38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

rüzgarcım hoşgeldin teşekkür ederim ilgine . inşallah herşey güzel olacak umutluyum canım. ben kaçıyorum iyi geceler kızlar

bu ayın süprizi benden. tam herşeyi bırakmışken. tam pazartesi ve salı adet 28.-29. gün adet olmuşken. adet 30. gün hafiften kendini hissettiren ve bugün 31. gün başlayan göğüs ağrısıyla önce idrarda test yapıp çook silik 2. çizgiyi gördüm ve beta hcg 583. netcem ben :uhm:

inanmıyorum sana denizzzzzz diyemeyeceğim çünkü biliyodum hehheh. çok sevindimmmmm sen istediğin kadar karar ver işte doğal afetler gelip senin kararlarını silip süpürür. napcan doğurup çok tatlı bi anne olcan. diğer işi de bişekilde bi ara halledersin. belki bu süpriz evliliğinizi ebedi yapar belli mi olur. herşey güzel olacak. yuppppiiii
seni çok öpüyorum allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah.

DENİZ VALLA SÜPERSİN BAŞARDINNNN TEBRİKLER zemuszemus

GÜNAYDIN KIZLARRRzemuszemus
ALLAHIM NE GÜZEL BıR GÜN BıR HAMıLE HABERı DAHA GELDı BU TOPıKTEKı HERKES HAMıLE KALCAK HERALDE HA GAYRET BıZEzemuszemusalkisalkisalkis:CüvCüv::CüvCüv::sm_cool:

AAAAAAAAAAAAAAAAAAA
canım benim canım benim.çok sevndim çok sevindim.sitede yine sorun vardı girememiştim.inan ne kadar sevindim.sonucun da ne kadar güzel ne kadar güzelhiçbirşeyi düşünme hiçbirşeyi..sadece bebeğini düşün.bebeğinden başka hiçbirşeyi düşünme.bak sen ondan vazgeçmek üzereyken o senden vazgeçmedigözyaşımla yazıyorum.ne olur lütfem çok sıkı sarıl ona.gözünaydın gözünaydın gözümüz aydın.daha ilk sayfalardan beri uğraşıyorsun sonunda...sonunda....Allah kucağına da almayı nasip etsin inşallah

DENıZ DENıZ DENıZ...Nasıl sevindim anlatamam, iş yerindeyim şu an gözlerim doldu kendimi zor tutuyorum. ışte budur..Allah'ında izniyle o kadar verilmiş emek karşılıksız kalmadı, seni öpüyorum öpüyorum arkadaşım. Güzel sağlıklı bir hamilelik sonucunda bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah..darısı diğer arkadaşlara..

Son düzenleme:
Deniz Bulut'cum sen doğal yollarla preseed kullanarak deniyordun değil mi ? Preseed'in sonunda işe yaradığını sende de gördüm ya ohh..çok şükür. Hülya'da aslında başarmak üzere doğru yolda. Diğer deneyen arkadaşlardan da haberler ard arda gelecek. Bazı jinekolojik problemleri yoluna konunca, preseed de destek oluyor, tabi ovülasyon testleri de ..şu an çok mutluyum.. Her arkadaşın başaracağına inanıyorum Allah'ın izniyle..:Saruboceq:

inanmıyorum inanamıyorummmmmmmmmmmm tam bir mucizeeeeeeeeeee allah gönlüne göre verdi görüyor musun emeklerinin karşılığını verdi valla ağlıyorum şuan gözlerim doldu şuara hiç birşey beni bu kadar sevindiremezdi çokk kutluyorum seni. tam bir mucize bu dün gece sana yazdığım maildede belirttim tam bir bomba tam bir mucize olur bu diyee. şimdi özgürsün işte müthiş bişi. allah kucağına sağ salim almak nasip etsin. inanmıyorummmmmmmmm valla

KIZLAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRRR

Bugünü düğün bayram ilan ediyorum.haydı herkes gelsin bu düğüne..Herada Karamel Yağmursesi Esterya Hülya Patikler Badenur unuttuklarım var mı bağışlayın.kızlar haydi Denizin sevincini paylaşmaya
OOOOOOOOOOOOHHHHHHHHHHHHHHhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyytYAŞASIIIIN.ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUUUUUUUUUUUUNNNNNNNNNNNNNNNNNN

BıR UMUT BıR UMUT DAHA OLDUUUUUUUUUUUUUUUUU.

