38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Patikler, bence gelişmeler gayet olumlu, 2 adet kalitesi iyi olan yumurta ne demek, gayet güzel demek bence. Allah'ın izniyle 12 gün sonra senden de güzel haberler gelecek. Bugün için iyi bir tranfer aşaması geçirmeni diliyorum..yolu yarıladın az kaldı..

Patiklerci insallah hersey yolunda gider ve hayırlısıyla saglıklısıyla ikizlerini kucagına almayı nasip eder Allah..

CANIM HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH NE GÜZEL HABERLER VERMİŞŞİN TARNFERİDE ATLAT SANA SIKI SIKI TUTUNSUNLAR İNAŞŞALAHopuyorumnanaktan:CüvCüv:

Çok teşekkür ederim Waterss'cim. Bu defa çok serinkanlıyım. İnşallah da öyle devam eder.

Patiklerci insallah hersey yolunda gider ve hayırlısıyla saglıklısıyla ikizlerini kucagına almayı nasip eder Allah..

Esterya'cım allah mı söyletti ikizler diye :) Valla bi kız bi oğlan olsa ne çok isterdim.. aah ahhh :)

Patikler hayırlı olsun canım.İki tabiki çok güzel bir rakam.Birden iyidir.İnşallah o olgunlaşmakta olan yumurtaların da bölünür de dondurulur canım.Bu tutmuycağı için değil içinin rahat olması için.Bu hayırlısıyla tutunacak zaten.Dualarımız seninle canım.Git al bebişlerini.

Canım benim çok sağ ol. Şimdi hazırlanıyorum, biraz sonra çıkacağım. Öptüm hepinizi.

patikler canım çok güzel inşallah transferin de iyi geçer bebelerin sana tutunur. 2 tane süper sonuç zaten kızlarda yazmış. inşallah ikiside tutunur. diğerleride bugün gittiğinde döllenmiş olurlar belki oh ne güzel. dualarım seninle. hayırlısı olsun.

MORAL HABER ;

ıkinci çocuğuna hamile olan 45 yaşındaki ıtalyan aktris Monica Bellucci, Vanity Fair dergisinin ıtalya edisyonuna cesur pozlar verdi. Fransız aktör Vincent Cassel'le evli olan Bellucci, yıllar önce Demi Moore'un hamileyken verdiği çıplak pozun bir benzerini yine aynı dergi için çektirdi. 45 yaşında hamile kalmasının kendisi için büyük bir lütuf olduğunu söyleyen ünlü aktris, "39 yaşında ilk kez anne olduğumda, hemen ikinci çocuğumu yapmak istemiştim ama sonra henüz hazır olmadığımı anladım. Önemli olan yaşınız değil, kendinizi hazır hissedip hissetmediğiniz" şeklinde konuştu.

Sıkıntıdan eskilere baktım. Gariban Karamel Nisan 09 ayında giriş yapmış ama kimse umursamamış, tam 220 sayfa sonra Temmuz da bir daha gelmiş 2-3 kişi ilgilenmiş

Yok yok küstüm ben yazmayacağım. klava: hiç kimse ilgilenmemiş benle

Selam Arkadaşlar,

Karamel'im geldim; geçmişi bir okuyup geleyim, bugün sağlık kontrolü günümdü, check-up, meme ultrasonu filan, yeni girdim ofise. Herşey yolunda çok şükür.

Deniz Bulut'çum, özledim seni arkadaşım yahu. Nasılsın?

