38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Denizcim bu ayın değil yılın süprizi :sm_cool:
Çok çok sevindim emeklerinin karşılığını aldın alkisalkisalkis senin çabalarını ve araştırmalarını çok taktir ediyordum sonunda da başardın bravo sana hakkikaten çok azimli ve bilinçli bir hatunsun vereliniortak

9 ay boyunca sağlıklı ve güzel bir hamilelik geçirip kucağına almanı dilerim.Umarım eşinle aranızın düzelmesine de faydası olur bu yavrunun

Alabama seni de değerin çok güzel inşallah hep böyle devam eder sağlıkla....
Gözün aydın canım çok sevindim opuyorumnanaktan

Deniz alınıcam artık arkadaşım herkese cevap verdin beni esgeçtin nedense gerçi zafer sarhoşluğuna veriyorum senin bugün canım.

deniz bulut.....bu topiği hep takip ediyordum..ama yazmıyordum..senin durumunuda çok iyi biliyorum...bu ne yaaaaa böyle...mucize....şu an okuyunca çok şaşırdım ve senin adına çok sevindim.......süperrrr.......ALLAH bu kez sağlıkla, sıhhatlre kucağına almayı nasip a etsin.....(bu preseedla kaçıncı ayındı).....

..

alabama ... senin adınada çok sevindim...senide takip ettim.........ALLAH sağlıkla,sıhhatle kucağına almayı nasip etsin seninde..

Karamel'cim, dinleyelim bakalım şarkıları, sağolasın canım.

Preseed'in yolda kaybolduğu hükmüne varıldı; satıcıyla görüştüm yenisini gönderiyorlar bugün. Olmadı bir iki haftaya gidicem zaten, toplarım 3-5 tane.

hana blue su çok saolun kızlar inşallah allah en kısa zamanda size de nasip etsin. daha sık gelin. burda inanılmaz bir enerji var. sakın kopmayın bizden.

patikler canım ben transfer günü ayaklarımı uzattım ertesi gün ayaklandım ama ağır iş yapmadım. öyle evde dolandım. zaten annem gelmişti. ama kendimi çok kısıtlamadım. üçüncü günü yemek filan yaptım sofra kurdum kaldırdım. eğilip bükülmedim yükseğe falan uzanmadım. sadece ağır hareket ettim. hergün ananas kivi yedim. beslenmeme dikkat ettim. sigarayı bırakmıştım zaten. ayrıca kim yazdı hatırlamıyorum ama gerçekten bunlarla alakası yok benim birinci denememde tek embriyo olmuştu ve kalitesizdi. bu kez üç embriyo oldu biri 8 biri 6 hücreli 3.gün transferi bunlar iyi kalite dedi doktor biride 5 hücreli bunun içinde kötü demiyorum iyi sayılır belki birgün daha kalsalar bunlarda bölünecekti dedi. yani kaliteli embriyonun tutunma şansı hertürlü fazla oluyor. ve hergün yasin okudum çok dua ettim. her konuştuğum kişiye söyledim çünkü söylemicem diyince de insan kendini kasıyo. amaaan dedim ben boşver ne gizlicem diye sıkıntıya gircen. olmaz sa olmadı dersin olur biter. birde kendimi hiç germedim çok rahattım. 13 marttan beri doğru dürüst işe gitmiyorum işi gücü bile kafama takmıyorum bu kez ondan benim pozitifliğimden tuttu diyorum ben. sen de rahat ol tutacak canım hiç merak etme.

karamel herada erverdi hülya bade yağmur kindersms hana bluesu sıra sizde kızlar size en fazla iki ay veriyorum 2011 in ilk anneleri de siz olursunuz inşşşşşşşşşşşşallah. belkide 2011 e kalmazsınız o da ayrrrrıııı :)
waters roniyam esterya kuyruğunuza takıldım denizle allahıma şükürler olsun
rüzgardenizcim iyi dileklerin için çok teşekkür ederim. inşallah benimde yakışıklı bi oğlum olur. :)
waters vallahi sana aboneyim bundan sonra saol hayatım bana açık çek verdiğin için. biraz toparlanayım başlarım sormaya :)
denizzz hadi beraber yola çıktık ikimiz için de hayırlısı olsun. ikimizinde allah tamamına erdirsin inşallah.
aylavyu ollll

