38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

günaydın kızlar. herkese ayrı ayrı teşekkürler a.s.ay sevinmem gerek değil mi? valla ne sevinç ne üzüntü salak bir haldeyim. yani artık bebek de istemiyorum zaten bende tek başına çocuk büyütecek güç de yok derken ve mahkemeye başvurmaya gün sayarken geldi. ne diyeyim inşallah sağlıklıdır hayırlıdır ve devam eder. geçen ay muhtemel günlerde 14-15-16 çalışmıştık ve yine kavga arası öyle saçma gereksiz bir çalışmaydı ki yani dedim bebek olursa bunun üstüne içinde hiç duygu olmadan mecburi bir çalışmanın sonucu olacak öyle de oldu. belki daha önce de olurdu eğer eşimin sperm değerlerinin düştüğünü farketseydim. herhalde son 2 senede doğal olmamasının bir neden benim yumurtalarsa diğer nedeni sperm sayısının anti depressanlarla 20 milyonun altına inmasiydi. 2 ay önce bıraktı. çinko-vitamin-selenyum içti. ben malumunuz ne bulursam ki buğday çimine çok güvenmiştim kanı temizleyim fsh düşürüyor diye. bir de pressed kullandım o 3 gün. hatta 3 çizgisine kadar çekmedim nasıl olsa olmaz diye 1-2 arasına kadar çektim. o bile yetiyor zaten vıcık vıcık oluyorsun (bu sefer artık eşim de çaktı sen ne koydun öyle dedi). derken adet 2. gün kanamam geldi ama çok azdı. 1 ped biraz kirlendi azıcık geliyordu. 2 gün sürdü gibi oldu ve bitti. ben sinirden dedim. herhalde hormonlarımı altüst ettim dedim. ama hiç takmadım çünkü kafamda bitirmiştim neyse ne şimdi bununla uğraşamam dedim. ve üstüne dün adet 31. günü göğüs ağrım başlayınca bu ne şimdi dedim. adet sandığım şey yeni bitmiş. o da tam sökülmemiş. test yaptım ve gerisini biliyorsunuz.

Denizcim şimdi okuyabildim, SÜPER SÜPER SÜPER :lepi: bir haber bu.... çok güzel bir süprizzzz. Gerçekten hepimiz için harika bir haber, azmin zaferi... asla vazgeçmemek lazım.....
Hayatında başka olumsuzluklar olsada şuna inanıyorumki bu mucizenin gelişi TESADÜF DEĞİL, bu beraberinde kara bulutlarıda dağıtacak.... seni sevgiyle kucaklıyorum......... opuyorumnanaktan

Denizzz, Esterya ve ben bu değere 2 sıpamı geliyor diye düşünmedik değil :)))))))))

Deniz Bulut çoooooooooooooooooook sevindim arkadaşım ya inan benim de gözlerim yaşardı şu anda.Dün öğleden sonra yoktum şehir dışındaydık.Akşam da girememiştim zaten.Sabah haberi okuyunca acayip heyecan yaptım.ıçim içime sığmadı.Odada da hep erkek arkadaşlar var belli etmememye çalışıyorum.Ama biliyor musun.Sen bu aralar yoktun ya içimden geçiriyordum ben bu ay çalıştığınızı biliyordum hamile haberiyle dönücek aramıza diyordum.Bak benim de devam etseydi Alabama sen ve benim kırkımız karışıcaktı.Neyse benimkinin vakti gelmemiş dah demekki.Sen çok mücadele ettin ve karşılığını aldın arkadaşım.Fsh'ı düşürmen bak sana bebeği getirdi.Sanırım benim Fsh'ın yüksekliğinden tutunamadı.Ama ben de buğday çimini,balık yağı hapını ruşeymi kullanıyorum.ınşallah yakındır benimki de.Bak bir de sen bana benden 2-3yaş küçüksün falan diyordun.Yaşa bakmıyormuş demekki bu iş.Hadi hayırlısı olsun belki de bu bebek uğur getirecek arkadaşım.Allah kucağına almayı nasip eder inşallah.Öptüm seni taze anne.

