kızlar herkese tek tek teşekkür yazamadım. sonradan yazan bazı arkadaşlara yazabildim ancak. kimse alınmaz umarım. inşallah bu sefer sağlıklıdır ve devam eder. herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. ben yine inanamıyorum ama inşallah darısı başınıza opuyorumnanaktan
Denizciğim hiç kusura bakmam canım ben sana takılıyorum sadece.Bak benim fsh değerimi bile hatırlıyorsun.Ben balık yağı hapını aldım da san günde kaç tane kullandığını sorucaktım aslında.Reçetede günde 2 yazıyor ama ben 1'le başladım.Çünkü ben balığı çok seviyorum ve iyi yiyorum onun için.
inan deniz inan, biz inandık
bir de belirtiler başlasa. belim ağrısa kussam ay kusmak istiyorum :roflol:
kızlar herkese tek tek teşekkür yazamadım. sonradan yazan bazı arkadaşlara yazabildim ancak. kimse alınmaz umarım. inşallah bu sefer sağlıklıdır ve devam eder. herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. ben yine inanamıyorum ama inşallah darısı başınıza opuyorumnanaktan
üstünde yazdığı gibi kullandım günde 2 tane. fazlasının zararı var mı bilmiyorum ama balık yiyen yemeyen herkes için min doz o. ben de çok balık severim haftada 1-2 yemeğe çalışırım. sanırım sonradan hamilelere de veriliyor. takip ettiğim diğer topiklerde hamile kalanlara doktorların verdiklerini gördüm.
Ayyyyyyyyy o iğrenç birşey belki de hiç mide bulantısı çekmiyceksin nerden biliyorsun.Diğer hamileliklerinde kusma olmuşmuydu.Benim hepsinde aynı oluyor 35.gün falan bulantılar başlıyor doğuma kadar her sabah aç karına.
Artık o doktorada yarın gitsen diyorum
öhç bana mı dedin? :uhm:
kızlar biliyorum mide bulantısı 4. haftada olmaz 6-7 de ancak başlar da işte hamile olduğumu anlamak için olsa diyorum. ama azıcık yani. öyle her yediğini de çıkarmak korkunç bişi tabii. hülya benim en uzun hamileliğim 9 ay sürdü onda hiç bulantı olmamıştı. diğer kürtahlarım var ama erkendi 6-7 hafta gibi onlarda da birşey olmamıştı. inşallah hiçbirimiz öyle çok kötü kusmayız ama sabah azıcık mide ekşimesine falan hayır demem yerimseniben
waters ben de seven seas in omega 3 ünü içiyorum (bir de triomega 3 ü var) bahçeci hep bunu veriyormuş içinde cıva olmayan bir marka diye. valla gerisini doktor kontrolümde doktorum versin.
hana blue su çok saolun kızlar inşallah allah en kısa zamanda size de nasip etsin. daha sık gelin. burda inanılmaz bir enerji var. sakın kopmayın bizden.
patikler canım ben transfer günü ayaklarımı uzattım ertesi gün ayaklandım ama ağır iş yapmadım. öyle evde dolandım. zaten annem gelmişti. ama kendimi çok kısıtlamadım. üçüncü günü yemek filan yaptım sofra kurdum kaldırdım. eğilip bükülmedim yükseğe falan uzanmadım. sadece ağır hareket ettim. hergün ananas kivi yedim. beslenmeme dikkat ettim. sigarayı bırakmıştım zaten. ayrıca kim yazdı hatırlamıyorum ama gerçekten bunlarla alakası yok benim birinci denememde tek embriyo olmuştu ve kalitesizdi. bu kez üç embriyo oldu biri 8 biri 6 hücreli 3.gün transferi bunlar iyi kalite dedi doktor biride 5 hücreli bunun içinde kötü demiyorum iyi sayılır belki birgün daha kalsalar bunlarda bölünecekti dedi. yani kaliteli embriyonun tutunma şansı hertürlü fazla oluyor. ve hergün yasin okudum çok dua ettim. her konuştuğum kişiye söyledim çünkü söylemicem diyince de insan kendini kasıyo. amaaan dedim ben boşver ne gizlicem diye sıkıntıya gircen. olmaz sa olmadı dersin olur biter. birde kendimi hiç germedim çok rahattım. 13 marttan beri doğru dürüst işe gitmiyorum işi gücü bile kafama takmıyorum bu kez ondan benim pozitifliğimden tuttu diyorum ben. sen de rahat ol tutacak canım hiç merak etme.
karamel herada erverdi hülya bade yağmur kindersms hana bluesu sıra sizde kızlar size en fazla iki ay veriyorum 2011 in ilk anneleri de siz olursunuz inşşşşşşşşşşşşallah. belkide 2011 e kalmazsınız o da ayrrrrıııı :)
waters roniyam esterya kuyruğunuza takıldım denizle allahıma şükürler olsun
rüzgardenizcim iyi dileklerin için çok teşekkür ederim. inşallah benimde yakışıklı bi oğlum olur. :)
waters vallahi sana aboneyim bundan sonra saol hayatım bana açık çek verdiğin için. biraz toparlanayım başlarım sormaya :)
denizzz hadi beraber yola çıktık ikimiz için de hayırlısı olsun. ikimizinde allah tamamına erdirsin inşallah.
aylavyu ollll
Ayyyyyyyyy o iğrenç birşey belki de hiç mide bulantısı çekmiyceksin nerden biliyorsun.Diğer hamileliklerinde kusma olmuşmuydu.Benim hepsinde aynı oluyor 35.gün falan bulantılar başlıyor doğuma kadar her sabah aç karına.
kızlar biliyorum mide bulantısı 4. haftada olmaz 6-7 de ancak başlar da işte hamile olduğumu anlamak için olsa diyorum. ama azıcık yani. öyle her yediğini de çıkarmak korkunç bişi tabii. hülya benim en uzun hamileliğim 9 ay sürdü onda hiç bulantı olmamıştı. diğer kürtahlarım var ama erkendi 6-7 hafta gibi onlarda da birşey olmamıştı. inşallah hiçbirimiz öyle çok kötü kusmayız ama sabah azıcık mide ekşimesine falan hayır demem yerimseniben
waters ben de seven seas in omega 3 ünü içiyorum (bir de triomega 3 ü var) bahçeci hep bunu veriyormuş içinde cıva olmayan bir marka diye. valla gerisini doktor kontrolümde doktorum versin.
hülyacım senin bulantılar epey erken başlamış. öylemidir yoksa 6.7. haftadamı başlar. inşallah hiç başlamaz bende yani başlasında az olsun diyorum olmaz mı? ay dokuz ay da çekilmez.
denizzz senin en uzun hamileliğin nasıl 9 ay sürdü ya anlamadım. gerçekten mi? çok üzüldümm :gitme::çok üzgünüm:
Günaydın herkesea.s.
Alabama,deniz tebrik ederim.Umut oldunuz bizlere.Tam da tedavi öncesi iyi moral oldu bizlere...:lepi:
Erverdi beni de listeye dahil et ban de katılayım hamileler kervanına
kızlar ben buğdayı çimlendirdim ama yiyemiyorum.Eşim ben hayatta ot yemem sakın deneme diyor.Salataya koydum ama sabahları aç karnına daha iyi değil mi yemek?fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?