patikler ben hergün ananas kiwi yemiştim. bi de çekirdek yedim kabak çekirdeği. tutunmaya yardımcı oluyomuş diye duymuştum. sen de ye hayatım.
Patikler arkadaşım sana da hayırlı uğurlu olsun canım.Senin hamilelik kutlamanı da 11-12 ün sonra yapıcaz burada hayırlısıyla canım.Bu topiğe bahar geldi kızlar.Boş geçen yok gibi.Bu tılsım bozulmasın sakın.Hergün müjdeli bir haber geliyor maşallah diyeyim nazar değmesin.
Canım inşallah sırasıyla hepimiz için kutlama yaparız...
kızım dersim var dersim.giremiyorum girdiğim anda da sevinçten dağılıyorum. teneffüste çıkmadım sizi okumak için. hanginize sevineceğimi şaşırdım. çokkkkkkkkkkk tebrik ediyorum. allah ikinizi dr tamamına erdirir işallah. 10 güne patiklere seviniriz. sonra sıradaki gelsin. ben bu ay da ümitli değilim ama maıysta bomba sırası bende ona göre:) öpüyorum hepinizi karamel hariççalsanaalsanasmile
ben 2. tüp doktorumu aradım faruk beyi. şu an gitsem de birşey göremezler zaten çok erken. ama 2 gün önce hafif bir kanamam olduğu için şimdi progestan hap falan verir mi birşey der mi diye içim rahat etmedi. düşünmek sıkılmak ve birşey kullanmak istemiyorum ama yine de dedim fazla oluruna bırakmayayım. malum yaş 43!
öpmiycem işte. öksürüğüm geçti hapşuruğum da yoktu zaten. gene de öpmiycem işte.öpme tabi, öksür, hapşır sonra gel beni öp yok yaaa başka emrin
işte benimde düşündüğüm buydu, görmesi önemli değil kanama olduğu için gitmende fayda var diye düşünüyorum. Sonra keşke olmasın git bence
ben 2. tüp doktorumu aradım faruk beyi. şu an gitsem de birşey göremezler zaten çok erken. ama 2 gün önce hafif bir kanamam olduğu için şimdi progestan hap falan verir mi birşey der mi diye içim rahat etmedi. düşünmek sıkılmak ve birşey kullanmak istemiyorum ama yine de dedim fazla oluruna bırakmayayım. malum yaş 43!
Bu haftaki stresli günler bitti, şimdi gelişmeleri izleyeceğiz. Daha rahatız.
11 gün sonra Patikler geliyorrr
Patikler'cim..senin içinde duacıyım 11 gün sonra inşallah senin içinde sevineceğiz arkadaşım, bunlar sana da moral olur şimdi..
Alabama'cım,
Allah senden de razı olsun güzelim. Süper vallahi, hayırlısıyla Deniz'le arka arkaya olacak doğumlarınız. Süper, süper, daha ne denebilir ki? Çok keyifli, sağlıklı hamilelikler diliyorum ikinize de. Arkasından Patikler geliyor, ne güzel ona da müthiş moral dopingi oluyordur bu müjdeli haberler.
DENİZ DENİZ DENİZ sen ne yaptın böyle yaaaa. Buna mucizeden başka birşey denmez herhalde. Nasıl sevindim anlatamam. İnsan duygularını ifade edemiyor. yaa allah ne büyük görüyor musun? Tam herşey bitti derken... Yani inanılır gibi değil. Buna benzer bir mucizeyi yengem yaşamıştı. Yani abimin eşi. 7 senedir çocukları olmuyordu, yengem ne yapılması gerekiyorsa herşeyi yaptı bu süre içerisinde. Ama olmadı, bu arada evlilikleri başka nedenlerle kötüye gitti ve ayrıldılar. Ağbim başka bir kadınla evlendi ve karısı hemen hamile kaldı. 4 ay sonra abim eski karısıyla bir kaçamak yapıyor (tabi yaptığı yanlış aslında ama). Ve o bir kaçamakla eski karısı da hamile kalıyor. Şimdi ikisi de 9 yaşında ve aralarında 4 ay var. Eski karısı tabi öyle mutlu öyle mutlu oldu ki, senelerdir beklediği bebeğine kavuştu. Abim artık umurunda bile değildi. Bu çocuk olayı çok yüce birşey yaaa... İşte böyle...
Tekrar tekrar kutluyorum canım benim...:hooray::teytey::içelim:
sağol arkadaşım, daha iyiyim, ben de miyomlar var, doktor onunla ilgili olabileceğini söyledi, ama çok fazla detay göremiyor, ancak histeroskopi ile .... onu da şuan çok gerek görmedi... ağrılarım azaldı zaten..... ben de bu konuyu çok kafama takmak istemiyorum zaten...
Siteye bahar geldi, DENİZ'in başardığını hepimiz başarmalıyız di mi? tüple ya da doğal yolla insan isteyince mutlaka başarıyor...... artık inancımızı hiç birşey kıramaz değil mi? kaydirigubbakcemile5
İnşallah patikler inşallah.
Ama yatma, kalkma, yorulmaya bağlama ilk tüpü. Ben doktora sorduğumda hiçbir bilimsel veri yokki yatınca tutsun, gündelik hayata devamla tutmasın demişti. Kaliteli embriyo her şartta tutarmış
Bana ertesi gün normal hayata devam , hatta herşey serbest demişti. Allahtan olacaksa oluyor öyle kalbini bozma ve pazartesi işe giderken asla stres yapma.
Ben aşılama yaptırıp tatile gitmiştim biliyorsun, hiç takmadım nasılsa olmaz iş tüpe gidiyor dedim. 150 basamak inip denize girdim o 150 basamağı çıktım, yüzdüm , kendimce daldım. Ama tuttu.
Kızlar ovulasyon testlerim geldi.Bugünün pozitifliği ile biran önce denemelre geçmek istiyorum ama sank ibenim yine belim ağırmaya başladı.Bir dr'a görünmem lazım sanırım.Yine iltihabı kurutamamış olabiliriz.Adetim tamamen geçsin de dr'uma bir uğruyayım ben de.
hülya adını yazsana benim testlerden mi merak ettim.
bak bana benzeme teste güven bekle strese girme noktasal atış yap :)))
teste güvenmedim boşu boşuna çalışıp çalışıp adamıda strese soktum.
hülya adını yazsana benim testlerden mi merak ettim.
bak bana benzeme teste güven bekle strese girme noktasal atış yap :)))
teste güvenmedim boşu boşuna çalışıp çalışıp adamıda strese soktum.
Nereden biliyorsun ki boşu boşuna olduğunu, Allah Allah. Onlar önden gidip yerleşti ve senin nazlı yumurtayı beklediler belki, buluşma böyle de gerçekleşmiş olabilir, değil mi ama.
Arkadaşım benimkinin markası Laboquıck.Kaset tipi.18 tane ovulasyon+4 de gebelik testi 25 TL.ye geldi bana.Eşim de öğlen bunlar ne bu kadar diyor.Yok ben teste güvenirim çünkü preseedin yanında gelenler stick tipti ama ben her ay çift çizgiyi gördüm.Yeterki rahimde bir sorun olmasın.Ben inanıyorum bu iş olacak.hatta tüp işini kafamdan attım şimdilik.Sen evet testlere mana buluyordun ama ben sana demiştim.
doğru söylüyorsun bende stick diyemi olmadı kaset tip olsaydı diye hayıflanırken, 2 gün çift gördüm demek çıkıyor bunlar.
Ovülasyon çok olsun sorun değilde evde dünya kadar hamilelik testi oldu, bende dağıtıyorum valla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?