38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

güzel temeninlerin için teeşkkür ederim. hayıt tohumuna başladım rüşeym e başladım. bal polen arı sütüne başladım ancak şu buğday çimini henüz edinemedin ona da en kısa zamanda başlayacağım.çakşır da alacaktım dün ama kulalnımından emin olmadan alamadım.DEHEA ile ilgili bana kısa bir açıklama yaparsan çok memnun olurum:

Arkadaşım TEBRİKLER, :lepi: senden o kadar emindim ki, en ufak bir olumsuz düşünce gelmedi aklıma... sanki içime doğdu........... mutluluğun 9 ay sürmesi dileğiyle seni kucaklıyorum.......... :teytey:
Bu arada "erverdi" de sabah mesaj atmış, bugün misafirleri varmış, giremem belki dedi, ama aklı sendeymiş...... mutluluğunu misafirleri gittikten sonra tekrar paylaşacaktır seninle...... ben elçiyim şimdilik....
öpüyorum güzel tazecik anneyi....... yesinler seni, hadi şımarmak serbesttttttt. halay çekecektik sözün var..........

canım DHEA'ya ben başlayalı 1.5 ay oldu, son kontrolümde doktor çok beğendi yumurtalarımı..... tam omletlik dedi... :roflol: bugün yine gideceğim, kasığımdaki ağrı nedeniyle.... bakarsa gelişmeyi aktarırım, ben çok inanarak içiyorum, bazı doktorlara göre hiç bir faydası yok, bazılarına göre var, bunlardan biride benim doktorum, yumurta kalitesini artıracağına inanıyor, benim sorunumda bu zaten.... ama yan etkileride olduğu söyleniyor.... doktorum yan etkisi yok dedi ama internetteki yazılar öyle demiyor....... ben DHEA ile hayıtı karıştırmak istemedim, senin FSH durumları nasıl ??? normalse hayıta gerek yok.. yada ya DHEA ya da hayıt olabilir... tabii bu benim okuduklarımdan çıkardığım şahsi kanaatim.

ALABAMA, sevdiğim şiirlerden biridir, bunu sana armağan ediyorum.... Güzel anneye.........

Öncelikle alabama'ya sonra bu yolda aynı sevinçleri, aynı hüzünleri yaşayan tüm arkadaşlara....

Bugün; bütün ağaçlar yüreğimdeydi.
Bütün çiçekler gözlerimde.
Güneş, ışıklarını dudaklarıma kondurmuştu.
Neydi kanımı kaynatan bu güzelliğin adı?
MUTLULUK MUYDU?

Bugün,
Ne varsa hüzünden yana, denize fırlattım az önce.
Sanki beklermiş gibi hepsini, hop hop hoplatıverdi dalgalarında.
En güzel maviliğiyle oynaşıp durdu.
"Bak" dedi "fırlattığın hüzünlerine...
İşte; onların bendeki hükmü sadece bu!"

Sonra, şakalaşırcasına, bir kaç tuzlu damlasını, sıçratıverdi yüzüme.
Gülümsedim mahcup mahcup,onun bu neşesine...
Duruldu.
Bir deniz yıldızı bıraktı avuçlarıma.
Yoksa MUTLULUK bu muydu?

Herkes kalabalıkken,
içimdeki yalnızlığı alıp, gidiverdi sihirbaz martılar!
Bir de arkasından o bildik, şen kahkahalı bağırışmalar!
Hiç bu kadar güzelini görmemiştim.
Beyazmış meğerse beni, onlarla bütünleştiren mucize!
Kanat çırpa çırpa, YÜREĞİMDEKİ İSYANLARI UÇURDULAR ...
Yaşamaktan aldığım tad; işte buydu!
Yoksa MUTLULUK bu muydu?

"Sen mutluluğun resmini çizebilir misin Abidin?"
Evet... Adım İNSAN... Ya, tabii ki, çizerim!