Son düzenleme:
http://fizy.com/s/1aiv75

bu son :)))) incesaz'dan gül dalında öten bülbülün olsam.

iş yap, KK yaz, fizy dinle .... işten atılacam valla :)

Yok anacım, ne atılması, sen kendin basacan istifayı, az kaldı inşallah. Ben de az önce patronla konuşuyordum, yine bolca yollara düşmem gerekecek gibi duruyor. Ovulasyon günlerime denk gelmesin diye biraz cambazlık yapmak gerekecek ama şu şirkete 4 ay doğum izni yazdırmadan ben etmiyorum istifa )

yok istifa değil , yakar mıyım 20-25 tazminatı. yapacağız bir cambazlık :)

kanun benim yanımda, tüyo verilir :)

sağol canım inşallah devamı da sağlıkla gelsin. ben hala inanamıyorum. dün biraz göğüs ağrısı başlamasa hiçbirşey yoktu kasık ağrısı akıntı artması vs vs. bir de adet oldum sandımdı. valla bu yaşta hamile kalmak zor devam ettirip kucağına almak ayrı zor. ama başaranlar oluyor. hayırlısı

Deniz alınıcam artık arkadaşım herkese cevap verdin beni esgeçtin nedense gerçi zafer sarhoşluğuna veriyorum senin bugün canım.

kime yazdım kime yazmadım unuttum. en başta ayrı ayrı saymadım genel teşekkür ettim. sonradan bazı yazan arkadaşlara arada geri döndüm. valla senin gibi atladıklarım varsa kusura bakmasınlar ne olur alınmasınlar da tam ne yaptığımın farkında değilim :kedi:
hülya cım bak sen fsh 17 ile kimyasalı başardın ben fsh 12 ye düşürüp hamileliği. inşallah bir sonraki ay seni de bekliyorum. sen de buğday çimi+preseed ile başaracaksın canım opuyorumnanaktan

sen de sağol tekrar inşallah sağlıklıdır ve bu sefer (zaten son sefer) devam eder. devam etmemesi yönünde de çok tecrübeli olduğumdan korkuyorum. hayırlısı neyse o olsun. darısı tüm isteyenlerea.s.

İnşallah diyeyim o zaman. Hatta inşallah ihtiyaç sahibi birinin eline geçmiştir diyeyim )

aaaaaaaa Hereda canım sen preseedsiz mi çalıştın bu ay.Ben kaçırmışım.Bütün çalışanı Preseedle çalışıyor sanıyorum ben.Gerçi biz de bu ay sadece 1 kez preseedle çalıştık.Eşim onu sevmiyor.Gerek yok diyor hep.Vuıcık vıcık oluyor gerçekten.Az kullanmak lazım onu sanırım.Neyse karamelin dediği gibi gerek kalmamıştır inşallah.

Yok canım preseed vardı, gittigidiyordan aldığım. Hatta önümüzdeki aya da yeter gibi duruyor da, ben ne olur ne olmaz diye ısmarlamıştım ovulasyon testleriyle filan. Malzeme eksik değildi yani

Denizciğim hiç kusura bakmam canım ben sana takılıyorum sadece.Bak benim fsh değerimi bile hatırlıyorsun.Ben balık yağı hapını aldım da san günde kaç tane kullandığını sorucaktım aslında.Reçetede günde 2 yazıyor ama ben 1'le başladım.Çünkü ben balığı çok seviyorum ve iyi yiyorum onun için.

kızlar herkese tek tek teşekkür yazamadım. sonradan yazan bazı arkadaşlara yazabildim ancak. kimse alınmaz umarım. inşallah bu sefer sağlıklıdır ve devam eder. herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. ben yine inanamıyorum ama inşallah darısı başınıza opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…