başladın mı birşeylere bakimmm
sende şu ovülasyon ve preseed'i denesene beklerken
hayırlısı olsun canım çok sevindim bol bol konuş onlarla ben çok konuştum kalın gitmeyin diye çok rica ettim :) allah yüzünüzü güldürsün.Kızlar ben geldiiimmm. Gayet iyi geçti. Doktorum transfer sonrası elimi avuçlarının içine alarak başarılı bir transfer olduğunu söyledi. İki tane transfer edildi. 1 saat yatırdılar. Üf ya şu sıkışık idrar meselesi çok gıcık bi durum yaaaa... İşte böyle gerisi beklemeye kaldı arkadaşlar....
o zaman dış gebelik diil. 2gün süren adetin üstüne görülen silik çizgi bence kimyasal da olamaz gibi geliyor bana. hayırdır inşallah diyorum. biliyosun bazıları koskoca ayda bir kere ilişkiye girip hamile kalıyorlar. hayırlı haberlerini bekliyoruz. nasıl mutlu olacaksan...yok canım bende kasık ağrısı yok. bel ağrısı yok. akıntıda artma da yok. sadece çok az gelen 2 gün süren adetim ve dün başlayan hafif göğüs ağrım ve uzun testteki 1 saat tutulan idrarla hayalet gibi çizgi var. üstelik geçen ay ilk ve son çalışmalarımız 14-15-16. günlardi. sonra herşey daha da kötüleştiği için hiçbirşey olmadı. bununla bu şakilde birşey olduysa da komik olacak. neyse ben de ne olduğunu görüp kafam rahat devam etmek istiyorum hayatıma.
herada hergün düzenli okumadım bu ara ama sen tüp doktorlarına halen gitmeyecek misin? kafa mı dinliyorsun?
Biraz da kendim deneyeyim diyorum, daha iki ay oldu tedaviden çıkalı, yeni bir tedaviyi kaldıracak ruh yok bende henüz. Herhalde bir iki aya hazır hissederim kendimi, inşallah diyeyim.
evet benim de tüpte en gıcık olduğum şeydir idrara sıkışık olmak ben hiç tutamadığım için :kedi: hayırlı olsun inşallah 2 hafta sonra güzel haberlerini vereceksin. çalışacak mısın sen izinli misin bir süre?
Patikler, gözün aydın, hayırlı uğurlu olsun arkadaşım. Seninle geri sayımdayız, keyifle geçsin şu günler umarım.
ah canım benim ne iyi doktormuş öyle sana güç vermiş bzimkiler hiç öyle bi şey yapmadı vallahayırlı olsun canımmm tutunsunlar sana inşallah :teselli::1hug:
hadi hayırlısı canım benim, hep beraber 12-11-10 ........... müjde şeklinde bekliyoruz.
hayırlısı olsun canım çok sevindim bol bol konuş onlarla ben çok konuştum kalın gitmeyin diye çok rica ettim :) allah yüzünüzü güldürsün.
evet ben de öyle yapayım. eee ne de olsa tecrübe konuşuyor :hooray:
kızlar kızlar ölemmi yanağızdan öpemmi
nasılsınız güzeller.herkes iyi umarım.çabucak okuyuverdim sizleri.ne var ne yok diye
PATİKLRR e ikizleri konmuş.hadi hayırlısı.aman bugün dikkat et ağır bişey kaldırma istirahat et.iyiyi güzeli düşünelim yi olsun sonuçların.şimdi seni sayacağız..biri bitiyor öteki başlıyor.hadi hayırlısı inşallah
tamam canım aynen uygulayacağım. çok öptüm canımcım....
selam kızlar. canım çok sıkkın diye girmiyordum ama arada okuyorum.
patikler inşallah o 2 yumurtan çok kalitelidir ve sana tutunurlar.
