Evet arkadaşlar, dün Alabama'ya yazdıktan sonra ayrıca yine benimle ilgili bayağı detaylı bir yazı yazdım ancak sitede sorun vardı maalesef gönderemedim. Hepiniz sormuşsunuz çok teşekkür ederim.
Dün saat 13:00 gibi aradılar, 6 yumurtadan 4 tanesinin olgunlaştığını, bu 4 tanesinden de 2 tanesinin bölündüğünü söylediler.Bu iki bölünen yumurta da gayet kaliteliymiş :) Yeni yasaya göre zaten 2 tane transfer edebildikleri için bugüne saat 13:00 gibi transfer için çağırdılar. Diğer 2 olgunlaşan yumurta için de ne dersek erken dediler, bölünme ihtimalleri var tabi, bölünürse de donduracağız dediler. Kızlar belki fazla sayı değil ama en azından gitmemi sağlayacak sayıda döllenmiş yumurta var, öyle değil mi? Bakalım hayırlısı... İşte böyle can yoldaşlarım......
Karamel ve Herada buluşmanıza çok sevindim. Bir gün ben de katılmak isterim. Ben de Deniz Bulut'la buluştuğumda çok farklı duygular hissetmiştim. Çok güzeldi...
Erverdi'cim ne de güzel yazmışsın buradaki birlikteliğimizi... Aynı şeyleri düşünüyorum
ben de , sanki hayatımın bir parçası gibi oldunuz... Tanımıyorum ama tanıyorum... Garip bir duygu....
Evet arkadaşlar, dün Alabama'ya yazdıktan sonra ayrıca yine benimle ilgili bayağı detaylı bir yazı yazdım ancak sitede sorun vardı maalesef gönderemedim. Hepiniz sormuşsunuz çok teşekkür ederim.
Dün saat 13:00 gibi aradılar, 6 yumurtadan 4 tanesinin olgunlaştığını, bu 4 tanesinden de 2 tanesinin bölündüğünü söylediler.Bu iki bölünen yumurta da gayet kaliteliymiş :) Yeni yasaya göre zaten 2 tane transfer edebildikleri için bugüne saat 13:00 gibi transfer için çağırdılar. Diğer 2 olgunlaşan yumurta için de ne dersek erken dediler, bölünme ihtimalleri var tabi, bölünürse de donduracağız dediler. Kızlar belki fazla sayı değil ama en azından gitmemi sağlayacak sayıda döllenmiş yumurta var, öyle değil mi? Bakalım hayırlısı... İşte böyle can yoldaşlarım......
Karamel ve Herada buluşmanıza çok sevindim. Bir gün ben de katılmak isterim. Ben de Deniz Bulut'la buluştuğumda çok farklı duygular hissetmiştim. Çok güzeldi...
Erverdi'cim ne de güzel yazmışsın buradaki birlikteliğimizi... Aynı şeyleri düşünüyorum ben de , sanki hayatımın bir parçası gibi oldunuz... Tanımıyorum ama tanıyorum... Garip bir duygu....
Patikler, bence gelişmeler gayet olumlu, 2 adet kalitesi iyi olan yumurta ne demek, gayet güzel demek bence. Allah'ın izniyle 12 gün sonra senden de güzel haberler gelecek. Bugün için iyi bir tranfer aşaması geçirmeni diliyorum..yolu yarıladın az kaldı..
Patiklerci insallah hersey yolunda gider ve hayırlısıyla saglıklısıyla ikizlerini kucagına almayı nasip eder Allah..
CANIM HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH NE GÜZEL HABERLER VERMİŞŞİN TARNFERİDE ATLAT SANA SIKI SIKI TUTUNSUNLAR İNAŞŞALAHopuyorumnanaktan:CüvCüv:
Patikler hayırlı olsun canım.İki tabiki çok güzel bir rakam.Birden iyidir.İnşallah o olgunlaşmakta olan yumurtaların da bölünür de dondurulur canım.Bu tutmuycağı için değil içinin rahat olması için.Bu hayırlısıyla tutunacak zaten.Dualarımız seninle canım.Git al bebişlerini.
Canım benim çok sağ ol. Şimdi hazırlanıyorum, biraz sonra çıkacağım. Öptüm hepinizi.
çok ama çok seviniriz canım, tabiki haber veririz. :1hug:.
İnşallah canım ya.. ne olur dua edin. ben de çıkmadan önce namaz kılıp bol bol dua edeceğim.....
bende katılmak isterim kızlar yeniyim ama ortak noktalarımız çoookolumunekankayizsmile
selam kızlar. canım çok sıkkın diye girmiyordum ama arada okuyorum.
patikler inşallah o 2 yumurtan çok kalitelidir ve sana tutunurlar.
alabama doktorlar hcg yi 100 den fazla istiyorlar ama seninki de fena değil. en önemlisi güzel katlanması. inşallah katlanır da için rahatlar
yağmur sen yokum diye sevinmişsin aman fazla sevinme ne zaman gelirim belli olmaz :jeyyar:
bu ay bana saçma birşey oldu 28. gün adet oldum ama 2 gün çok az kan geldi ve bitti. dedim ya yaştan ha sinirden (evde durum dayanılacak gibi değil herşeyden vazgeçtim nisan sonu resmi evlilik 1 yılı dolduruyor ayrılıyoruz onu bekliyorum)
neyse dün bugün çok az göğsüm ağrıyor. acaba ağır taşıdım da kollarımın ağrısı mı vuruyor oldum. neyse pimpirikliyim en ucuz testlerden aldım yaptım ama idrar zaten tutamıyorum 1 saatlik idrardı 2. çizgi hayalet gibi. ne bu şimdi? kimyasaldı bitiyor mu? 2. adeti mi olacağım? dış gebelik mi oldum? yoksa hepsi sinirsel aslında herşey normal mi? hamile olamam ne kasık ağrısı ne bel ağrısı ne akıntıda artma ne kokularda hassasiyet var. büsbütün sinirlerim bozuldu mafoldumbenakşam 1 test daha yapacağım kan testi yapamam arkadaşlarla yemeğe gideceğim. onda idrarı biraz daha tutarım belli olur. valla şu an hamilelik falan hiçbirşey istemiyorum. tek başına yalnız uzak bir tatil istiyorum. herşeyden bıktım. :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?