38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

hayırlısı olsun canım çok sevindim bol bol konuş onlarla ben çok konuştum kalın gitmeyin diye çok rica ettim :) allah yüzünüzü güldürsün.

o zaman dış gebelik diil. 2gün süren adetin üstüne görülen silik çizgi bence kimyasal da olamaz gibi geliyor bana. hayırdır inşallah diyorum. biliyosun bazıları koskoca ayda bir kere ilişkiye girip hamile kalıyorlar. hayırlı haberlerini bekliyoruz. nasıl mutlu olacaksan...

herada hergün düzenli okumadım bu ara ama sen tüp doktorlarına halen gitmeyecek misin? kafa mı dinliyorsun?

Biraz da kendim deneyeyim diyorum, daha iki ay oldu tedaviden çıkalı, yeni bir tedaviyi kaldıracak ruh yok bende henüz. Herhalde bir iki aya - yok birkaç ay desem daha iyi- hazır hissederim kendimi, inşallah diyeyim.

Kinder, kolay gelsin arkadaşım. Gerçekten Waterss sayesinde preseed ve ovulasyon testlerine bir dalış daldık ki, belki de en başta yapılması gerekeni atlamışız. Umarım bir tedaviye gerek kalmadan mutlu haberi alırsın.

Biraz da kendim deneyeyim diyorum, daha iki ay oldu tedaviden çıkalı, yeni bir tedaviyi kaldıracak ruh yok bende henüz. Herhalde bir iki aya hazır hissederim kendimi, inşallah diyeyim.

öyle yap ne zaman hazır hissedersen kendini o zaman başla. zor bu işler. ama vitaminini preseedini hatta buğday çimini ihmal etme bu ara. inşallah başka tüpe sıkıntıya gerek kalmaz.

Sağolasın Deniz Bulut'çum, hepsini düzenli kullanıyorum, toz buğday çimini sabahları içmeye bile alıştım diyeyim Biraz da böyle olsun, koş koş tedavi peşinde yaptım da ne oldu, çok zorlamışım kendimi vakit geçiyor acele edeyim diye. En çok da eşim seviniyor tekrar tedavi demiyor olmama, tarih bile olmasın kafamızda diyor ki, haklı.

kızlar kızlar ölemmi yanağızdan öpemmi
nasılsınız güzeller.herkes iyi umarım.çabucak okuyuverdim sizleri.ne var ne yok diye

PATıKLRR e ikizleri konmuş.hadi hayırlısı.aman bugün dikkat et ağır bişey kaldırma istirahat et.iyiyi güzeli düşünelim yi olsun sonuçların.şimdi seni sayacağız..biri bitiyor öteki başlıyor.hadi hayırlısı inşallah

DENıZ BULUT;gider ayak tutturdunuz mu yoksa..hadi heyecanla bekliyeceğim sonucunu .akşama bakacağım geç saatte de olsa.
.
ALABAMA CANIM ıNŞALLAH SENıNDE YARIN GÜZEL BıR ŞEKıLDE KATLANMIŞ OLARAK SONUCUNU OKURUZ BURADA,,YOKTUM AMA GÖNLÜM BURADAYDI GELıNCE HEMEN GıRDıM.
aaaaaaa.elim değmiş.büyük yazmış.erkencikten git ver de erkenden gel yaz.tamammı üzümlü kek

çabucak bakıverdim kızlaryarın görüşürüz hoşçakalın.

Deniz'cim sağ ol arkadaşım. ERP'de olduğum için izin alamyorum ama iki gün bizim dr.'dan durumumu anlatarak iki günlük rapor aldım.allahtan bugüne denk geldi. c.tesi pazar da dahil 4 gün dinlerim bu sayede. Canım benim sen nasılsın bu arada? Biliyorum moralin bozuk, umarım herşey yoluna girer ve hakkında hayırlı olan ne ise o olur...

Patikler, gözün aydın, hayırlı uğurlu olsun arkadaşım. Seninle geri sayımdayız, keyifle geçsin şu günler umarım.

İnşallah canım benim. Geri sayımda çok zor yaaa....

ah canım benim ne iyi doktormuş öyle sana güç vermiş bzimkiler hiç öyle bi şey yapmadı vallahayırlı olsun canımmm tutunsunlar sana inşallah :teselli::1hug:

Evet benim Aytuğ Bey'im işte böyle bir doktor. Çok iyi enerji alıyorum ondan... Dileklerin için sağ ol arkadaşım. İnşallah tutar ve sizlere de sıra gelir...

hadi hayırlısı canım benim, hep beraber 12-11-10 ........... müjde şeklinde bekliyoruz.