alabama doktorlar hcg yi 100 den fazla istiyorlar ama seninki de fena değil. en önemlisi güzel katlanması. inşallah katlanır da için rahatlar
yağmur sen yokum diye sevinmişsin aman fazla sevinme ne zaman gelirim belli olmaz :jeyyar:
bu ay bana saçma birşey oldu 28. gün adet oldum ama 2 gün çok az kan geldi ve bitti. dedim ya yaştan ha sinirden (evde durum dayanılacak gibi değil herşeyden vazgeçtim nisan sonu resmi evlilik 1 yılı dolduruyor ayrılıyoruz onu bekliyorum)
neyse dün bugün çok az göğsüm ağrıyor. acaba ağır taşıdım da kollarımın ağrısı mı vuruyor oldum. neyse pimpirikliyim en ucuz testlerden aldım yaptım ama idrar zaten tutamıyorum 1 saatlik idrardı 2. çizgi hayalet gibi. ne bu şimdi? kimyasaldı bitiyor mu? 2. adeti mi olacağım? dış gebelik mi oldum? yoksa hepsi sinirsel aslında herşey normal mi? hamile olamam ne kasık ağrısı ne bel ağrısı ne akıntıda artma ne kokularda hassasiyet var. büsbütün sinirlerim bozuldu mafoldumbenakşam 1 test daha yapacağım kan testi yapamam arkadaşlarla yemeğe gideceğim. onda idrarı biraz daha tutarım belli olur. valla şu an hamilelik falan hiçbirşey istemiyorum. tek başına yalnız uzak bir tatil istiyorum. herşeyden bıktım. :çok üzgünüm:
Kızlar ben geldiiimmm. Gayet iyi geçti. Doktorum transfer sonrası elimi avuçlarının içine alarak başarılı bir transfer olduğunu söyledi. İki tane transfer edildi. 1 saat yatırdılar. Üf ya şu sıkışık idrar meselesi çok gıcık bi durum yaaaa... İşte böyle gerisi beklemeye kaldı arkadaşlar....
Alabama'cığım çok çok sevindim canım, bugün sonucu alacağını biliyordum o yüzden bir bakayım dedim ve müjdeyi gördüm, tebrik ediyorum arkadaşım, Allah sağlıkla tamamına erdirsin ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arkadaşım, dualarım seninle :) hiçbir şekilde olumsuz hiçbir şey düşünme canım, pozitif olmalısın, değerin katlanarak artacaktır, buna inan canım :) tekrar tebrik ediyorum ve darısı diğer arkadaşların başına inşallah diyorum :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:62.29 hamileyimmmmmmmmmmmm:ecrin_bebek:
allahıma binlerce şükürler olsun bunu yaşadığıma inanamıyorum kızlar hepinizi ayrı ayrı öpüyorum dualarınız için çok teşekkür ederim minnettarım. bende bundan sonra sizin hepinize ayrı ayrı dahada çok dua edeceğim.
birgün önce yaptırdığım için değeri az buldu galiba doktor cuma günü yine istedi. inşallah cuma daha iyi bir sonuç alırım. allah hepinizden razı olsun kızlar. :Saruboceq:
Rüzgar Deniz'cim hoş geldin, geçen gün sana cevap yazana kaar çıkmıştın topikten. İyi misin arkadaşım , oğlumuz nasıl agucuklar yapıyordur, ellerine bakıyordur şimdi belki yan dönmelere de başlamıştır. Allah kolaylık versin bir insan büyütmek zor gerçekte, şimdi sadece zaruri ihtiyaçlarını karşılamak yeterli bu da işin kolay kısmı. Daha sonra onun eğitimi, piskolojisi, istekleri, ilişkileri, talepleri ..parametreler hızla artıp birbiri ile etkileşim yaptıkça offf yaa oluyorsun. Sonuçta sıfırdan hiç bir insan yetişiyor ama Allah'a çok şükür sağlıklı bir bebek hepsinden önemlisi bu ..Allah sana ve eşine kolaylıklar versin.. Öpüyorum seni ve oğluşunu. Bu arada fotograflarını gördüm geçen girdiğinde büyümüş maaşallah, farklılaşmış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?