38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

günaydın kızlar herkese günaydın.artık daha mutlu bir gün değil mi?alabamanın bebeği hepimize umut olsun,güç olsun,ışık olsun.

PATİKLER,eeeeee dün gelmişsin yazmışsın.ama hiçbirşey dememişsin yumurtlarla ilgili.acaba ayrı yazacaktında sonradan yazamadın mı?çünkü akşam çok uğaştım siteye bir türlü girmedim.yine sorun vardı.had isabah erkenden gel haber ver.ben bugün de yokum merak edeceğim sonra

site olmadığı zamanlarda nasıl da zorluyorum kendimi girebilmek için.bir bağ kuruldu sanki burada sizlerle aramzda.şunu çok daha iyi anlıyorum ki,hayatta herşey boş.önemli olan tatlı bir anı bırakabilmek,gönül yapmak.küçük te olsa birşeylere ortak olmak.öyle ya hiçbirşey sonsuza kadar sürmeyecek.kimimiz hamile kalacak bebeğini büyütürken daha az girebilecek.daha az daha az derken hayata kapılacak.bizler de öyle.dene dene en fazla hepimiz şurada daha 3 5 sene daha deneriz sonrasında duruma göre herkes bir yol alacak.almalı.hayatın gereği.sonra sitede kapanabilir birgün..kısaca söylemek istediğim,sizleri tanıdığım için mutluyum.paylaştığım için mutluyum.acınıza ağladığım için sevincinize yine ağladığım için mutluyum.burada olduğum sürece,,,,,,,,,,

HEPİNİZİ SARIYORUM..giremezsem diye erkenden yazdım.kociyi kaldıracağım .sofram kaldı yazacağım diyeçayda demlendihadi buyrun çaya.buyrunnnnnnnnn

İnşallah, devam edecek hayırlısı ile..her zaman sor bildiği bir şey ise seve seve cevaplarım tabi..regli olacakmışsın gibi ağrılara takılmıyoruz bu arada , hafif hafif yoklayacak kasık ağrılarına da öyle..seni nanaklarından öpüyorum bebişe iyi bak..kendini bu aralar yorma, tempolu faaliyetlerden biraz sakın derim..

Müthişsin valla

Ahh Karamel'cim herkes yaşadığı ve baş ederken öğrendiği pek çok deneyime sahip burada herkes öyle müthiş ki , bana tam bir takım olduk gibi geliyor. Herkes kendi konusunda çok deneyimli birimiz bir soru sorduğunda deneyimi olan çok doyurucu ve yol gösterici cevaplar veriyor benim de işte bir iki bildiğim bir şey var..sorulunca paylaşıyorum hepimiz gibi..opuyorumnanaktan

Günaydın kızlar,

Evet bende patikleri merak ettim ama birşey yazmamış, hadi canım bekliyoruz.

günaydın kızlar ben dün akşam yoktum gelemedim . ama sitede sorun varmış galiba kimse gelememiş. patikler canım gelmişsin güzel dileklerini yazmışsın ama yumoşlardan haber vermemişsin. inşallah herşey yolundadır. moralin iyi gibi geldi haberlerini bekliyoruz..

Herada'cım, senin bu ay doktor görüşmelerin var diye biliyorum , bir kaç dr ile görüşmen iyi olacak ortak görüş nedir o çıkmış olacak ortaya, ona göre bir plan yaparsın. Bu arada doğal olarak da gelebilir neden olmasın. Kolaylıklar diliyorum arkadaşım.

saol waterscım teşekkürler. işe gitmedim günde biriki saat işe gider gelirim diye düşünüyorum fazla kendimi yormadan evde takılıcam artık.

valla karamelim ben şu an da gayet normalim hiç kendimi hamile gibi hissedemiyorum. sabahtan beri hapşuruyorum ve öksürüyorum noluyo anlamadım. inşallah üşütmemişimdir. neden öksürdüğümü anlamadım kuru kuru sigara da içmiyorum biraydır. vay be bir ay olmuş helal bana yahu. ama niye oksürdüğümü anlayamadım. SIPA var mı yok muuuuuu hiiiiç belli değil..