ALABAMAAAAAAAAAAAAAAAA DENıııııııııııııııııııZZZZZZZZZZ
ÇOK ıYı BAKIN YAVRULARA YOKSA SıZı DÖVERıııııııııııııııııZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

VALLA BAYRAM OLDU..hihoyyythihoyyythihoyyyt

ALABAMA VE DENİZ...BİZLERİ SEVİNCE BOĞDU UMUT OLDU..NE KADAR GÜZEL BİR DUYGU BU BÖYLE..Sanki kendimin hamilelik haberini şimdi almışcasına sevindim..bir sürü şey yazmak istiyorum ellerim titriyor..

ALABAMA MÜZÜMLÜ KEKıM;haydi sende bugün getir güzel artmış değerini.sakın değerim az diye de endişeye kapılma.herşey yolunda güzelim.tammammıoooohhhhhhhhhhhhh karamelle heradnın kırkı karışacak derken bak denizle sizin karışacakmış meğer.onlardan sonra sırada kim vardı hülya nın bu ay doğru yoldasın diye haber vermişti kuzusu bir dahaya gelicem demişti annesine.hımmm tüpte galiba badenurla ben varım.patilerin bebeği cepte onu söylemiyorum.sevinçten öyle hızlı yazıyorum kiağladım da salya sümükoldumartık okuyuverin işte bugün bu kadar olur

Son düzenleme:

Denizzzzzzzzzzzz inanamıyorum ya tam süprizi patlattın. Ay çok sevindim. sen 2-3 gün sonra keseyide görürsün değer süperrr.

Denizzzzzzzzzzzzz sen varya super bir hatunsun :)

cok sevindim arkadsım hemde cok Allah hayırlısı saglıklısı ile kucagına almayı nasip etsin, bırak simdi adamı madamı hamileliginin keyfini surrr :)

YAAAAAAAAAAAA kızlarrrrrrrrr inanamıyorum, ben çok sevindim. Öncelikle alabamaya, sonra Denize inşallah bundan sonraki günler de sağlıklı bir şekilde devam eder diyorum.

Denizzz, değerin çok iyi..ben sana demiştim dimi ? sen yakında spontan olursun diye. ya benim hislerim çok kuvvetli. üstelik 1-2 aya kadar böyle bir haber vereceğini hissetmiştim.

Alabama bugün değerin katlansın da daha bi rahat edelim. BAHAR BEREKETİ VAR BURDA.

O ZAMAN SIRADAKİ KİM ACABA? hadi arkadaşlar gayret bakalım..hihoyyythihoyyythihoyyyt

Nerdesin gelde anlat uzun uzun :CüvCüv:

Bak işte stresten arınmanın bir faydası daha, tam herşeyi bırakmışken olursa olur olmazsa olmaz gibi rahat bir ruh haliyle geldi :))))))

Son düzenleyen: Moderatör:
:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

cokcokcokcok böyle emziğini emen bir sürü bebeğimiz olacak
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Günaydın herkesea.s.
Alabama,deniz tebrik ederim.Umut oldunuz bizlere.Tam da tedavi öncesi iyi moral oldu bizlere...:lepi:
Erverdi beni de listeye dahil et ban de katılayım hamileler kervanına
kızlar ben buğdayı çimlendirdim ama yiyemiyorum.Eşim ben hayatta ot yemem sakın deneme diyor.Salataya koydum ama sabahları aç karnına daha iyi değil mi yemek?fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…