallah hamileliğim devam eder de seni sorularımla bunaltırım bak söyliyim. zaten sabahtan beri regl olacakmışım gibi sızlıyo ben de hiç üzülmüyorum seviniyorum. sanki bana belirtisi gibi geliyo orda olduğunu hissediyomuşum gibi geliyo. bakalım daha neler yaşıcaz.olumunekankayizsmileAlabama'cım, ne kadar sevindim anlatamam..dışardan şimdi döndüm bir teklif yetiştirmem lazım ama seni merak ettiğim için hemen topiğe bakmak istedim. Tebrikler, 9 ay sürecek sağlıklı bir hamilelik geçirmeni temnni ederim. Bebeğini kucağına sağlıkla alacaksın inşallah..sabah da yazmıştım kasık ağrısı normal diye bak dinle kendini önümüzdeki haftalarda da hissedeceksin sakın korkma çok normal şeyler..bebeğimiz yola çıktı, onu çok uzun bir yolculuk bekliyor sonrada annesinin kucağı ..:teytey:
Allahıma binlerce şükürler olsun bunu yaşadığıma inanamıyorum kızlar hepinizi ayrı ayrı öpüyorum dualarınız için çok teşekkür ederim minnettarım. Bende bundan sonra sizin hepinize ayrı ayrı dahada çok dua edeceğim.
Birgün önce yaptırdığım için değeri az buldu galiba doktor cuma günü yine istedi. Inşallah cuma daha iyi bir sonuç alırım. Allah hepinizden razı olsun kızlar. :saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?