- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
Deniz Bulut'çum, hakkında hayırlısı neyse o olsun da şu testi yapınca haber ver bize de,üstüne görme denen şey mi oldu acaba sende. Hakkından hayırlısı olsun. Bu arada Alabama testi bir gün önce yaptı canım, gününü beklese 100 civarı bir değer çıkardı herhalde...
Selam Arkadaşlar,
Karamel'im geldim; geçmişi bir okuyup geleyim, bugün sağlık kontrolü günümdü, check-up, meme ultrasonu filan, yeni girdim ofise. Herşey yolunda çok şükür.
Deniz Bulut'çum, özledim seni arkadaşım yahu. Nasılsın?
ay karamell sen çok alemsin hee biz naparız sensiz sakın küsmebize
heradacım inşallah yarın değerim biraz yükselir bugün nedense beni bir korku sardı yani şöyle içim pırpır edemedi birtürlü. yarın değer yükselirse kendimi çok iyi hissedeceğim. ve bundansonra bu kadar vesvese yapmayacağım. öksürük olayıda inşallah senin dediğin gibidir. sabah size yazdıktan sonra gittim bi kaşık bal yedim iyi geldi susturdum öksürüğü. ama haklısın vucut kenini temizlemeye yeni yeni başlamıştır.
denizzz hoşgeldin nerdesin yahu. hamilesin galiba akşam idrar tutup tekrar mı yapcan. hadi hayırlısı. bu değer işi benimde kafama takılıp duruyo. başka topiklere baktımda evet herkesin yüksek yüksek birgün erken yaptım gerçi ama çıksa çıksa 100 çıkardı heralde inşallah düşmez artar. ne diyosun bu konuda. varsa varsa birtane bebiş vardır değil mi? bir olsun bizim olsun ben razıyım da. senden teyit bekliyorum canım. şu evlilik mevzuunda nedir hocam paylaşamadığınız. erkek milletinden çok fazla şey beklemiyorsun değil mi? çünkü hepitopu birdir sen ne kadar alttan alırsan sen ne kadar pohpohlarsan gidiyo bu evlilik kurumu çok bişey bekleme takıl kafana göre. bilmeden konuşuyorum belki bi ucundan tuttururum diye tabi en iyi sen bilirsin canım.
a.s.Sıkıntıdan eskilere baktım. Gariban Karamel Nisan 09 ayında giriş yapmış ama kimse umursamamış, tam 220 sayfa sonra Temmuz da bir daha gelmiş 2-3 kişi ilgilenmiş
Yok yok küstüm ben yazmayacağım.klava: hiç kimse ilgilenmemiş benle
a.s.
Karamel valla bende öyle hissettim aslında girip çıkınca olmuyomuş kaydirigubbakcemile3bööle melün melün bakıp gidince kimse umursamıyo bak ben denizbuluta yazdım ama cevap nerdeeeeeeopuyorumnanaktan
canım, ben şaka yapıyordum zaten arkadaşlarda şaka yaptığımın farkında sakın öyle şeyler düşünme, bazen çok sayfa olunca insan atlayabiliyor.
ay karamelim bende şaka yaptım tatlımkaydirigubbakcemile5
ohhh iyi :) dedim kızın kafasını mı karıştırdım :1hug:
artık anyayı konyayı yarın görcez kısmett. inşallah herşey yolundadır.
dış gebelik olduğunu sanmıyorum çünkü dış gebelikte aşırı rahatsızlık verice kasık ağrısı oluyormuş. sende böylebir ağrı yok değil mi? hayırlısı hem test sonucun hem evliliğin için. akşam bakarım ben yazarsan.
Kızlar ben geldiiimmm. Gayet iyi geçti. Doktorum transfer sonrası elimi avuçlarının içine alarak başarılı bir transfer olduğunu söyledi. İki tane transfer edildi. 1 saat yatırdılar. Üf ya şu sıkışık idrar meselesi çok gıcık bi durum yaaaa... İşte böyle gerisi beklemeye kaldı arkadaşlar....
Kızlar ben geldiiimmm. Gayet iyi geçti. Doktorum transfer sonrası elimi avuçlarının içine alarak başarılı bir transfer olduğunu söyledi. İki tane transfer edildi. 1 saat yatırdılar. Üf ya şu sıkışık idrar meselesi çok gıcık bi durum yaaaa... İşte böyle gerisi beklemeye kaldı arkadaşlar....
Patikler, gözün aydın, hayırlı uğurlu olsun arkadaşım. Seninle geri sayımdayız, keyifle geçsin şu günler umarım.
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrr bu hamilelik sırası bana geldi mi acaba lütfen lütfen bende istiyorummmmmafoldumbenolumunekankayizsmile:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?