PATİKLER , iki gündür biraz rahatsızdım, uzak kaldım haberlerden, hayırlı olsun canım, şimdi senden de güzel bir haber almayı bekliyoruz.... şu bekleme süresinde kendini kasma, kendine güven ve sadece herşeyi pembe gör......... zemuszemus şu ara kısmetler açıldı, hepimiz hayırlısı ile anne olacağız inşallah..........

vay anasını diyorum vallahi billahi şok şok şok. gerçi biz her umut edilecek konuyu umut konusu yapıyoruz ama böyle çat diye karşımıza çıkınca da bi tuhaf oluyoruz. denizcim artık mutlu ol lütfen sadece buna odaklan ve hiç başka birşey düşünme olur mu? su yolunu bulur sen takıl kafana göre. allah bu defa kucağına almayı öpmeyi koklamayı nasip etsin. hepimiz çok mutlu olduk. darısı isteyen herkese inşallah. sonucun da süper maşallah sana

patikler ben hergün ananas kiwi yemiştim. bi de çekirdek yedim kabak çekirdeği. tutunmaya yardımcı oluyomuş diye duymuştum. sen de ye hayatım.

Patikler arkadaşım sana da hayırlı uğurlu olsun canım.Senin hamilelik kutlamanı da 11-12 ün sonra yapıcaz burada hayırlısıyla canım.Bu topiğe bahar geldi kızlar.Boş geçen yok gibi.Bu tılsım bozulmasın sakın.Hergün müjdeli bir haber geliyor maşallah diyeyim nazar değmesin.

Alabama sen de kan testine gittiin mi Değrin eminim artmıştır.Sen de değerini öğren de için rahatlasın canım.Hadi senden haber bekliyoruz.Bizi fazla bekletme canım.

Öyle değilmi Alabama seni bekliyorduk herşey çok iyiydi yolundaydı , olmazsa şaşırırdık vs vs. Ama Deniz tam bir şok oldu :dance:

gittim bitanem bir saat sonra belli olacak hayırlısıyla. çok heyecanlıyım korkuyorum ama herşeye rağmen hayırlısı neyse o olsun.

Öyle değilmi Alabama seni bekliyorduk herşey çok iyiydi yolundaydı , olmazsa şaşırırdık vs vs. Ama Deniz tam bir şok oldu :dance:

evet ve biliyosunuz belki hatırlarsınız eylülde tüp bebek denemesini biz denizle birlikte yapmıştık benim ki tutmamıştı onunki tutmuştu. sonrasını biliyosunuz zaten. yani denizle bende bi kader ortaklığı var gibi.
ya ben ikiüç gün önce herada sayesinde çaktım köfteyi. vallahi şu herada acayip cin. hiçbişiyi unutmuyo. hani sen ikiüçgün preseedle çalışmıştın ya diyince benim köşeli jeton düştü. haa dedim deniz ondan dolayı bunu bekliyo. tabi reglide iki damla gelmiş bizede söylemiyo ama herada beni uyandırdı. dedim ki bu kız sonuç bekliyo hayatını yönlendirmek için.

Tam, kızlar bu ay çok yoğunum 5-6 gün ara dere girerim bilginiz olsun diyecekken , buraya mıhlandım :))))))))))))))))))))))

gittim bitanem bir saat sonra belli olacak hayırlısıyla. çok heyecanlıyım korkuyorum ama herşeye rağmen hayırlısı neyse o olsun.

korkma canım, stres yapma, bunlar bebeğine zarar verir, herşey yolunda buna inandır kendini........... herşey olması gerektiği gibi gelişecek....... çünkü tersi olması için bir neden yok...... o nedeni kuruntularla sen yaratma..... buna inan son derece rahat davran ki bebişinde rahat etsin.... herşey güzel işteeeeeeeee ... zemuszemus

tamam badecim inan elimden geleni yapıyorum. bazen heyecan yapıyorum ama bazende kendimi acayip sakinleştirip umutlandırıyorum. başka değerlere takılmamam lazım dimi ama. 62 de var demektir sonuçta yeterki bugün artmış olsun. sonuç kartına baktım 10.54 diyor ama evelsi gün iki saati beklemeden bi saat sonra filan arayıp haber vermişlerdi. bakalım kısmett.
karamel nereye gidiyon çakılırsın işte böyle topiğe boşver işi gücü :)

Valla Alabama çakıldım, Deniz şok etti ama senin sonuç heyecanı sardı bu defa :)

Maslak 2 saatte veriyor, Kadıköy Acıbadem 4.5 saat bu nasıl iş bilmiyorumkismile

yok saat 8.54 de verdim kanı tam iki saat sonra 10.54 yazıyo sonuç için ama onlar erken çıkıyo ya beni arıyıp haber veriyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…