Az önce;
ağaç oldum,çiçek oldum,
güneş oldum,deniz oldum, martı oldum,
ölümsüzleştim...

Meğerse,
hep yanıbaşımdaymış, bu güzel resim!
Ben çizdim. Adı UMUDUM'du
Yoksa tüm UMUTLARIM beni hiç terketmeyen
MUTLULUĞUM muydu?

demin yazdım bir mesaj gitmedi tekrar yazayım.
benim fsh da yüksek maalesef. 9-12 arası geziniyor. rezervde az.o yüzden içiyorum hayıt ı.e2 normal ama bebek olarak geri dönmediğine göre demekki yumurtalarda cılk olmuşdelikafadulden

ben zaten o an burda olmayan ama kalbi benle olan dostlarımı birbir saymaya çalıştım unuttuğum yok sanırım. erverdime de sanada badecim. ağzına ve yazan ellerine sağlık çok güzel bir şiir o kadar iyi geldiki bana ruh halim rahatladı inan. inşallah siz güzeller ve ben hala içinizdeyim ilk levele ulaştım henüz ama hiçbirşeyin hiçbirzaman garantisi yok, hepimiz muradlarımıza kavuşacağız inşallah. allah kötü şeylerden hepimizi korusun güzel şeylerle ödüllendirsin çünkü biz hakkediyoruz allahın izniyle.
:dance::dance::dance::dance::dance::dance:

hana senide aramızda görmek istiyoruz sık sık gel unutsanda sor biz sana hatırlatır tekrar anlatırız. tekrar tekrar yapa yapa hepimiz birbirimizi daha iyi tanıyoruz merak etme anacım.

Yağmursesi, DHEA benim de aklımda, ancak bu ay gideceğim doktorların görüşlerini almadan kullanmayayım diyorum. Aldığım görüşleri de aktarırım buradan.

Patikler, haydi arkadaşım, merakla bekliyoruz, güzelce bölünmektedir umarım minik embriyoların.

Süper bir haber bu harika inanki.Birkaç saattir dışarıdaydım ama aklım hep sendeydi.Eşime de bahsetmiştim.Kesin hamile demiştim.Senin adına çok sevindim.Şimdi cumayı bekliycen tabi.Yarın yaptırmış olsaydın da bu kez cumartesiyi bekliycektin.Önce yaptırdığın iyi oldu biraz rahatlamışsındır.İnşalah Allah devamını getirsin kucağına almayı nasip etsin arkadaşım.Bu bize moral oldu.

Bu işler Alabama'nında dediği gibi sırayla sıradaki gelsin hesabı, inşallah hepimizi çabuk çağırırlar

saol hülyacım allaha çok şükür biraz rahatladım. allah inşallah cuma günü iyi sonuclar nasip eder. darısı hepinizin başına inşallah.
karamelim napim ben bunu level level oyuna benzetiyorum. dört yılda hamile kalmayı başardım. artık gerisi ne olacak bilemiyorum en az dokuz ay en çok düşünmek bile istemiyorum.

Alabama canim cok sevindim. Insallah cuma gunu degerin yuzde yuzden fazla artar. Allah tamamina erdirsin canim. Darisi burdaki herkesin basina.

Alabama'cım, ne kadar sevindim anlatamam..dışardan şimdi döndüm bir teklif yetiştirmem lazım ama seni merak ettiğim için hemen topiğe bakmak istedim. Tebrikler, 9 ay sürecek sağlıklı bir hamilelik geçirmeni temnni ederim. Bebeğini kucağına sağlıkla alacaksın inşallah..sabah da yazmıştım kasık ağrısı normal diye bak dinle kendini önümüzdeki haftalarda da hissedeceksin sakın korkma çok normal şeyler..bebeğimiz yola çıktı, onu çok uzun bir yolculuk bekliyor sonrada annesinin kucağı ..:teytey:

Waters arkadaşım sen demiştin herhalde kimyasal gebelikten sonra adetle beraber parça geldi diye.Bugün benim de bayağı büyük bir parça düştü daha küçük parçalar da vardı ama birtanesi öyle büyüktü ki insan çok kötü olyor ya onu bebeğin olarak görüyorsun ya.