selam kızlar. canım çok sıkkın diye girmiyordum ama arada okuyorum.
patikler inşallah o 2 yumurtan çok kalitelidir ve sana tutunurlar.
alabama doktorlar hcg yi 100 den fazla istiyorlar ama seninki de fena değil. en önemlisi güzel katlanması. inşallah katlanır da için rahatlar
yağmur sen yokum diye sevinmişsin aman fazla sevinme ne zaman gelirim belli olmaz :jeyyar:
bu ay bana saçma birşey oldu 28. gün adet oldum ama 2 gün çok az kan geldi ve bitti. dedim ya yaştan ha sinirden (evde durum dayanılacak gibi değil herşeyden vazgeçtim nisan sonu resmi evlilik 1 yılı dolduruyor ayrılıyoruz onu bekliyorum)
neyse dün bugün çok az göğsüm ağrıyor. acaba ağır taşıdım da kollarımın ağrısı mı vuruyor oldum. neyse pimpirikliyim en ucuz testlerden aldım yaptım ama idrar zaten tutamıyorum 1 saatlik idrardı 2. çizgi hayalet gibi. ne bu şimdi? kimyasaldı bitiyor mu? 2. adeti mi olacağım? dış gebelik mi oldum? yoksa hepsi sinirsel aslında herşey normal mi? hamile olamam ne kasık ağrısı ne bel ağrısı ne akıntıda artma ne kokularda hassasiyet var. büsbütün sinirlerim bozuldu mafoldumbenakşam 1 test daha yapacağım kan testi yapamam arkadaşlarla yemeğe gideceğim. onda idrarı biraz daha tutarım belli olur. valla şu an hamilelik falan hiçbirşey istemiyorum. tek başına yalnız uzak bir tatil istiyorum. herşeyden bıktım. :çok üzgünüm:

denizbulut cum
valla hayalet gibi çizgi çıktıysa acaba hamilemisindir akannehir
şaşırdım valla

ayrıca evdeki durumunun içinde çok üzüldüm bu kadar ciddi mi? gerçektensenağlama
evlilikte iniş çıkışlar oluyo sende biliyosun bazen nefret ediyosun dayanılmaz oluyor bazen de o kadar çok seviyosun ki ben onsuz ne yaparım moduna giriyosun.
acaba sizde nefret modunda mı kaldınız sen daha iyi bilirsin tabiki ama ya çok güzel bi haber verirsen ya bi bebek gelirse:1hug:

Hülya'cım, canım, inşallah bu kimyasal gelecek ayki bebeğin habercisidir. ıleri müdahaleye gerek kalmadan, günlerini geciktirmeden, halloluyor, duygusal yükü fazla tabii ama sen güçlü hatunsun, bu sene gelecek ikinci bebeğin, çok inanıyorum buna.

Waterss, sağolasın arkadaşım. Doğal denemek şu an yapmak istediğim tek şey, inşallah diyeyim. Ne güzel bebeğini de hissetmeye başlamışsın, maşallah diyeyim bol bol, yol yarılanıyor zaten, gelsin yaz bebeğimiz.

Alabama'cım, keyifler iyidir diye tahmin ediyorum Canım benim, güzel ve keyifli bir hamilelik olsun inşallah. Öksürükle ilgili olarak şunu diyeyim. Ben de sigarayı bıraktıktan bir ay kadar sonra deli bir öksürük krizine girmiştim. O zaman eczacı bir arkadaşım demişti bana bunun sigara sonrası normal bir durum olduğunu, herkeste olmaz ama bir ay sonra bunu yaşayan insanlar biliyorum diye. Benimki 10 gün filan sürmüştü. Sigarayı tamamen atıyorum bünyeden diye düşünüp rahat ol bence. Ancak şimdi gebesin, doktoruna da bir danış derim nacizane.

Esterya'cım, maşallah diyeyim, bebek kendini hissettiriyormuş. Kontrol de iyi geçecek, için rahat edecek eminim. Sen unutulacak hatun musun ayol, gelmesen de özlüyoruz seni, güzel anne..

Patikler, hayırlı, uğurlu ve rahat bir bekleyiş olsun inşallah. Haydi kap gel bebişlerini. Bir sonraki buluşma büyük bir organizasyona dönüşüyor, mayıs başı gibi yapalım, kutlamalar çifter çifter olur, ne dersiniz kızlar?

Kinder'cim, sen de gel elbette, keyifli olacak..

Karamel'im, ben senle hep ilgiliyim valla, hiççççç üzerime alınmıyorum. Bellucci'yi bugün ben de okudum, yazayım diyordum ki Karamel'im yazmış bile

Son düzenleme:
Deniz Bulut'çum, hakkında hayırlısı neyse o olsun da şu testi yapınca haber ver bize de,üstüne görme denen şey mi oldu acaba sende. Hakkından hayırlısı olsun. Bu arada Alabama testi bir gün önce yaptı canım, gününü beklese 100 civarı bir değer çıkardı herhalde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…