38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

evet ya ben son iki testi oraya yaptırdım 4.5 saat, hani geçen işyerine yakın yerde yaptırdığım kıytırık lab. hızında

bi dahaki sefere maslak acıbadem ikisaatte veriyo siz niye bu kadar uzun süre veriyosunuz dersin. acaba ben tüp paketlerini aldım diye mi bana öncelik veriyolar dicem ama hani vardırya bankalarda kendi müşterilerine farklı sıra numarası verirler.

Denizzzzzzzzzzzz, süper arkadaşım ya, süper. Çokkkkk mutlu oldum, çok sevindim. Tekrar tekrar tebrik ediyorum. Hani hep diyorlar ya, ne yaparsan yap herşeyin bir zamanı var diye. Süper bir değer, yakında keseyi de görürsün. Hayırlısıyla tamamına ersin, sağlıkla kucakla inşallah. Eş durumunu da boşver, sen elinden geleni yaptın ve yaparsın. Bu bugünün derdi değil vallahi. Çokkkkkkk sevindim. Hep inanıyorduk senin hamile kalacağına, ne güzel işte, doğal yollardan geldi ikinci preseed bebeğimiz. Acayip sevindik.

Okurken aklıma geldi, geçen sene bu zamanlarda arka arkaya hamilelikler vardı topic'te. Deniz Karabulut, Rüzgar Deniz, öncesinde Defne. Bahar bereketiyle geliyor, hızı aldı bu topic durulmaz artık. Arka arkaya gelsin bakalım bebişler.

O kadar mutlu oldum ki, vallahi bugün hiçbir şey moralimi filan bozamaz. Tekrar tekrar tebrik ediyorum arkadaşım. Keyfini çıkarmaya bak.

Alabama'cım, siteyi kapamadan heyecanla güzel değerini bekliyorum. Eminim harika bir değer çıkacak, biz ohhh dedik çoktan da, senin de için rahat eder bir an önce, keyifle geçirirsin hamileliğini inşallah.

Yok öyle birşey, nereye? En keyifli günlerimizde ne demek yahu? Hem çalış, hem topiğe takıl. Özletme kendini, aaaaaaa

yok ya öyle uzun süre ayrı kalamam sizlerden canımcım, ben onu sürekli yazamam anlamında demiştim. Çünkü raporun sonlarına doğru ya benim şef benim masaya geliyor ya ben onun masaya gidiyorum birlikte çalışıyoruz. Bu sefer onu çağırırım yanıma alttada açık bırakırım o kalktıkça bakarım

Herada, dün mutfakta aklıma geldi. Şimdi sen doğal deneyeceksin, eniştede sevindi aklımızda tarih olmasın dedi ya... Akşam kendi kendime ne çok güldüm. Resmen onun işine yaramış bu tabi hoşuna gider kaydirigubbakcemile5

Ya canım, hiçbir tedaviye hayır demedi ama başladığımızdan beri de göreceksin, tedavisiz gelecek bizimki deyip duruyor. Şimdi ben de tedaviyi düşünmeyelim bir müddet diyince, acayip mutlu oldu. Bir de olur a tutarsa, herhalde aklına geldikçe 'ben sana demedim mi' deyip duracak ) Ben yine de gizli gizli yaparım ovulasyon testlerimi ))))

alabama karamel ist cerrahi ve alman 1 saatte (hatta bazen 45 dakikada) veriyorlar sonucu. beklemek eziyet. böyle hızlı sonuç alacak bir yerlere yaptırsanıza.
neyse alabama inşallah 100 den fazla bir değer olacak ve rahatlayacağız kaydirigubbakcemile5

Valla Deniz, Anadolu yakasının en donanımlı hast güya Acıbadem. Medipolde 3,5 saatte verdiydi.

DENİZ DENİZ DENİZ sen ne yaptın böyle yaaaa. Buna mucizeden başka birşey denmez herhalde. Nasıl sevindim anlatamam. İnsan duygularını ifade edemiyor. yaa allah ne büyük görüyor musun? Tam herşey bitti derken... Yani inanılır gibi değil. Buna benzer bir mucizeyi yengem yaşamıştı. Yani abimin eşi. 7 senedir çocukları olmuyordu, yengem ne yapılması gerekiyorsa herşeyi yaptı bu süre içerisinde. Ama olmadı, bu arada evlilikleri başka nedenlerle kötüye gitti ve ayrıldılar. Ağbim başka bir kadınla evlendi ve karısı hemen hamile kaldı. 4 ay sonra abim eski karısıyla bir kaçamak yapıyor (tabi yaptığı yanlış aslında ama). Ve o bir kaçamakla eski karısı da hamile kalıyor. Şimdi ikisi de 9 yaşında ve aralarında 4 ay var. Eski karısı tabi öyle mutlu öyle mutlu oldu ki, senelerdir beklediği bebeğine kavuştu. Abim artık umurunda bile değildi. Bu çocuk olayı çok yüce birşey yaaa... İşte böyle...
Tekrar tekrar kutluyorum canım benim...:hooray::teytey::içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…