bu ayın süprizi benden. tam herşeyi bırakmışken. tam pazartesi ve salı adet 28.-29. gün adet olmuşken. adet 30. gün hafiften kendini hissettiren ve bugün 31. gün başlayan göğüs ağrısıyla önce idrarda test yapıp çook silik 2. çizgiyi gördüm ve beta hcg 583. netcem ben :uhm:
bu ayın süprizi benden. tam herşeyi bırakmışken. tam pazartesi ve salı adet 28.-29. gün adet olmuşken. adet 30. gün hafiften kendini hissettiren ve bugün 31. gün başlayan göğüs ağrısıyla önce idrarda test yapıp çook silik 2. çizgiyi gördüm ve beta hcg 583. netcem ben :uhm:
inanmıyorum inanamıyorummmmmmmmmmmm tam bir mucizeeeeeeeeeee allah gönlüne göre verdi görüyor musun emeklerinin karşılığını verdi valla ağlıyorum şuan gözlerim doldu şuara hiç birşey beni bu kadar sevindiremezdi çokk kutluyorum seni. tam bir mucize bu dün gece sana yazdığım maildede belirttim tam bir bomba tam bir mucize olur bu diyee. şimdi özgürsün işte müthiş bişi. allah kucağına sağ salim almak nasip etsin. inanmıyorummmmmmmmm vallabu ayın süprizi benden. tam herşeyi bırakmışken. tam pazartesi ve salı adet 28.-29. gün adet olmuşken. adet 30. gün hafiften kendini hissettiren ve bugün 31. gün başlayan göğüs ağrısıyla önce idrarda test yapıp çook silik 2. çizgiyi gördüm ve beta hcg 583. netcem ben :uhm:
KIZLAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRRR
Bugünü düğün bayram ilan ediyorum.haydı herkes gelsin bu düğüne..Herada Karamel Yağmursesi Esterya Hülya Patikler Badenur unuttuklarım var mı bağışlayın.kızlar haydi Denizin sevincini paylaşmaya
OOOOOOOOOOOOHHHHHHHHHHHHHHhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyytYAŞASIIIIN.ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUUUUUUUUUUUUNNNNNNNNNNNNNNNNNN
BİR UMUT BİR UMUT DAHA OLDUUUUUUUUUUUUUUUUU.
ALABAMAAAAAAAAAAAAAAAA DENİİİİİİİİİİİİİİİİİİİZZZZZZZZZZ
ÇOK İYİ BAKIN YAVRULARA YOKSA SİZİ DÖVERİİİİİİİİİİİİİİİİİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?