İnşallah Karamel'im inşallah....

Deniz Bulut'cum, idrarda ikinci hayalet çizgi çıkması kimyasal gebelik olamaz diye düşünüyorum kimyasal gebelikte kanda değer çok az yükseliyor idrara geçecek kadar değil, idrarda tespit edilebilmesi için bayağı bir düzeye gelmesi gerekiyor, ama negatif tette 2. çizgi hiç çıkmaz. Bak şimdi umutlandım. Dış gebelik olsa tüplerinde sancılar başlamalı, karın -kasık ağrısı gibi bunlarda yoksa neden olmasın.

Evdeki tatsızlık durumları üzücü tabi, senin için en iyi olan kararı yine sen verebilirsin canım. Kendin için en iyi olan kararı verirsin inşallah..keşke elden bir şey gelse.

Patikler, arkadaşım transferin iyi geçmiş olmasına sevindim , şimdi işin bekleme kısmı başladı ama olsun sen tüm gerekeni yaptın. Alabama'dan sonra senden iyi haberler alacağız inşallah.. bebekler annelerine sıkıca tutunup bölünsüler..

A pardon arada Karamel ve Herada'nın doğal çalışma sonuçları gelecek. Diğer arkadaşlar tam hangi aşamada şu an hatırlayamıyorum herkesin sırası ile olacak inşallah. Kindersms 'cim sıra sana da gelecek ovülasyon testlerin ve preseed in doğal çalışmalardaki en büyük iki yardımcın.

Rüzgar Deniz'cim hoş geldin, geçen gün sana cevap yazana kaar çıkmıştın topikten. ıyi misin arkadaşım , oğlumuz nasıl agucuklar yapıyordur, ellerine bakıyordur şimdi belki yan dönmelere de başlamıştır. Allah kolaylık versin bir insan büyütmek zor gerçekte, şimdi sadece zaruri ihtiyaçlarını karşılamak yeterli bu da işin kolay kısmı. Daha sonra onun eğitimi, piskolojisi, istekleri, ilişkileri, talepleri ..parametreler hızla artıp birbiri ile etkileşim yaptıkça offf yaa oluyorsun. Sonuçta sıfırdan hiç bir insan yetişiyor ama Allah'a çok şükür sağlıklı bir bebek hepsinden önemlisi bu ..Allah sana ve eşine kolaylıklar versin.. Öpüyorum seni ve oğluşunu. Bu arada fotograflarını gördüm geçen girdiğinde büyümüş maaşallah, farklılaşmış..

Alabama'cığım çok çok sevindim canım, bugün sonucu alacağını biliyordum o yüzden bir bakayım dedim ve müjdeyi gördüm, tebrik ediyorum arkadaşım, Allah sağlıkla tamamına erdirsin ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arkadaşım, dualarım seninle :) hiçbir şekilde olumsuz hiçbir şey düşünme canım, pozitif olmalısın, değerin katlanarak artacaktır, buna inan canım :) tekrar tebrik ediyorum ve darısı diğer arkadaşların başına inşallah diyorum :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

waterss, canım arkadaşım :) maalesef tam olarak gelip yazamıyorum, okumaya bile zor fırsat buluyorum... muhtemelen oğlan uyandığı için hemen çıkmak zorunda kalmışımdır canım :) Evet, küçük bey agulara başladı, eller hep ağzında şu sıralar ve salya akıtmaya başladı ama henüz dönmeye başlamadı, yakındır herhalde diye düşünüyorum... bir insan büyütmek gerçekten çok zor, dediğin gibi şimdi zaruri ihtiyaçlar gideriliyor, bu işin kolay kısmı gerçekten :) büyüdü gerçekten, eski resimlerine bakınca anlıyorum ne kadar büyüdüğünü, tipi de değişmeye başladı iyice :) bakalım kime benzeyecek, şimdilik bana benzetiyor herkes ama yavaş yavaş babaya da benzemeye başladı :) sen nasılsın bu arada? hamilelik nasıl gidiyor, umarım herşey yolundadır :) ben de seni ve bebişini öpüyorum canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…