Evet Waterss daha önce de yazmıştın.Seni sıkı takipteyim zaten.Ovulasyonun kayacağını falan yazmıştın.Bakalım ben de nasıl olacak.Ovulasyon testlerini ısmarladım.Yarın elimde olur sanırım.Benim zaten bu geçen 3 ay içinde hep kasık ağrısı olduğunda çift çizgiyi gördüm.Ama bu ay farklı olabilir.Gerçekten Karamelin dediği gibi müthişsin canım.Tecrübelerini bıkmadan paylaşıyorsun bizlerle.

Alabamacım canım gozun aydın arkadasım, aman bol bol su ic canım su gelisen hucrelerde cok onemli sakın ihmal etme..

yagmurun sesi walla ben aktara gitmistim bana toz halinde verdi.. acaba kandırdımı beni yaw?

Sen kim unutabilirmiş şaşarım, hangi çılgın sana yazmaz kızarım :))))))))))))

De get işine kimse senin unutmuyor, sen bizi ihmal ediyorsun

Esterya, merhaba nasılsın ? detaylı USG vardı ama daha zamanın var sanırım. Oğlun nasıl tekmeleri hissediyorsundur. Seni unutur muyuz..öpüyorum.

waterscim detaylı usg cuma oldu ama kalp ve yuzune bakamadı dr secde pozisynundaydı cunku benim yavrukus :)

bu cuma degil obur cuma tekrar gidicem bakacaklar tekrar :)

karamelcim ya haklısın sanırım ben bazen homonlardan oturu biraz fazla kaprisli oluyorum :)

bu arada bebisimin kıpırdanmalarını salı gununden beri net olarak hissedebiliyorum ozellikle aksam yemeginden sonra hep sag tarafıma calısıyor benim yavrukus :) sanırım yakında babasıda hissedebilecek ..

AHHH 21. haftası bitiyor yavrumun ama bir takım hastane cıkısından baska hicbirseyi yok :) Mayıs basından itibaren tamamlamam lazım sanırım ceyizini

Haklısın, şimdi hatırladım senin yavrukuş göstermemişti, peki bakalım 2. raund da gösterecek mi ?

Ben Amniyosentez olduğumdan beri hissediyorum tek vuruşluk sekmeler halinde, son zamanlarda iyice anladım onun hareketleri olduğunu.

Evet arkadaşlar, dün Alabama'ya yazdıktan sonra ayrıca yine benimle ilgili bayağı detaylı bir yazı yazdım ancak sitede sorun vardı maalesef gönderemedim. Hepiniz sormuşsunuz çok teşekkür ederim.

Dün saat 13:00 gibi aradılar, 6 yumurtadan 4 tanesinin olgunlaştığını, bu 4 tanesinden de 2 tanesinin bölündüğünü söylediler.Bu iki bölünen yumurta da gayet kaliteliymiş :) Yeni yasaya göre zaten 2 tane transfer edebildikleri için bugüne saat 13:00 gibi transfer için çağırdılar. Diğer 2 olgunlaşan yumurta için de ne dersek erken dediler, bölünme ihtimalleri var tabi, bölünürse de donduracağız dediler. Kızlar belki fazla sayı değil ama en azından gitmemi sağlayacak sayıda döllenmiş yumurta var, öyle değil mi? Bakalım hayırlısı... ışte böyle can yoldaşlarım......

Karamel ve Herada buluşmanıza çok sevindim. Bir gün ben de katılmak isterim. Ben de Deniz Bulut'la buluştuğumda çok farklı duygular hissetmiştim. Çok güzeldi...

Erverdi'cim ne de güzel yazmışsın buradaki birlikteliğimizi... Aynı şeyleri düşünüyorum ben de , sanki hayatımın bir parçası gibi oldunuz... Tanımıyorum ama tanıyorum... Garip bir duygu....

Canım benim hadi hayırlısı bugün demek transfere gidiyorsun

inşallah git ve sağlıkla bebeğini al gel.

ALABAMA CIMMMM
MÜTHıŞ GÜZEL Bı HABER HAYIRLI OLSUN ARKADAŞIMM
DARISI HEPıMıZıN BAŞINA
kaydirigubbakcemile2opuyorumnanaktan
:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…