Evet Hülya'cım ben yazmıştım o sanırım rahim iç duvarına tutunduğu bölüm , kayıp gitmişti, diğer reglilerinden farklı olarak parça düşüyor, bol kanama ve biraz uzun sürebilir..Neyse ki dış gebelik veya kürtaj gerektirecek bir durum olmadı. Şimdi bu ay ovülasyonun kaydığını göreceksin...yani ben de öyle olmuştu. Bu genelleştirilebilir mi bilmiyorum ama hazırlıklı ol zamanını kaçırma diye yazmak istedim.

Müthişsin valla

Alabama canim cok sevindim. Insallah cuma gunu degerin yuzde yuzden fazla artar. Allah tamamina erdirsin canim. Darisi burdaki herkesin basina.
saol canım amin inşallah. ben bile hamile kaldıktan sonra burdaki her çıtır hamile kalacak bundan eminim. :Saruboceq:

canım bilmez miyim çok tatlısın inşallah hamileliğim devam eder de seni sorularımla bunaltırım bak söyliyim. zaten sabahtan beri regl olacakmışım gibi sızlıyo ben de hiç üzülmüyorum seviniyorum. sanki bana belirtisi gibi geliyo orda olduğunu hissediyomuşum gibi geliyo. bakalım daha neler yaşıcaz.olumunekankayizsmile

hülyacım regl olmuşsun hadi hayırlısı olsun. watersdan reçeteyi de almışsın. rastgelsin canım.

patikler hiç uğramadı mı bugün embriyolarla ilgili merakta kaldım. bu akşam da misafirliğe gidiyoz artık yarın haber verir inşallah ve umarım herşey yolundadır.

ALABAMA cım Üzümlü Kekim;bugün ayran içtim ayrı düştüm sizlerden.misafirlerim gittilerbende koşuverdim hemen.canım benim.değerini okudum.çok çok katlasın inşallah.çok iyi bak kendine emi.kızlar bizde iyi bakalım heee yakında bizlerde ona arkadaş olabiliriz..nisan nisan gel nisan...bizim olmazsa olanlarınkini sevmeye gideriz bizde.zaten bütün çocuklar benim.heheheheh...haaa bu arada en son yazdığım dörtlük benim değil.gecenin bir yarısında okuduğum kitaptan alıntı idi.ben söyliyeyim de

Patiklerden ses çıkmamış.onun da belki fırsatı olmadı bugün yazmaya benim gibi.hadi gel yaz patikler.akşama bakacağım senin için.yarına daha çok var

Hana;sen de hoşgelmişsin.öyle bakıp kaçma sayfalara.anlatırsan biz de seni tanırız.iyi günde kötü günde...gel sende burda ol..

Badenur;o ne güzel şiir öyle.yazacağım.çok mutlu oldum okurken.içine girdim şiirin.yazan ellerine sağlık.hazneye de sağlık olsun.ağrıların defolup gitsin.gidememişsin dr a.çekilmez ama...keşke bu ağrın için başka dr a gitseydin.acıyı çekmek yerine.bir an önce iyi ol.(lütfen)

ayyy inanamıyorum yaaaa...bugün tüm gün çok meşguldüm giremedim. öyle mutlu oldum öyle mutlu oldumki anlatamam. Heyecanla senin yazdıklarını takip ettim. Eşim de yanımdaydı... Filim gibi bir bir ona da okudum. Inan öyle duygulandımki gözlerim doldu.çok çok ama çooook kutluyorum alabama'cım. Allah inşallah tamamına erdirir. Tadını çıkarrrttttt........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…