bu ayın süprizi benden. tam herşeyi bırakmışken. tam pazartesi ve salı adet 28.-29. gün adet olmuşken. adet 30. gün hafiften kendini hissettiren ve bugün 31. gün başlayan göğüs ağrısıyla önce idrarda test yapıp çook silik 2. çizgiyi gördüm ve beta hcg 583. netcem ben :uhm:
Acaba niye kayboldu yoksa ihtiyacın mı kalmadı ne dersin :) (inşallah)
http://fizy.com/s/1aiv75
bu son :)))) incesaz'dan gül dalında öten bülbülün olsam.
iş yap, KK yaz, fizy dinle .... işten atılacam valla :)
Denizcim bu ayın değil yılın süprizi :sm_cool:
Çok çok sevindim emeklerinin karşılığını aldın alkisalkisalkis senin çabalarını ve araştırmalarını çok taktir ediyordum sonunda da başardın bravo sana hakkikaten çok azimli ve bilinçli bir hatunsun vereliniortak
9 ay boyunca sağlıklı ve güzel bir hamilelik geçirip kucağına almanı dilerim.Umarım eşinle aranızın düzelmesine de faydası olur bu yavrunun
Deniz alınıcam artık arkadaşım herkese cevap verdin beni esgeçtin nedense gerçi zafer sarhoşluğuna veriyorum senin bugün canım.
deniz bulut.....bu topiği hep takip ediyordum..ama yazmıyordum..senin durumunuda çok iyi biliyorum...bu ne yaaaaa böyle...mucize....şu an okuyunca çok şaşırdım ve senin adına çok sevindim.......süperrrr.......ALLAH bu kez sağlıkla, sıhhatlre kucağına almayı nasip a etsin.....(bu preseedla kaçıncı ayındı).....
..
İnşallah diyeyim o zaman. Hatta inşallah ihtiyaç sahibi birinin eline geçmiştir diyeyim)
aaaaaaaa Hereda canım sen preseedsiz mi çalıştın bu ay.Ben kaçırmışım.Bütün çalışanı Preseedle çalışıyor sanıyorum ben.Gerçi biz de bu ay sadece 1 kez preseedle çalıştık.Eşim onu sevmiyor.Gerek yok diyor hep.Vuıcık vıcık oluyor gerçekten.Az kullanmak lazım onu sanırım.Neyse karamelin dediği gibi gerek kalmamıştır inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?