38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Patikler , boşver doğruyu yanlışı süper olmuş bence kadın açısından, kısmet bu işte

Badenur, sen nasılsın, ağrılar geçti mi, doktorla konuşacaktın galiba.

sağol arkadaşım, daha iyiyim, ben de miyomlar var, doktor onunla ilgili olabileceğini söyledi, ama çok fazla detay göremiyor, ancak histeroskopi ile .... onu da şuan çok gerek görmedi... ağrılarım azaldı zaten..... ben de bu konuyu çok kafama takmak istemiyorum zaten...
Siteye bahar geldi, DENİZ'in başardığını hepimiz başarmalıyız di mi? tüple ya da doğal yolla insan isteyince mutlaka başarıyor...... artık inancımızı hiç birşey kıramaz değil mi? kaydirigubbakcemile5

Evet Badenur'cum, her aldığımız güzel haber umut dolduruyor içimizi resmen. Er ya da geç azimle bizimkiler de gelecek inşallah.

157.7 yuppppppppiiiiiiiiiiiiii zemuszemus zemuszemus hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Alabama'cım hayırlısı ile bu iş tescil edilmiştir. ne güzel haberler böyle..sorunsuz..güzel bir hamilelik diliyorum her günün her ayın keyfini çıkart arkadaşım.Sormak istediğin bir şey olursa en basit bir soru bile biliyorsam seve seve cevaplarım. Tekrar tekrar tebrikler..

Bu haftaki stresli günler bitti, şimdi gelişmeleri izleyeceğiz. Daha rahatız.

11 gün sonra Patikler geliyorrr

Patikler'cim..senin içinde duacıyım 11 gün sonra inşallah senin içinde sevineceğiz arkadaşım, bunlar sana da moral olur şimdi..

canlarım teşekkür ederim ayrı ayrı herbirinize benimle birlikte olduğunuz için. allah ennnn kısa zamanda sizede muratlarınızıversin inşallah. allah tüm isteyenlerin elini kolunu boş bırakmasın bebelerle doldursun. çok dua ettim bundan sonrada duayı bırakmayacağım allah hepinizden razı olsun.

Badenur'cum çok teşekkür derim arkadaşım. Öncelikle çok geçmiş olsun umarım toparlanmışsındır. Şu an evdeyim dinleniyorum oh kafamda rahat kimse de bilmiyor zırt pırt arayan da yok. Sizler varsınız ya yetiyor... Boş boş durmak ne güzelmiş yaaaa :)
Allah herkese annelik duygusunu tattırsın....:Saruboceq:

Alabama'cım,

Allah senden de razı olsun güzelim. Süper vallahi, hayırlısıyla Deniz'le arka arkaya olacak doğumlarınız. Süper, süper, daha ne denebilir ki? Çok keyifli, sağlıklı hamilelikler diliyorum ikinize de. Arkasından Patikler geliyor, ne güzel ona da müthiş moral dopingi oluyordur bu müjdeli haberler.

Allah senden de razı olsun Alabama'cım, bence burada olan herkes çok iyi niyetli ve iyi niyetli olan herkes isteğine kavuşacak... Güzellik herzaman iyinin yanındadır. Bunu asla unutmamalıyız.
Canım değerinin katlanmasına çooook sevindim, şimdi rahatlamışsındır işte di mi?alkisalkisalkis

canım benim senden de allah razı olsun. Sağlıkla devam et inşallah

canım bende tedaviye başladığımda kimsecikler bilmeyecek.... çok yoruyorlar ... en güzelini yapıyorsun....... hadi sahip olduğun boş zamanın tadını çıkar.... :hulya: şarkı söyle ... bak nasıl iyi gelecek... kaydirigubbakcemile2

kızım dersim var dersim.giremiyorum girdiğim anda da sevinçten dağılıyorum. teneffüste çıkmadım sizi okumak için. hanginize sevineceğimi şaşırdım. çokkkkkkkkkkk tebrik ediyorum. allah ikinizi dr tamamına erdirir işallah. 10 güne patiklere seviniriz. sonra sıradaki gelsin. ben bu ay da ümitli değilim ama maıysta bomba sırası bende ona göre:) öpüyorum hepinizi karamel hariççalsanaalsanasmile

Deniz sen yarında test yaptıracaksın değil mi yoksa dr. mı gideceksin

ben 2. tüp doktorumu aradım faruk beyi. şu an gitsem de birşey göremezler zaten çok erken. ama 2 gün önce hafif bir kanamam olduğu için şimdi progestan hap falan verir mi birşey der mi diye içim rahat etmedi. düşünmek sıkılmak ve birşey kullanmak istemiyorum ama yine de dedim fazla oluruna bırakmayayım. malum yaş 43!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…