- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
saol canım amin inşallah. ben bile hamile kaldıktan sonra burdaki her çıtır hamile kalacak bundan eminim. :Saruboceq:
canım bilmez miyim çok tatlısın inşallah hamileliğim devam eder de seni sorularımla bunaltırım bak söyliyim. zaten sabahtan beri regl olacakmışım gibi sızlıyo ben de hiç üzülmüyorum seviniyorum. sanki bana belirtisi gibi geliyo orda olduğunu hissediyomuşum gibi geliyo. bakalım daha neler yaşıcaz.olumunekankayizsmile
Müthişsin valla
Evet Hülya'cım ben yazmıştım o sanırım rahim iç duvarına tutunduğu bölüm , kayıp gitmişti, diğer reglilerinden farklı olarak parça düşüyor, bol kanama ve biraz uzun sürebilir..Neyse ki dış gebelik veya kürtaj gerektirecek bir durum olmadı. Şimdi bu ay ovülasyonun kaydığını göreceksin...yani ben de öyle olmuştu. Bu genelleştirilebilir mi bilmiyorum ama hazırlıklı ol zamanını kaçırma diye yazmak istedim.
waterscim detaylı usg cuma oldu ama kalp ve yuzune bakamadı dr secde pozisynundaydı cunku benim yavrukus :)
bu cuma degil obur cuma tekrar gidicem bakacaklar tekrar :)
karamelcim ya haklısın sanırım ben bazen homonlardan oturu biraz fazla kaprisli oluyorum :)
bu arada bebisimin kıpırdanmalarını salı gununden beri net olarak hissedebiliyorum ozellikle aksam yemeginden sonra hep sag tarafıma calısıyor benim yavrukus :) sanırım yakında babasıda hissedebilecek ..
AHHH 21. haftası bitiyor yavrumun ama bir takım hastane cıkısından baska hicbirseyi yok :) Mayıs basından itibaren tamamlamam lazım sanırım ceyizini
Canım benim hadi hayırlısı bugün demek transfere gidiyorsun
inşallah git ve sağlıkla bebeğini al gel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?