157.7 yuppppppppiiiiiiiiiiiiii zemuszemus zemuszemus hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Badenur, sen nasılsın, ağrılar geçti mi, doktorla konuşacaktın galiba.
PATİKLER , iki gündür biraz rahatsızdım, uzak kaldım haberlerden, hayırlı olsun canım, şimdi senden de güzel bir haber almayı bekliyoruz.... şu bekleme süresinde kendini kasma, kendine güven ve sadece herşeyi pembe gör......... zemuszemus şu ara kısmetler açıldı, hepimiz hayırlısı ile anne olacağız inşallah..........
canlarım teşekkür ederim ayrı ayrı herbirinize benimle birlikte olduğunuz için. allah ennnn kısa zamanda sizede muratlarınızıversin inşallah. allah tüm isteyenlerin elini kolunu boş bırakmasın bebelerle doldursun. çok dua ettim bundan sonrada duayı bırakmayacağım allah hepinizden razı olsun.
canlarım teşekkür ederim ayrı ayrı herbirinize benimle birlikte olduğunuz için. allah ennnn kısa zamanda sizede muratlarınızıversin inşallah. allah tüm isteyenlerin elini kolunu boş bırakmasın bebelerle doldursun. çok dua ettim bundan sonrada duayı bırakmayacağım allah hepinizden razı olsun.
Badenur'cum çok teşekkür derim arkadaşım. Öncelikle çok geçmiş olsun umarım toparlanmışsındır. Şu an evdeyim dinleniyorum oh kafamda rahat kimse de bilmiyor zırt pırt arayan da yok. Sizler varsınız ya yetiyor... Boş boş durmak ne güzelmiş yaaaa :)
Allah herkese annelik duygusunu tattırsın....:Saruboceq:
gözün aydın.:hooray:
ay ben kendime hala inanamıyorum ama benimki de sağlıkla giderse bu sefer kırklarımız karışacak cidden :teytey:
Deniz sen yarında test yaptıracaksın değil mi yoksa dr. mı gideceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?