38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

hımm devamlı okumayınca kaçırmışım. o zaman sonuç da güzel. inşallah güzel katlanır. :dance:
bu arada bende bir üstüne görme olmamıştı inşallah o değildir ay bilmiyorum ve hiçbirşey demiyorum. akşam olsun 2. testi yapayım yazarım yarın. belki taksimde almana yaptırırım. eve dönerken de sonucu alırım. prediktordan daha iyi hem lab 24 saat açık sanırım 50-55 liraydı orası da

Son düzenleme:
Hakkında hayırlısı olsun Deniz, doktorlar üstüne görme diye birşey olmadığını söylüyorlar. Üstüne görme diye bahsedilen şey düşük kanaması olabilirmiş o yüzden bence üzerinde dur.

ay karamell sen çok alemsin hee biz naparız sensiz sakın küsmebize
heradacım inşallah yarın değerim biraz yükselir bugün nedense beni bir korku sardı yani şöyle içim pırpır edemedi birtürlü. yarın değer yükselirse kendimi çok iyi hissedeceğim. ve bundansonra bu kadar vesvese yapmayacağım. öksürük olayıda inşallah senin dediğin gibidir. sabah size yazdıktan sonra gittim bi kaşık bal yedim iyi geldi susturdum öksürüğü. ama haklısın vucut kenini temizlemeye yeni yeni başlamıştır.
denizzz hoşgeldin nerdesin yahu. hamilesin galiba akşam idrar tutup tekrar mı yapcan. hadi hayırlısı. bu değer işi benimde kafama takılıp duruyo. başka topiklere baktımda evet herkesin yüksek yüksek birgün erken yaptım gerçi ama çıksa çıksa 100 çıkardı heralde inşallah düşmez artar. ne diyosun bu konuda. varsa varsa birtane bebiş vardır değil mi? bir olsun bizim olsun ben razıyım da. senden teyit bekliyorum canım. şu evlilik mevzuunda nedir hocam paylaşamadığınız. erkek milletinden çok fazla şey beklemiyorsun değil mi? çünkü hepitopu birdir sen ne kadar alttan alırsan sen ne kadar pohpohlarsan gidiyo bu evlilik kurumu çok bişey bekleme takıl kafana göre. bilmeden konuşuyorum belki bi ucundan tuttururum diye tabi en iyi sen bilirsin canım.

Herşeyin iyi olmasına sevindim, sakın kontrollerini ihmal etme.

canım 1 gün önce yaptırmışsın kan testini o zaman gayet güzel bir deger. gününde yaptırsan kesin 90-100 olurdu en az. şimdi yarına 120 üstü bir değer alırsan tamam demektir. herşey yolunda merak etme.
evlilik konusunu boşver. ben erkekten beklemek bir yana artık canını vermeden kurtulsam diye bakanlardanım boşver.
karamel de demiş üstüne görme yoktur diye inşallah gider ayak dış gebelik falan olmasın da. belki de test bozuktu. ay ne bileyim görecez artık

a.s.
Karamel valla bende öyle hissettim aslında girip çıkınca olmuyomuş kaydirigubbakcemile3bööle melün melün bakıp gidince kimse umursamıyo bak ben denizbuluta yazdım ama cevap nerdeeeeeeopuyorumnanaktan

a.s.
Karamel valla bende öyle hissettim aslında girip çıkınca olmuyomuş kaydirigubbakcemile3bööle melün melün bakıp gidince kimse umursamıyo bak ben denizbuluta yazdım ama cevap nerdeeeeeeopuyorumnanaktan

canım, ben şaka yapıyordum zaten arkadaşlarda şaka yaptığımın farkında sakın öyle şeyler düşünme, bazen çok sayfa olunca insan atlayabiliyor.

artık anyayı konyayı yarın görcez kısmett. inşallah herşey yolundadır.
dış gebelik olduğunu sanmıyorum çünkü dış gebelikte aşırı rahatsızlık verice kasık ağrısı oluyormuş. sende böylebir ağrı yok değil mi? hayırlısı hem test sonucun hem evliliğin için. akşam bakarım ben yazarsan.

Kızlar ben geldiiimmm. Gayet iyi geçti. Doktorum transfer sonrası elimi avuçlarının içine alarak başarılı bir transfer olduğunu söyledi. ıki tane transfer edildi. 1 saat yatırdılar. Üf ya şu sıkışık idrar meselesi çok gıcık bi durum yaaaa... ışte böyle gerisi beklemeye kaldı arkadaşlar....

yok canım bende kasık ağrısı yok. bel ağrısı yok. akıntıda artma da yok. sadece çok az gelen 2 gün süren adetim ve dün başlayan hafif göğüs ağrım ve ucuz testteki 1 saat tutulan idrarla hayalet gibi çizgi var. üstelik geçen ay ilk ve son çalışmalarımız 14-15-16. günlardi. sonra herşey daha da kötüleştiği için hiçbirşey olmadı. bununla bu şakilde birşey olduysa da komik olacak. neyse ben de ne olduğunu görüp kafam rahat devam etmek istiyorum hayatıma.

Son düzenleme:

evet benim de tüpte en gıcık olduğum şeydir idrara sıkışık olmak ben hiç tutamadığım için :kedi: hayırlı olsun inşallah 2 hafta sonra güzel haberlerini vereceksin. çalışacak mısın sen izinli misin bir süre?

Patikler, gözün aydın, hayırlı uğurlu olsun arkadaşım. Seninle geri sayımdayız, keyifle geçsin şu günler umarım.

ah canım benim ne iyi doktormuş öyle sana güç vermiş bzimkiler hiç öyle bi şey yapmadı vallahayırlı olsun canımmm tutunsunlar sana inşallah :teselli::1hug:

hadi hayırlısı canım benim, hep beraber 12-11-10 ........... müjde şeklinde bekliyoruz.

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrr bu hamilelik sırası bana geldi mi acaba lütfen lütfen bende istiyorummmmmafoldumbenolumunekankayizsmile:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…